Поколението Z: Контрол и свобода в мрежата

Новият епизод от поредицата, съдържанието за която е предоставено от европейската радиомрежа Euranet Plus

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тамън да го вкарам и ми падна батерията

По отношение на манипулация на информацията, кой ли не се занимава с това? Из социалните платформи постоянно се пишат всякакви небивалици за каквото се сетиш. Големите медии и новинарски компании в САЩ не веднъж са хващани в манипулаций за напълно лъжливи и/или подправени статии. Има видео на изпълнителният директор на CNN, който открито заявава как ще се придържат към определена теза и ще се придържат само по нея независимо дали е истина или не. От FOXNEWS не малко журналисти напуснаха чрез малки протести при излъчване на живо, като споделят че не съобщават нещата така както са, а така както изпълнителният директор на медията иска. Конкретно за нашите медии не е по различно! В повечето случай всички само повтарят това което някой за нещо си заявил. Никога не си правят труда да упорстват при важни теми с точните въпроси, а само с леки топки, че големите депутатти да не се разсърдят. Всъщност много от медиите по света са собственост на хора срещу които в миналото са се водили дела за опити да оказват натиск над медиите!

Почти си уцелил ! Само , че всички медии ги вълнува единствено и само колко им гледат новините и въобще не им пука дали това което е в новините са новини или лъжи ! За съжаление това важи за всички медии , а за българските с пълна сила ! Само гледаемост се гледа и нищо друго !

такива като Никола Тулечки едно време работеха в шести отдел

Стандартите медии също бълват много глупости.

Медиите, както и мрежата са тотално контролирани от западния олигархичен елит. Абсолютно никаква друга гледна точка не се приема. Тоталитаризъм в неговия съвършен вид.

Украинците буквално заляха интернет с фалшиви новини за "призраците от киев" и други идиотии Последно те от "силите" на доброто или злото са, че нещо започвамда се обърквам.

Когато вляза в интернет, виждам десетки тролове, величаещи Путя и руслямската агресия. Не забелязвам друго.

Основна черта на шизофрениците е липсата на връзка и преценка за заобикалящата ги реалност. Т.е. в твоя случай ако всички около теб са тролове, не е зле да се прегледаш.

2022-07-22 10:34:32 Амиии (нерегистриран) Ако някой трябва да се прегледа и е шизофреник, то това си ти. Жалък платен драскач, кого си мислиш, че има насреща, някой твой съселянин ли? Мислиш ли, че един образован човек няма да види как няколко групи постове имат едни и същи правописни и пунктуационни грешки? Заработвай си рублите и не се прави на нещо, каквото не си. Ти си една платена утайка.

Най-слабото поколение, на което по принуда ще му се наложи да стане силно.

Това поколение е просто, зомбирано, нискообразовано и нечетящо. От последното следва и недоразвитият мозък. Принципите им са ядене, сране, ебане и ако прецакаш някого за 1 лев дори - ти си герой. А си най-обикновен селски дебил. 90% от това поколение е за кофата.

По-точно между 85 и 95 % !

Ти пък, те от висене в нет-а нямат време за ср и еб. Стискат едното до последно, а второто яко шибат виртуално. Ядат върху клавиатурата.

Не е точно поколението З, а средно-статистическия българин от 60те насам ...

Да се забрани веднага или да му се смени името! Каква е тази буква Z ???

Z като зомби или Z като знак на руската армия.

Хайдеее, православните съветски славяни монополизира и латиницата. По темата - най-качествените хора родени през 20ти век са тези, родени до средата на 50те години НА ЗАПАД! Всичко друго е талаш... Това съвпада с разширяването на влиянието на ссср по света. След края на 50те години с нарастващото влияние на съветците по света, пада и качеството на матриала. Сам в.в. путин каза, че Западът е заприличал на рсфр от 1922г.