Прокурор подслушвал съдии и политици, докато следил любовница

Главният прокурор Борис Велчев е внесъл във Висшия съдебен съвет (ВСС) искане за дисциплинарно уволнение на окръжния прокурор на Хасково Иван Ванчев.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор подслушвал съдии и политици, докато следил любовница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако разрови Велчевия, направо ще му падне ченето, тоя любовчия, великотърновския прокурорски началник Емил Денев, пък е автомобилен състезател - само не ми казвайте, че финансира хобито си от прокурорската заплата. Пък колко брокери играещи и печелещи сериозни суми от борсата има - да им се чудиш за какво ходят в прокуратурата - за разнообразие ли или за отмора, щото явно на заплатата си от нея изобщо не разчитат.

Съдебната власт не си ли уронва престижа, след като УЗАКОНЯВА беззаконието в последните избори? И после, обвиняват овчия народ за това че кучкарят му бил избран от самия него, а не от ЦРУ, МВФ, СБ... Бог да пази България от нейните душмани.

уронване на престижа на съдебната власт? хахахаха, че тя няма такъв!

Оправи ли се съдебната система ще се оправи и България.Най корумпираната система в България,митници и полиция просто не важат.Всеки град си има своите публични тайни поослушайте се и ще видите

Я дайте отново в ръцете на Яне Янев ръководството на комисията към НС за корупция и ще видите каква лудница ще настане. Това с Велчев ще е детска игра :) Лудото Яне не прощава

Това обвинение "уронване на престижа на съдебната власт" е напълно неуместно, а и няма как да мине. Поради една проста причина - съдебната власт в България няма никакъв престиж и следователно, не можеш да "урониш" нещо, което го няма.

Тогава обвинението ще е във възпрепятстване възстановяването престижа на съдебната валст

В цялата държава е така, властта е за лично ползване, някой като Патилан не го разбират, та за това тези, които го разбират нямат права даже да работят. Жалка държава! Явно тази хилядолетна история на бг е история само за това как в нея оцеляват само глупаците и предателите. Цялата история го доказва: навсякъде лустарция, само в бг- не. Робски народ!

Направо не е истина какви тъпанари, простаци и престъпници "работят" в тъй наречената съдебна система. Не е истина и това, че те имат най-много привилегии и най-високи заплати. Пълен абсурд. Държава с такава съдебна система никога не може да стане демократична и европейска. Питам т.нар демократи, ако сега се съберат тези от съдебната система на един стадион и се разстрелят без съд и присъда, добро ли ще бъде това за държавата, или лошо?

Направо се чудя на коментарите! За пръв път имаме наказан висш прокурор, имаме гласност /при предишните гл. прокурори прокуратурата бе затворена система/. Велчев е ПЪРВИЯТ, КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА СЛОЖИ В РЕД СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

В коя категория попадаш? 1. Плащат ти за да говориш глупости. 2. Падаш от небето и нямаш идея какво става. 3. Имаш къса памет 4. Тотално не си информиран. 5. Четеш само рекламно брошури на правителството.

В доносническия рай - Абсурдистан отдаване не е важно какви нещата СА в действирелност, важно е само кой и как ги докладва (клевети). А защо го прави - този въпрос дори не са задава, а отговора му винаги е лесен. Кой разбрал - разбрал А сега тичайте да слухтите и донасяте, докато конкуренцията не ви е преварила и "наредила" на мах

Сто процента , че ще го върнат тържествено на работа, след като са го били уж порицали. Той е за затвор, не само за уволнение, ама толкова смесвикнали смошеничества на съдии и прокурори, че и на уволнение вече се радваме.Това съсловие разиграва цялата държава и заради некадърността им страдаме ние и ЕС не ни иска.

