Полицаи спирали 4 пъти камиона с мигрантите от Локорско, но не ги открили

"Беше като метален ковчег, отгоре имаше сложени здраво хванати дъски", разказаха шестима от оцелелите

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спирали 4 пъти камиона с мигрантите от Локорско, но не ги открили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3300 евро на човек са дали само на тоя шафьор тук... А през Турция, а после до Германия...? С 3000 евро в Афганистан си цар, бе! Къде са тръгнали към европата, щом са толкова богати?!

Някой от тия афганистанци така е пръднал в тайника, че чак вентилаторите са изгорели.

Моля, моля без инсинуации....плащана ни е законна ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ.

дали 4 пътни шАфиора на камиона е олекнал с по някоя банкнота?

Това са таланти....4 пъти са вадили "на бис" шофьора в пиесата "К' во шъ пра'им с'я".

Майка си ли търсите тука?Измет!

тези престъпни нарушители на държавната ни граница няма какво да ги дондуркат, ами обръщат ги с лице на изток и с шут напред към родният си край.

Камион с товар. Товарът - обработен дървен материал. Най-малкото: 1. Документ за произхода на дървесината 2. Документ за транспорта на дървесината 3. Дакумент за получателя на дървесината 4. Пътен лист, освен ако не е за собствена сметка, но и тогава е длъжен да пуснет карнет. 5. Отделно документи на водача и МПС-то... Гарантирам, че нито на един от 4-те пункта не е правен пълен документален оглед! Иначе веднага щеше да лъсне несъответствието, а направо да си го кажем липсата на подобни документи!

Разочарован съм, такава хубава държава имаме, планини, низини, море, 40 градуса време, мерцедеси, молове, красиви жени, като слезе човек от камиона как да не иска да остане тук. Рай, все едно си ударил джакпота а те нагло казват на шофьора да кара още на запад. Не им ли казаха че сме в еврото? Честна скаутска

34 оцелели, 18 загинали. Общо 52 ма души по 3300 евро - 171 600 евро е курса:))) Над 335 хил. лева в ковчега:))) За такива пари и за един курс става въпрос. Каква полиция, какво проверки, какви кучета:))))))))))))))) Истината е безпощадна. Полицията е тежко корумпирана и на никой не му пука. Три курса -милион.

Бе не е точно така, но посоката е вярна. 3300евро на калпак плащат мигрантите за премчинаването от българо-турската до българо-сръбската граница. Турци дето ги превеждат в БГ, Българи дето ги превеждат в Сръбско, ятаци в БГ, шофьори в БГ, пилотни коли, служебни лица... МНОГО маймуни има на клона за тия 3300 евро. Не е само шофьорчето и тарторът му.

Така де. Цял бизнес:)))) И полиция на всичкото отгоре:)))))

3300 евро !!!

Що не хсеванеш и ти?!?

Срещу съответната сума полицаите стават слепи или мигрантите невидими.

Свършили парите на шофьора, затова са ги намерили

беднички да ги ожалиш! Ми да бяха си купили самолетен билет! И за хотел щеше да има. Ама не , то пък със самолет да минеш границата без документи няма как, забравих.

"Като тръгнахме, вече знаехме, че ще има проверка":))))))) Единствени свидетели са кучетата на полицаите, но няма кой да ги разпита:)))) Как афганистанци, слезли от чукарите на Хиндукуш знаят на няколко хиляди километра от родните им аули, къде и кога проверява нашата полиция:)))))))) Очевидно е, че сумите за трафик са високи, защото и полицията е ненаситна. Трафикът е силно хлебно събитие, от което се правят милиони - бързо и организирано:)))) Трафика минава през полицията и освен обикновените редови полицаи, има много висши на клона. Промяна няма:))) Няма промяна:))) То така си беше:))))))

Главният прокурор Гешев били споделил за извращенията които прави срещу Български граждани чрез Пернишки мутри сред които има и униформени полицаи!? Гешев защо Пернишките мутри са недосегаеми та чак и полицаите им козируват!!? Гешев защо тези мутри изнасят Тероризъм в Европейският Съюз и никой не им държи сметка!?Казвам се Мирослав Германов и съм жертва на терор!

