Полетите закъснявали заради недостиг на кадри и малкото въздушно пространство

На гишетата за регистрация и в салоните на летищата има информация за правата на пътниците, но не е видима

Обратно в новината

Коментари - Полетите закъснявали заради недостиг на кадри и малкото въздушно пространство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами кой кадърен кадър ще се навре при герераските калинки да го командват с простотията си???? То ви се виждат и министрите дето един кадърен няма ма навеждащи се да целуват ръка бокова бол...

Пак си намериха виновни за собствената си професионална безпомощност.. Тоя завалия дето само с административно се размина за надпечатаните бюлетини дето всички ги видяхме ама цацаратурата не успя после беше на друга държавна хранилка, смени я с още по благодатна такава и се добра до министерския пост на нещо от което не разбира ама успява да позамете гешефтите...

прав е човека.. няма качественни кадри вече... гледай кви тъпаци са станали министри!

само за консули няма недостиг на кадри.. стига да говорят испански.. и да са дебили! КАК ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ НЕ ЗАКЪСВАТ ЗА КАДРИ!?! само частния сектор има проблем с кадрите в БГ...

а разговорен уличен в Испания....при покупка на кола втора употреба, знае КОНСУЛЪТ.

КАДРИ ЗНАЧИ НЯМАТЕ... ОТГЛЕЖДАЙТЕ ЦИГАНИТЕ,А КАДРИТЕ ВИ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ...ЩЕ ИМАТЕ...

Чумата е завладяла България навсякъде ,не е само при свинетне.И тези бок.уци за избори се стягат.Какви избори ,какви 5лв.бе .Вие ни съсипахте не знаем кой път да хванем.До кога?

Мой приятел в РВД в София ми разказзва, че от няколко години ГЕРП е натресал огромно количество техни герпави активисти и мамини синчета, които нищо не могат, никой не смее да ги пипне и трябва да им вършат работата защо заемат бройките на нормално работещите хора (които разбира се били прогонени - уволнени). Герпаджийските връзкари били толкова нагли, че ходели на фитнес и сауна с часове в работно време ! Става въпрос за СЕГА ! Сега е такава обстановката в РВД ! Какво е проверявал герпавия министър ?!

Същото е и на летище София. Новонастанените на работа на синекурни длъжности изобщо нямат понятие от работата на едно летище. С нисък капацитет и дезориентирани в големия град. А има недостиг на хора, които да вършат работа.

на времето прикри далаверата със фалшивите бюлетини на герб,направиха го гл. секретар на МС за благодарност ,сега министър,а дали разбира нещо,но е от кръга борисов,достатъчен атестат за кариера !!също като консула във валенсия !!!

От Бъчваровкръг по-точно

как ще имате кадри като изгонихте всички качествени млади хора?! останахме възрастните,по обясними причини и ващите избиратели циганите !!обучете ги ,нали ще ги интегрирате,смешковци корумпирани !!

5.7 млн човека, 370 млрд. бвп. Дали ги боли за 560 млн. годишно? Фейк!

Лъжи до лъжите, само и само да се прикрият некадурните ТИМ. ТИМаджиите нямат самолети, как няма да генерират зверски закъснения. Един да се счупи и целия им график отива. Отделно дължат милиони на летищата. После лошото време било виновно. За другите авиокомпании не е ли лошо времето? Тия са като българските футболисти - лошия терен и съдията. Какво общо има недостига на ръководител полети със закъсненията? Точно нищо.

"Няма нищо по-хубаво от лошото време" - най-удобния претекст за форсмажор, т.е. неизплащане на компенсации.

Явно не си прочел статията. За какви лъжи говориш, явно и ти сам не знаеш. В статията добре обясняват от къде идват закъсненията на самолетите, като цяло, на всички авиокомпании - "Закъсненията са основно в контролни центрове извън България."

Всичко е заради селяните на власт- всичко знаят а нищо не могат.

полетите закъсняват, защото изчакват пътниците на БДЖ да дойдат :)

с влака...

Да разширим небето:):):):)

А влаковете г-н министър.Отворете сайта на БДЖ и потънете в земята от срам.Как поне ЕС не Ви удари една наказателна процедура още!

Заради управленска некадърност!