Уважаеми г-н Велчев,ще получите сигнали как в СРП съвместно с разследващите органи се организира масово ,везаконно подслушване на телефони ,интернет страници и фейсбук адреси уж в интерес на определени дела.Даже вече имаме и подкрепление от ФБР!В желание да се докарат пред своите началници Ваши служители и тези на министър Цветанов масово извършват тези престъпления за да могат да израснат в своята служба.Не са пожалени и жълтите страници на някой ежедневници в разрез с конституцията на България.Това показва висока степен на корупция и показва некадърността на определени хора или това ,че се работи и за много пари.Не може по този начин СЪДЪТ да се манипулира и след това делата да се прекратяват от Европейския съд.Кой е виновен за това ,пак ние България!Всичко това се разиграва в СРС .Недопустимо е да обвиняваш някой на жълтите страници ,обвинявайки го за престъпник ,преди РЕШЕНИЕТО на съда за неговата виновност.Другото е ,че не може да се влияе по този корумпиран начин като нарушаваш Конституцията на България!Това е моето мнение,ще видим какво ще бъде това на Европа!

Ето къде ни отиват парите и за такива трябва да работим до ГРОБ.

Аз наивника си мислех, че прокурорите се борят с престъпниците!!??!!

Може би са гръбнака на октопода.

Да беше следил невярната Цветанка, която ощастливи Доктора, но потопи в мъка половин България !Уволнение!

Страх ги е,че ако и други последват примера му, много истини ще излязат наяве.Т.е. вземат се мерки за запазване тайната на правоохранителните органи.Повод да си спомним за Главния прокурор.Бяхме го забравили. При тази ширеща се престъпност и безнаказаност се е скрил като мишок в дупката.

Щом брат масон гази друг брат масон, значи яко я е закършил. Иначе Ванчев е за награда. Не е уронил престижа на съдебната власт, а е показва на всички какво представлява в действителност. Време е за пълна чистка.

Да,побългарено е масонството в Бг,топят се здраво нещастниците.Иначе и на мене не ми е ясно с къде точно и с какво е уронен "престижа"на професията.Та ако всичко е почтено,честно,безпристрастно и справедливо какво има да се уронва...но не ми се мисли какво е било записано,сигурно ни е бедна фантазията.

Прокурорите са голями мръсници. Съгласни ли сте

Не големи а най-големите мръсници!!!

Време е вече САМ Б.Велчев да подаде оставка след оставката на президента си Първанов, който го назначи на тази длъжност. Периодът на властване на Б.Велчев с отваряне а покровителствен чадър над всички корумпирани до зъби политици, трябва да се прекрати, ако искаме да имаме държава. Неговият период на поркурорстване направи съдебната система и държавата ни свинска кочина, отне възможността на народа ни да изгради правова държава България, срина имиджа на България в Европа.

Прокурора е любовник със съдийка,та въпроса ми е как ли се развива едно едно дело ако двамата имат и трети любовници, които пък се явяват като адвокати по съвместно (на тройката дело)? Или е нормална практика да се правят тройки (според обстоятелствата и 4етвоки или направо групов) в съдебната система? Така би било по-лесно да се решават делата, но трябва и да си вярват в тройките, щото иначе ще се изхващат в изневери (недекларирани пред останалите партнъори договорки). Пълна бъркотия, секс, наркотици и чалга!

Разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова ... /Вапцаров/

разговори между съдиика и магистрати - ясно. Ама връзката с политици май обяснява колко независима е съдебната ни система!

цялата държава е така, може би само в частните фирми има що годе нормални условия за работа. В БАН се водя на работа на длъжност "доцент" и от БАН още не съм получил нито комп, за да работя, нито интернет- нищо: работя на личния си комп, може би това им е целта, да не работя, знам ли. На администарцията освен комп са им подсигурили и лаптопи. Направо ги м.р.а.з.я тези началници от там: нямат и една трета като продукция от това, което имам, а съм млад човек. Тези там не са ли престъпници, в частните фирми на хората с възможности се подсигурява условия за работа, за да има повече продукция. Как да стоя повече там, как?

И какво общо има това с темата не ми е ясно? Ако и така работиш-и личен компютър ти е много.

