Янков: Участвалите в приватизацията да напуснат политиката

Дойде време политиците на Прехода да отстъпят. Всички, участвали пряко или косвено в приватизацията, трябва да отстъпят.

Обратно в новината

Коментари - Янков: Участвалите в приватизацията да напуснат политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този депутат ми няпомня едновремешните твърди (в смисъл твърдоглави) комиунисти. Светът се променя, те обаче не могат да разберат това. С такива твърдолинейни дейци изкарали по 2-3 мандата в парламента и обидени, че вече не стават за политиката БСП ще продължава да има електорални проблемие.

КУРНЕЛИЯ ЩЕ НАПУСКА ЛИ ИЛИ НЯМА ДА НАПУСКА?! КАКВО КАЗА ТОЗИ?!

бе да. И всички с хипертония, диабет и маясъл, както и тези които са били пионерчета.

Какви ги говориш бе, момче ! И г-жа Лъжа ли, бе ? Снощи показаха с документи че се е нагушила с милиони, и то долари ! Да излезне означава и последният глупак да разбере, че е червива !

Протежетата на Гербов, Нинова го вкара в парламента, в следващия няма да е, войната в БСП е като по времето на Виденов, Луканов и Райчев искаха да стават богаташи, помогнаха на Костов, а той ги изхвърли на бунището, с предателите никой не се церемони, предалият веднъж винаги може да предаде и втори път.

С тази си реплика показа колко си глупав и злобен и не разбираш от политика.

Проф. Димитър ЛУДЖЕВ ! Всичко е пито платено.

един вид: Нинова яла от кифтетата, ама ся претърпяла катарзис, като Пеевски. Как пък няма един комунист , дето да не е я собственик на ЦУМ , я с акции в Техноимпекс , я в борд на директори ?

Е, как да няма бе?! Бойко Борисов не е участвал нито в куфарчетата, нито в приватизацията. С честен бой си е спечели всичко и още си пази партийната книжка, не тая дето му връчи Цветанов.

пряко или коствено по право или посребрена линия-токаз няма да остане никой политик и ще правим партии от новородени

Курнела се е скрила. Чака да мине бурята и мисли нови компромати, клевети и лъжи!!

Чета всякакви мнения. Всеки един в зависимост от политическата си принадлежност или пристрастия е писал в защита на едни или е оплювал други. А истината винаги е само една. Дали сини или червени, всички независимо от политическата си принадлежност по онова време,щом са имали възможността, са се "облажили" от приватизацията. Но само за приватизацията ли става дума. Ами за парите получени в куфарчета, или за парите на задграничните дружества, или за парите по явните и тайни сметки на Партията ? Сигурно към това може да се добави доста дълъг списък на "изчезнали активи". И изведнъж, "червените другари", като най-кадърни станаха крупни капиталисти, а сините "демократи" следвайки техния пример се стремяха с всички сили да ги настигнат. И успяха. И сега тази икономическа олитгархия, се е прегърнала с политическата и ни душат с жестока хватка. Прокуратура, полиция и съд са послушни пионки в техните ръце. И тези сцени, които се разиграват в т.н. Народно събрание /защото в него няма нищо народно/са само прах в очите ни. Това е истината /според мен/.

Янков, новия Първанов на Борисов.

Добре, ама не е достатъчно. Справедливостта изисква не само да напуснат политиката, ами и конфискация на всичко придобито с престъпния грабеж, наречен приватизация. И не е вярно, че Курнела е изпълнявала политиката на опонент на БСП, тъй като СДС си е чисто бесепарско създание, както и неговите основни играчи, начело с другаря Костов: "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС", 28 Септ. 2014, Blitz bg. Приказките за ляво и дясно, както и за демокрация и пр. са за будалите, щото такова нещо в България няма. Има само лява ръка-десен джоб! А т.нар. "политическа поръчка" е външна и се отнася до всички действия на българските политици още от антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, за да ни ликвидират като народ и държава в интерес на новия си голям брат и създател: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Борисла Йотов е симпатичен с борбата си срещу Татарчев, но е добре като се казва "Академик Борислав Йотов', да се уточнва "Академик от БАНИ Борислав Йотов". Все пак там "академици" бяха и доста естрадни и народни певци

Би било смешно, ако не беше тъжно, да се слуша наглостта и тъпотията на тоя.

