Коментари - Тръмп отстоява твърда политика за депортиране на мигранти | dnes.dir.bg
назад

Тръмп отстоява твърда политика за депортиране на мигранти

Правителството на американския президент Доналд Тръмп представи списък с приоритети в областта на имиграцията, застрашаващ с депортация стотици хиляди младежи.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отстоява твърда политика за депортиране на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след като изгонят мигрантите да сложат окови на негрите...... и всичко както е било по старо му.... Хитлер ряпа да яде пред тръмпи the baboon

Американците в САЩ трябва да почнат да убиват всякакви предатели, подпомагащи Враговете - араби и негри да нахлуват в страната...Джон Кенеди беше най- големия предател и затова го убиха.. Също като Стефан Стамболов... Ако Клинтън са готови да се продадат на арабите, то американците трябва да убият и тях...Вече е ясно че или ще убиват арабите и негрите или онези ще направят американците на Роби... Американците трябва д убиват и всякакви Кметове и съдии- Предатели, които Взиамт Подкупи от арабите и разрешават строенето на джамиии в САщ. Където има джамии, има арабски бомби. Осама Бен Ладен беше милиардер и плащаше Подкупи да строи джамии, но американците просто го убиха и му взеха откраднаите пари.

Бо Бо

Зад истинските американци стоят англисаксонци избили 60 милиона души от различни местни племена в продължение на пет декади, и заграбили "легално" земите им. Системата на САЩ е за насаждане на хаос по света и за заграбване на блага. САЩ няма нужда от силни държави. За САЩ не съществува ЕС (справка George Friedman в Ютюб). Поради това САЩ насадиха в ЕС ислям и терор, зад която цел стои разпаденото на ЕС. В същото време САЩ прочистват държавата си и търсят търговски връзки с Русия във време, в което ЕС налага санкции с/у Русия под вещата диктовка познайте на кого :-)

Санкциониране на "градове, превърнали се в приюти за мигранти" и противопоставящи се на усилията на президента Тръмп......Този клоун няма да изкара целия мандат

И тук държавата ми пречи да реализирам моята "българска мечта", а именно - да мога да се настаня в чийто имот си пожелая (например в държавни резиденции или палати на олигарси), и да си живея там на чужда издръжка! Та към кои медии и НПО-та трябва да се обърна, за да се борят срещу нарушаването на това мое фундаментално човешко право?!

САЩ ще потъне по вода от глобалното затопляне , ще има преселение на американци , в Европа .

САЩ насадиха в ЕС ислям и терор , след което ЕС се разпада , в същото време си прочистват държавата , и търсят търговски връзки с Русия , НО ЗА ЕС Е ЗАБРАНЕНО ДА ТЪРГУВА С РУСИЯ ??? Какви ''приятели'' са САЩ , на ЕС ???

Меркел да взема пример.

Психопатът Тръмп е поредният руско-еврейски агент водещ този окаян свят към вечното робство на милиционер-социализЪма. Горко ни на всички нас, които ще трябва да живеем в това "светло" и безумно комунистическо бъдеще...Както е тръгнало нищо чудно ненормалните "световни лидери" да предизвикат нова световна война, за да изпълнят волята на техния господар сатаната...

"Депортиране на стотици хиляди млади имигранти, много от които незаконно са пристигнали в САЩ като деца. " ....... Е и? Не виждам къде е трагедията, при положение, че има нарушаване на закони! Нарушителите да си носят последствията. Законите са да се спазват от всички!

АБСТРАКТНА ТОЛЕРАНТНОСТ, ПО ПРИНЦИП ! ИМА ТАКИВА - МЪЖЕ ПО ПРИНЦИП, АМА СТАВАТ БУЛКИ :-) ЗАКОНЪТ НАД ВСИЧКО !!! БЕЗ СМАХНАТИ РАСОВИ ТОЛЕРАНСИ !!!

защо ти смяташ че някой е длъжен пък теб да те "толерира"?

ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА ! ФРУСТРАТИ КАТО ТЕБ НЕ СА МИ ИНТЕРЕСНИ !

По скоро заглавието трябва да бъде: Тръмп настоява за спазване на американските закони по отношение на нелегалните пришълци! Или вие медиите имате проблем със спазването на законите на дадена страна?!

кои пришълци? Хилядите деца родени тамна родители имигранти? Мексиканците, които им вършат черната работа или индийските и китайски компютърни специалисти и учени?

Не четеш май какво пише: те не са раждани в Америка, а са нелегално заведени там като деца. Разликата е голяма - те не са американци.

Не забравяй, че "американец" е измислено понятие.Това са англисаксонци избили 60 милиона местни племена за 50 години и ограбили "нелегално" земите им.

Хем незаконно са пристигнали,хем медиите тръбят в тяхна полза?!?!?Защо?!? Всичко това на самолети и в морето...

Втора точка за Тръмб, след споразумението за климата, а ако успее да построи и стената ще бъде трета. Браво за г-н Тръмб заради това че не е член на американската комунистическа партия и заради това че пази интересите на цяла северна америка и с това помага на света. Браво.

Ти дори не си тръмпанар, защото си прост тръмБист.

ТРЪМП БЕШЕ ИЗБРАН ПРОТИВ НАШАТА ВОЛЯ И ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ НИЕ УПРАВЛЯВАМЕ ТАЗИ СТРАНА .

МОШЕНИК ИДВА ОТ МОШЕ !

Браво на Тръмп. Нужен е ред и Обама беше грешка. Искам и в ЕС да се появи един Тръмп и да почне да чисти. Много се е насъбрало за депортиране. Да изчисти и корупцията, да изчисти тарикатите, митничарите и да не го е страх от действията си, защото в Европа политиците се страхуват за топлите си местенца.

съвет за национална сигурност бе? Аман от вас!

Американците мечтаят да не живеят в Америка!