Русия покани експерти от НАТО в Москва за консултации

Русия покани експерти от НАТО в Москва, за да обсъдят въпроси за сигурността в Европа, най-вече полетите над Балтийско море, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Русия покани експерти от НАТО в Москва за консултации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма смисъл някой да си губи времето с путин.По чисто естествени причини Русия ще фалира отново.

За американските копелета само бой през пръстите. Те от друго не разбират, тези измекяри долни

А за Черно море ?

затова европа искат да закупят новата лада и волга.

К,во каза ???

рублата пак почна да пропада, петролът поевтинява и денги нет.

и на коча мъд ете се клатят и едва не падат, ама още са там. Русия не трябваше ли да е фалирала още през 2014-та, ха ха. а евтината рубла, както и евтиният юан само подобряват експорта, и бият по икономиките на запада, като им подбиват пазарите.

Россия это повальное пьянство, беззаконие и деградация.Россия это по-прежнему дикие финно-угорские племена, которые заблудились в этом мире и не помнят где их дом родной.

я говори на български бе !!!

Ами казва, че руснаците били заблудени в горите тилилейски финландци и унгарци!...

Напред с братска Русия!

това ли ти казва родословното дърво ?

Ако след жертвите дадени от Русия за освобождението на България от турско, мислиш по друг начин - не си българин или си еврогейче !

Ние сме с 3 МИЛИАРДЕН БРИКС, и ще помагаме на нашите руски братя, ако жужето нато продължава да се дърви на слона БРИКС !

Консултации, ужас!!! А нашата Росица се готви да почва войната с РФ....

Kъде го, "бегееца" бе?? Oт както, рано сутринта получи "поздрави" ,се скри на майка си,.. под полата!?? хахаха..

В началото - Русия и НАТО! Накрая - Русия в НАТО! САЩ - вън от НАТО!

Всички страни ламтели за руските природни ресурси, а Русия защо завладя 15 съседни страни ?

Кои бе? Знам, че Руската импермя се разпадна и отпусна сумати страни да си правят републики. После се разпадна и техният Съюз и сега тези републики си кърпят дрипите на икономикиье с конци от Европа и Америка.

Кърпели си дрипите, а стандарта им на живот два пъти по-висок от този на руснаците. Бегай далече.

Само 15 ли? Забравяш стотиците народи в рамките на РФ и автономните републики

същества от азиатските крепостници няма. ЩАТИТЕ няколко пъти ги вадят от мизерията и фалита, а те щом малко живнат почват мръсните си азиатски номера. Потърсете в НЕТА картините на Айвазовски "Корабль помощи" и "Раздача продовольствия".

Русия няма как да изпадне в фалит защото има изключително нисък дълг, докато щатите вече са фалирали на няколко пъти (Лемън брадърс например и милионите американци загибили домовете си), и няма как да бъде по друг начин, след като гонят 20 трилиона долара дълг, ако не са го стигнали вече.

За фалит не е нужен дълг, а невъзможност да се издържаш и да нямаш възможност за това дори и с вземане на дълг. Да не мислиш че СССР имаше дългове? Всички други в соц логера имаха, докато СССР не. Ама се срина.

отива при планината, така и нато отива при Русия, защото натото е джудже, сравнение с 3 милиарден БРИКС !

забравяте масивната джамия в Масква..много милиарди ще ходят в нея на поклонение...

За брикс нещата са сложни. Играта там е годяма.

"Най-коментирания" коментар е този за Бегееца Щерев. Очевидно българина не е загубил здравия си разум и мрази тези който се опитват да го лъжат :). В този ред на мисли - и аз да му.....

