"Политико": Приятелят на Путин Орбан тласка ЕС към ръба на пропастта заради Украйна

Срещата на върха този месец ще бъде решаващ тест за това докъде ще стигне Будапеща, за да осуети подкрепата на ЕС за Киев

Обратно в новината

Коментари - "Политико": Приятелят на Путин Орбан тласка ЕС към ръба на пропастта заради Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан не отговаря за тъпанарите от ЕС, той е отговорен за Унгария......знам че, концепта е труден за разбиране за БГ политици :)

ГНИЛА ЯБЪКА СЕ ОКАЗА викторчо

ЕС отдавна е в пропастта, просто човека се опитва да спаси Унгария.

Орбан е най-адекватния лидер в ЕС. Всичко одтанало е траш!

ЗАТОВА В УНГАРИЯ ИНФЛАЦИЯТА Е КАТО В АРЖЕНТИНА , ЗА СТАНДАРТА НЯМА ДА ГОВОРИМ , ИМА И БОГАТИ , АМА БЕДНИТЕ СА ПО ЗЛЕ И ОТ НАШИТЕ ,А ЦЕНИТЕ КАТО В АВСТРИЯ

е пич за разлика от наште пухльовци!

Мария Габриел - спасител на Отечеството, тръгнала си от Скопие, не че някой е забелязал, че е дошла.

Ново двайсе, сега пък Орбан бил виновен, че еса го управляват дебили и пиндоски подлоги. Абе гейромижитурки, я се стройте по двамца и леви, леви - на свински тръс към психиатъра.

Ти кога точно за последно си бил в Унгария, че говориш такива абсолютни тъпизми?

Когато Европа се усети, че е фалирала, защото вече е, пак Орбан ще е виновен...

"Срещата трябва да даде ЗНАК на САЩ, че въпреки политическото разсейване във връзка с войната в Близкия изток, ЕС е напълно ангажиран с Украйна." Евро МАРИОНЕТКИТЕ ще се РАЗПАДНАТ заради САЩ.

Спрете да прахосвате парите на европейците за война и корупция. След пълния провал на офанзивата през 2023 г. не е ли ясно, че войната няма да бъде спечелена на бойното поле? На много политици и военни производители войната се хареса поради печалби и шансове за корупция, но бюджетите се поизпразниха. Тази лудост трябва да спре.

Едно време Сърбия и Унгария не щяха да чуят за руснаци, сега голяма любов ги гони.

Направете 75 % мнозинство. Заради такива като Рундьо и това нищожество ЕС е една тромава машина. Руското ДС мекере Марков -Николай се е заселил в Унгария.

Говориш наизуст. Точно обратното е.

Голям вой, ей! :)

Политико": Приятелят на Путин Орбан наблюдава от ръба на пропастта в която ЕС попадна заради Украйна. Оправено е ...

Проблемът на ЕС не е ''приятеля на Путин''... а това че Орбан е начело на малка Унгария... а на Германия и Франция са латентния педал и швабската мижитурка

От кога путин работи в ЦРУ

имало умора в европа да се тълкува ,че европейските данъкоплатци не искат повече да плащат за украйна но шепата политици в брюксел пренебрегват исканията на избирателите...щото те не са избрани а НАЗНАЧЕНИ ...т.е не носят отговорност пред избиратели

обичам либераско квичене петък вечер :)

А холандския и австрийския премиери не са ли приятели на Путин?! Да разбиваш ЕС заради Шенген и ограбваш най- бедните две страни какво е освен мръсотия и подлост?

Що за измислици?! САЩ тласкат Европа към разруха, не Орбан и Унгария.

Краваристанските щати бутнаха ЕС от пропастта с тая война , но тъпите друсани сороспии няма как да го осъзнаят .... барабар с България за сега !

Щом Политико и розовият пролетарски планктон квичат, значи всичко е наред! Факт!

Оставете Украйна, Орбан тласка към пропастта самата Унгария!!! Нямате си и на идея колко ненавист са насъбрали унгарците към политиката на унгарския диктатор Орбан!!!

Унгария е в грешния съюз. Правилния е на изток, не виждам защо трябва да се опитват изобщо. Всяка страна и лидер имат пълното право да изберат съюз който има сходни виждания с техните. Когато се различават от тези на ЕС, няма лошо, но следва да го напуснат.

"Политико": Приятелят на Зеленски и байден Шолц хвърли народа си и ЕС в пропастта заради Украйна

Супер е тъпак!

