Полицаи спирали 4 пъти камиона с мигрантите от Локорско, но не ги открили

"Беше като метален ковчег, отгоре имаше сложени здраво хванати дъски", разказаха шестима от оцелелите

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спирали 4 пъти камиона с мигрантите от Локорско, но не ги открили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си затварят устата! Очевадно!

Е как да ги открият, не да длъжни да разтоварват камиони.

Жалка пародия на държава!

И кво, някво съчувствие ли трябва да им покажем? Да си бяха стояли при талибаните нямаше да стане така. Сега ще останат в България и ще трябва ние да ги издържаме докато те се чудят само как да крадат и мародеерстват. Такива трябва на момента да се екстрадират към родината си.

И затова , че сте изгубили приятели може да благодарите на САЩ ! Те са виновни да се скитате !

родна картинка, така ли се пропускат толкова хора в камион, това да не са лешници, че да не ги видиш...

Тези сега да не искат да ги съжаляваме?

А не така, краварника е пръв приятел на мигранта!

С какво са седнали да ни занимават. Удряш по метал и не разбираш, какво е това всъщност!

Дали не са им "затворили очите"?

Ако питате тук над 70% ще кажат, че нямат техните 3300 евро.

Ми тогава да им платят билетите до САЩ и да си ги прибират всичките !

Проверих в ГФ. Камиона НЯМА застраховка Гражданска отговорност, но е спиран 4 пъти от КАТ и след това е пускан да продължи !!! Това как ще го коментират господата въпросната структура ?

4 пъти са плащали подкуп на нашата полиция ни пази

Не открили натъпкани като сардини 50 азиатеца, но предпо;лагам са открили по 200 лв в порфейлите си, за които не са знаели, че ъсществуват?

Афганистанците да се научат да избягват тази Кочина - по-лоша и от тяхната.

Ясно е като бял ден, че не са искали да открият т.н. мигранти /по-точно нелегални имигранти/ , интересувал ги е подкупът.

За състоянието на ПОЛИЦИОНЕРИТЕ в България. Ако бяха обрали кръчмар охраняван на частно от полиционериге....за часове щяха да изловят обирджиите. Справка: двамата украинци изловени с обира, без "официално" участие на полицията.

и автобусът, който прегази полицаите в Бургас минал през няколко полицейски патрула, а полицай в болнични превозваше имигранти с ескорт

Баси и тъпите полицаи. А може и да им е платено, за де виждат нищо.

Ниско качество на българската услуга. После искаме да ни плащат добре. Е, каква е европейската заплата за това, което са свършили? Не пари, а затвор, нали?

за тях и тука е добре, но за нас не е добре

Корупция

Море, са тъпи полицаите, ами са им създали условия да се правят на "умрели лисици". Царица - парица!

Сега разбрахте ли къде е проблема.....в полицията.И докато няма чистки и уволнения ,така ще е!

Четири пъти милиционерире са попитали И кво ше праиме сега? И четири пъти при вида на банкнотата са дали инструкции Пусни ги на задната седалка. Айде бегай

"Всеки от тях платил на трафикантите по 3300 евро на човек в търсене на по-добър живот на Запад" Разгеле! Най после някой да каже истината!! Обрязаните маймуни НЕ бягат от ВОЙНА! Просто мангалите искат на запад, където цял живот ще живеят на гърба на лошите бели християни расисти.

по-добър живот на запад"! Търсите социални помощи и лесни жени. Кой ше ви звемен на работа на запад? Ккакво ще работитите? Освен това на "Запад" се работи , не да висиш и да си клатиш краката по цял ден. Беж обратно , отйъдето сте дошли! Що не бягате към Укранйна или Русия, и те са ви "за запад". ама там много бият нали? Ман...али

Главният прокурор Гешев били споделил за извращенията които прави срещу Български граждани чрез Пернишки мутри сред които има и униформени полицаи!? Гешев защо Пернишките мутри са недосегаеми та чак и полицаите им козируват!!? Гешев защо тези мутри изнасят Тероризъм в Европейският Съюз и никой не им държи сметка!?Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор!

