Коментари - Калин Георгиев: В България се подслушва колкото и в другите държави от ЕС | dnes.dir.bg
назад

Калин Георгиев: В България се подслушва колкото и в другите държави от ЕС

В България не се подслушва повече, отколкото в останалите държави в Европа. Това заяви в интервю за БНТ главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Калин Георгиев: В България се подслушва колкото и в другите държави от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей дри...сльо, кого лъжеш !Я питай Цветанов , той и Бойко подслуша и докторите като израждат бебета ....и тебе дри...сльо също !Я се мани !

АБЕ ТУЛУП, ТИ НЕ ПОДСЛУШВАШ КРИМИНАЛНИТЕ, ТО НЯМА ТОЛКОВА МНОГО! ПОДСЛУШВАТЕ НЕДОВОЛНИТЕ ОТ ДИКТАТУРАТА НА ГРОБ! И ЗАТОВА, ЩЕ ТИ РАЗКАТАЕМ ФАМИЛИЯТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! ТИ ЩЕ СИ ПЪРВИЯ СЪПРОЦЕСНИК НА ЦВЪКО И ЗАЕДНО С НЕГО ЩЕ КОПАЕШ ТУНЕЛ ПОД ШИПКА!

Моите уважения към полицията и охранителните органи, но как да се обяснят отпуснатите 100 милиона лв. за СРС на фона на 96 милиона за наука на Българската академия на науките във една и съща година и орязаните социални средства?

До журналистите и редакторите в българските медии!!! Уважаеми дами и господа, до кога ще ни занимавате с калпавите продукции на МВР-ентъртаймънт продукшънс? Престанете да ни заливате с безполезна информация за яловите напъни в МВР. Превърнахте ченгетата в медийни звезди, по цял ден само дават интервюта и се кипрят пред камерите. Може би за това не могат да си вършат работата? Оставете ги на "тъмно" белким започнат да работят. P.S. Боже колко са еднакви ..... дали не са роднини с ББ и ЦЦ? Или това е защото ползват услугите на един и същи коафьор? Или като завършат Полицейската Академия всички стават еднакви - защото красивото е в еднаквото :-))))

когато виждаш мъже на неговата възраст и на оня дето избяга като мижитурка, зарязвайки държавата, да се оправдават, лъжат нагло и ти става жалко за държавата - отгоре на всичко накичени с титлата генерали. Ето това е върхът на Калинките и вместо да ги няма по върховете на управлението, те се натискат всячески. Жалки детенца... поне характер да имаха, някакво достойнство, а то само кухини и рев...

СЛЪНЦЕ НЕОТРАЗИМО, ВМЕСТО ДА СИ ОПРАВДАВАТЕ ИДИОТСКИТЕ ИДЕИ,КОИТО СТРУВАТ МИЛИОНИ ОТ ДЖОБА НА ХОРАТА СЕ ЗАСРАМЕТЕ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗМИСЛЯТЕ 'ВРАГА',ЗА ДА СИ ОПРАВДАЕТЕ МЪРЗЕЛА И ДЕБЕЛАШКИТЕ СИ ЩЕНИЯ ,С КОИТО СЪСИПВАТЕ СЪДБИ,ЖИВОТИ И ОМЪРСЯВАТЕ СВЕСТНИ И УМНИ ХОРА!ЗА КАКВО МЕ ПОДСЛУШВАШ-ЗА ЦВЕТА НА ГАЩИТЕ МИ,ЗА ДА ТИ КАЖА КОЛКО МИ СЕ ГАДИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ИЛИ ПРОСТО ДА СИ ОПИШЕТЕ ОГРОМНИТЕ РАЗХОДИ, СКОИТО ИЗЦЕЖДАТЕ ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА ОТ ХОРАТА С ОГРОМНАТА ЛЪЖА ДА ГИ ПАЗИТЕ!ПАРИ,ПАРИ И ВЛАСТ ТРУПАТЕ НА ГЪРБА НА СЛЕПИТЕ!ТОВА СТЕ ВИЕ!ТОВА Е ЦЯЛАТА БЮРОКРАЦИЯ!

