Политически дуел в САЩ: Байдън и Тръмп на границата с Мексико

Републиканецът не престава да обвинява настоящия държавен глава, че е превърнал южната граница на САЩ "в решето"

Обратно в новината

Коментари - Политически дуел в САЩ: Байдън и Тръмп на границата с Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Указа е блокиран от републиканците защото: - Предвижда 20 млд. долара за помощ за границата, 680милиона от които са за технически средства, останалото за НПО-та за разселване и интеграция на мигрантите. - 14 млд. долара за помощ за Израел да възстанови военен капацитет и инфраструктура. - 60 млд. долара за Украйна по същия начин като Израел - 12 млд. долара за други държави. то се вижда как Демократите милеят да защитят границата и народа, само че лошите републиканци го блокират, не ги е срам!

Обичам Тексас но го искам свободен от федералното неолиберално иго! Да живее свободен независим Тексас!

Тексас или е част от съединените щати или от Мексико- средно положение няма.

Глупости.....Тексас може да си е независима държава.....имат всичко каквото им трябва!

Смисъла на цялата далавера с емигрантите е, че в САЩ лесно и бързо им дават право на глас. Те гласуват за демократическата партия. За това е усиления импорт на емигрантите, заради предстоящите избори. Републиканците знаят това и с всички сили се опитват да спрат новия електорат на демократите. За това са всичките тези истории. Кой да е на властта. Не че в тази държава има нормални избори, особено след решението да се гласува по поща и електронно, всичко това заприлича на пълен фарс. Но самомнението им няма общо с реалностите. А руснаците много точно си казаха. За тях няма значение кое име ще е американски президент. Защото преди изборите всички говорят и обещават различно. Каквото каже Дълбоката държава. След това, започват да правят едно и също нещо. Ярък пример беше Тръмп. Това представлява тази измислена държава, изцяло окупирана и контролирана от мафията. С лице, корпорациите.

Другарю руски трол бихте ли ми обяснили къде по-точно да намеря информация потвърждаваща вашите лъжи???

Не им дават право на глас докато не получат гражданство, но участват в разпределението на мандатите. Така градовете убежища ще получат повече мандати. Байдън е включил мигрантите в бройката

много благодаря за корекцията. Аз имах предвид влиянието им върху изборите. Не съм си и правил труда да проверявам, нямам и намерение. За мен тази псевдодържава САЩ е отписана от цивилизованите и нормални държави. Нещо като тумор на планетата се явява. И е сатанистка държава. Там трябва да си организират национално-освободително движение. За да успеят да заемат мястото си сред нормалните хора. Промиват мозъците и деформират хората там в мащаби. Малко оцеляват. Технологиите им за това са добри. Вижте само у нас пораженията, които нанасят американските "медии" бнт, бтв, новата. Как превръщат хората в зомби-дебили.

Тръмп , който наема нелегалния емигранти се загрижил за да няма нелегални имигранти. Тексас в който фермерите зависи от изцяло от притока на нелегални имигранти за работници бил против нелегалната емиграция:)))) Един нелегален емигрант убил някого- това е катастрофа. Хиляди легални американци извършват масови убийства с напълнолегално закупените от тях оръжия- това е конституционно право:)))))) Практически убийствата на хиляди жени заради отказани аборти- това е защита на живота.

Според сегашните закони всеки който поиска убежище задължително трябва да премине една доста дългичка процедура докато се установи има ли право на такова или трябва да бъде върнат обратно. Междувременно обаче същият този искащ убежище емигрант не може да го държиш затвора пак според сегашните действащи закони. Беше подготвено ново законодателство съвместно работиха републиканци и демократи- което щеше да промени закона да направи процедурите много по-бързи както и да осигури финансиране за граничните патрули. Е загрижения за границата Тръмп заповядана републиканците и те отхвърлиха този законопроект изготвен и от самите тях.. Но иначе се грижим за границата:)))) Колкото до наплива в Тексас- Ами губернаторът на Тексас осигурява безплатно транспорт на всеки емигрант във вътрешността на щатите до така наречените градове убежища. Ако аз съм емигрант и някъде ми осигуряват безплатен транспорт- ми естествено че ще отида там.

Айде Байдън си посреща електората. Но Тръмп какво прави там?

Е Тръмп е с губернатора на Тексас, който спира на Байдън гласоподавателите :-)

Охраната трябва да следи Джо не не му се разхлопа дъската и да се загуби по границата.

Толкова е стар, че даже ми е мъчно да гледам как го разкарват насам натам . Защо сам не се отказва от това, което не е вече по силите му ?

може би понеже 82 годишния Джоузеф Робинет Байдън има да плаща нещо парично 5 или 6 цифрено и месечната му шестцифрова президентска заплата би могла да бъде ползвана за това, инак в окръжността на шегата: да кормува джип само в едната посока по цялата им 3145 километрова граница с Мексико, а 77 годишния Доналд Джон Тръмп - в срещуположната посока да шофира 3145 км я автомобил, я въртолет, или ако ни един от двамата публично видимо безопасно не може да кормува движещо се я по въздух я по асфалт\почва/камъчета превозно средство - то да е на мястото или вляво или вдясно от шофиращия за да усети наживо граничарските изживявания, живи + зррави

Дето обяснява Как са превземани летища по време на войната за независимост на колко години е:))))