Ами само такъв като теб не може да разбере връзката с темата. Та да ти е кажа: корупцията и престъпността в тази държава е навсякъде: и съда и при лекарите и при учените, разбра ли сега? Точно защото такива като теб решават какво ми е много и какво не, точно затова е такава държавата. Слава богу, работя със специалисти навън и съм ценен за качествата ми от тях, а началниците от БАН (дето не ми дават комп) са никуму неизвестни там: просто нямат научни трудове. Ама в тази държава има трудово законодателство, което е за всички, та затова още стоя тук, но както гледам май трябва да се спасявам: не се издържа. Всеки народ си заслужава властта. Аре със здраве.

Може ли за обслужащите учените да има по два компютъра, а самите учени всичко да си подсигуряват за работа, в разрез с трудовото законодателство? Отговора е логичен, но ти е по-удобно да изместиш темата и да реагираш първосигнално, нали?

Стига си лъгал, в БАН длъжност 'доцент' няма, а ти си просто един нагъл манипулатор :))

Мили ми форумци,няма да го съдят защото е подслушвал любов-ницата си,а защото е хванал в неприятни разговори определени политици и магистрати.Представете си какво е чул,щом главния прокурор се е намесил.Той иначе не се интере-сува какво става в държавата.... Нямам думи как такава длъжност ще бъде с мандат по- вече от 4-5- години.И кой е този пред когото се отчита г-н главния прокурор. Явно,че играе по свирката на БО- КО,но ще дойде ВИДОВДЕН!!!

Я, колко палава била любовницата щом се закачили и политици и съдии и... С право човека-прокурор я ревнувал. На сичкото отгоре работели стая до стая. Ебати и мерака ебати и нагона! Те такава искам да ме съди!

Има нещо гнило в съдебната система-творение на комунистите Гоце и Сер-Гей!

Най накрая вземете да погледнете какво става в съда в съседнио град Кърджали.Тука са се разпасали от 20 години съдия- мафиотите В.Спасов, Т.Балтова,Д.Събев и заедно с бившите сритани от системата прокурори Л.Базлянков и Е.Пенеча са основали фирма в съда и чукат рушвети срещу уреждане на дела. Ум ще ви зайде ако знаете какви ги вършат ама отгоре все някои ги покрива.........................................

Прекалено е дълъг мандата на Главния прокурор. Съвсем се е самозабравил и разпищолил. Самозабравянето при мандатните длъжнасти в държавата обикновенно настъпва след 2 максимум 3 години. Мандат над 5 г. просто е недопустим.

Любов, секс, изневери, афери, подслушвания, грандомания, простотия, недосегаемост ... Повръща ми се от "съдебната система" в Чалгария.

A ВЕЛЧЕВ КАК ЛИ Е РАЗБРАЛ :-)))))

Мили модератори, крайно време е да сложите бутончета "Одобрение/Неодобрение" на коментарите, а не само лично вие да подреждате "Избрани". Губите много, губи сайта а най-вече губят потребителите. Огледайте се и вижте какво става из нет-а. Крайно време е!

Че то останаха ли свестни хора в така наречената Съдебна система?? Съдии, прокурори, правят каквото си искат и когато си искат !! Отврат !!За такива - в затвора!!

Ота статията се разбира, че е наел частен детектив и е подслушвал любовницата си. Това май е законно в бг. Оказало се обаче, че били записани и разговори с магистарити и съдии и поради това имадело срещу него. Сега уточнете може ли да наемаш частни детективи в бг или не. Ако може и случайно попаднеш на "други разговори" за съд ли си? Само властта при нас подслуша безнаказано, за частното - глоба. Иманещо сбъркано в тазои история.

