Коментари - 2/3 от полицаите се оплакват от служебните кубинки | dnes.dir.bg
назад

2/3 от полицаите се оплакват от служебните кубинки

Близо 65 на сто от полицаите у нас твърдят, че кубинките, които ползват, не са удобни.

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от полицаите се оплакват от служебните кубинки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им купят джапанки, по-малко ще ги убиват.

Спрете се бе денжър полисмени!Обувките ли са виновни,че всеки ден ви шамарят циганите?!Айде то не бяха заплати,условия на труд сега и кубинки! Утре какво ще искате,да ви бият с цветя вместо шамари>?

Само грузинките ще ви оправят вас! Такава реформа ще ви спретнат, че ще си мечтаете за кубинките!

Искам да погледна по-ведро на проблема.1/3 от полицаите не се оплаква от "кубинките". Това е солиден напредък след серията полицейски стачки.

И аз се оплаквам от НАРКОДИЛЪРИТЕ НА ПИРОТСКА, Ама там полицай не стъпва!!!! КОРУМПИРАНИ ПОЛИЦАИ!!!

За да се реши проблема с кубинките на полицаите, аз предлагам да се смени името на въпросните обувки от "кубинки", като политически некоректно, на "флоридки" или "маямки", като политически коректно. С тази промяна вярвам, че тутакси ще се решат проблемите на полицаите и от неудобни, те ще им станат много удобни. Така както се решиха проблемите на Народната Милиция, която си смени името и от "милиция" стана "полиция". Така направиха и съветските ни другари, като този път те взеха пример от нас, като прекръстиха тяхната съветска "милиция" на руска "полиция". Но, в този ред на мисли, "полицията" на Путин според мен малко се различава от царските опричники на Иван Грозни.

Да поясня, че за настоящето предложение почерпих вдъхновение от най-новото предложение на властта да заменят думата "инвалид" с политически коректната дума "човек с увреждания", по силата на чиято логика тутакси ще се решат проблемите на инва... опа, хората с увреждания.

Да ви дам цинтарки бе ! Ще се родите !

СЕГА ИМ РАЗДАЙТЕ И КРЕМЧЕ ЗА ПЕТИЧКИТЕ МИ НЕЖНИТЕ ТЕ ДУШИЦИ! ПОСЛЕ ЧЕРВИЛЦЕ, ПИЛИЧКИ ЗА НОКТЕНЦАТА И ТАКА МАЛКО ДЕЗОДОРАНТИ ЧЕ КАТО ГИ НАПАДНЕ ЦИНГО ДА ГО ПАРФЮМИРАТ!

Ак като прочетох заглавието си помислих че става въпрос за жените от Куба, кубинките...... а то какво имали предвид. не жените а обувките.

От утре обувки с цинтове, дето ги носих повече от две години в казармата. Да тропат като коне и да усетят колко са удобни.

от утре всички по цвички,да не си наранят нежните крачета,балеринки изнежени

Абе и на мен не ми е удобно да съм от 8 до 5 на работа, но да съм се родила принцеса, нали?

Явно имаш хубава работа в офис тъй че не се оплаквай. Аз работя 6 дена в седмицата, три дена са по 12 часа и три по 9 часа, сервитьор съм и взимам чисто 500 лв. При това съм с две висши образования степен магистър икономически специалности. Но работа по специалността няма, а и минаха доста години вече.

а за бакшиша нещо да кажеш:)?

Иначе винаги може да напуснеш. Никой не те задължава насила. Ето в Холандия работят по 4 часа на ден. Отивай там.

Да се оплаквам? Ти също може да я смениш, но явно те устройват 500 кинта. Е, щом си такъв ценен, учен, кадърен кадър що дириш сервитьор? То сега вишисти на конвейер. Ако беше конкурентоспособен ся нямаше да ревеш.

Заради непрестанните им оплаквания джандарите трябва да се наричат вече джендъри, прието заедно със закона за промяната на думата инвалид.

Това нашите полицаи все се оплакват от нещо, все ги бият някъде, все ги насилват цигани, все не можели да си вършат работата. Я дайте да им спретнем една конвенцийка за защита от тормоз, милите!

това не са и кубинки. Решението е просто - спрете да назначавате джендъри...

Накратко. Стега ги чепика!

Лесно е! Лятото с мрежести обувки (да не се спарват краката) - леки, удобни, зимата с ботуши.Два номера по-големи, да могат да се носят с терлици. Хем краката на топло, хем сухи!

амчи може ли цвички за лятото..мноо са удобни.

