17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има закон да го накарат сам да се гръмне в главата.Ас на това го бих осъдила.Това което е направил.Поклон пред памета им!

Това, което се надявам да му причинят в затвора не стига. Да гори в Ада след това-пак няма да е дори близо до наказание.

Да се застреля в челото този боклук.

Малоумен мъж, да затрие най-милото си, в тоя скапан живот.

В квартал Надежда, доста мъже са женомразци. Странно защо така?!

А тоя изверг сега се прави, че не помни и е зле...и да го пуснат!!!! Не бил посегнал той...не е убиеца той..бил пеел зайченцето бяло и така заспало детото...аман бе аман от тия селски трикове в таз селска татковина!!!!

Сбогом казвам на тези две прекрасни и невинни същества, младата Дари, която не можа да изживее живота си радостта да е майка и скъпото й ангелче, което не изостави майка дори в отвъдното! Поклон пред вас мили момичета! Срам ме е от от всичкото зло, което ви нанесе един убиец и ме е срам и заради негодността на обществото ни да предотвратява и да възпира подобни насилници като Викторио!

Убил жената, ама защо му трябваше и малката душичка да убива? Светът се напълни с такива изроди. Сега той да гасне бавно и мъчително

Луд ли си. Демек оправдаваш убийство на млада 23 годишна жена, която е майка на неговото бебе, не на някой друг.

Светла им памет.Амин.

Думи нямам просто,чета и не мога да повярвам,много ми е мъчно за жената и дъщеричката й,каквото и да е направила не заслужава това.

Нищо не е направила. Попаднала е на човекоподобно, но твърде късно го е разбрала.

Какво трябва да направи или не направи, за да си "заслужи" наказание - тормоз, бой, убийство. Колко примитивен, комплексиран егоцентрик трябва да си, а Мунчо?

Жалко за тази жена и детето. Направо е страшно. А това че на FB преди убийството е поставил две желаейки е било умишлено и как никой не се досетил.

Дори ми се струва, че жалейките са за майката и малката (по -късата лентичка). Тоя психопат никога не е имал намерение да посяга на живота си.

Дано оцелее това нищожество, за да гние цял живот в затвора с мисълта за стореното!

Абе вие погребална агенция ли сте?

Причината за такива психопати е липсата на адекватно правосъдия. Психопати с правят сметката защо да не убия еди кой ки като ще ми дадат само еди колко си,а лано ще излежи еди колко си. А ако сгази някой с колата няма и да лежи.Трябват здрави закони,за да се опазят нормалните хора от психотпатите в обществото.

Независимо, че е с розови очила на снимката, ясно се вижда, че това е нещастна изтормозена жена. И на снимката на езерото се вижда същото. Каквато и да е причината за това убийство, на жена му имам предвид, детето не мога и да коментирам, със сигурност е виновен въпросния Викторио. За такова нещо те пращат в тъмница и изхвърлят ключа. Това е.

ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА! УВИ Е ПЪЛНО С ТАКИВА ИЗВЕРГИ В БЪЛГАРИЯ! КОИТО СА ВЪОРЪЖЕНИ..ДРОГИРАТ СЕ И СЕ МИСЛЯТ ЗА БЕЗСМЪРТНИ И НЕНАКАЗАНИ!!! ВСИЧКО Е ИЗВЕТРЯЛО И ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ВНИМАВА, ЧЕ ТОКУ -ВИЖ НЯКОЙ УЖ НОРМАЛЕН НЕ ОСЪЖДАН...МОЖЕ ДА ТЕ УБИЕ!!! ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ОРЪЖЕЙНИТЕ МАГАЗИНИ И ВСИЧКИ ТИЯ КОРУМПИРАНИ ОТ КОС ДЕТО ДАВАТ РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ОРЪЖИЕ!!!! ОТ КОРУПЦИЯ ВСИЧКИ УМИРАНЕ..ЛЕКА ПО-ЛЕКА!!!

