Полицай бе ранен при опит да спре масов бой между роми в Монтана

Пострадалият служител на реда бил част от патрул на охранителна полиция, настанен е в болница

Обратно в новината

Коментари - Полицай бе ранен при опит да спре масов бой между роми в Монтана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудно могат да се поправят нещата с циганите във България.Над 30 години тече този процес на циганизация който всички правителства поддържат. Трябва твърда ръка.Нещо от рода на Гестапо,ss,полицейски час. Да се отправят и насилствено заселят в трудови възпитателни центрове,казарми.. Където под строг контрол и желязна дисциплина да се превъзпитат и образоват. За целта има нужда от държавна политика,нови закони,спиране на помощи,ефективни присъди. Редуциране на циганската популация. Ако Брюксел и Йерусалим протестират и не дават да се потъпкват правата на “човека” Тоез циганина да си ги вземат. С удоволствие ще им ги изпратим.

Остави ги , бе ...

Да ги осъдите ефективно за нападение на длъжностно лице при изпълнение на служебните му задължения и да ги пратите на топло.

Да питам, ако някой знае да отговори: Какво означава тази дума "роми", с която нашите родни мисирки упорито преименуват циганите ни вече няколко години. Първо, такова название на циганите няма, има само: цигани, циганьи, цигойнер, сиган, джипси..., и никъде няма роми..., в нито една държава... Най-интересното е, че самите цигани не са наясно защо ги ромалеят и никой от тях не може да си обясни тази странна идея на някакви наши родни "мозъци", целта на които е неясна и без резултат!!! Ето, неотдавна, в ТВ придаване самият Азис и неговата майка категорично заявиха, че те са цигани и не разбират защо ги ромалеят... Същото каза преди време и циганският Славей

Предлагам: в частите на полицията и жандармерията, специализирани за борба с масови безредици, на двама служители да се назначава на разкладка по едно куче. По възможност "шнауцер" или немска овчарка. Те много обичат специфичната миризма на тъмно зелените...

Явно полицая не е спазил процедурата - най-лесния начин да спреш бой между две групи мангали е да отстреляш всички мангали.

Оня кресливия, с дългия перчем, ги прекарваше през комина.

Само в две подобия на държава: България и САЩ. Но и там реакцията след посягането щеше да е много различна от българската.

Има цигани взимате молотов и у сиганската мутра.Да видим ще се бие ли пак

Да им спрат помощите на всичките цигани там! Мизерници!

Масов бой между роми се спира само с куршум. Не са ли го учили това момче? Друг е въпроса защо изобщо се налага да се спира бой между роми??

Полицаят малтретиран ли е сексуално, също? Усмивки от старите ленти: В Царска България, когато стражарят ПЕША е обикалял подобечният му участък, когато е ходел по единия тротуар....всички са се премиствали на отсрещния тротуар. Нарича се РЕСПЕКТ към правоохранителните органи на държавата. https://youtu.be/m5CUGRhXyIU А така реагира полицай, когато някой се прави на гявол.

Тогава думата респект е била непозната. Говорело се е на български и се е използвала българската дума уважение

Влизаше сам без оръжие в маалата и никой не смееше да го погледне. Заеби стражарите. При народната милиция циганите излизаха извън махалата само на училище или по работа.

Накратко това са животни.

това е липса на власт.

Не трябвало само да го бия. "Ромите".

Що ще там полиция? Баретите къде блеят?

Сънувал си нещо. А тази работа се върши от жандармерия, но истинска.

Като е между тях си, боя, ми да ги остави сами да се оправят !

Не се прави така. Или ги оставят да се изтрепват, или влизат с числено преимущество поне 3:1 и ги СЦЕПВАТ ОТ БОЙ

Хем въоръжени, хем да имат и числово предимство... Че и за бой говориш....

МВР-то още не е организирало обучения за личният състав май. Пари ли няма? Гл. секретар ли не може да се оправи? какво става???

Гражданите за европейско развитие на България от Монтана се подготвят за изборите! Дет са вика, браво!

Абе пич, остави ги да се избият! Стой отстрани и ако видиш, че някой се мъчи, довърши го с манарата!

Глупак! Две стада маймуни се сбили, той тръгнал да ги разтървава ... Следващия път дано да го наебът, да си знае и да не се меси в маймунските драми.

Ама как се обгрижва електората, само и само да не му нарушат правата, за да не се разсърди и да не гласува за "правилните". А в такава новина би трябвало да четем следното: "При потушаване на безредици между роми и оказване на съпротива на органите на реда, бяха застреляни 4-ма, 6-ма са откарани в болница и 20 са арестувани и ще бъдат съдени по бързата процедура. Полицаите, участващи в акцията ще бъдат поощрени от ръководството, за професионално изпълнената задача, без някой от тях да пострада."

защо си тръгнал да ги спираш бе…? Остави ги, те ще се оправят помежду си :)

Оставяте ги да се избият и оцелелите, па бой, па бой, до безсъзнание

Само да напомня че в МИР Монтана на последните избори победител беще Пълен Провал на Кирчо и Кокорчо. Преди нова ДПС беще първа политическа сила в област Монтана.

Стига лъжи: 1.ГЕРБ 2.ДПС 3.ПП

Оставете ги животните да се самоизядат бе хора.

Индийците трябва да бъдат насърчавани да се бият помежду си, полицаите само трябва да оградят мястото и да допускат само нови мургави желаещи да се включат. Труповете да се извозват от местната служба по почистване в нормални боклуджийски камиони.

Демерджиев,КОГА българските полицаи ще започнат да стрелят на месо,когато са нападнати от бандюгите?КОГА българските полицаи ще охраняват държавната граница от незаконно проникване с оръжие,а не с телата си?КОГА?!

Когато държавата застане зад гърба им и ги защитава. Сега в момента ако полицай извади оръжие и гръмне мангал ще го разкостят всякакви нпо, фпо и т.н а държавата ще го хвърли на боклука. Същото е и на границата - преди 35 години за гръмнат нарушител на браздата даваха отпуск и часовник. Сега ги разследват и обвиняват.

Трябвало е да ги оставят да се млатят и като им свърши силата тогава спокойно да ги закопчеят.

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Вместо да ги насъскава да се трепят взаимно, той тръгнал да ги разтървава! Сега ще си извади поука и повече няма да прави така ...

насъсква

Тия полицаи бетер английските бобита. Оръжие нямат ли да се защитят?

Британските полицаи носят оръжия , някой са даже и с автомати , Стара информация имаш.....

Това е поредния тъповдлъбнат полицаи тръгнал да разтървава бесните роми..

Като снижиха мизата да си затварят очите за 20лв, няма как да имат респект и те пред орките...

Пратили са ги да пазят гласоподавателите, да не вземе да се затрие някой предизборно.

Бити полицаи от цигани!!! Сефте. До следващия им бой. У булгаристан циганите си бият полицаите, после почиват и пак ги бият. Нали сме вече циганистан!

Пак добре , че не ги и..ъъъ.. таковат!