"Политико": Путин иска повече територии. ЕС се надпреварва да стигне пръв до тях

Разширяването на Европейския съюз отново е в дневния ред на Урсула фон дер Лайен, но бързият растеж ще навреди

Обратно в новината

Коментари - "Политико": Путин иска повече територии. ЕС се надпреварва да стигне пръв до тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българите сме с Украйна ЕС и НАТО. на кой не му харесва- руската кочина.

Сигурен ли си, че си Българин ??...или си от оня Зеленият етнос ??;)

Европейската икономика потъва - няма кой да работи за без пари. Тъй наречените "гости" искат само да ги издържат. и нови пазари няма. Явно това е новта концепция - всички в ЕС, трябват ни нови слуги !!

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Има хапчета. Пий си ги

не се занимават с убитаци като тебе. Иначе бих ти пратил двама - да ти откъснат топките и да те накарат да си ги изядеш... (защото това заслужаваш)

Чудя се на тия санитари - как може да ви дават достъп до телефони в лудницата !!

Айде юрош то ЕВРОПА започна да се пълни преди години всички влязаха в ЕС одавна има азиатци араби цигани прошляци турци българи украйнци руснаци латиноамериканци африканци ТО ВСИЧКИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В УРЕДЕНА ЕВРОПА ЕС е само заблудата/а и САЩ чрез НАТО си направи армия в Европа после видя че световната човешка маса се втурна тука ЕВ и реши да погуби икономиката на Европа и да премахне Русия и да завладее икономически европеските народи и новодошлите роби е вече този акт е изпълнен новия господар САЩ се разположи встара уредена ЕВРОПА ГОТОВА ЗА ОГРАБВАНЕ И РАЗРУХА

Значи, Най после си го признаха : ЗАВЛАДЯВАНЕ на ТЕРИТОРИИ !!;) НЕ е, вече "РАЗШИРЯВАНЕ на ЕС" , а е ЗАГРАБВАНЕ на Територии ??!!;) За хората,.. по тези Територии..?? НИЩО ! Като им Затворим и Разрушим Икономиката ТЕ сами ще дойдат при НАС за да работят за НАС (на това му казват СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ на ХОРА ) ПЪРВО, Да им вземем Териториите ?!;) За да си "движим Капиталите "?! ПРЕКРАСНИ ..ЦЕННОСТИ ...Европейски!! Тоест, Нови КОЛОНИИ,...НО без ВОЙНИ ...само с ПАРИ !!;) За ПАРИ ...хората правят ВСИЧКО , а ПОЛИТИЦИТЕ им ЧУДЕСА !!;)

Вече пишете очеизвадни глупости!

Разширявай баце. Днес Украйна, утре Молдавия, Косово, Албания, Молдавия. Отваряй граници да се движи всичко без документи. Утре Турция, Сирия, Либия, Египет, Тунис. 2025 ше стигнем до ЮАР, 2026 Чиле и Аржентина. А аз глупакът се чудих защо ЮК излизат от ЕС. А те си го казаха така както е - качеството на ЕС пада надолу и не е това което беше. И едва ли някога ще се възвърне.

то не са лъжи то не е чудо , колко още ще ни лъжете, ще ви изметем рано или късно

Абе докога тази дърта, алчна и глупава костенурка ще управлява цял континенет? Нали народи дечицата на ФОН. Кой и даде власт на тази идиотка?

Путин е готов да им предостави земя в Сибир. Тундрата е добро място.

И банята редовна, какво повече.

Тая си направи хубава отпуска …да си похарчи ,,корумпираните евра…” и пак с лъжите…искат територии но без хората ако може…то грипове, войни, катаклизми разни предизвикани…да приемат първо Турция, Албани, Мароко, Либия и после с руските територии..така де да има ред!!

Пак упорито каните руснаците да ви дойдат на гости

Фактите са други но както и да е... Финландия и Швеция влязоха в НАТО, Петър 2 каза не са интересни. Не можа да вземе Киев и си остана в батака от 2014. Бърза да завзема територии и съсипа цялата си търговия с ЕС. И какво постигна Петър 2? Бори ли се още с нацистите? Ще празнуват пак голямата победа със затворници, убийци и изнасилвачи. Украйна ще я бъде, с такъв съсед не се живее. Петър 2 няма полезен ход. САЩ превъртат банкомата от продажба на оръжия. Всички развързаха кесията. А какво мислите на Петър 2 оръжията безплатни ли са? За сега Русия само губи! Нещастници!