някой разбра ли какво иска да каже Красимир Янков. Разбрахме, че Корни хем трябва да излезе от политиката, хем и не трябва. В приватизацията само десни ли са учавствали, а левите облажили се най-много са видите ли невинни. Глупости, глупости и куп червените недомислия.

За десните приватизацията е необходимо средство за преминаване на страната от планова към пазарна икономика, но поради липса на действаща съдебна система, са направени много далавери. За левите е бандитска, защото "не могат да заспят" от притеснение, как думите им се разминават с делата.:)

...права си и продължавай по същия начин !От силните всеки се бои !

ГОРЧИВАТА ИСТИНА - пъклена среща на Копитото между Иван Костов ,Първанов и Добрев ! Началото на дяволската спогодба и начало на безвремието за България в червено- синята мъгла !

Даде резултат скорощната среща на Гергов с герб.Добре са координирали версията да я избутат от управлението и да си стиснат ръцете.

БСП - сатрапът на България !

След това, което изнесоха за Корнелия Нинова. Ако тя имаше и капка лично достойнство и съвест щеше вече да си е подала оставката. Не само като лидер, но и като член на партията. "Крадеца вика дръжте крадеца" Ако в БСП има честни хора те ще изхвърлят Нинова. Ако са малцинство сами ще си тръгнат от там. Но ми се струва, че Нинова ще продължи да е лидер и че няма да има напуснали. Защото в политиката има много лапачка за "честните".

Та БСП са вече червените капиталисти и цялата икономика но България е в техни ръце ,на ред са вече внуците ! Тази власт е взета с кръв и ...никога няма да я дадат !

Какво точно е изнесено, че не разбрах? Ако имаш в предвид "разкритията" на Антон Тодоров, трябва да ти кажа,че просто не си познал. Защо ли? Ами по няколко причини. Първо от "фактите", които показва Антон Тодоров не се вижда кое точно е престъпно в действията на Нинова. А тия "факти" ги е проверявала и прокуратурата. Освен това Антон Тодоров тълкува "фактите" тъй както дяволът чете евангелието. При него манипулацията, намекът и внушението са основни методи. За това го изхвърлиха и от парламента.Друг е въпросът, че Нинова е юрист и спокойно може да се защити от подобни боклуци като Антон Тодоров.

Жалки сте и ти и Ниновица. Дано да ви докука до дъното, ами жалко, че няма реална опозиция....

Янков ,това на бабите сигурно ще се хареса ,но ние активните партийни членове заалгаме на Нинова с всичките и недостатъци .А ти ,си един нечистоплътен "политик "и жалкото е ,че именно Нинова ти даде шанс ...

Най-добре е да постъпят в затвора.

Дано със нея си отиде и тая луда конфронтация,махленско заяждане и провинциална политика. Тая жена разсипа БСП-то, прави всичко по силите си да направи същото с държавата. На майтап-дали това не е активно мероприятие на СДС- да внедрят Нинова и разсипят БСП-то. Ако да-явно успяха.

Много си заблуден. Истината е че БСП/ДС създаде СДС и ДПС и внедри много подобни на Нинова. Тя винаги е била бесепар, просто за известно време се е представяла за седесар. После създадоха НДСВ. Така че няма как вече умрялото СДС да внедри някого в БСП. Защото седесарите в мнозинството си са прикрити бесепари. Според мен БКП роди БСП, то роди СДС и ДПС. После роди НДСВ, от което се роди ГЕРБ. Всички досегашни политици и висши държавни чиновици трябва да бъдат изметени. Няма бесепари, депесари, седесари, няма гербери. Всички вън, иначе ще продължим да живеем постарому. Крадците и манипулаторите не могат да спрат промяната. Могат само да я забавят. Защото по природния закон всеки умира един ден обикнвенно след 70-80 години. Ако ние народа, не го направим, природата ще се погрижи. Вече изминаха 30 години. Т.е. половината срок мина.