Всичката тая дандания, на която сме свидетели сега, е част от театъра, който ни играят истинските владетели на света. Те се опитаха да прилапат несметните руски богатства, използвайки слабоста на Русия през ПСВ. Спретнаха една революция, но нещата не завършиха по първоначалният план. Сталин попречи. След това на Хитлер му се доиска "жизнено пространство" и суровини, а те отново се оказаха в Русия. Опита му да ги присвои знаете как завърши. Не че Хитлер е лош стратег. Просто Русия е непревзимаема от военна гладна точка. След това дойде пък време за идеологическата война. Уж трябваше да бъде унищожен "лошият" социализъм. Той сам падна, но желанието да се превземе Русия остана. Нали се разбрахме защо? Алчноста, тя прави войните. И сега, когато в Европа гърми и трещи, под напора на наистина враждебни на цивилизацията сили, НАТО обявява Русия за враг 1. Това е една огромна подигравка и гавра с народите. Но народа прост, та дрънка. И тук няма значение, дали е завършил в Харвард. Темата, която засягам, наистина е фундаментална. При една опастност, да не можеш определиш , кой е истинският ти враг. И нашите политици, комплексирани нищожества и предатели, все да те теглят към грешната страна. Да ме извиняват добрите хора, които все още са в България, но те са последните мохикани, решили погрешно, че поколението им утре ще живее спокойно в родината на дедите си. Каквото беше, беше. Тези неща, които пиша са прекалено сериозни за тролове, но нека се учат да различават кое е добро и кое лошо и кое е истина и кое не. Приятен ден. За добро настроение чуйте "Подмосковные вечера с Дмитри Хворостовски и Анна Нетребко". Би трябвало да ви хареса.

чий го дирят дЕцата ти в ЩАТИТЕ, дето били грешната страна, а не са в правилния путлеристан при несметните природни богатства ?

Защото русите си пазят страната и не пускат там на който му се прииска. Визи, драги, визи.

Стига бе нещастник, децата ми учеха преди в Русия, но се наложи да завършат в САЩ, понеже там преминах на работа. Русия и Америка нито са врагове помежду си, както примитивно мислят някои тролове, нито са врагове на България. Това са две велики държави, които вместо да използваме в интерес на народа, им продаваме нашите национални интереси. Те не са ни виновни, че ние избираме лакеи за управници. За сведение, едни от най добрите ученици в САЩ са българчета. И тя веднага им предлага прекрасна работа. Там идеология няма. Иди сам и пробвай, за способните хора е много лесно. Денем работиш, а нощем учиш.

Е аз бях в щатите и видях каква кочина е там за обикновения американец. Слава богу успях да се върна, но повечето не могат, защото налапват въдичките на 30 годишни ипотеки, кредитни карти, и ги плащат докато умрат.

изпитвали онова "приятно" чувство някой да ви прече пътя във въздуха на около 100 метра.. Иначе всички в България разбират от футбол и политика.

Леле що глупости си написал, пък си и вярваш. Сталин е същия като Ленин - безогледни убийци и престъпници евреи. Затова сега Пулеристан си ги отглежда насред червения площад м Мавзолея. Хитлер не е искал жизнено пространство, а е направил единственото възможно ударил е вероломния съдружник струпал 25 000 танка, 40 000 самолета, 86 000 оръдия и 10 милионна армия на границата на Германия. А Хитлер е имал само 3500 танка, 5000 самолета, под 8000 оръдия и под 5 милиона войска. При това танковете на Хитлер били по скапани. Ти как би постъпил при това положени - противник превъзхождащ те повече от 3 кратно, а в някои неща и 10-тократно. Хитлер е направил единственото което е можел - ударил е пръв отчаяно. За негова изненада удара е съкрушителен. И пак е щял да победи, ако не бяха американците - унищожили с бомбардировки заводите на Германия и същевременно подарили на русия цели заводи, 3000 локомотива, 20 000 танка, 30 хиляди самолета. Примерно най-големият съветски ас лети с Аерокобра. Стотици милиони тонове суровини, ресурси храни, дрехи, само камионите са 140 000 на брой . две трети от изстреляното от руснаците олово е дадено от САЩ. Първата световна Русия капитулира и тогава независимост получават Полша, Украйна, Финландия, Грузия, Армения Литва, Латвия, Естония, Молдовските територии. Сегашната световната карта се дължи на онзи 3-ти март 1918 г.

Човекът ти каза че за тролчета е сериозна темата. Инаме може да си дробиш свободни теми тип фентъзи.

нещо не се връзва с руската агресия .

А на какво трябва да се връзва според теб?

Перфектно се връзва. Това е политика на КГБ - "не ме гледай кво правя, а слушай какво ти говоря." Още навремето Сталин действа по този начин. Говори точно обратното на това което прави.