Ще има руски паради в Париж, Берлин и Вашингтон

Сатанистите, че му земат дедовия

Разширение, но без Севермак !

Путин каквото искаше, си го взе. А ЕС не е ясно за какво се надпреварва, за останалата част от разорена фашизирана корумпирана Украйна ли? Кой да каже на Лайнен, че за това надпревара няма. Ако тя се надява да вземе Крим с някаква надпревара, значи изобщо не е наясно за какво е войната и води ЕС към разпад.

Да, взе Киев според план за 48 часа. Малоумно злобно говедо.

Абе, що вече няма нови пакети санкции ??

За да не фалира ЕС веднага. Затова няма нови санкции.

Очакваме и Китай да се разшири до Урал.

По-тъпи глупости не бях чел отдавна. Новина ли бе да го опишеш....

Няма вече санкции, няма заядливи коментари от западните пумияри, цирсовите номера и те свършиха, остана само едно тихо и равномерно клане на укронацита. До последния украинец

Да, всичко върви по план. До 24 часа руската сган трябва да завземе Киев.

Много хора я плашат тази нещастна Европа! Днес и Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман обяви война на Европа, обещавайки, че Близкият изток ще заеме мястото на Европа в света. "Това е войната на саудитците, това е моята война, която приемам лично и не искам да умра, преди да видя Близкия изток в челните редици на света" каза той!!!

По броя на лайковете на твоя жалък коментар разбирам, че русоробите сте толкова отчаяни, че сте готови да слагате бурките и чаршафите след пораженията на Русия, само да не сме част от Запада.

Свинорусите нямат място в Европа,техният път е на изток, Китай ги очаква.

Свинориканците щото имат.....

Бившият първи съветник на Пентагона по времето на президента Доналд Тръмп – полковник Дъглас Макгрегър заяви в YouTube предаване, че войната в Украйна отдавна е свършила поради пълното военно, физическо, икономическо и демографско изчерпване на врага. Но Русия умишлено не предприема победна контраофанзива, а изчаква. „Руснаците са взели решение да изчакат, надявайки се на две неща. Първото е преговори с Киев и западните му спонсори, за да се избегнат цивилни жертви. Западът обаче е опрян до стената, той няма алтернативна опция… затова е безсмислено да чакаме мирни преговори. Втората причина Русия да чака, а да не напада е, че съвсем скоро европейските икономики ще се сринат“, категоричен е той. Макгрегър каза, че на Русия няма да ѝ се наложи да чака дълго пълния европейски фалит. „Европа е изправена не просто пред сериозна рецесия, а пред тотална икономическа катастрофа. През зимата проблемите с горивата ще бъдат катастрофални. Европейският съюз е пред фалит и разпад, затова мисля, че руснаците са решили: нека изчакаме малко, докато всичко се разпадне. Защото руснаците всъщност не искат да убиват никого„, поясни тезата си бившият първи съветник на Пентагона. „Искам да ви напомня: Путин изобщо не е като нас. Путин иска да живее в мир със Запада, в мир с украинците. Русия изнасяше огромно количеството ресурси за Запада на стойност стотици милиарди долари, на нея не й беше необходимо да се конфронтира със Запада. А ние какво му казвахме през цялото време на Путин и какво продължаваме да му казваме: Ние не искаме да живеем в мир с вас, г-н Путин. Ето къде е проблемът„, категоричен е Макгрегър. „Точно желанието на Путин за мир е неприемливо за САЩ“, обясни полковникът: „Затова казваме, че той трябва да си ходи, че неговият режим трябва да падне. Русия трябва да бъде разделена, фрагментирана и продадена, разбита с чук и раздробена. Такъв е планът на САЩ, за да оцелеят те самите като световна империя и въобще. Но след година и половина война в Украйна, стана ясно, че този план няма да успее“, каза Макгрегър. „Така че всичко зависи в момента от европейците, те могат да сложат край на конфликта. Това обаче няма да отмени техния фалит. Но поне държавите им ще останат цели, макар и бедни. Другото нещо, разбира се, което Русия се готви да направи, е да тръгне към полската граница. Тя разполага с всички възможности да направят това. Руската армия прогресивно увеличава своята численост и подготовка. Вече са набрани 750 000 души с тенденция до пролетта броят им да нарасне до 1,2 милиона души. Всичко, което искахме да предотвратим с тази война, се случва. Ние положихме големи усилия да предизвикаме звярът, от който винаги сме се страхували, да се събуди и надигне, заключи той.

