Сакскобургготски: На разположение на България съм

Симеон Сакскобургготски увери, че винаги е на разположение на страната си. Така той отговори на въпрос за евентуалното му връщане в българската политика.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски: На разположение на България съм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадливия безбожник и нагъл дървосекач - товаришчь Симеон Борисов Фердинандов дълбоко вярваше, че няма Господ; нооо Господ всичко вижда и по библейски отнема на престъпниците най-милото първородния син, а на нас страхливите наблюдатели изпраща природни бедствия . . .

Щастлив съм че доживях да се върне в България нашия любим Цар Симеон. Пък трудностите и комунистическите атентати ще ги преживееме така както Цар Борис преживя комунистическите престъпления в църквата Света Неделя.

Бай Симо Крадецът е отново на разположение!Да се смея ли или да плача?

"Ваше Величество"!За Бога не се занимавайте с България!Тъкмо се съвзема след Вашето "Оправяне"!Ще се справим и без Вас!Вървете си с мир в Испания!

О не само не дедо пак!!!! българи-кретени ако ви е останал поне малко акъл в кухите лейки!

Имаме си страхотен Цар- Негово Величество Симеон Втори. И българската православна църква го признава, само някакви форумни простаци повтарят обидни простотии по адрес на нашия суверен. Те вероятно са служители на ДС и КГБ и не могат да си простят че се оставиха Царя да ги прецака и да ни вкара в НАТО и ЕС.

Бог е благословил Българите с такъв чудесен Цар. Нека е жив и здрав и да подготвя синовете си за бъдещи престолонаследници на трона на Царство България!

Бъди на разположение на страната си / която и да е тя / , твое крадливо нищожество ! В моята страна , България , работа нямаш !

Цар Борис III даде живота си за България, отровен от Хитлер защото отказа да прати български войници на източният фронт. Видяхте обещанията и до къде докара България управлението на Симеон. Вервайте му пак, ако нямате разум! Толкова от мене!

ако не се лъжа благодарение на Симеон влезнахме в НАТО и ЕС. Както и че тогава беше добрия период за икономиката ни след 89 до ден днешен.

Мадридския крадец пак иска да е фактор-почнаха един по един да му прибират имотите.Това за него е единствения начин да спре нашия съд.Деба и крадеца-продаде БТК за цълти стотинки.

Експерт

Геополитически мястото на България е в ЕС и в НАТО. Атлантическият клуб беше основан някъде около 1991 г , мисля :) Созе - уважавам те за позицията ти на българофил и мисля, че имаме доста сходни политически възгледи. Просто Симеон се оказа или много слабохарактерен за лидер, или много "разработен кадър" на КГБ.

Прав си "благодарение" на него нямаме армия щото според НАТО не ни трябва. Нямаме ПВО щото според НАТО не ни трябва. Пак според НАТО щита на америка е възприращ а нашите ракети като възпиращо средство бяха ненужни. Нямаме 1,2,3 и 4 блок в Козлодуй щото "били опасни по политически причини". Прав си.

На него и на оня с трабанта. Ама сега дали е с трабант? Щото докато ни приемаха в нато ревеше ама сега заради негов роднина нямаме самолети щото е представител на Логхиит Мартин и натиска за 5 употреба самолети Ф дето на всичкото отгоре пак са по-скъпи от нови-

Сакскобурготски - НЕДОСТОЕН СИН НА ДОСТОЕН БАЩА!!!

Защо си мисля ,че тези мошеници ще намерят начин да ни го пребутат пак.Този няма и грам съвест и покаяние.Парите......движат света и той много добре го знае.Затова драпа.

НЕ мерси!!! И ако може да си вземаш пасито и всички останали и почече да "не помагате" на страната!!!

на тоя мръсник не му стигна това което открадна иска още гад кобурготска само бесило за тебе гад ненаситна забрави ли колко млади хора бяха убити във войните които дядо ти води

Не ти верваме вече!

Симеон Борисов Сакскобургготски не може да се върне нито в политиката, нито на престолът. Най-доброто, което той в настоящият момент може да направи за България, е да се погрижи внукът му да научи български език и да му внуши да си търси българка за жена.

Христо, внукът на Цар Симеон Втори, говори и пише на прекрасен български. Синът на покойният Княз Кардам Търновски

Не го говори....Дори и немски не говореше, езикът на династията им. За това сега учи в Австрия....Българският не е език, който се учи лесно когато не си живял у нас. Но за това не може да се съди един млад човек с тежко детство. Грешките са на други....

Само, че никой тук не те иска!

