Проверяват МВР-Ловеч защо полицаят, убил Ивелина, не е спрян

Проверка ще изяснява реакцията на МВР-Ловеч относно сигналите, които е подавала 25-годишната Ивелина Славчева за психически тормоз от страна на полицая Иво Маринов преди да я убие.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват МВР-Ловеч защо полицаят, убил Ивелина, не е спрян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бог да прости ивелина , а за неиня убиец изверг само ада. и дано родителите на момичето заведат дело срещу тези нехранимаиковци от мвр ловеч

мунчо , ти маи неразбираш нищо от полицеиската работа.знаеш ли колко време загубих за да се докопам на работа в полицята , знаиш ли колко е трудно да подпираш цял ден един стол и да дремеш като парцал амааа кат знам кви пари падат всеки месец си траем и толкоз не ме интересуват гражданите овци

този изверг полицаи от ловеч защо е с брада - боже мои сигурно неговя директор си е загубил очилата и не вижда брадясалите фатмаци и онези счетоводителки и деловодителки с рокли с голи гузове боже боже каква порно картинка

дааа всеки роден бг полицаи си има доина крава от подземието еее па вие си нематеее , хак да ви е...

браво гого началниците му са виновниците - толупи облечени с власт...немам думи . те страярите си беха нормални хора в миналото а сеа кво...лаинари миризливи , охранени говеда .

има твърде малко полицаи по затворите и съотвено все повече на които именно там им е мястото.

Съболезнования на опечалените. Съветвам родителите да не правят протести и шествия, а да подадат жалба в съда срещу МВР Ловеч, за причинена смърт в следствие на бездействие на длъжностните лица. Жалбата може да бъде придружена с иск за обезщетение.

Нямам думи. Да видим как ще го осъдят този изверг. Сигурно ще го изкарат луд. И аз съм родител. Всички треперим за децата си - знаем как трудно се отглеждат и когато мислим, че вече са големи и могат да се грижат сами за себе си, някои се изживява като Господ.Мисля си , че това е много страшно,неочаквано да си отиде детето ти.Най-искрени съблезнования.Мисля си и друго - г-н Цветанов поне от куртоазия като министър на МВР трябваше да идпратите ИЗВИНЕНИЯ и съжаления на родителите, защото колко такива случаи станаха? Този началник, получил две оплаквания от различни жени и ненаправил нищо мястото не е там.

За да не се размиват нещата типично по български, нека зададем само един въпрос: Защо е допуснато след сигнала на момичето до МВР, че животът и е заплашен и посочване на конкретно име, същият човек да има достъп и до заплашеното лице, и до служебното си оръжие, дума да не става за осигуряване охрана на момичето? И след като конкретните виновници за това бъдат сурово наказани, да се запитаме за пореден път и за психиатрите в МВР, и за липсващото съгласуване на информация между звената в това ведомство.

Разбирам когато полицията и полицаите действат, като общност, но недоумявам когато действат, като организирана престъпна група. Този се е държал, действал и се е имал за човек над правилата и закона. Да не се правят на разсеяни сега - въпрос на време е да доизтрещи някой такъв ''недосегаем". Никакъв вътрешен контрол, страх от неспазване на правила и закони нямат полицаите. Министърът си трае, за да не го натискат за заплати. Омагьосан кръг, но и жалка картинка.

увеличете им милиционерските заплати не с 25% а с 50%,те заслужават такова увеличение.и дано ни пазят пo добре от преди.

Началниците му- НА СЪД!

Гледам много народ се е хвърлил да защитава Цветанов.Странно!В една държава миналата зима един министър за едно несправяне с почистването на снега навреме си подаде оставката.Нали и ние искаме да сме като тях!Или им искаме само заплатите?Случая "смърди" отвсякъде: заплахи за убийство, сярна киселина, знае се че е психически нестабилен и то не от вчера.Нищо не е предприето.До момента не е подадена нито една оставка, а за това не е необходима проверка - тези, които са бездейсвали много добре си знаят.Да,и Цветанов - не е поел МВР от вчера.ТРИ ГОДИНИ.Задълженията му не са да прави избори , евтин ПР на ГЕРБ и да реже ленти.Няма оправдание!

един полицай по време на работа ме попита дали се бръсна отдолу.

Alex

това е проверка на личната хигиена

Жалко за момичето! Дано да се вземат мерки да няма такива полицаи! Като гледам повечето полицаи, май ги избират само да са по-ячки, нищо друго не гледат!