Не пипай любовницата на шева.Какво значение има каква е кучката,когато се разгони цяла глутница кучета търчат по нея.Тогава са и най-опсни-нахвърлят се и на човек дори.Нищо ново под слънцето.Прекалено големо внимание се отделя на прукорори,съдии,висши ченгета.Те също имат свой личен живот и ядът и пият и секс правят и се грижат за децата.Тъка че едно уволнение не е кой знае какво.Половината са или са били от другата страна на барикадата.Тъка е навсякъде,ние сме турени на дулото на топа и си викат по нас със разни доклади.Само кусури ни намират от вън,А НИЕ СЪЗДАДОХМЕ СЪВСЕМ НОВА ДЪРЖАВА,преставете си кскво е бил пред Бастилията-смърт и кърви,а българия прие капитализма тояно циливизовано.Само дето ни утепаха най-добрите заводи,защото били направени със забранени за България технологии."Огин да ги изгори,амия да ги къцне.Нали те много добре знаеха къде отиват когато ги копувахме чрез посредници,затова Г-н Дянков няма оперативен простор и се ограничава с малко источници на приходи.Тъка че любовницата си е съвсем незначителна и лична работа.

Е такива са за затвора не за уволнение.

Щом клоуна иска да го изрита от хранилката , значи е свестен : ) Аз пък изкам да се разкара тоя смешник от фотото вляво : )))

Да се чудиш да се смееш ли , или да плачеш!...Като го гледаш този на снимката се питаш, каква ли е булката, която му партнира!... П.С. "Трудно щеше да се живее на този свят, ако не бяха кучетата, на чиито честни муцуни човек може да има абсолютно доверие." - Артур Шопенхауер.

хмм... не разбра ли от статията? булката е съдийката дсри и името и пише. За туй е и гюрултията ... а бе, чалгарска работа! ама нали Чалгария е Страната на Чудесата!!?? ха-ха

Съдебната система в България към момента е като карцином в организма на демокрацията ни. (това като обобщение, не за конкретния случай). Иначе би било интересно да чуем нещо от тези записи, сигурно има интересни засечки, ще стане сеир..

Много ми е смешно като прочета мъж да ревнува любовницата си.

Нали знаеш , за любовница и внуче най-боли.

БРАВОООООО

Чорапа е започнал да се разплита за това е последвало дисциплинарно уволнение с уронване на престижа на съдебната система.Няма друга причина.В такива неудобни случаи в които са попаднали и колеги съдии трябва всичко много бързо да се потули.

Само така с този! Ще ми подслушва той, конкуренция на Цецо ще прави! Единствено Цецо и милиционерите му имат право да подслушват безразборно и безнаказано!

... са му се струпали на тоз... За сметка на нашите данъци.

Тоя са го хванали, щото се е набутал да подслушва и не когото трябва... А колко ли са другите, дето правят каквото си искат безнаказано?

С този материал нямаме шанс да дръпнем напред!..

кога ще осъдите киро циганина от Катуница ?????

Когато ГЕРБ и предишните управленци върнат "даренията" на мангала ! Киро купи и ГЕРБ и всички !

я а а а! борето се събудил!

Г- н Велчев 4 години чакам да решите моя случай, като бивша Ваша служителка аз съм подала няколко молби лично до Вас и 2 искания за отвод по които сте безмълвен . Така ли се отнасяте към служителите си които са дали 18 години от живота си за прокуратурата и по един вулгарен и безкрупулен начин са изгонени от един недосегаем прокурор Антон Пенев Стоянов , който явно получи привилегията да отправя закани и заплахи срещу живота ми като някакъв изверг. Защо беше внесено от Вас предложение във ВСС за преместването му в РП-Свиленград като мандата му в РП-Велинград не му беше изтекъл оставаха цели две години . Г-н Велчев толкова ли ви е ценен Пррокурор Антон Пенев Стоянов и до ден днешен той е недосегаем въпреки извършеното от него спрямо мен явно за Вас случаят е маловажен .

Съжалявам госпожо, но тоя Велчев е комунистическо човече, което много се надявам Бойко да го изпуши от поста. Тоо е в големите игри знайте.

Ще "изпуши". И той е от тях глупако. Ако не е Велчев ще е друг от фамилията.Кенефа е място за следене, подслушване, фалшификации и ред други богуугодни неща.

Щото Б.Борисов не е комунистическо човече както казваш?А бе анти комунистите вие сте ненормални хора.А иначе Б.Велчев по всичко личи,че е зависим и мекушав човек.