???

по-добър живот на запад"! Търсите социални помощи и лесни жени. Кой ше ви звемен на работа на запад? Ккакво ще работитите? Освен това на "Запад" се работи , не да висиш и да си клатиш краката по цял ден. Беж обратно , отйъдето сте дошли! Що не бягате към Укранйна или Русия, и те са ви "за запад". ама там много бият нали? Ман...али

"Всеки от тях платил на трафикантите по 3300 евро на човек в търсене на по-добър живот на Запад" Разгеле! Най после някой да каже истината!! Обрязаните маймуни НЕ бягат от ВОЙНА! Просто мангалите искат на запад, където цял живот ще живеят на гърба на лошите бели християни расисти.

А те за благодарност, ще облагородят дъщерите, жените и майките им.

Четири пъти милиционерире са попитали И кво ше праиме сега? И четири пъти при вида на банкнотата са дали инструкции Пусни ги на задната седалка. Айде бегай

Сега разбрахте ли къде е проблема.....в полицията.И докато няма чистки и уволнения ,така ще е!

Море, са тъпи полицаите, ами са им създали условия да се правят на "умрели лисици". Царица - парица!

Корупция

Ниско качество на българската услуга. После искаме да ни плащат добре. Е, каква е европейската заплата за това, което са свършили? Не пари, а затвор, нали?

Баси и тъпите полицаи. А може и да им е платено, за де виждат нищо.

и автобусът, който прегази полицаите в Бургас минал през няколко полицейски патрула, а полицай в болнични превозваше имигранти с ескорт

Е не така, че някой ще си помисли че има нещо общо между случаите…

За състоянието на ПОЛИЦИОНЕРИТЕ в България. Ако бяха обрали кръчмар охраняван на частно от полиционериге....за часове щяха да изловят обирджиите. Справка: двамата украинци изловени с обира, без "официално" участие на полицията.

Афганистанците да се научат да избягват тази Кочина - по-лоша и от тяхната.

за тях и тука е добре, но за нас не е добре

Не открили натъпкани като сардини 50 азиатеца, но предпо;лагам са открили по 200 лв в порфейлите си, за които не са знаели, че ъсществуват?

4 пъти са плащали подкуп на нашата полиция ни пази

Проверих в ГФ. Камиона НЯМА застраховка Гражданска отговорност, но е спиран 4 пъти от КАТ и след това е пускан да продължи !!! Това как ще го коментират господата въпросната структура ?

Ясно е като бял ден, че не са искали да открият т.н. мигранти /по-точно нелегални имигранти/ , интересувал ги е подкупът.

Ако питате тук над 70% ще кажат, че нямат техните 3300 евро.

Дали не са им "затворили очите"?

С какво са седнали да ни занимават. Удряш по метал и не разбираш, какво е това всъщност!

Тези сега да не искат да ги съжаляваме?

родна картинка, така ли се пропускат толкова хора в камион, това да не са лешници, че да не ги видиш...

И затова , че сте изгубили приятели може да благодарите на САЩ ! Те са виновни да се скитате !

А не така, краварника е пръв приятел на мигранта!

Илиян Илиев

Ми тогава да им платят билетите до САЩ и да си ги прибират всичките !

Поради липса на друга статия се налага да си изкарваш копейките с елементарно видими платени коментари.

И кво, някво съчувствие ли трябва да им покажем? Да си бяха стояли при талибаните нямаше да стане така. Сега ще останат в България и ще трябва ние да ги издържаме докато те се чудят само как да крадат и мародеерстват. Такива трябва на момента да се екстрадират към родината си.

Жалка пародия на държава!

Е как да ги открият, не да длъжни да разтоварват камиони.

да си затварят устата! Очевадно!