Ти явно си някой пенсиониран партиен секретар, щом само на комундета те избива. Бъка от такива като теб боклуци на тази територия затова няма и да има управия.

поради ширеща се шуробаджанащина в тая скапана пожарникарска и милиционерска държаева

Защо са толкова нагли ,крадливи,престъпни ,защсто като излязат сега да протестират ,трябва да ги захвърляме с камъни,а не да търпим тяхната наглост.Искали още,а какво са свършили няма как да се разбере.Всеки в тази държава е пострадал от крадци,бил е измамен по телефона,отнели са му апартамента незаконно ....и винаги до крадците и измамниците има полицай.

....и винаги до крадците и измамниците има полицай. .........и винаги до крадците и измамниците има милиционер. а на всички е ясно че милиционерите не са полицаи.

Как може член на правителството да предопределя колко строга щяла да е присъдата.Това е намеса в съдебната власт и в други държави подсъдимият щеше да бъде незабавно освободен,като няма да може да получи справедлива присъда.

dap7@

Когато в България пирамидата се обърне, тогава нещата ще си дойдат по местата.Колкото си по тъп,дебилен и арогантен-толкова по нагоре в йерархията се издигаш.След това се обграждаш със себеподобни и омагьосания кръг се затваря.Когато умни кадърни и напредничави хора започнат умишлено да се назначават на ръководни длъжности и да не им се дава акъл "по милиционерски устав" тогава ще се види резултата.А за този психопат да го пратят на екскурзия в Саудитска Арабия там да го осъдят.

смешник

Тиквенико,дали пък ти самия не лижеш задниците на тези,които командват парада в клоаката,в която са превърнали България?!?

Алоооооооо,кукумицин такъв,какви простотии блещиш за престъпници,хванати от полицаи??? Или убитото момиче минава според теб в графата...престъпници??? И преди да пишеш простотиите си под всяко чуждо мнение,то поне се замисли за какво иде реч!!!

защо тези дебели , брадясали навлечени с анцунг полицаи са толкова нагли , прости и корумпирани свине. леящи на гурба на бедния булгарски народ

а бе защо си толкова злобен и завислив бе млади момко ооо забравих че ти си с промит мозуук

Какво е виновен главният комисар че един от подчинените му е превъртял от ревност и убил жената. И да не беше полицай тоя, пак щеше да извърши убийствота. Ако не с пистолет, с нож или голи ръце щеше да я удуши. До човека си е. А за ненаказуемостта на полицаите е друг въпрос. Има редица случай на пребити до смърт арестанти в миналото и виновните полицай остават ненаказани. За това трябва да се търси отговорност от ръководството на МВР.

ENYA

Журналятя? Защо нищо не се чува вече за случая, при който пак полицай, пак в извънслужебно време, помете млада жена на кръстовище на ул. "Хр. Ботев" в София? И доколкото разбирам и двете жени са си отишли напразно. Не е ли време да прекратите вече този бизнес?

Вместо да произнася присъда преди да се е произнесъл съда, да отговори на въпроса как ще се действа ако неговата дъщеря или тази на Борисов подаде сигнал. И ако се действа по различен начин с какво те са заслужили по голяма сигурност от момичето, което беше разстреляно с 5 куршума НЯКОЛКО ЧАСА СЛЕД КАТО Е ПОДАЛО СИГНАЛ.

За да движи с тая модна брада, може да е бил "полицай под прикритие"? А те много се "вживяват" в работата си! От тях отърване нема !!

.............А КАКВО КАЗА ЕДНА СУТРИН НЯКАКЪВ КОМИСАР ....АКО ЗНАЕХМЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТУК ЩЯХМЕ ДА ПРЕДПРИЕМЕМ НЕЩО ДРУГО ...............КАКВА СЕРИОЗНОСТ.....И КАКВА НЕВИННОСТ.............И ТО В ЕФИР..........

Че как защо не е бил спрян полицаят - защото всички в подопечното му министерство са заети да правят медийни м*нети на министъра-апартаментчик. А, да, и да премахват конкуренцията пред бизнеса на определени членове на Предприемачи ГЕРБ.

ТОЗИ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАГРАДЕН-ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРИЯ ГИ НАГРАЖДАВАТ! НАГРАДА ОТ 5 МОРКОВА!

а какво прави началника му ? Праща ги тук, праща ги там, праща ги горе, праща ги долу....,и това ако е началник!? По -добре Фигаро да дойде, Севилския бръснар.

