Стачки в ”Ер Франс” и ”Луфтханза” отменят стотици полети

Стотици самолетни полети ще бъдат отменени утре заради стачки в "Ер Франс" и "Луфтханза", хиляди пътници ще бъдат засегнати.

Обратно в новината

Коментари - Стачки в ”Ер Франс” и ”Луфтханза” отменят стотици полети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако съм на мястото на Правителствата на тези Държави - ще пратя Стачкуващите в Кюстендил да берат череши за 200 евро на месец .

А пък Луфтханса се насраха! Вдигнаха цените, стачкуваха вече няколко пъти и сега пак... ай стига. Вземайте ефтините и си летете...

е който "независимо" лиже г=за на бай Дончо да се оправя

Само така ! Браво ! Пратете Макарон и баба ви Шмеркел при техните господари - Ротшилдови !

Ще видят пилотите като ги заменят с мароканци и сирийци като по - благонадежни...

АЛЧНИ НАГЛЕЦИ.ХИЛЯДИ СЪДБИ ЩЕ БЪДАТ ОБЪРКАНИ ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ СКЪПЕРНИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ГО НАПРАВИХА НА ВРЪХ ВЕЛИКДЕН.

До хихихихи ( нерегистриран ) 09.04.2018 17:10 В РФ се пенсионират на 55, а западналите наркомани бачкат с памперси. "Оксфам: Във ФАЩ в птицекланиците отиват на работа с памперси"

В прогнилия Запад дори квалифицираните специалисти мизерстват и стачкуват за насъщния хлебец, а в Русия на Путин всичко върви по мед и масло, хората са презадоволени и славят Великия Кормчия Пу Дъ Фърст !!!

Идиоте, да беше ползвал авиоуслугите да идеш до "Рашата" и да видиш с очите си колко са "зле", а не да вярваш на избраните специално бълвочи за тъпаци като теб.

Само така единни работещите могат да накарат крадливите ''бизнесмени '' и компании да започнат да зачитат труда им,

Човече, в глобализирания свят да си работник спукана ти е работата. Конкуриращ се с китайци, индийци, пакистанци, малазийци, корейци,..., крадливите бизнесмени могат да изнесат предприятието на Изток и ти загиваш, та за какво зачитане на труда бълнуваш ???

А който пътува редовно трябва да е забелязал, че с всяка изминала година цените на билетите се покачват, независимо от поевтиняването на петрола...Качеството на обслужването става по-лошо, намаляват багажа, храната - символична... и все им е малко печалбата...

В прогнилия Запад хората мизерстват и стачкуват, а в просперираща България - Лидер на Балканите и Председател на ЕС, хората са доволни и спокойни и само от МВР чат-пат протестират, профилактично. Ако можеше, щяхме да помолим Бойко Борисов да отиде при тях да ги поуправлява 2-3 месеца, щеше да им реши всичките проблеми като на нас, българите и щяха да го одобряват и там 62%

Абе що стачкуват западняците- нали са най- развити и богати бре? Да са некви мужици бедни, къде им плащат мижави заплати в рубли разбирам, ама да ти плащат в евро, да работиш за демокрацията и накрая да стачкуваш за пари в най- богатия съюз, що ли? Да взимат пример от наште гастербайтери, дето бачкат по 10- 12 часа за 1 000- 1 300 евро!

Всеки четвърти от полетите е 25% от всички полети, а не 75%.

Ми който е тъп да си пътува с европейски авиолинии... За останалите има Катар и Турция!