Ето причината която излезе :Неплатена изравнителна сметка за парно е в дъното на двойното убийство, извършено от сотаджията Викторио.Тази пролет, когато дошла изравнителната сметка за отопление на жилището им, сотаджията обещал на Дарина да изплати дълговете до есента. Той обаче не го направил, а Дарина разбрала за лъжата му, когато пристигнало заплашително писмо от „Топлофикация“.„Миналата седмица обиколил всички колеги, за да им иска заем. Трябвали му 700 лева за парното. Никой не му даде, тъй като той дължеше пари на всички“, признават служители от охранителната фирма. Да не излезе,че наистина е бил тормозен психически.Хем пари да дава,хем детето да не вижда.

Глупости. Всички хора плащат сметки. Заплахите му преди това са за убийство. Всичко епланиралмръсника, първо падава жалба,после убива,изчезва с детето,оставя писмо на майка си,че отива в чужбина и Дарина е виновна,биела детето,накаря инсценира,че ще сесамоубива, и сега го играе не помнещ нищо.

Да ти кажа ли търся жена от топлофикация да споделим заедно топлината на тръбите през зимния сезон .Закривай тия идиоти крадливи .Лъжат радиатор 40 см на 150 см при температура на водата 80 градуса и температура на въздуха 20 градуса отдава 1000 вата а при - 20 колко отдава като топлоподаването не превишава 55 градуса.Закривай тия мошеници разбиха семейства.

Неплатена сметка за ТЕЦ до 1000 лв. е нерелевантно обяснение, при факта, че живеят в кооперация ново строителство в нов апартамент за няколко десетки към 100 000 лв.

Дано бакшишът бял ден да не види! Дано!

Бренеке за убиеца и наглите му родители, които "го разбирали и подкрепяли". За таксиджията сто тояги по гърба.

Нелепа смърт ужасно !!!!!

Хайде стига вече. Оставете хората в мъката им, оставете душите на починалите в покой...стига с тази публична дъвка , която преминава в зрелищно раздуване и.... гавра с една ужасна трагедия. Мълчанието е най-доброто, което медиите вече е крайно време да направят. СТИГА. Стига ни облъчвахте. Всички ние останалите, "публиката" , обикновените хора ще изтрещим съвсем от всекидневното набиване в главите ни на УЖАСИ, УЖАСИ , УЖАСИ. СТИГА!

Няма стига, няма стига и ти ли тормозиш жена си и биеш децата си. Гузен негонен бяга.

Няма стига, няма стига и ти ли тормозиш жена си и биеш децата си. Гузен негонен бяга.

До живот в затвора А бакшиша да не види бял свят

Жени, мислете с кого ходите и с кого се събирате. Това че има пистолет и е най-големия тарикат и побойник в кварталния чалга клуб може и да изглежда модно и интересно, но е доста лош избор.

Цитат на цитат от статията: ""Мили хора, нагледах се и се наслушах на некомпетентни изказвания и писания, както и на това, че се опитват да изкарат Викторио психически неуравновесен. Само искам да кажа, че той е абсолютно здрав психически...". Най-искрените ми съболезнования, но този ИЗРОД, в нито един момент не е, не е бил и няма да бъде психически здрав. Той е болен мозък, обременен, психически абсолютно нестабилен и вреден за обществото. Единственото, което заслужава е доживотен затвор без право на замяна при строг тъмничен режим в единична килия. Демоните му сами ще го изядат в самотата му. Дано се мъчи колкото се може по-дълго!!!

Явно се има предвид,че умишлено е убил, а не в състояние на афект. Долно болно същество. Това,че такива долни заплахи са му идвали на ум на такъв млад човек,към най-близките му е потерсаващо. Майка му да не реве по телевизията,а да се опита да осъзнае какъв изрод е отгледала,..

... между психическо заболяване и психопатия/личностна характеристика. Отличителните белези на личности, които обикновено се разглеждат, като психопати, включват липса на емпатия и грижа за другите, егоизъм, липса на чувство за вина, стремеж да манипулират другите. Психопатията, противно на общоприетото схващане, не се изразява с конкретно поведение. Характерно за психопатията е липсата на съвест. И по това се различава от социопатията.

1000+

Не намирам думи вече...Ужасна, страшна и безкрайна трагедия...Миличките майка и дъщеричка...Дано душичките ви намерят покой на небето и завинаги бъдете заедно...