досега на света е познат само един агресор-САЩ и васалите- джуджета НАТО.Хубавото е че към днешна дата тези агресори представляват спукани балонни "колоси"

Русия покани експерти на НАТО да посетят Сибир, с преспиване, и няма нужда да си носят багаж защото всичко им е осигурено. :)

И билети за връщане не са предвидени...

Поздрави с песента на иръпшън - уан уей тикет.

Малкия ходи в Словения да моли за доматки. Сега щял да идва в България да моли за краставички. Имаме прави -по европейски, криви -по нашенски, да заповяда...

Може да ходи където си иска за каквото си иска но да мислят господаритети кво ще правят безр R- до щото съвсем им се изплъзна черно море.

Това му е проблема на джуджето, че не може да ходи където си иска.

Имаш ти, затова рупаш турските щот много имаш! От толкова имане, до сега не можеш да платиш неустойките за Белене!

Милев

Чукча, пак си избягал от Карлуково.:}

Който тръгва на война срещу Русия, завършва или със самоубийство (Хитлер), или с героична смърт (Сталинград).

Или с победа над Империята на Злото СССР

Бегеецо, чети историята - тези които създадоха СССР(и те съвсем не са били руснаци) се наложи да се откажат от експеримента и Русия се отърва от нежеланото за нея членство в Съветския съюз. Друг е въпроса че същите господари на света днес се мъчат да ни наложат по - кофти вариант на СССР - тоест Европейския съюз.

Еее - някои завършиха като "жители" на остров Света Елена.

Ако не беше Червената армия цяла Европа щеше да бъде Райх ! Факт неоспорим! А Штиерефф, бегей и пр. помияри, щаха да бъдат в ГЕСТАПО

Бай Ставри

Ако не беше Червената армия, нямаше да има никаква Втора Световна война

Да не ходят в Москва ГМО задниците ! Какво ще търсят във фалирала, изолирана и прападнала държава, на това отнгоре елементарна регионална сила ?

АКО НА ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И УКРАЙНА НЕ ИМ ХАРЕСВА РУСИЯ, ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА ТРЪМП

"славната" червена армия на 15 километра от Варшава.. Къса партийна памет.

Ако Русия нападне НАТО, това няма да бъде война, а ще бъде битка с тероризма.

Така е.

Масква да внимава с тъпите си полети и по нашата граница, че ако някой подпийнал "православен" обърка координатите и им свалим тенекето ,съвсем за майтап ще станат... :}

Православните сърби свалиха американски Стелт, след като разбраха какво са направили се извиниха като казаха:"Сори, не знаехме че е невидим и "несваляем!" Така че - нищо ново под слънцето няма да се случи.

пък - су-24, па и хеликоптерите почнаха да намалЯт.

Вече усещат дебелия. Поизчерпаха си егото и финансите и сега - айде да се споразумяваме, недейте така с лошо! Винаги когато са слаби, стават сговорчиви.

Консултации, червен телефон, продължаваща путинска пропаганда и гьобелски лъжи - всички признаци на Втората Студена Война между джуджето Русия и нормалния свят

у нас руската пропаганда се граби като топъл леб и се ползва масирано от "патриоти".

По-богатите ще се азберат и споразумеят за Балтийско море с Русия, но за нас и зоната на Черно море няма да го бъде. Защо ли ...

бързат да ПРОДАДАТ имоти, анклави и пионерски лагери на пришълци от изток.

Сетих се за следният виц: - Русия ще влезе ли в НАТО? - Ще влезе, ще влезе, ако трябва и до Белгия ще стигне!

Засега само успя да заграби Крим и да нахлуе 100-150 км в Донбас

Искаш да кажеш, че предотврати заграбването на Крим и Донбас, които от стотици години са си руски. Или ти пак си на друго историческо мнение?

Успя!!!! Та нали само преди 25 г. тя беше там. Внимание - като окупатор! Казаците по бреговете на Днепър и Татарите в Крим никога не са били Руснаци . Просто са ги БИЛИ!

Този виц по повод 1989г ли е ?

я снабдяваме с краставици на търкалета.