"Приемете, че Корнелия Нинова в един период е изпълнявала дясната политика на Иван Костов и след това е еволюирала до член на БСП". В името на доброто на България сме готови да приемем всичко, включително и това! Само настоявам в цитираното изречение думата "еволюирала" да се замени с "деградирала"!

ДОЛУ ГЕРБ, СЪД ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ БОРИСОВ!!Корнелия, в теб ни е надеждата!!Да живее БСП и Русия, долу САЩ, НАТО и ЕС!!Ха, ха, а плюйте сега, гъзоблизни гербаджийски куришки!!

Доживотен затвор !

Без бързата приватизация в онези години нямае да има ЕС. Та ,който е против приватизацията е скрит или открит противник на развитие на България към Европа.Няма лошо!Но нека не демаогстват такива хем на Запад/за еврофондове/,хем на Изток /да не ядосваме Кремъл/....

Клонираните атакуват! Нинова се опитва да си изчисти партията, но "здравите сили" в нея няма така лесно да си отстъпят топлите местенца. Дали ще и стигнат силите да се бори и с външния враг и с "петата колона" вътре?

нетърпение да се появи в Парламента и в електронните медии г-жа Лъжа да видим каква тема ще захапе и почне да плюе отровата си и най-вече какво ще се обяснява за "ТЕХНОИМПЕКС",а Антон Тодоров им е приготвил и показа при Беновска дебела папка със далаверите им в другата приватизирана фирма.Далаверите на Курни Тодоров обеща да ги изнесе тази седмица

В "партията на народа" БСП,така ли се става депутат.Събираш 100 хил. лева и цигански гласова/Манол Генов" и те курдисват във Парламента.Щом ти,мурзилче,го казваш,ти повече знаеш какво става в твоята партия.

Не е хубаво преди празниците да показваш колко си прост - хахахахах

Не барайте Курни. Тъкмо е тръгнала да досъсипва Партията. Най-накрая има надежда за тази държава!!!

А ти не се надявай...именно тя я вдигна на крака и това естествено не се харесва ....давай Нинова ...

Този Янков как е станал депутат ? Баба му ли му е дала необходимите 100 хиляди, или дядо му ? И защо днес излиза с тази платформа, а не когато са го "избирали" ? Всъщност лозунга трябва да бъде всички до стената, както правят в Китай, но явно няма дупе за това !

този е протеже на петър димитров, преди това го изгониха от летище варна, а преди това беше продавач на бира загорка... демек звъниш му, когато свърши бирата... ама й той вече от политика разбира

Приватизацията беше организиран обир на една държава от юдомасонската върхушка от Европа и УСА , подпомагани от слугите им в БГ ДС и партиите изпълнителки БСП и СДС , ДПС и др.

за тези които е далечна 1990 и немогат да си представят как се разграби държавата има повторение на сценария следете какво става в Украйна и така ще разберете как наши и чужди съсипаха България,първо се започна с образованието за да излизат от училище малоумници 12 клас а не може да чете след това започна извозване на работещите в чужбина и после като няма кои да им попречи здраво разграбване на земя,заводи,и кой за каквото се сети

официално посещение в Англия по покана на Мей,а в България другарката Курни ще обикаля студия и други медии да се обяснява.Другарката Нинова нарежда на Беновска кой да привика от ГЕРБ да се обясняват,а снощи,въпреки,че е поканена с отворено писмо Курнито не се появи при Беновска.а при няколкократните опити от страна на Беновска,телефончето на г-жа Лъжа беше все изключено.Затъва,затъва Курнито.И "другарите" им вече започнаха върло да я захапват.

Кажи му комунист/социалист и повече не го обиждай. Няма такива долни крадци и лъжци. А тоя на снимката е от най-гнусните.

Ляв е всеки млад човек, при нея има малко по-различен случай .... само, че у нас е лява всяка баба в деменция, щото младите виждат далаверите на червените милионери.