Говори само за себе си! Аз съм един, от тези които искат, Сакскобургготски да се върне в политиката. Има още над 100 подписали се под това искане... Явно Ти се мислиш за всички Българи?

Този може да се върне в политиката ,само ако развали договорите с енергийните вампири които ни натресе.Не може един човек ,на който старците целуваха ръце при завръщането му да се съюзи с дпс и бсп и да ни разтури напълно да иска отново да е в политиката.Со кротце со благо ,но само в негова изгода .Не мерси.

800 дни, отново, ...не мерси!

Същият този нафталинов идол все още изпитва задоволство от употребата на царски титли по отношение на него и неговото семейство. Всякакви изводи колко добре живеят монархиите са най-меко казано смешни и обидни за всеки който се чувства българин и има някаква макар и далечна надежда за връщане на възрожденските идеали.

Бостанското плашило именувано от някои си цар нещо не му стига, или се плаши от възможността да загуби награбеното та се врътка като дърта мастия около политиката, или защо някой се опитва да го използва, за да изпие последната останала кръв в България.

Да погледнем математически на плювките ти: "бостанско плашило", "дърта мастия" = ТИ СИ ТОЧНО ТОВА, и си простак и мразиш;;; "именувано от някои си цар" = именуван ца цар според Търновската Конституция, целият народ го обича, "на някои" не му изнесе и то доста сериозно, царят с наследник на български царе, по кръв и с най-синя кръв от всички европейски;;; ЦАРЯТ И БПЦ ПРЕЧАТ на слугите на нечестивия. Заключение: ПРОДАЖЕН БОКЛУК СИ

Хем на разположенбие на България, хем съди България, тоест всеки един български данъкоплатец, в Страсбург. Характерно за цялата му рода на царчето!

този може да бъде само на разположение на прокуратурата, ако има добра воля да разследва изпълнението му в ролята на министър председател и нанесените щети на държавата

"свят" човек е един обикновен крадец и тук няма нищо общо личната трагедия, трябва да бъдат разделени действията му като министър председател, които по никакъв начин не оправдаха гласуваното му доверие. Заемането на този пост, за който се промениха законите за да може човек със средно образование като него да го заеме, беше само и единствено с цел прекрояване на законите за заграбване на имоти. Нищо полезно не свърши за БГ и за народа, а само и единствено за себе си. Стига с приказки от 1001 нощ за "месията" , защото си е просто един играч на рулетка.

Отвратителен комарджия! Сигурно е проиграл парите си и са на свършване, затова иска да се върне. Не искам да те виждам, измамнико!

Чудно, някои от вас ИДИОТИТЕ коити плещите с удоволствие и цинизми и лъжи, Християни ли сте? Защото ако се мислите за такива, ОЩЕ Е СВЕТЛАТА СЕДМИЦА. А дори и да не сте, не ви ли идва на ум, че този СВЯТ ЧОВЕК преди броени часове се раздели със детето си. Какво означава това да си отново на разположение на родината САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ. ИЗМЕТ СТЕ. И ОСВЕН ЗА НАРОДА И ЗА ТАКЪВ БОКЛУК ЩЕ РАБОТИ. НЯМА ПО СВЕТА ПО-МРЪСНО И НЕБЛАГОДАРНА ПРОСЛОЙКА ОТ ВАС. А иначе, рано или късно И ВАС СМЪРТТА ЧАКА. А ОТ ТАМ И СЪДЪТ БОЖИЙ.

Още си ходя не управен, макар че минаха 800 дни. Не искам да чуя за тоя б----к. Да си ходи там, където му е мястото. А за Вашето обръщение към ИДИОТИТЕ, мога жда кажа, че то напълно съответства на Вашата култура или липсата на такава.

Не си завършил правилно драсканицта си . Трабвало да бъде нещо от сорта Бог Цар Отечество единни :-)

Това е моята драсканица. Мисли за своята, от която ще крещиш пред Дядо Боже, ЧЕ СЕ ОТКАЗВАШ ОТ НЕЯ, и също важно, в срок определен от него, не от теб.

Видяхме го твоето "разположение", благодарим!

Aйде, нема нужда.

Дедо, мани недей. Таман залесихме около Боровец с нови дървета

Защо не вземеш да се гръмнеш , долнопробен комарджия и лъжец.

ela kurvo

Тази отживелица НЯМА място в политиката на Б-я!!!!!

много си огладнял бе Ваше величество!Бе да ева вашта мама крастава !!!!много си закъснял нещастнико то вече всичко е опоскано!!!