Дае, точно така :)

Трябва да си особено тъп, стандартно англосаксон, ма може и стандартен западняк за да повярваш, че Русия, която покрива 11 часови зони, видиш ли искала още територия.....

Защо нападна Украйна? И превзе Крим?

ами тъпан не можеш ли да се сетиш защо? той Путин хиляди пъти го каза - не искат американски бази на границата с Русия и не искат изконни руски територии да стават натовски и американски бази

Ако се слуша какво говорят като правеха Оранжева революция и антиконституционни повторни избори преди 20 години или по-късно откровен насилствен преврат през 2014 г., последван от аутодафе в Одеса, то от Запада никога не са искали повече територии. Всичко се обосноваваше с всякакви ценности и грижа за бъдещото благоденствие на обикновените украинци, да направят правилния избор, за да почнат да се развиват и да са много по-добре, но за територии – нито дума. А то какво такова е трябвало да се говори, като всичко е толкова очевидно – териториите ще останат украински естествено, най-малкото защото противното би било лошо, а както всеки прогресиращ либерал добре знае: ЕС и НАТО никога не правят нищо лошо, никога! И всичко е само по правилата им. В последствие и в продължение на установилите се вече про-западни революционни тенденции, местното население представа да е собственик на огромно количество земя и неизброими сред останалите несъсипани, индустриални, инфраструктурни и сградни активи, в полза на именити международни корпорации с американска регистрация. Това е обаче е някак между другото и не е толкова съществено, че да се говори много за него. Явно не е в сегашния им на регистър на публичните им ценности. Като обаче въпреки големите изборни обещания на съвсем други и прилични, дори добри неща, ситуацията беше юридически спешно оформена и обявена от малкия представител на Коломойски, говорещ с изключително неприятен глас. ЕС съдейства много за преврата, особено агитационно и в открити, публични изяви за разни мнения, за замътване на украински мозъци, гаранции, подписи и т.н., въпреки пълната му липса на възможност да взима каквито и да било важни решения, а с това да дава и някакви гаранции. Което добре си пролича, като се стигна до конкретика при вземането на властта и назначаването по телефона за премиер от Нуланд и съответно от Вашингтон, на видния държавник Яцко, явно много впечатлил ги с талантите си и възможността му да взема напълно самостоятелни, макар и понякога трудни, но винаги демократични и в интерес единствено на украинците, решения. А ЕС макар и замесен в тази процедура, беше по-скоро обект заедно с Украйна и нямаше дори консултативни функции по въпроса. В тази посока щом вече открито се обявява, че действията на ЕС целят спешното заграбване за нови територии на Изток, то би следвало ЕС също така открито да заяви, в полза на кой краен бенефициент ще са евентуалните нови радостни придобивки. И въобще в този контекст на пълна засега непрозрачност, възникват редица въпроси като: кой всъщност воюва с Русия? Кои са използваните при тази война средства, проксита или ако искате по-така - послушни идиоти, масово разпространилите се из всякакви столици пълни кретени и долни, напълно пропаднали, гадни предателски изверги? Русия ли е единствената цел в тази война или е стратегическото направление, основния фронт на неизбежното и определящо в последствие всичко, генерално сражение? Ако Русия не е единствената цел, то кои са другите за които е вече решено, че в последствие ще бъдат нападнати, ако сами не предадат страните си изцяло и необратимо?

Също явно самозабравилите се от пълната си безнаказаност продажници, ще е добре да се замислят, ако хипотетично немислимото стане, то тогава каква ще е съдбата на станалите вече ненужни инструменти след като бъдат употребени, като с тяхна помощ вече са достигнати целите на непрекъснато воюващите и за техните ужасни болни мозъци с бесни емоции, вече няма никакви задръжки и външни ограничения.

Допълнение във връзка с направен пропуск, който понастоящем е недопустим: в контекста на обръщащото се вече втора петилетка огромно внимание на Запад относно определена принадлежност, е необходимо да се спомене, че както Коломойски, така Нуланд и Яценюк не са руснаци.

Обичайната напоследък порция пропагандни глупости. Целта на Русия не е да получи някакви си територии. Целта е премахване на американска Украина. Това означава пълно разоръжаване и преформатиране.