Айде след Англия и вие да си ходите.

Европа изчезва скоро, завладяна от араби и негри. България пада под турско робство без съпротива. Слава на Русия.

Европейския Съюз се управлява от от розови либерали с меки китки.А Орбан си е мъж отвсякъде .

Унгария след сума ти войни с Русия и след унгарските събития 58 -първи приятел на Путин? Само идиот може да напише това. Орбан е завършил в САЩ и е лидер на опозицията изгонила комунистите в Унгария 89 година. Орбан е приятел на унгарците на първо място, той се грижи за Унгария и унгарците в Украйна. Не целува задници и затова в Унгария го уважават .

Глобалните димУкрати след като загубиха военно, политически и финансово войната срещу Русия, изглежда са си наумили да оставят на Русия една разрушена Украйна и загиващ ЕС. Някой знай ли защо?

А,дали Орбан няма да спаси Европа,от гибелната за нея политика,която е започнала към подръжка на една безнадеждна кауза,каквато е спасяването на Украйна.

А Пиздин какво е?!

Абсурдно е да се разглежда Украйна за ЕС. Страна с неясни граници и във война. Да не говорим какви критерии са изпълнили. Това няма да спре Русия и изведнъж ЕС директно ще се окаже във война. Макар просто никой няма да брои Украйна в ЕС, дори формално да е там. ЕС се извращава от вътре, където се налагат неща от лобита и срещу интересите на народи. Сегашният ЕС няма общо с ЕС от преди 30 години. А да не говорим от миньорският съюз от който произлиза, създаден на 9.5. в чест на победата над нацизма, а сега подкрепят бандеровците нацисти. Най-добре е България да излезе от ЕС, че да се върнем към нормалността и да си следваме интересите. Ние не може да променим ЕС от вътре. Нас никой не ни слуша, а само ни разпореждат и сме загубили суверенитет. Но нали виждате политици тук - предател до предателят.

Унгария е в правилния съюз и от 300 години и е империя в центъра му...заедно с Австрия... Балканска сомалия е в грешния съюз...затова я ползват само за доставка на добичета по евронивите

В крайна сметка, войната е на САЩ, които използват Украйна, като маша за отслабване на Русия. Защо ЕС трябва да дава какъвто и да е "знак" (да се разбира финансиране на войната) за да се смилят в САЩ и също да отпуснат нещичко за тяхната си война? А, ние плащаме цената на войната всеки ден, като отидем в магазина или да си плащаме месечните сметки. Отделно, заради безумното печатане на евро, всички спестявания, постепенно се зануляват и най- късно до две години, реалната стойност на еврото ще се измести с една нула напред. С други думи, ако си спестил до момента 100 00 евро или лева., вече ще имаш равностойност на 10 000. Нещо, което сме преживели всички в България през 90-те години.

Разбра ли бе дираджия скапан неща да ме свързвате с никви герой на съвремения футбол измислени хора с който съм уж свързан итн Й НЕ ТРИЙЙ!

Като дойде догодина Тръмп, че като се врътнат нашите пумпали на 180 градуса и ще зъхвърлят и джендерия и толерастия и ще станат първи патриоти и приятели на Вилдерс и Орбан! Такива маймуни сме, че тоз сеир ще има дълго да ни забавлява!

Баси глупостта. Тия дето тласката ЕС към пропастта постоянно се правят на ощипани моми и си вярват дори. Някои започнаха да проумяват и са лошите. Ама какъв е нормалния човек в очите на лудите?

Бъртвежи на болен мозък.

Орбан прави всички тия маймунджелъци с единствена цел - да привлича внимание към себе си и да се прави на интересен ... Решението е - КУРшум в главата !!!

Е единственият лидер в Европа! Другите са наг_ъзени кукли!

Обратното на Макарон

Квик-квик, ха ха ха

Дуда по ли ти харесва!? Или Мадуро...палавнико

Малоумната политкоректна плява ще Ви отстреля с твърдението, че ако всички не пеем в един глас с Фон дер Лайен сме про-Путинисти. А това е истинско изтриване на демокрацията.... Т. е. - ако не действате както Ви нареждат Еврокомисарите -> порицание и наказание. Е - това си ни връща в миналото.

Че е заради десетките милиони мигранти на социални, корупционни схеми за милиарди за ваксини, съсипването на индустрията и икономиката на ЕС заради печалбите на ВПК... Пък през цялото време е бил чичо Орбан! Брей, да му се не види, кой би се сетил!