Коментари - Полицай бе изгорен жив при размириците в Перу (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин губи влияние

Там не са били ненормални с кремъклийки стрелящи по тавани през прозорци. А какво са се опитвали да правят полицаите с хората? Това си е война. Ако се оставят те ще бъдат убитите. Изобщо, след преврата след Ковид, в Перу мирише яко на кравашки лайна. Е не е като зеления чорап, и т.н. народни представители, не толкова яко.

идиот, дето две смислени изречения не може да напише...

Перу има 91,000 метрични тона сребърен резерв и е на трето място по производство на цветни метали. Произвежда колкйото милиарден Китай...

Поле някой нека ми разправя, че от такива като тия имало нужда. 2/3 от Южна Америка, целия Близък изток, по-голямата част от Африка и половин Азия са народи и държави дето живеят в 18 век, по-голямата част в ужасяваща бедност, но въпреки това се размножават с темповете на нашите цигани. Както от тях така и от тия изброените по-горе няма никакъв смисъл. Какъв трябва да си, че да запалиш жив полицай? Айде пребийте го, изгаврете го нещо, направете нещо така, че тия дето го командват да схванат идеята за несъгласието, протеста и съпротивата ама да го изгориш жив вече е зверство. Такива върли и злобни селяци "демонстранти" няма смисъл да живеят. Да минават бомбардировачите, да долитат ракетите и да се изтрепе тая сган. Представете си какво ще стане с ресурсите на Земята и техните цени ако 1/2 от населението го нямаше? Индия, Китай, Пакистан, Афганистан, Йемен, Саудитска Арабия, повечето африкански страни и държави в Южна Америка - толкова сган. Сега си я представете намалена на 1/2. Звучи ужасно, но все пак чисто хипотетично. Какъв е смисъла от съществуването на някого ако с нищо не допринася за обществото или развитието на човечеството? Ами той е един паразит-потребител без никаква полза от него. Милиарди такива има по света, но затова е виновен Западния свят, че не взема мерки.

подкрепям тезата на 1000000 %

явно забравяте за наследствената памет - тия хорица яко са клани от испанците. Оттогава насам, всички тези народи в Южна Америка имат жестока непоносимост към насилието... Не се чудете, че са разкъсали, пребили, разпотрошили или ако щете - като събирателно понятие - анихилирали представител на властта. С тях там не бива да се отнасят както е писано в статията. Тия са гладни, бедни, нещастни, но по душа и дефиниция - истински революционери. Подстрекавайте ги още, давайте. След някое друго поколение, тия хорица там като нищо ще отнесат Северната Америка (ако я има дотогава, ако не се е самозатрила).

Полицията убила 17 души, ама се пише за това, че тълпата убила един полицай. Истината е, че всички жертви са на съвестта на новата президентка, който подкрепи "конституционния преврат" на Парламента.

всъщност просто трябваше да се разпусне парламента и да се проведат нови избори. Да, ама не. Едни хора не искат да пускат властта и привилегиите си.

Нали (уж) живеем в демокрация! (и има банани по цяла година) Нали при демокрацията това, което иска народа, това се случва?! Правилно или не! Харесва ни или не! Това се случва! Но нещо напоследък едни хора започнаха да обясняват на народа кое е правилно и кое не е! Кое може да иска и кое не! И от това, което иска, кое може да се случи и кое не! Уж навсякъде е демокрация, ама има едни неща, които са извън демокрацията. Например, заплащане, стандарт, образование, здравеопазване, сигурност. Тия неща са извън демокрацията. В демокрацията остана само бачкане за никакви пари, данъци, такси и сметки. За всичко останало не се пита. Ако се пита не е демократично. Например, не е демократично да питаш защо 10% от населението притежава 90% от ресурсите. А ако се пита, се загушава. Пада от ефир. И питащия го бият на тъмно. И тихо. Защото свободата на словото и тя е извън демокрацията. Е, то какво остана в тая демокрация? (виж по-горе). Е, да, ама на народа това не му хареса. И много не му хареса. И дълго не му харесва. Обаче по другите места народа явно не е като нашия - да се крие в мазето между кацата със зелето и дамаджаната с ракията. И да псува. И да се кани. И да се крие. По другите места явно народа започна да се надига. Засега кротичко. Счупен джам. Запалена патрулка. Обърната кофа. Но ако демокрацията остане това, което е сега, ще има други счупени работи. И запалени. И преобърнати. Това е началото на промяната! Някаква промяна. А една промяна колкото по-дълго е чакана, толкова е по-голяма. И помита всичко по пътя си. И лошото. И доброто. А куките да не се правят на "Ние сме едни от вас". Видяхме ги под колоните на МС. Еми, не са! Те са там на заплата. Да си вземат отпуска!

Сащ да вдигат самолетите и да връщат демокрацията.

Представете си , че Рашков го хванат , вържат и сварят в казан.Ето това е новина.

света съвсем изтрещя, това е нещо ужасно, хората са призовани да покажат най низките си и мерзки емоции които ги увличат към анти човешки дела

абсолютно

Това очаква всички антиамерикански,недемократични режими по света като този на отстраненият комунист Кастильо. Отстраняване и съд.

САЩ не са дали тон на "Свободни запада" и неговите свободни от.... Истината медии.... ..дали масовите убийства на мирно протестиращи вчера в Перу ...е фашизъм, диктатура,и кървав режим! .... С всъщност проамериканска слугиня извърши Преврат в Перу с помощта на военните и полицията в столицата Лима. Свалиха с преврат Демократични избраният Ляв президент Кастильо

Пак нашите братя хамериканци мътят водата

Такова се обадило, драги ушаци. Скоро и на други места.

в Иран вече обесиха "протестиращ" убил по време на протестите полицай-регулировчик... Но както обикновено у нас наблегнаха на това че е обесен "протестиращ" и забравиха да кажат че обесен за убийство.

Полицай регулировчик с калашник, хахаха. Ти вярваш ли си сам изобщо.. Там всички са регулировчици, като в Рузия.

Още една държава, съсипана от американските ционисти.

ЦРУ няма пряка намеса в Перу,всичко е спонтанно

Е те жълтопаветниците и тук опитаха.

Кога?