ЕС не е в състояние един нормален лидер да излъчи. Всички без Орбан са абсолютно нефелни.

+ + + + +

Това са руски земи, ЕС няма право на тях

Иска, ама няма. Крие се в бункер. Като Кадафи ще приключи. Конят Лавров може и да се спаси някак. Не знам.

И теб не те знаем кой си,ама ти четем глупостите.

Дядо ѝ носеше нацистката военна униформа. Интересно, дали и тя като Терзиев няма спомени?

САЩ изискват от Украйна да промени военните си цели и да сключи примирие с Москва. Това каза украинският политолог Вадим Карасьов в анализ, предаден от украинските медии. „Няма как Джо Байдън да бъде преизбран за втори президентски мандат на фона на ескалиралите военни действия, които изискват все по-голямо финансиране от САЩ – при това без да има военен успех. Това няма как да стане. А и няма никакви гаранции, че Украйна ще си върне загубените през 22 г. територии и Крим. Нараства скептицизмът по така формулираните от Киев военни цели. Американците казват, че отдавна са препоръчали на Киев да смекчи военно-политическите цели на кампанията си“, казва анализаторът. САЩ са разочаровани от неспособността на украинските сили да нанесат каквото и да е военно поражение на Русия и вече съветват киевските власти да сключат мир, тъй като американският данъкоплатец вече се пита защо трябва страната му да харчи 40 млрд. долара на всеки 6 месеца, ако няма успехи на фронта. „Вашингтон планира да завърши тази авантюра до края на годината, след което ще каже, че Киев и Белият дом са спечелили, че Руската федерация е отслабена военно, каквато е била основната цел на конфликта, и че те са победителите“,

ТРЯБВА ДА ПРИНАДЛЕЖИ НА ЕВРОПА, Т.Е. НА ЕС ! .. МЯСТОТО НА ВАРВАРИТЕ Е ЗАД УРАЛ - ТЕ ИДЕЙНО, МЕНТАЛНО, НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ ЕВРОПА !

Покажи какво си написал на лекуващия те психиатър ! Трйбва да ти увеличи дозата или да ти предпише по-силни медикаменти...

А твоето място е в Карлуково.

ММммм....да си дойдем на думата, кой искал земичка и ресурсчета !

Забоксува в собствените си лайна

2023-09-11 20:28:19 Екс (нерегистриран) Чудя се, на Путьо за кво са му още територии, след като 95% от територията му е ПУСТА! ------- "" - РАСИЯ ИЛИ ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ...ИЛИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ !"" . САМОТО ПОНЯТИЕ "ПРОСИЯ" СЕ ПОЯВАВА ЗА ДА "РАМКИРА" НОВИТЕ ЗАГРАБЕНИ ЗЕМИ ОТ МОСКОВИЯТА ПРЕЗ 16-И ВЕК . ОТ ДРУГА СТРАНА, ИСТОРИЧЕСКАТА, СТРАГЕЧЕСКА СЛАБОСТ НА ВАРВАРИТЕ Е ,ЧЕ ГЕОГРАФСКИ "ОТ ЗАПАД" ЗА ОТВОРЕНИ КАТО ПУТКА" НА ПЛОЩ С ШИРИНА ОТ 500 КМ ... . ....И РЕАЛНО - НЯМАТ НИККАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАЩИТА, ОСЕВЕН САМО ЕДНО - *ТЪРСЕНЕ НА ТЕРИТОРИАЛНА ДЪЛБОЧИНА", КОЯТО ДА РАЗМЕНЯТ ЗА КРЪВТА НА УБИТИТЕ, КОГАТО БЪДАТ НАПАДНАТИ! . БЕЗ ДА ВЛАДЕЯТ ЗЕМЯТА НА БЕЛОРУС И НА УКРАЙНА - С ПРОСИЯ Е СВЪРШЕНО И БУНКЕРА БИ БИЛ НА ЕДИН ИЗСТРЕЛ С ДЪЛГИТЕ ХИМАРСИ! .

На менделеевата таблица не и трябва човек върху човек. Трябва и свободна незаселена тиритория. Добив, преработка пазари.

Ясно

БЛЯДОВЕТЕ ОТДАВНА ПОДХВЪРЛЯТ ИДЕЯТА ДА СИ ПРЕМЕЯСЯТ СТОЛИЦАТА ЗАД УРАЛ ...ТВО НЕ Е ТОКУ-ТАКА ! . И НАИСТИНА - НА ПРОСИЯ МЯСТОТО И Е ЗАД УРАЛ , Т.Е. В АЗИЯ !