"Като тръгнахме, вече знаехме, че ще има проверка":))))))) Единствени свидетели са кучетата на полицаите, но няма кой да ги разпита:)))) Как афганистанци, слезли от чукарите на Хиндукуш знаят на няколко хиляди километра от родните им аули, къде и кога проверява нашата полиция:)))))))) Очевидно е, че сумите за трафик са високи, защото и полицията е ненаситна. Трафикът е силно хлебно събитие, от което се правят милиони - бързо и организирано:)))) Трафика минава през полицията и освен обикновените редови полицаи, има много висши на клона. Промяна няма:))) Няма промяна:))) То така си беше:))))))

беднички да ги ожалиш! Ми да бяха си купили самолетен билет! И за хотел щеше да има. Ама не , то пък със самолет да минеш границата без документи няма как, забравих.

Е не така, че някой ще си помисли че има нещо общо между случаите…

Свършили парите на шофьора, затова са ги намерили

А те за благодарност, ще облагородят дъщерите, жените и майките им.

Срещу съответната сума полицаите стават слепи или мигрантите невидими.

3300 евро !!!

34 оцелели, 18 загинали. Общо 52 ма души по 3300 евро - 171 600 евро е курса:))) Над 335 хил. лева в ковчега:))) За такива пари и за един курс става въпрос. Каква полиция, какво проверки, какви кучета:))))))))))))))) Истината е безпощадна. Полицията е тежко корумпирана и на никой не му пука. Три курса -милион.

Разочарован съм, такава хубава държава имаме, планини, низини, море, 40 градуса време, мерцедеси, молове, красиви жени, като слезе човек от камиона как да не иска да остане тук. Рай, все едно си ударил джакпота а те нагло казват на шофьора да кара още на запад. Не им ли казаха че сме в еврото? Честна скаутска

Камион с товар. Товарът - обработен дървен материал. Най-малкото: 1. Документ за произхода на дървесината 2. Документ за транспорта на дървесината 3. Дакумент за получателя на дървесината 4. Пътен лист, освен ако не е за собствена сметка, но и тогава е длъжен да пуснет карнет. 5. Отделно документи на водача и МПС-то... Гарантирам, че нито на един от 4-те пункта не е правен пълен документален оглед! Иначе веднага щеше да лъсне несъответствието, а направо да си го кажем липсата на подобни документи!

Бе не е точно така, но посоката е вярна. 3300евро на калпак плащат мигрантите за премчинаването от българо-турската до българо-сръбската граница. Турци дето ги превеждат в БГ, Българи дето ги превеждат в Сръбско, ятаци в БГ, шофьори в БГ, пилотни коли, служебни лица... МНОГО маймуни има на клона за тия 3300 евро. Не е само шофьорчето и тарторът му.

Що не хсеванеш и ти?!?

тези престъпни нарушители на държавната ни граница няма какво да ги дондуркат, ами обръщат ги с лице на изток и с шут напред към родният си край.

???

Поради липса на друга статия се налага да си изкарваш копейките с елементарно видими платени коментари.

дали 4 пътни шАфиора на камиона е олекнал с по някоя банкнота?

Така де. Цял бизнес:)))) И полиция на всичкото отгоре:)))))

Моля, моля без инсинуации....плащана ни е законна ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ.

Това са таланти....4 пъти са вадили "на бис" шофьора в пиесата "К' во шъ пра'им с'я".

Някой от тия афганистанци така е пръднал в тайника, че чак вентилаторите са изгорели.

3300 евро на човек са дали само на тоя шафьор тук... А през Турция, а после до Германия...? С 3000 евро в Афганистан си цар, бе! Къде са тръгнали към европата, щом са толкова богати?!