във всеки град и всяко едно полицейско управление има полицай като този! Те тормозят жени, като се възползват от служебното си положение! Жалко е, че много малко от тези случай се разкриват. Може би и тук, ако нямаше смъртен случай нямаше да има гласност! Колко много жени са длъжни, да живеят в страх, да бъдат насилвани психически и сексуално, от прости ченгета?

Нищо не се проверява. То и няма как да се провери. Пускаш жалба в полицията, че се жалваш от полицията. Какъв друг отговор можеш да очакваш освен "След направената проверка, не бяха установени нарушения."

Дайте съвет, след като огромната част от държавните "служители" са наследени, какво да се направи? Публична тайна е, че на всякакво ниво се назначаваха "наши" хора от всички партии. Сделата беше взаимоизгодна - некадърника получава някаква службичка, а по природа е създаден да пречи на всички, които не му дърпат конците.

къде са мишоците от синдиката на МВР сега ? в това ведомство има ли изобщо отдел вътрешна сигурност ?

Остави синдиката...хората се жалват,а шефа на полицията не прави нищо...позор...неговите хора трепят мирни граждани...вън мръсник от МВР

синдикатите косвено защитават правата и на такива като този вместо да се борят за изчистването на полицията от такива боклуци.

Оставете психотестовете при назначаването, ами жалбите, подадени срещу него от две непознаващи се помежду си жени? Защо това не е било проверено като сигнал? Съболезнования на близките, нелепа и трагична история...

Шефа на полицията в Ловеч да си подаде сам оставката.Не може след толкова сигнала, да не направи нищо...седял си е човечеца на креслото и си е вземал заплатката...вън от МВР некадърник такъв

Ти ако знаеш пък колко сигнала има против шефа на ловешкото ОД на МВР? Хващаха го как ползва мобилната криминална лаборатория като лично товарно такси - отрича (а те със снимки го хванаха). С документи го хванаха, че лъже - сам си прави проверка и постановява, че не е виновен...

браво пурко много ми харесва написаното от теб , може би знаеш още интересни факти за тези дебили убиици

Вие сте много интересни, във всички професии се взема български материал, а той не е много стока. Я си прехвърлете наум колко умни, сериозни и възпитани мъже сте срещали по пътя си. Влизат бал, наполовина на жените, отхвърлят ли ги, заплашват жените или пускат грозни слухове за тях, голяма част са пияници и наркомани...Откъде да внасяме свестни мъж, всичко читаво вече избяга. Простотията ни залива като потоп.

Този началник не се ли появи по анцуг на пресконференцията в деня на убийството?!

Срещу полицая има жалба, която пътува между Ловеч и Плевен, има сигнали за агресивно поведение към други момичета. И нищо. Кой е убиецът?

Веднага да се уволни началникът на РДП - Ловеч!

биете в коментарите? Че юнакът е бил невменяем? Че това не му е първият случай на тормоз над жена? ..... Не заблуждавайте хората. Чиста проба покзно убийство, дори може би поръчково - цел - в главата, а органите - запазени. И да - за такива престъпления се подават оставки и то не само от прекия началник.

Искрени съболезнования на родителите и роднините. лека й памет на момичето. Относно полицая или полицията като цяло - след края на работното време и дежурството да си предават личното оръжие за съхранение в касите на полицейските управления. Какво означава това да се разхожда с пистолет. А преките началници да си подадът оставката - това е истината и който уважава себе си и хората на които служи да го направи.

така както си взима заплатата всеки месец ,така трябва да си носи и отговорноста за под4инените си цветанов

При прехвърляне от едно помещение в друго, полицаят се е опитал да избяга, при това е прострелян смъртоносно от охраняващ полицай....

искаш да се измъкне под формата на "умрял"?

..такива и подчинените му толупи-увеличете им заплатите не с 25 а с 50%.

Психари работят в българия за над 1200лв чиста заплата, пенсионерите кретат с по 120... какво да прави тук един интелигентен млад човек... освен да взима 500лв и да си мълчи???

Много повърхностно разсъждаваш.

Нали и той е някакъв дребен пенсионер или псевдо инвалид. Пенсийте се определят на база внесени осигуровки. Защо не плачат тези, ощетени реално от лимита, а пищят онези които цял живот са живяли на чужд гръб?

цецо ти като министар си даи оставка,твоите слуги избиват хората ти си виновен дано бог накаже и теб .колко хора циганите и полицаите избиха а ти се криеш като мишка.нямаш сарце но има бог тои ще те накаже за све.