Покачва се броят на хоспитализираните с COVID-19, двама души са починали за последните 24 ч.

Направени са 2230 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 13,7 процента

Обратно в новината

Коментари - Покачва се броят на хоспитализираните с COVID-19, двама души са починали за последните 24 ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора знаят защо се "покачват" бройките на комисарите, стига сте се опитвали да набиете на всички хора тая заблуда и порнография, наречена "Кромид"...Бийте си инжекцийките отзад и си трайте, изроди мръсни!

Проучване, публикувано в Lancet, установи, че „иРНК ваксина срещу COVID-19, приложена на кърмещи майки, може систематично да се разпространява в кърмата“. Заключението е направено от изследователи от New York University Long Island Grossman School of Medicine. При десет жени, които анализираха, майчиното мляко беше замърсено с иРНК до 45 часа след ваксинацията. Тези резултати противоречат на официалния разказ на правителствени агенции, политици и медии, които накараха обществеността да вярва, че иРНК е безопасна за кърмещите майки и техните бебета. Източници: wionews.com (“Study finds mRNA from Covid vaccines in milk of breastfeeding mothers”) thelancet.com (“Biodistribution of mRNA COVID-19 vaccines in human breast milk”)

Ковида не го отричаме проблема е в ваксините и мистичната внезапна смърт от тях на здрави хора!

От случващото се окло мен знам едно, че всички отричащи ковида и ваксините, след като се разболеят от него и едва оцелеят, или пък от ковид умре някой техен много близък, чак тогава започват да мислят иначе, но не им пожелавам по този начин да си променят мнението.

3-ти път вече... Не го отричаме, но не е нещо по-сериозно от грип. Първия път му се вързахме, сега вече - не. Твърдо сме против ваксините!

Ъхъ! Старата песен на нов глас! Духайте супата, нещастници...

Личния лекар, каза че не действали тези ваксини за Ковид. По добре било за грип да се поставят.

Пандемията свърши отдавна. Това което пишете не е адекватно. Начало на кампания и да ми пишете по 4 милиона не е действително. Сега панд~мия няма, грипно време е и не може са пишете тази информация.

Я виж какво се случва в Европа, искаш не искаш това е нова вълна на ковид.

Пак започват с психозата.

Фон дер Лайен да не го е закъсала с парите?

пак ли почнаха с тея глупости ве, тестове местове, явно имат много залежали ваксини които не можаха да ги пробутат и сега се опитват пак да всяват паника и пропаганда, деба и изродите долни дева

Вече е смъртно опасно да си сополив...

А колко са починали от други неща...

Ваксините и лекарствата са увеличили живота на човека почти двой през последните 200 години. Интелигентният човек се ваксинира,за да не се зарази и разболее тежко, а обикновения пише глупости по форумите.

Бягай за бустер. Кире ги е уредил с Урсула

Напълно съм съгласен с теб, НО говорим за ваксини, които са тествани както пише в дебелите книги и които НАИСТИНА вършат работа. А не тая химия, с която и с нея, и без нея, пак се разболяваш. Да не говорим за потенциалните странични ефекти, за които никой не знае, защото НЕ Е имало време за тестване. Една ИСТИНСКА ваксина ПРЕДПАЗВА от заболяване поне 99.99%. Не е 100%, защото в Природата винаги има изключения

Това не е ваксина, това антиспайкова течност.

Единствен начин да спре тази рубрика е да не се посещава и коментира! Нека дир пише за себе си

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Абе, да не би войната да е свършила?

Всичко се прави умишлено, плашат простите психота да не отидат да гласуват за да има по малко гласували и така чрез машините и манипулиране на софтуера пак да спечелят ПП... Отивайте се боцкайте, с ваксини, нищо, че после пак ще се заразите и ще го изкарате, като неваксиниран...

Никой не вярва на тая статистика,всичко е лъжа и манипулации! Тестовете са толкова точни, колкото и тестовете за дрога де ловят всички лекарства, тия сега ловят всички коронавируси и настинки и ги изкарват ковид...

Браво експерте, в същото време новата ковид вълна тресе цяла Европа, но ти най-разбираш от всичко, благодарим ти, че те има.

пак почнаха да всяват страх тия дебили

На този етап са достатъчни елементарни мерки - връщане на задължителното носене на маски и ХИЛЯДА–ТО ЛЕВА за лекарите на първа линия и по 10 лв на поставена игла, за да се стимулира процеса на ваксинация, разбира се и редовно тестуване!

Да ви ... .....

Вкарали са 54 болни в болницата и за нещастие са имали настинка с положителен тест. Само не разбрах, колко казвате са изписани от болницата?

Не се паникьосвайте, и без мерки и изследвания минава. Аз изкарах нещо много гадно, почти пневмония - така и не си направих изследвания, за да не ме сложат под карантина. И в работата, и в магазините, и в градския транспорт хората ме гледаха с презрение понеже кашлях доста и според мен се страхуваха да не ги заразя. Гледката беше колкото грозна, толкова и смешна! Жена ми също го изкара, но по леко, само с температура. Може и ковид да е било, важното е, че всички сме добре.