Тая ГъРбъВъ Калинка няма думата! Във всяка страна има обществен и парламентарен контрол за защита на личната свобода на гражданите! ... Пардон - не във всяка страна! Това не важи за Северна Корея!

Ние по закон сме деполитизирани, само че... жицек е главен полицейски, и отговаря за изборите, да не продължавам лъжите

Калине, с тези си изказвания падаш по-ниско и от Борисов и Цветанов!

На този и видът му е, като на махленска мутра.

Най-големия български гербо-гъзо-близец ??? Е, те така, с такива изказвания на измислени "специалисти" като теб се губи въобще доверието в полицията !

Не стигат женските секретарки, ами сега и мъжки. И все, калинкообразни се навъдиха. И изказване до изказване- политическата проституция и псевдо- професионализъм станаха норма на чиновническото стадо в България.

Като чуя Калинчо да се изказва ми прилошава,защото знам и съм видял престъпни ченгета.От историческите факти и от действителноста е известно ,че във всички крупни престъпления са набъркани ченгета.Нима не е известно че ченгетата работят срещу престъпноста до момента в който се доберат до главатаря от там нататък започват да го изнудват за пари и стават престъпници и влизат в неговите схеми.Факти за това колкото искаш: Поли Пантев от криминален инспектор стана наркобарон,Кюлев от майор в криминална станал милионер,Алексей от офицер под прикритие -милионер,Иванов от ГЕРБ от прост милиционер -милионер,Цвъки апартаменто си го знаете,за Боко знаете къде са мангите на сърбина,все отбор юнаци олицетворение на честноста станали милионери за една мощ.Отровно ми действа да чувам че се подслушва.Единствената ни придобивка след 10 ноември ни остана демокрацията,с подслушването ни вземат и нея,Следователно ченгесарницата освен че е крадлива тя се и гаври с нас и тогава на човек му идва да ги гледа как висят по дърветата ,а не да им гласува 1 милиард.

Мутренско самочувствие и простащина лъха от този "секретар".

Ама много си прав! В същото интервю, това парвеню заяви, че за да го разбирали по-добре хората, щял вече да дава изявления, като не използвал сложни думи, а само речни от около 150-тина простички думички! От цялото му поведение лъхаше презрение към тези, които с данъците си му плащат заплатата, безпочвена надменност и пълна селяндурщина.

Май това е единствената "норма" в битието на Българина, която го е споходила. И едно от многото на което сме на "първо" место в Европа. Жалка история и долнопробна простащина е изказването на авторитетите.

Чия норма?

А всъщност какъв е резултатът от разследването на достатъчно многото прокурори,срокът за което беше 12.04.?

Хай, да му се не види нормировчика, дето ги прави тия норми!

Скрий се бре келеш лъжлив!!!Да не би да сравняваш Б-я с Германия - с еднакъв брой послушвания ,но те колко милиона се !???Проблема е че подслушвате за лична изгода в полза на различни олигарси и мутри като Вас!!!Не ядем доматите с колците тарикат полицейски!!!

Калине, Калине, внимавай какво говориш, щото народът е казъл "Голям залък лапни, голяма дума не казвай!" Залците ти са големи, но гледай да не лапнеш нещо друго! Защото лъжеш. През 2011 г. съдия Лазар Груев направи едно изказване, в което цитира някакъв доклад: През 2007 г. в САЩ са използвани 2370 СРС. За сравнение - в България за една година са били използвани 10 000 СРС. А одит на американското правосъдно министерство на дейността на ФБР, свързана със СРС, сочи, че за периода от 2002 г. до 2006 г. агентите са направили 4379 искания за достъп до трафични данни - мобилни телефони и интернет. За единадесетте месеца през 2008 г. в България са били извършени 330 000 такива справки. За сравнение населението в САЩ е над 307 млн., а в България сме около 7.0 млн. Да не забравяме, че САЩ имат и проблеми с тероризма, войните и т.н. - тоест имат повече обекти за следене...

2007 г и 2008 г. беше Станишев. Кого ли еподслуишвал? подслушвал. А той се най-много се оплаква и обвинява. Крайслерът с антенките беше от комедийния жанр.