Този Янков явно е наивно пишлеме , ако смята , че някой ще напусне политиката и ще пусне кокала, защото участвувал в приватизацията!Ами то всички българи участвуваха чрез боновите книжки!ЯНКОВ , СПОРЕД МЕН НАИВНИЦИТЕ , НЕДОРАСЛЯЦИТЕ , КАТО ТЕБЕ , СА ВРЕДНИ И ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ ПОЛИТИКАТА!

партиен билет" - Гергов,Божинов,Стоилов,Миков,Буруджиева,Мерджанов и други низвергнати другари тези дни ще се произнесат ли и да решават съдбата на синята приватизаторка и червена лидерка северозападналата махленка и влаинка Курни Сланинова.

Госпожи и господа, има и по-страшни неща от далаверите на Нинова и Борисов!!Дир.бг са публикували материал, озаглавен ""Ром открадна и изгори националния флаг, което е истина...НАПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ОТДОЛУ НЯМА КОМЕНТАРИИ, НЯМА "КОМЕНТИРАЙ"....Защо,бе другари дирници, щото свише Ви заповядаха, щото ще наплюем гадните,мръсни цигани,затова ли,бе, подлоги гербаджийски, щото оня от Банкя се гъзурчи на еврогейските началници, затова ли?!Долни безродници и предатели сте вие, също като бъзливият мутрак!!!

Минусите са от смрадливи цигани, вероятно или от гербаджии, то е едно и също....

Изглежда малко странно, някой да се пеняви за цигани и гербаджии, при положение, че БСП са партньори с Евророма и направиха бат' Сали Енергото депутатин..Но, после се сещаш, че такива като Йово имат овчи мозъци и вече не изглежда странно.

Червените милионерчета пионерчета се захапаха здраво по между си.

ДИРААА,КУРНА КЪДЕТО И ДА ПРЪДНЕ ИЗ СТРАНАТА ОТРАЗЯВАТЕ С ПО 4-5 СТАТИИ, А ЗА "ФЕНОМЕНАЛНОТО" И УЧАСТИЕ ПРИ БЕНОВСКА СИ ТРАЕТЕ А???????ХАХАХАХА

свиквате поредния N-ти извънреден конгрес на БСП за нетърпящи отлагания на промени в ръководството на партията.Преди Нова година или следващата,по време на председателството на България.

Хотелиери, банкери, депутати производитери на ЦИГАРИ, министри, политикани от регионален мащаб, ВНЪН от ПОЛИТИКАТА !!!

...и такива като Янков ,Гергов ...вън от политиката ...

се самоухапа и ще умре бавно и мъчително от собствената си отрова.Много си грешна,боркиньо срещу корупцията и "милееща" за народа.Винаги съм казвал,че по българските села се раждат два вида българи.Природно надарени и дали много за народа си селяни и злобни,отмъстителни,алчни селяндури, с ярък представител махленката от Крушовица Курни"Принципната".

Браво , бе Янков!:)))))) ...Боко Симитлията----ще те цунка, измекярче!:)))))

Янков е един от най-големите бандити в Народното събрание. Пуснете в търсачката и ще излязат далаверите му във Варна с Дънката и други мафиоти, разбойническите изпълнения с ментора му Гергов и най-голямата кражба от 180 милиона от АЕЦ Козлодуй, която бе прикрита с помощта на Гергов и подопечния му Цацаров.

Е то за който и от БСП-ету да потърсиш в Гуглето - все излизат ла.на и помия !

Само да попитам правоверните и нагазурчени еврогейове-герберуни, за Нинова добре, плюйте я, вероятно не е чиста, а наший Мутрак банкянски, той какво, облечен в бяло и невинен?!Питам ви, смрадливи подлоги и отговор не искам....

водата...четете бе! В София с 10%,в Ямбол с 20%€ Честито. А вие обсъждайте тоя нещастник!

Абсолютно си прав, колега, но нали трябва да заработят надницата си, другарите герберасти?!