Политици почетоха Деня на Европа и Деня на победата (снимки)

Хиляди българи загинаха във Втората световна война и днес трябва да почетем тяхната памет, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Политици почетоха Деня на Европа и Деня на победата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който според Путин е загинал през войната, а самият Путин се е родил 1952г. Голямо геройство е било!

Интересно загиналите партизани дали са били част от борбата срещу фашизма през ВСВ, та изобщо не ги споменаваме. Също така Вапцаров за какво е бил осъден и разстрелян, знаят се снимките с отрязаните глави по мегданите, едни избити дечица и т.н., тях защо не ги споменаваме!

Най-напред е день победы- после е "ден на Европа!!Ако не са били съветските войски-всички еврогейски структури щяха да ползват само НЕМСКИ език в момента!!!Жалко е че "управляващите ни селски крадци" насила тикат страната ни в пропастта!?!!!

Накараха ни нас, по-възрастните да забравим, че България е участник в Парада на Победата в Москва през лятото на 1945г. Накараха ни да забравим ген. Стойчев. Накараха ни да забравим близките си загинали при Страцин... Тогава какво можем да искаме да помнят младите?!

Вечна памет на загиналите български войници по бойните полета на Втората световна война!

Другари , да празнуваме победата над комунизма. Всеки ден го чувствам като ден на победата над комунистическия рай. Ура другари

Прост си другарю!!!

Първо денят на ПОБЕДАТА , после деня на Европа!

Честит ден на победата !

Винаги когато българското и руското знаме се веят гордо едно до друго, България е преуспявала.

Друг ти е говорил за гниди Няма смисъл да спорим тук, но от любопитство може да прочетеш ледоразбивача на Виктор Суворов. Там ще разбереш много за Сталин, какви намерения е имал за Европа и от какво я е освободил Ха със здраве

преди няколко години четох интервю точно с Виктор Суворов. Човечецът здраво беше обърнал палачинаката, като беше разбрал, че с или без Комунизъм, запдняците няма да оставят Русия на мира. Твърдеше, че 'Ледоразбивачът' го бил писал не за да покаже колко лош бил Сталин, а точно обратното- да покаже колко умен бил Сталин. Та толкова за него. Апропо- Чърчил е смятал Хитлер за най-голямата преграрда пред Комунизма, таак че доста може да се спори чий ледоразбивач ефрейторът беше.

Е по опасно Фашизма или комунизма

Ако не беше Русия,да освободи Гейропа от фашизма,днес щяхме да празнуване деня на обединения райх! Точка.

и се чудя кое щеше да е по-добре

двоен празник с две много важни дати който го е срам от миналото и предпочита да забрави Деня на Победата, нека си припомни какво именно означава той. победа над строй който планираше нас българите макар и съюзници във войната да ни превърне в робска сила наравно с почти цял свят под ботуша на висшата раса. да ни лиши от право на българска история, език, образование, религия ... това се чества на този ден! победата на цялото товечество над държава водена от крайно расискта докторина. не оправдавам по никъкъв начин следващите 45 г, но днес на този ден отдаваме почит на далите живота защитавайки нашата свобода. Те заслужават нашата почит и да повечето от отдалите живота си са от бившата СССР. има за какво да сме благодарни на съветския войник! другия пък за който личното его и крайният национализъм стоят пред всичко, предпочита да забрави Деня на Европа. ден в който Европа реши поне да опита да загърби междунационалните си различия и да търси общ път напред. И не не случайно или за да закрие горният Ден на Победата, а за да го почете Европа празнува военната победа и новото начало целящо именно никога да не се стигне до подобна следваща война. Колко е успешен настоящият вариант на Обединена Европа времето ще покаже, но бъдещето на разединена Европа е бъдеще на разпокъсани безгласни васали на САЩ, Китай или който там е силен за деня. За мен и двата празника са особено важни. С единият отдавам почит на миналото, с другия отправям надежди в бъдещето! пп. годината има само 365 дни, а важните събития и паметни дати в историята век след век се трупат все повече и повече. естествено е новите значими дати да съвпадат с по-стари. Деня на Победата и Деня на Европа далеч не са единствените важни събития случили се на 9 май в човешката история.

Агент Гоце си е сложил вратовръзка "колорадски бръмбар". Тъй де, да не му се скара пасоля.

Колеги, Искам да поясня, че на тазгодишният девети май няма да дойде никой световен лидер, от никоя държава, от никъде. Дори от Сомалия. В случая се касае за пълно низвергване и пренебрегване на Русия, от целия свят, не само от цивилизования Сега разбрахте ли, или трябва още да ви се обяснява?

Аре да не плачеш на чужди гробища.... Те си се справят и сами, без чуждестранни лидери ...... Това го умеят, да се справят с трудностите сами. Ти какво умееш освен да пишеш тъпотии?

Защо се ядосвсш бе, човек Като нямаш аргументи, трай си. Така показваш единствено злоба, безсилие и лошо възпитание Без Сталин Европа нямаше да изчезне, както несвързано скимтиш. просто щеше да е далеч по-щастлива и богата Капиш? :)

Не си убедителен мой човек. Защо споменаваш само Сталин, а нищо не казваш за онзи смахнат бисексуален садомазохист Хитлер. И друго, лошото въапитание е характерно за хора като теб, наричащи всички инакомислещи червена смрад и т.н.

