Полетите закъснявали заради недостиг на кадри и малкото въздушно пространство

На гишетата за регистрация и в салоните на летищата има информация за правата на пътниците, но не е видима

Обратно в новината

Коментари - Полетите закъснявали заради недостиг на кадри и малкото въздушно пространство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради управленска некадърност!

А влаковете г-н министър.Отворете сайта на БДЖ и потънете в земята от срам.Как поне ЕС не Ви удари една наказателна процедура още!

Да разширим небето:):):):)

полетите закъсняват, защото изчакват пътниците на БДЖ да дойдат :)

Всичко е заради селяните на власт- всичко знаят а нищо не могат.

Полеко или по-леко? Различни нещо со, да те светна. И тоя тръгнал на трол да се прави...

Лъжи до лъжите, само и само да се прикрият некадурните ТИМ. ТИМаджиите нямат самолети, как няма да генерират зверски закъснения. Един да се счупи и целия им график отива. Отделно дължат милиони на летищата. После лошото време било виновно. За другите авиокомпании не е ли лошо времето? Тия са като българските футболисти - лошия терен и съдията. Какво общо има недостига на ръководител полети със закъсненията? Точно нищо.

5.7 млн човека, 370 млрд. бвп. Дали ги боли за 560 млн. годишно? Фейк!

"Няма нищо по-хубаво от лошото време" - най-удобния претекст за форсмажор, т.е. неизплащане на компенсации.

как ще имате кадри като изгонихте всички качествени млади хора?! останахме възрастните,по обясними причини и ващите избиратели циганите !!обучете ги ,нали ще ги интегрирате,смешковци корумпирани !!

на времето прикри далаверата със фалшивите бюлетини на герб,направиха го гл. секретар на МС за благодарност ,сега министър,а дали разбира нещо,но е от кръга борисов,достатъчен атестат за кариера !!също като консула във валенсия !!!

Мой приятел в РВД в София ми разказзва, че от няколко години ГЕРП е натресал огромно количество техни герпави активисти и мамини синчета, които нищо не могат, никой не смее да ги пипне и трябва да им вършат работата защо заемат бройките на нормално работещите хора (които разбира се били прогонени - уволнени). Герпаджийските връзкари били толкова нагли, че ходели на фитнес и сауна с часове в работно време ! Става въпрос за СЕГА ! Сега е такава обстановката в РВД ! Какво е проверявал герпавия министър ?!

Чумата е завладяла България навсякъде ,не е само при свинетне.И тези бок.уци за избори се стягат.Какви избори ,какви 5лв.бе .Вие ни съсипахте не знаем кой път да хванем.До кога?

Явно не си прочел статията. За какви лъжи говориш, явно и ти сам не знаеш. В статията добре обясняват от къде идват закъсненията на самолетите, като цяло, на всички авиокомпании - "Закъсненията са основно в контролни центрове извън България."

КАДРИ ЗНАЧИ НЯМАТЕ... ОТГЛЕЖДАЙТЕ ЦИГАНИТЕ,А КАДРИТЕ ВИ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ...ЩЕ ИМАТЕ...

От Бъчваровкръг по-точно

само за консули няма недостиг на кадри.. стига да говорят испански.. и да са дебили! КАК ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ НЕ ЗАКЪСВАТ ЗА КАДРИ!?! само частния сектор има проблем с кадрите в БГ...

Същото е и на летище София. Новонастанените на работа на синекурни длъжности изобщо нямат понятие от работата на едно летище. С нисък капацитет и дезориентирани в големия град. А има недостиг на хора, които да вършат работа.

прав е човека.. няма качественни кадри вече... гледай кви тъпаци са станали министри!

с влака...

Пак си намериха виновни за собствената си професионална безпомощност.. Тоя завалия дето само с административно се размина за надпечатаните бюлетини дето всички ги видяхме ама цацаратурата не успя после беше на друга държавна хранилка, смени я с още по благодатна такава и се добра до министерския пост на нещо от което не разбира ама успява да позамете гешефтите...

Ами кой кадърен кадър ще се навре при герераските калинки да го командват с простотията си???? То ви се виждат и министрите дето един кадърен няма ма навеждащи се да целуват ръка бокова бол...

а разговорен уличен в Испания....при покупка на кола втора употреба, знае КОНСУЛЪТ.