Не се пЕни толкова !!!!! 20 цента са - няма да станат повече.....

Ти, Азия моето момче виждал ли си, че малко глупаво става вече....

Тия тъпотии си ги коментирайте в Прайда !!! И си вЕрвайте -----

Е да се самозадоволяват под "журналистиката" на Политико)))) Само защо не си пращат децата при Путлерчо и защо не следват съветите на Политико!?)))

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Внимавай какво си пожелаваш. Не искай кола по голяма от колкото можеш да караш. Не вземай лъжица която не можеш да лапнеш. А Урсула ще заапе кула!

А Политико е русофилистичен парцал...

Бившият германски полковник Волфганг Рихтер за Die Welt: В Европа има 600 хиляди млади украинци, които не искат да се върнат в страната си, за да воюват. Това от една страна е повод да се увеличи натискът, но на първо място показва възникването на проблеми с личния състав. "Най-малко 100 хиляди източни украинци воюват срещу Киев заедно с Русия" Зеленски също даде да се разбере при затворени врати, че репатрирането на стотици хиляди подобни наборници може да компенсира слабостите в личния състав, които в момента измъчват украинските въоръжени сили. Така че не винаги става въпрос само за материална подкрепа, която толкова често занимава нашата публика. Все пак говорим и за кадри, разбира се, демографията играе роля, а Украйна демографски е много по-назад в сравнение с мащабните руски природни и човешки ресурси. Освен това Украйна е разделена, поне на изток. Има доста източни украинци, които от руска страна са били призовани на военна служба. В началото на конфликта вече имаше две армии на изток, затова можем да предположим, че повече от 100 хиляди източни украинци се бият срещу Киев заедно с руснаците. Всичко това показва, че демографският проблем всъщност е това, с което Украйна трябва да се справи, а това, естествено, не говори в полза на безкрайното удължаване на военните действия. Източник: https://www.welt.de/politik/ausland/video247331086/Flucht-von-Wehrpflichtigen-Bild-einer-im-Patriotismus-geeinten-Ukraine-trifft-nur-teilweise-zu.html

Меню Вечерняя Москва Търсене град политика В света общество икономика финанси забавление спорт инциденти технология Храна « Вечер » - 100 години Мнения Вечерна телевизия Архив на вестници Ние строим от векове Преса в образованието Московско списание Москва е в процес на изграждане Специални проекти снимка видео инфографика За вестника реклама работни места Абонамент за хартиени публикации Правна информация Вход AD Калькулятор дней после смерти foma.ru Узнать больше AD Курс доллара на сегодня. Котировка доллара и евро онлайн. Сегодняшние курсы валют мира на ГАРАНТ.РУ currency.garant.ru Узнать больше Кива каза, че Зеленски и Буданов имат британско гражданство Евгений Белоусов 11 септември, 20:09 В света Кива сообщил, что у Зеленского и Буданова есть гражданство Великобритании Снимка: flickr / number10gov Президентът на Украйна Владимир Зеленски и неговото семейство, както и ръководителят на главния разузнавателен отдел на Министерството на отбраната на страната Кирил Буданов получиха британско гражданство. Това бе обявено в понеделник, 11 септември, от бившия заместник на Върховната Рада Иля Кива. — Главнокомандващият Залужни и ръководителят на « Слуга на народа » Дейвид Арахамия са граждани на САЩ. И този списък е доста дълъг, — той също пише на своя канал Telegram. Според Кива украинските власти получават гаранции и защита на страните от НАТО, доклади РИА Новости. Малко преди това Зеленски каза, че в случай на намаляване на западната подкрепа за киевския режим, това ще доведе непредсказуема реакция милиони украински бежанци в Европа. Киевски режим, получен от съюзници военна помощ в размер на около 100 милиарда долара. Според бившия министър на отбраната на Украйна Алексей Резник Киев получи над 50 милиарда само от САЩ, сумата е близо 60 милиарда. Той отбеляза, че средства от държавния бюджет се изразходват и за закупуване на оръжие. Освен това големи суми се изразходват за парични надбавки на украинските военни и компенсационни плащания.