.....За червените гниди с едноклетъчни мозъчета, няма никакво значение че безусловната капитулация подписана от национал-Социалистическа Германия е на ОСМИ МАЙ за тях е важно какво е казал изрода сталин, за тях също не е важно че РОДИНАТА ми БЪЛГАРИЯ е от победените в тази война, но за мръсните и долни комунистически предатели това няма никакво значение, просто смрадлива червена воня!

От победените ама не съвсем.....първо Царство България е съзник на Райха,после за известно време е във война със двете страни и съюзниците и Райха,после минава на страната на съюзниците.Благодарение на участието в последната фаза на войната Царство България запазва територията до 1марат 1940г. включително Южна ДОбруджа,ако предателите офицери от корпуса в Беломорска тракия и Македония не бяха бегали,за което Сталин е бил бясен,е щяла да запази и Беломорска тракия със сигорност и Македония с известна условност или поне част от нея.Капитолацията е обявена офицялно на 9 май.Чети история това е дата призната и от Френската пета република и от Обединенито Кластво Великобритания и от Съединените Американски Щати като ,основни съюзници.

А на теб гнидо соросоидна не ти ли е ясно, че ако го нямаше Денят на победата, нямаше да има и ден на Европа, а на Третия райх. Но за такива като теб няма нищо свято и нищо човешко. Гадовете трябва да ги бесят на първия срещнат стълб.

И какво ако има ден на третия райх. По-зле едва ли щеше да бъде.

На заробването на половин Европа Съвсем правилно цивилизованият свят вече тотални отсвири Русия Никой не се интересува от празника им

И кой е този цивилизован свят? ЕС не е отсвирил Русия,нито САЩ особено когдато става дума за ВСВ...може би цивилизования свят е СОмалия или Халифата ,а?

Не бе колега. Цивилизованият свят е самия пишещ тези глупости. Макар и рядко, намират се и такива идиоти.

нямам никакви спомен преди 10.11.89 г. да сме чествали Ден на ЕВРОПА.мАЙ ЧЕ НЯМАШЕ ВЪОБЩЕ ТАКЪВ ПРАЗНИК. Кой по-точно е предложил, не знам.Само предугаждам, че това е сторено, за да се забрави победата над Германия. Казано иначе, идеологически трик.

Е реди 1990г. нямаше ЕС имаше ЕО,но не и бяхме членове...тЪй че нямаше и такивъ ден,той е въведне след като се създаде Конфедерацията ЕС.

Защо на парада в Москва няма нито един чуждестранен лидер? Тотални низвергване на Москва от цивилизования свят или какво ?

Само на кръглите годишнини.

Глупости.

В смешния съюз няма ли да проведат някой гей парад? Празник е все пак ...

Въглищата и стоманата били в основата на ЕС...Добре. То вече няма ни едното ни другото.

Много добре, че няма Бойко. Той помрачава всички праздници.

празници. Поздрави на Петербург

Дреме ми за тоя измислен ден на Европа умишлено сложен на тази дата. Аз в момента си гледам парада в Москва :) . Айде тролове слагайте минуси хахах....

Гледай си парада брадчед, той щи напълни хладилника АМАН ОТ ПРОСТАЦИ!

Това че твоят хладилник не е пълен е нормално. Все пак ти си трол работещ за малко пари и триещ кометари които не те кефят и които не са според политическата линия която ти е указано да следваш дори да е в ущърб на България :) . За такава работа като твоята не се изисква нито интелект нито мозък и е нормално да взимаш центове и хладилника да ти е празен :) .

Гаргата има предвид руските хладилници(те са празни). Да хвърляш за паради излишни пари а народа ти да гладува с пенсии и заплати по 100 долара е наглост. А българските хладилници са все по пълни и то не в благодарение на Русия а напротив

"Най-голямото постижение на ЕС е опазването на мира в Европа" теза, която никак не отговаря на истината. След ВСВ и създаването на ЕС в Европа имаше няколко въоръжени конфликта, които ЕС не успя да предотврати, а някои от тях ЕС разпали умишлено: 1.Кипър 1974 2.Югославия 1991-1999г. та до днес в Косово има спорадични сблъсъци и престрелки 3.Приднестровието 1990г. - единствено благодарение на руснаците днес там не се стреля 4.Осетия 1991г. 5.Нагорни Карабах 1988-1994г. 6.Албанско-македонски конфликт 2001г. 7.Южна Осетия 2008г. 8.бивша Украйна 2014г. и до днес

Смешник

Изброените райони не са част от ЕС или не са били по време на тези събития. В държави-членки на ЕС въоръжени конфликти не е имало. Приднестровието, Южна Осетия и части от Украйна към днешна дата са окупирани от руснаците.

Става дума не за ЕС, а за военни конфликти на територията на ЕВРОПА... Обърни внимание!

Повечето от изброените места са в места от разпадащи се империи и нямат нищо общо с ЕС. Ама наистина си смешник!

Прочети какво е казано в статията цитирам: "Европейският съюз е най-голямото постижение на Европа, а най-голямото постижение на Европейския съюз е опазването на мира в Европа вече повече от седем десетилетия" Та значи ЕС опазвал мира в ЕВРОПА вече 7 десетилетия! По-горе категорично съм оборил тази теза, ако конфликтите, които съм изброил не са ти познати, то моля да се запознаеш с тях преди да се опитваш да остроумничиш!

Тоя за 5ст работа не свършил

Останалото е измама и тотално промиване на мозъците на стадото!

денп на победата на либералите над консерваторите.

Кви 5 лева?