Нетаняху и Абас се ръкуваха на погребението на Перес

Израелският премиер Бенямин Нетаняху се ръкува с палестинския президент Махмуд Абас преди началото на погребалната церемония на Шимон Перес в Ерусалим.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху и Абас се ръкуваха на погребението на Перес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека Почива в Мир! Много пъти е поставял арабите и техните съветски инструктори на мястото им!Направи много за процъфтяването и икономическата,военна и научна

...мощ на Израел!

Ако си мисли някой,че народа Божи са израелците,много се лъже!!! Народа Божи са всички добри хора по света,които вярват в него,а тезата,че израелците са народа Божи е манипулация измислена от тези,които искат да доведат Антихриста на власт!!!!

Някой Някъде да Е казал - отиде си Синът на СинътБожи ?!

Ти първо си изясни за себе си относно Бог, и Кой е Той, пък тогава определяй кой е Божий и кой не. В крайна сметка не ние определяме това, а Той.

Направи Много ЗА Мира. - да Почива в Мир !

И от погребения пиар си правите защото така сте закърмени:((((

Все пак добре, че не си правиха селфи както на възпоменателното тържество в памет на Нелсън Мандела. Тогава Обама се усмихваше весело пред обектива до симпатична дама, а жена му гледаше лошо. Тези хора всичко превръщат в PR.

То се видя ухилено приведената физиономия на роско така че селфи не е нужно....за да се видят кои са дебилите там

Уважаеми редактори от ДИР.БГ !-Бихте ли ми обяснили защо се пропуска новината за речта на Израелския Президент в върховната рада на Украина и последвалия скандал след това ,да не би да не подронвате авторитета на хахландия ?(Выступление президента Израиля вызвало критическую реакцию в Киеве )

Невероятно е как на толкова малко място може да се събере толкова много добрина и човечност. Тези до един са в основата на хуманитарният свят в който живеем. Бравос м-чета...

бе Уили?

Майтап с добрината не бива. Аз лично се надявах за погребението ми да убият един палестинец, дори и символично. Ще приема че с последното си официално действие моето тяло открадна малко палестинска земя, но животът ми не беше почетен достойно без проливането на поне 666 литра кръв на тоя ден. Аз съм един от най-вярващите хора в мира. И сега дори аз се умирих, но още веднъж се убедих че теориите ми са вярни - Истинският мир настъпва с напускането на този свят. Още не можете да разберете арабите, които не са готови за мира?