Надявам се,че навсякъде сте били с маски. А и хубаво е, че сте добре, но това не е мерило за всички, някои няма да са така.

Дави пикам на измамата. Аиде ковид овцете даси слагат парцалите.

Мале въй. Бат Бойко и Денков незабавно да закупят 5 милиона дози от Файзер на сметката на данъкоплатеца, че Американците трябва да се подпомагат.

Още 2000 души на пързалката с инфаркти и инсулти. Луди хора. А тия говеда дето вдигат патърдия за китайската настинка заслужават бесене.

Проучване показва увреждане на сърцето при ВСИЧКИ, ваксинирани с препарати от мРНК на C19 Рентгенологичните изследвания показват увреждане на сърцето при всички хора, ваксинирани с Corona. Преди това се предполагаше, че уврежданията могат да се появят само в отделни партиди и във всеки случай само при част от ваксинираните. Предишните предположения за увреждания варират от 1:35 до 1:3000. Отделно от това фармацевтичните компании и властите продължават да твърдят, че има само леко протичане и безпроблемно излекуване. Всичко това е очевидно невярно. Изследване на Nakahara и сътр. със заглавие "Оценка на миокардното 18F-FDG поглъщане при PET/CT при асимптоматични SARS-CoV-2 ваксинирани и неваксинирани пациенти" https://pubs.rsna.org/doi/10.1148/radiol.230743 (Assessment of Myocardial 18F-FDG Uptake at PET/CT in Asymptomatic SARS-CoV-2 Vaccinated and Nonvaccinated Patients), mRNA-ваксинираните лица са оценени, за да се определи дали имат "незначителни" промени в миокардната функция, които могат да бъдат открити чрез стандартни радиологични тестове. Проучването показва много тревожни резултати. Учените измерват поглъщането на 18F-флуородезоксиглюкоза (18F-FDG) в сърдечния мускул. F-FDG има молекулярно сходство с глюкозата. Въпреки това 18F-FDG не се метаболизира като глюкозата. Поради това той може да бъде открит с ПЕТ-скениране и наличието му показва необичайно висока потребност на сърдечния мускул от глюкоза, което показва необичайна сърдечна функция. Прочетете повече тук: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7408629/ Огнищното поглъщане на 18F-FDG в миокарда, наблюдавано на онкологична PET/CT, показва значително повишен риск от множество миокардни аномалии. И точно това е установено в проучването: Заключения: В сравнение с неваксинираните пациенти, асимптоматичните пациенти, които са получили втората си ваксинация 1-180 дни преди изобразяването, показват повишено усвояване на FDG в миокарда при PET/CT. Резултатите в малко повече подробности: Резултати Проучването включва 303 неваксинирани пациенти (средна възраст 52,9 години; 157 жени) и 700 ваксинирани пациенти (средна възраст 56,8 години; 344 жени). Ваксинираните пациенти са имали по-високо общо усвояване на FDG в миокарда в сравнение с неваксинираните пациенти (средна стойност на SUVmax, 4,8 спрямо средна стойност на SUVmax, 3,3; P < .0001). Миокардният SUVmax е бил по-висок при ваксинираните пациенти в сравнение със съответните неваксинирани групи (медианен диапазон пол, 3,2-3,9; медианен диапазон възраст, 3,3-3,3; P диапазон,