ами че да работят по терлички тогава,като гимнастички.веселяци

Е то така се започва. Заплатите малки а те крадат бензин за лични нужди. Дрехите лоши, кубинките некачествени - а работата която вършат никаква я няма. Бие ги де кой свари и те пищови им дали. Смехория направо. Иначе знаят да протестират и искат. Синдиката вече е готов.... Не разбирам защо не се махнат от тази работа като толкованегодуват за всичко. Елате при частника, ще ви скъса г....те от работа за жълти стотинки и ще си плащате и дрехи и обувки и транспорт.... Но нали са все връзкарчета лигльовци няма мърдане от родната милиция.

Ма купете им цвички, бе! Те и без друго само седят и лежат, скапаните тлъсти мутри :(

Въпроса е от какво не се оплакват. Мизерниците

Полицията не върши нищо. Това е истината. В страната цари невиждана анархия. На фона на "постиженията" си, не мисля, че имат право да мрънкат. Като не им харесва, да дойдат в частния сектор. Парите са по-добри, никой не те кара да носиш кубинки.... но се бачка яко. А за 90% от милиционерите "работа" е мръсна дума.

Защо не върши нищо полицията?

Тея смешници как пък един път нещо не им бе наред. Скоро и нацапаните им памперси ще искат да им ги сменя Боко! Не стига, че вземат заплати без да вършат основната си дейност-а именно : да опазват живота, здравето и имуществото на хората- ами само циврят със фалшиви сълзи за щяло и нещяло!?!? Иначе позволявате на мангустите да ви бият и клецат където и както си искат-ама иначе милиони за парцалки няма да са ви излишни?!? Да ви закупят розови бебешки дрешки-най ще ви отиват на фасоните. Едно време българската армия е вовала на 2 фронта боса и гола, но въпреки всичко са побеждавали, не за друго-за чест и достойнство...но за вас надали означава нещо това!! На вас да ви даде някой поле за изява и почвате да се сополивите!!

Много точно казано :) Принцеси в розово са както и да ги гледаш!! А и "синдикатите" им са големи кокони, къде се е видяло и чуло по света-армия и полиция да имат синдикат?!?!? Ми те утре могат да тръгнат на стачки, докато около тех се води война?!?

За чест и достойнство - друг път! Така внушават всички на придворните си, подчинените си! А всъщност са си били пушечно месо, докато "големите" се разберат за плячката.

Виж ти.Ама вие от колите не слизате. Защо не се събуете по чорапки? До кога ще се занимаваме с ваште екстри. Идете в Санирането,там всичко им дават облечени са от главата до петите и обути н удобни обувки. Паразити и престъпници сте вие,даже и хора не сте. За работа ви няма никакви,а ненаситни в исканията.

Е как така , нали ги купуват на двойни и тройни цени от тези в магазина? И дрехите и обувките?

Удобно им е да им вдигнат от 01.03. заплатите с 10 %, ранно пенсиониране, не си заплащат осигуровките, 20 необлагаеми заплати при пенсиониране, първа категория труд, началниците със заплата + пенсия, нищо не вършат.

Kalin

щях да се учудя ако не беше така с цената.Конкурси за доставка се правят за да го спечели определен човек.За да има после пари за всички по веригата цената се завишава яко.Така си е от край време а дали това което се купува е качествено няма значение.

всички полицаи на 15 см токчета! Не спряха да мърморят, а да искат по време на дежурство колежките им да им духат?!

Добре, не сас качествени униформите. Но това има лесно решение - ще се доставят по-качествени. А който е поръчвал некачествените да си понесе отговорността. Но какво да направим с некачествените полицаи? Защото за никого не етайна че качетсвото на родните мицифайки (това не са полицаи на милиционери) не е най-високо. Естественият отговор - да ги махнем. Както те искат да се махнат некачествените кубинки. И ако се дадат качествени кубинки на полоицаите дали те ще започнат да си вършат работата? В това, последното много се съмнявам. Просто в МВР трябв да се направи масова чистка. Като се започне от тия трапосерковци в синдикатите. Който не е дояволен - да напусне. Тия, които стачкуват - вън. Чантаджиите - вън. Корумпираните - вън. Тия, които са в пенсионна възраст на благи службици - вън (ако искат да работят след пенсиониране да отидат в производството. В частния сектор или където и да е , но не на бюджетна заплата)

На кривата ракета Космоса й пречи! Я 30 % съкращения на раздутия щат и никакви 20 заплати при напускане! На който не му харесва, да заповяда в частния сектор да види как се изкарват парите.