Образованието, науката, културата и квалифицираната работа с която виждаш че даваш нещо, градят устоите на човека и човечеството. Спорта - също. Скапаните западняци разказаха играта на всичко човечно и ценностно в България. Разказаха играта дори на спорта, тоя смешен фитнес и джогинг, дето се пръкнаха, са много различни неща от истинския спорт. Опростачиха и принизиха българския народ до дъното. Простолюдието ликува, но нещата отиват все по на зле. България щеше да се развива много по-добре, ако не беше в скапания ЕС.

Диктаторът Путин в борба с диктаторът Лайен за нови територии.

Абе тъпак, те играят по сценарий, написан от хазарския елит.

Всички лидери на ЕС сте толкова слаби, че се чудя как Путин не ви е завладял вече.

Чудя се, на Путьо за кво са му още територии, след като 95% от територията му е ПУСТА!

е па и аще ти се чулим! ти нали имаш територия? имаш... та за кЪЪЪв уй се влесеш из германия франция и т п. ае навляк еьании?... ББААХАХАХ

Ако имаше поне някаква обща култура, вероятно щеше да знаеш, че масово населенията в повечето държави е струпано в определени точки, а големи части от територията са празни. Добре бе, мааму стара, отвори Гугъл и потърси за такива карти. Като малоумни дечица сте.

Курвенска работа такава е и професията и.

Русия няма да има избор, заради агресията на САЩ и по всяка вероятнодт ще атакува НАТО с най опасните си 100 тонни ракети. Само една от тях може да залечи цяла държава, като Франция например, но Русия ще остави натовските държави за десерт, унищожавайки първо САЩ. https://russian.rt.com/inotv/2023-09-11/SwebbTV-Rossiya-pobedit-Zapad-i

Предполагам, че Русия за броени минути ще атакува и унищожи САЩ, а държавите в Европа ще ги неутрализира с конвенционално или с по слабото тактическо ядрено оръжие, разбираемо защо.

Митак, ако Русия превърне САЩ в разтопено радиоактивно стъкло, останалите държави от НАТО сами ще капитулират.

Я кажи за диванчето на Ердоган, беше ли удобно ?!

2023-09-11 19:31:06 ДонСандо (нерегистриран) САЩ са напът да предизвикат Русия да нанесе ядрени удари. --------- ИЗОБЩО НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ПР ОСИЯ , А ТОЧНО ОБРАТНОТО - ЩЕ И ВЛОШИ ПОЛОЖЕНИЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ! . НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, КАК НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ ТОВА, ЧЕ "АТОМА" НЯМА ДА ВИ РЕШИ АБСОЛЮТНО НИККАВИ ПРОБЛЕМИ ... . А ЩЕ ВИ СЪЗДАДЕ ПРОБЛЕМИ - ВСЕКИ КОЙТО ГОВОРИ НА ОНЯ СМЕШЕН, МЕК СИНТЕТИТЕЧ ЕЗИКК - ЩЕ БЪДЕ УБИВАН , БЕЗ НИККАВИ ЗАДРЪЖКИ ! . ПРОСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПСИХИАТРИЯ В СВЕТА ! . АБСОЛЮТНО СБЪРКАНО ПЛЕМЕ !

По-добре да се обесиш ... Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос

Agenda 2023 Браво на САЩ, ЕС вече не е фактор. Вижда се как ЕС иска да прилапва дребни рибки за да се спасява. Не усещате ли как даже повече хора взеха да пътуват на изток - Тайланд, Бали, Индонезия, Малайзия, Япония, Китай, Корея... екзотично. Това е защото в ЕС освен бетон и тъпи катедрали няма нищо цветно и земно. Всичко е подредено и със правила. Няма дух и култура, ами само сдухани бизнесмени и цигани от сирия и укрия избягали.

2023-09-11 19:47:42 Gogo (нерегистриран) Ясно, ЕС беше до тук, казвайте какво следва после! :) ------- НА Т.Н. ПРОСИЯ !

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук--====-> marketl.ink/tesyo

Съсипа ЕС и продължава с истерията и лъжите. Русия щяла да ги напада. Русия била агресивна. Русия искала още територии и куп измислени глупости Тая многодетна патица съвсем изперка. Представя нещата само както на нея и отърва. И продължава да дразни и провокира Путин.

Политико, нали? :) Тази печатница за болшевишки позивни е време да я разследват :)

Виж какво пишат още Политико: https://www.politico.eu/article/france-accuses-russia-of-wide-ranging-disinformation-campaign/