Взривоопасните резултати от проучването са обсъдени в редакционна статия, написана от редактора на сп, https://pubs.rsna.org/doi/full/10.1148/radiol.232244 Д-р Блумке се чувства длъжен да публикува. Редакционният коментар на д-р Блумке е донякъде извинителен и както при всички изследвания, той възхвалява до небесата ваксините "Корона", въпреки че веднага след това са отчетени огромни щети. https://i0.wp.com/tkp.at/wp-content/uploads/2023/10/Editorial-Bluemke.png?fit=723%2C637&ssl=1 "Разработването на ваксините COVID-19 на базата на месинджър РНК (mRNA) е забележителна биотехнологична история. Докато разработването на конвенционалните ваксини отнема 5-10 години, ваксините COVID-19 се разработват за по-малко от година. За сравнение, най-бързата конвенционална ваксина, разработена до момента, е ваксината срещу паротит, чието разработване е продължило 4 години." Dr. Bluemke erklärt, dass die Ergebnisse nicht auf einen Zufall zurückzuführen sind: Основни констатации: Асимптоматичните пациенти, ваксинирани срещу COVID-19 преди ПЕТ, имат около 40% по-висока активност на радиотракера в сърдечния мускул от неваксинираните лица. Р-стойността е ниска, по-малка от .0001, което означава, че тези резултати се появяват случайно само в един на 10 000 случая." В редакционната статия се посочва, че няма рационален начин да се пренебрегнат и обяснят отрицателните резултати за кардиомиоцитите на Takahara и др: "Производителите на ваксини са наясно с неблагоприятните ефекти на мРНК ваксините. Тези неблагоприятни ефекти водят до нежелание за ваксиниране. Резултатите от изследването на Nakahara et al. предполагат, че лекият асимптоматичен миокардит може да е по-често срещан, отколкото смятахме досега. Това от своя страна би подкрепило хипотезата, че някои пациенти, които се представят със симптоматичен миокардит, имат по-тежко системно възпаление, свързано с ваксинацията с мРНК." Д-р Блумке се застъпва за по-нататъшни изследвания в тази област: "За изследователите беше ясно, че първият им резултат е само отправна точка. След това те направиха обширни "анализи на чувствителността" - т.е. разгледаха едни и същи данни от няколко различни посоки. Какво се случва, когато вземем предвид възрастовите различия между групите и броя на ваксинациите? Ако ваксинациите с mRNA наистина причиняват асимптоматичен миокардит, дали ефектът няма да се прояви скоро след ваксинацията, а не шест месеца по-късно? Много от нас, които бяха ваксинирани срещу COVID-19, имаха грипоподобни симптоми веднага след ваксинацията - може би тези от нас, които имат обичайните грипоподобни реакции, също биха имали повече възпаления на сърдечния мускул? Могат ли обучените читатели да видят разликите визуално? Или разликите се виждаха само след поставяне на областите на интерес върху сърцето, които можеха да бъдат разположени неправилно по невнимание? Списъкът може да бъде продължен. Големите изследователи са и скептици - те трябва да докажат резултатите пред самите себе си." Дали увеличаването на случаите на миокардит се дължи на това, че няколко нещастни пациенти са постигнали висок среден резултат, докато повечето хора не са били засегнати? За съжаление, това не е така: всички квартили са били негативно засегнати, както показва тази снимка: https://i0.wp.com/tkp.at/wp-content/uploads/2023/10/Bluemke.png?fit=692%2C485&ssl=1 Връзката доза-отговор е доказателство за причинно-следствена връзка! Изчезва ли патогенният ефект с течение на времето? За съжаление таблицата със стойностите на SUVmax, изготвена от учените, не показва пълно възстановяване с течение на времето в рамките на 180 дни (половин година), а все още е над нивото на неваксинираните пациенти. Можеха да проверят това при клиничните изпитвания на ваксината COVID! Изследването на сърдечната функция с помощта на F-FDG изображение, стандартно радиологично изследване, е нещо, което внимателните учени, провеждащи клинични изпитвания на ваксината COVID, биха могли да направят с няколкостотин пациенти. Внимателните органи за безопасност на ваксините биха могли да изискат провеждането на такива тестове, за да гарантират безопасността на широката общественост. Те не го направиха, а техните спонсори (Pfizer и Moderna) спечелиха много пари от продажбата на недоказани и неизпитани ваксини COVID. Вместо да спрат пандемията, ваксините увредиха сърдечните мускули на милиони хора. Както виждаме отново и отново, като например в случая с тримата испански тийнейджъри, https://tkp.at/2023/09/25/drei-spanische-eltern-klagen-wegen-impftod-ihrer-12-13-und-14-jahre-alten-kinder/ властите правят всичко възможно, за да отрекат каквито и да било вреди, причинени от препаратите с мРНК. Реалността, за съжаление, е, че щетите най-вероятно ще бъдат пренебрегнати и ваксиналните милиардери ще се радват на новопридобитото си богатство, докато истеричната преса, спонсорирана от Pfizer, ни плаши с нови тактики за отклоняване на вниманието. Данните, разгледани от Ед Дауд от Англия и Уелс, също показват трайните щети. https://tkp.at/2023/10/03/daten-aus-uk-plus-von-44-bei-herz-todesfaellen-bei-teenagern-und-jungen-erwachsenen/ Всяка година досега смъртните случаи от сърдечни заболявания са се увеличавали над средната стойност за предходното десетилетие, а до 2022 г. те ще са се увеличили с цели 44%. Нищо чудно, ако почти всички ваксинирани хора имат трайни увреждания на сърцето.

Пак са решили да сриват икономиката. Три години идиотщини и година и половина война в Украйна не стигнаха, за да унищожат спестяванията ни. Нови вълни и паники са нужни, за да откачим тотално.

Споко бе, ти винаги ще си добре, с този интелект не могат да те бутнат.

Войната в Русия върви към зацикляне. Сиреч ще стане перманентна локална битка. И отново трябва да има плашило създавщо страх и оправдавщо краха на бакерското управление.

Да се чете “

Да се чете “Започват да тестват повече приети в болница по други причини, за да вдигнат “случаите”, защото има заповед за завръщане и нова вълна”

Ужас, затваряйте всичко, идиоти

Уййййй! Вие ще ми кажете, че не мога да коментирам, семпъли! Юхуууу. На всяко списване за ковид по сто кокоши тръна да ви излизат по пръстите и коленете ви да се гънат, както ги гънете роболепно пред шефа! Амин!

Боооц!