Бисеров: Вътрешният министър сам е разпоредил СРС-та 140 пъти

Подкомисията за контрол на СРС-та се самосезира и ще проверява случая с назначените СРС-та срещу бившия военен министър Николай Цонев, Петър Сантиров и Тенчо Попов.

Обратно в новината

Коментари - Бисеров: Вътрешният министър сам е разпоредил СРС-та 140 пъти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозна полицейщина! "Изключенията" комай са повече от законно приложените, а???

При положение, че бюджетът за сересетата е 100 000 000, и през миналата година са проведени близо 16 000 сересета, излиза ,че едно сересе струва на данъкоплатеца точно 6250 лева. Ето къде се прахосват парите, вместо да се вдигнат заплатите и пенсиите!

Не може да се очаква от властите да спазват закона и да не използват СРСта нелегално, поради простата причина че няма какво да ги спре. Гущера няма сам да си захапе опашката, освен ако не е затиснат от тежък камък. За да се реши проблема със СРСтата, то те трябва технически да се премахнат, изключат или да се предприемат мерки, така че тези средства да станат на практика безполезни. Това не е никак, никак сложно и е масово приложимо, при това. Относно парцали като Бисеров, ами докато сме със тази избирателна система и обща структура на държавата, управлението ще е пълно с такива. Необходими са фундаментални реформи на системата, а не поредната комуноидна партийка на конци.

За това сме на тоя хал, щото търпим такива ХАМЕЛИОНИ в политиката, па и им давоте трибуна????!!!

Ако Хр. Бисеров беше от ГЕРБ щеше да каже: "Вътрешния министър е разпоредил еднолично само 0,87% от СРС-тата"

И преди някой да ме обвини за платен драскач да се поясня - мисълта ми е, че цифрите сами по себе си нищо не значат - особено от устата на политици. Това много ли е или пък е малко - зависи как е било през минали години, как е в други държави ? Прекалено ли е, достатъчно ли е или не е - зависи какви цели са поставени, какви са изпълнени, колко е струвало и т.н.? Анализа на фактите и думите хвърляни от политиците прави разликата между журналисти и журналя. За съжаление у нас вторите май са повече.

Това са потресаващи числа! Няма значение кой политик или държавник ги изнася! 50 000 заявки за информация за трафични данни!!!! Това е лудост. Явно има тотална липса на контрол върху дейността на службите които могат да искат и да разполагат с тези данни.

При ТАТО се знаеше че ако не се занимаваш с политика нема да те закачат. Сега не се знае на кое недоразумение на политик ще му хрумне да те подслушва

ДА СЕ НАДЯВАМЕ ,ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ ПО СМЕЛ щЕ КАЖЕ КАКВИ СА ПРАВАТА НА ЦВЕТАНОВ. СТИГА Е БИЛ НЕНАКАЗУЕМ ЗАКРИЛЯН ОТ БАщИЦАТА БОРИСОВ. ТЕЗИ КОМИСИИ СЕ ОКАЗАХА ДОСТА БЕЗГЛАСНИ БУКВИ.щАМ БОРИСОВ КАЖЕ ,ТОГАВА Е ВЯРНО ДАДЕНО ТВЪРДЕНИЕ... ДО КОГА???

Да вземем да разнищим ' самоубийството ' на А. Емин чрез детектора на лъжата ?! Да започнем , например, от Хр. Бисеров ?!

Браво на ЦЦ! Ще разпорежда, докато има предатели като тебе.

Все пак е добре,че има опозиция,която да казва истината,официално,но май дпс ще използва този ключов момент-6 месеца преди изборите,да се изтъргува възможно най-скъпо.

един стар/позабравен/ агент се обади.Сега остава и другия агент - Цонев да проговори. Кой ли ги командирова в ДПС?Сега е време полека-полека да излязат на светло и поизпрани, поизкъпани, да започнат да ръководят,като мислят че, хората са ги забравили. Да ама не . ДС никога няма да ги забрави, тя винаги ще ги подкрепя.

Да можеше ти да се разпореждаш, запъртък! Нали е министър, а не потурнак!

трябваше да дойдат от ДПС да кажат истината,която сините гяволи-мижитурки и лайномета- сайдера покриваха. Пълното безззаконие на Мутрата и агента на ДС - Цвъко-трътката (както му е прякора от ВИФ).

СЕГА ЦВЕТАНОВ/ТОЛКОВА КУХ/, ДА СЕ ИЗПРАВИ ПРЕД КОМИСИЯТА, В ЛИЦЕТО НА БИСЕРОВ/РАФИНИРАН "ПОЛИТИК"/, И ДА ВЕДИМ КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ! ЕДНО НИЩО, СПОРЕДД ПУБЛИКАТА!...ТУК! ИДВАТ ИЗБОРИ, ТРЕПЕРИ!!!

Ти май живееш в някакъв друг свят , щом си мислиш че потурченият еничар Бисеров е критерий за някой Я по добре да ходи да пита Доган ефенди колко ще му даде от откраднатия милион и половина , или Станишев му е взел много голяма комисионна, все пак заедно го откраднаха

Ето една хубава и интересна тема. Аз си задавам въпроса: Аз подложен ли съм на СРС? Следващият ми въпрос е: Зашо съм подложен на СРС контрол. Та аз съм един обикновен гражданин, а телефонът ми ехти ли ехти, писмата ми идват в къщи отворени и пр. 3. Кой ще ми отговори защо трябва да бъда следен? ВСИЧКИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ДА СИ ЗАДАДЕ НА СЕБЕ СИ ВСЕКИ ОТ ВАС И ДА ТЪРСИ ОТГОВОРИТЕ ИМ

Нали знаеш, че говориш глупости, Приятелю... Мислиш ли, че някой се интересува от теб, та да те подслушва? Това са твои илюзии, за да се почувстваш значим. Но явно не си и никога няма да станеш... Стой си спокойно !

Биг брадър вижда всичко

Не знаеш ли, че това, което пишеш тук се записва със закон. Може един ден да послужи.

Щом забелязваш всички тези неща, значи си "фирменно" интересе и си в бизнес, от който може да загубиш 95% от капитала си! След това те оставят 5%, и те определят за управител.....! А девидента за Веселин Маринов!

Приятелю Наполеон , върни се бързо тук, няма да те подслушваме

Не се безпокой, никой няма да рискува да затъпее, подслушвайки те.Но разбираме жалкото ти желание да се почувствуваш и ти значим.Барабар Петко с мъжете, е казал народът.