Практиката е продължена и по Калинчово време! Виж само за Софийски градски съд (а колко са съдилищата, даващи разрешения в цялата страна, а?!): От публикувания на сайта на съда вчера отчет на СГС за 2012 г. става ясно, че има намаление в разрешените СРС-та 5556 за миналата година, докато през 2011 г. те са били 6008. Разликата от 452 по-малко разрешения обаче не идва от отказите на съда, които са само пет, а от по-малкото поискани от прокуратурата.

Не е проблем да се подслушват перстъпници - проблем е, когато прости милиционери решават кой да подслушват, без да е престъпник ! А при герб се подслушват всички, които не са удобни на милиционерско-мутренската диктатура ! Само като му видите зомбираният поглед на този промит милиционерски мозък ви става ясно, че в тези очи няма интелект, няма образование, няма човещина - само фанатично желание да изпълняваш сляпо заповеди на висши фуражки ! Такива сектанти като този ще убиват и жени и деца, ако им наредят отгоре ! Мрак !

МРЪСЕН ПЛЪХ ОТКЪДЕ НАКЪДЕ СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР МУТРА ТАКАВА ВЗЕМИ СЕ МАХАЙ И ТЕБ ТЕ ПОДСЛУШВА ЦЕЦКО!!! ЛИЖЕГЪЗЕЦ ТАКЪВ ПЪРВО С КОМУНИСТИТЕ СЕГА 3,5 ГОДИНИ ПРАВИ СВИРКИ НА ЦЕЦКО И ТИКВАТА БОРИСОВ !!!

Марш по-скоро от там!

Не знаех, че срс-тата се одобрявали от мвр- незнайно защо закона казва друго. Тогава в какво качество Георгиев прави това изявлението? В качеството на прокурор или в качеството на съдия;)

В качеството на член на герб - това го прави едновременно и прокурор и съдия ! Защото от греб са единствените и имат право на всичко и по всяко време ! Така е демократично - властта да е в ръцете на неоибразовани милиционери, които да решават кое е добре и кой е виновен !

Не ги познавате. Това е ново, неизвестно досега животно - Евроатлантически мутро-милиционер с лакейско поведение.

хахах - значи в България подслушват толкова колкото в цяла Европа наведнъж.... Добре го каза милиционера Калинчо

Калинчо е един прост и тъп милиционерски ботуш - само това и нищо повече Духай го, ченгесарино!!!!!!!!!!!!!!

карикатура като цветанов язък дето потрошиха народна пара да те обучават по чужбина

Този е толкова нелеп, че няма накъде повече. Мишка, ама от най кьопавите ...

То сигурно е така, подслушва се толкова колкото и в Емропа и по света, обаче по-по различен начин, т.е. незаконен!!!

Той гои казва. Подслушва се колкото в цяла Европа.

Поздравления за достойната позиция на Калин Георгиев! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Да ти акам на надеждата.

Това момче е най-безгласния секретар на МВР, който някога сме имали. Що не ги зарежеш бе Калинчо, само те използват да псуват тебе хората вместо тях - герб!!!

Тоя си е герберастче от всякъде,а знаете ли основната черта,по която можете да ги разпознаете,това са наглостта и нахалството.

Да даааа, ама на мен ми са запалиха ушите да слушам магазинерки и пенсионери, а колегите дето слушат ръководителите на протестите, говорещите против властта хипита не ги знам... ама като позатъпея още малко, сигур ша рзбера.

Хората няма да вярват най-вече на теб и на други ПОЛИТИЧЕСКИ назначения в полицитя в МВР. А иначе именно вие с действията си в услуга на партия ГЕРБ правите така че да подкопавате доверието не само в МВР, а и във всички държавни институции. И е много нагло да кажеш: ние си подслушваме и изпълняваме партийни поръчки ама вие трябва да ни вярвате. Доста тъпо

Калинчо послушник на ЦЦ. Я иди спри някой торент че отдавна не си се парвил на велик. А колко и какво се подслушва в ЕС не е лъжица за твоята уста

няма нищо страшно когато се подслушват лиза за да се предотвратят престапленя, но е страшно когато подслушванята се използват за да се оказва натиск на лиза, които имат бизнес или информазя, която застрашава хора облечени с власт, но пи сащество престапнизи.