За новата джендъмерия да се закупят розови кецки с флинтифлюшки, по възможност по някоя оперативна програма, като преди това модела и дизайна бъде одобрен от съответното НПО.

Минете ги на един тест по бягане, залягане, пак бегом и прескачане на огради, упс, препятствия. Запишете го на видео , защото нещо филмите с Мистър Бийн рязко намаляха . Който го издържи да определено време, му купувате от скъпите обувки, които давате на армията, воюваща в Ирак. Щото като гледам, там ги обуват със супер кубинки. Освен това, да ви светна - в Дунарит- Русе произвеждат едни от най качествените кубинки. И са на супер цена.

Сутринта след акцията в ромската махала в Ихтиман всички медии ревнаха,че полицията тормозела горките роми,исе видя ясно КОЙ пречи на МВР да пази бг народ.

...хайде ТИКВОЧ...сега им отпусни парички за цвички....ти поне си играл физическо възпитание при ТОШОВО ВРЕМЕ с такива...

...веднага за родните ни полицаи...които УЖ ни пазят...обществена поръчка и на всеки....НА ВСЕКИ до един дибил...защото са такива..да им се изработят по поръчка...чу ли бе ТИКВО БАНКЯНСКА....

щом кубинките ги тормозят да си вземат украинки,те са по добри

хахахах супер виц те украинките ще ги счупят от бой, ве ,брат. Нашичките са мнооо нежни.

Некадърници!Колкото пъти съм се обърнал към българската "полиция", толкова пъти горчиво съм съжалявал за загубеното време.По сандали трябва да ходите както в Бангладеш, щото държавата ни е това ниво в голяма степен благодарение на вас.И това ви е много!Скоро циганите ще почнат да ви порят като риби :) чак ще фърчите в неудобните си кубинки като Юсеин Болт.

Къде ходят с тези кубинки? Освен при посещение на важни особи от ЕС, през другото време с лупа да търсиш, кьорав полицай не може да видиш.

Пляс, пляс с кубинките....джендъри сме ниѝ?!

проблема не е в типа "кубинки", а в тяхното качество. аз имам още два чифта от казарменото време - дебела кожа, лепени и шити, здрава подметка. ползвам ги на вилата в сняг и кал или като ходя за риба. сега е модерно, да налапаш обществената поръчка...а качеството никво.... подариха ми наскоро един чифт - от полицейските, пропуснаха вода и се разпаднаха на части, нито шити и не знам с какво лепени, но имаше картон в подметката вместо гьон.

Сериозно, на живо виждали ли сте новите кубинки? Ама честно!

2/3 от полицаите са с наднормено тегло! Ох, да ми попаднете в дебелариумаааа, че да ви излекувам аз дюстабанлъка от наднорменото тегло! Кубинки няма да ви трябват! Ще летите!

Те и без това са ни вмирисани полицаите - на корупция, на некомпетентност, на безпардонност - та кубинките им били проблема...

Едно време тези обувки на военните и полицията бяха най-здрави. Сега си мечтая за такива от казармата която карах.

АЗ ПЪК СИ ХОДЯ НА ЖЕНСКИЯТ ПАЗАР В СОФИЯ И СИ КУПУВАМ КАКВОТО СИ ИСКАМ, ЦИГАРИ, УНИФОРМИ, И ВСИЧКИ РЕКВИЗИТИ И "ИДЕНТИФИКАЦИИ" ЗА КАКВО СИ ИСКАМ

но не можеш да си купиш, "карта", че си от .......ватикана......например

не са им неудобни кубинките, ами им стягат шапките. То бива глезотия...

За тези ненаситни извдници и бански налъми са им много.Боси само боси по улиците с дупки.

Разлика между работно и ежедневно облекло правите ли? Хайде стига с това "Я не сакам на мен да е добре, а на Вуте да е зле." Натискай в казана. Не ни трябват дяволи и управници, за да се избиваме помежду си. Толкова години гърците ни показват как става, но ние си знаем нашето.

маратонки са тоцната обувка. гъвкава бърза лека.

нося работни обувки - за 35 лв. и ми е добре. Наричам ги мореходки, защото с тях мога да ходя и по локвите. Естествена кожа(изсъхва за около минута), маслоустойчива подметка - калта не се задържа задълго; с тях може да се ходи и на Витоша, а и краката ми са сухи(нося ги с немного дебели чорапи - почти тънки). С последните изкарах почти две зими. Имал съм и по-скъпи, едвам изкарват една зима, пропускат вода, подметката се отлепва и въобще - много пари хвърлени на вятъра...