Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков се присъедини към Явор Бахаров в делото срещу наредбата за наркотиците

Кристиян Николов иска тя да бъде напълно отменена заради противоречивата практика - за разлика от алкохола, няма въведен минимум за дрогата и липсва и надлежен ред за установяването и влиянието й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това , че лабораторията не е акредитирани означава че не е достатъчно компетентна и че има вероятност резултати те от анализите да се нагаждат спрямо резултатите от тестовете на полицията.Това е безумно, защото утре всеки може да бъде репресиран

Мръсно псе, европейските джендъри отдавна дадоха зелена светлина на някой дроги....крият се под знамена със седем цветна дъга, сега престъпници закони ще ми прокарват. Ей заради такива мръсни псета, си струва не жълта жилетка да облечеш, не да опъват палатки пред Парламента., а да излезеш навън и да ги опукаш всички съдебни подлизурковци. Няма присъда която да е на новото на това унизително, гнусно престъпление. Ако сега съдебната власт поддаде под нечий натиск, ще бъдем свидетели на прецеденти, където дрогата ще се окаже е вземана за лекарство....

за убийство да се пускат на свобода. След това роднините на убития знаят какво да направят с тях .

Ами Меверету как така е съдило 5000 шофьора без акредитирана лабораторийка?? Яките санкции и не всички са убили някого

Малко нагло копеленце, ееей!

Какъв толеранс дириш при употребата на наркотици, бе боклук долен ? Пий си успокоителното чайче и си мий наркоманската зурла с пастичката, гнусен боклук насран. Премаза един баща, остави 2 деца сираци, уби един достоен човек и журналист, стойностен човек... Никаква пощада за такива боклуци. Дори затвора му е малко на този нагъл изрод. Гроб за гроб. Това е справедливо.

а такааа и нали твърдеше ,че не е взимал дрога нещастното наркоманче

И той вече не помни лъжите си с тоя изпържен мозък.

Ха! Ама този още ли не е осъден??!!

Виж, почна и да обжалва...почувства прилив на енергия тоя кретен. Той утре и НК може да иска да обявят за незаконосъобразен и така да отпадне вината му изцяло, като изкарат Милен Цветков виновен, че е спрял на червен сигнал на светофара и му е припречил пътя на мамин Батман Завинаги...

За такива миризливи ..... народа е казал "хем насран, хем засмян". Наредбата им пречела.... да газят къде кой зърнат, пияни и надрусани. Ами аз пък предлагам в случаи като тези, при липса ма разкаяние и чувство за вина присъдата да се умножава по 10. И в пандиза да не лежи - труд и бой ги оправят такива.

Точно така излиза. Не се упрекват за престъпното си наркоманско поведение, а възстанали срещу Наредбата, че им пречи да газят и мачкат хора по улиците. Наглост и безочие ! Наркомански боклуци !

За съжаление тия две лайна и адвокатите им имат основание за подобни аргументи и най-вероятно ще им се получи! Явно че десетилетия наред, законите гласувани във великия ни парламент, са или недомътени или нарочно изкривени. За да може да се тълкуват всякак и хитрите адвокатчета с подкупните съдии да измъкват когото трябва! Срещу заплащане! А непослушните да бъдат заплашвани и изнудвани, ако не изпълняват каквото се иска от тях.

Аз пък не мисля, че имат основания. То същото трябва да важи и за алкохола при шофиране. Но с думите е възможна всякаква словестна еквилибристика и който даде повече определя посоката...

Бахти и наглите наркомани, какво безочие. Философски разсъждения как наркотиците действали на всеки различно. Няма как това да се узакони и да им се изследва специалния организъм. Както се вижда и от случаите, единият размаза човек на светофара, след коктекл от наркотици, а другият за пореден път шофира с наркотици в кръвта... И тръгнали да се жалват. Пиел успокоителен чай и имал специална паста за зъби за наркомани ? Да ви е...наркоманската тъпотия, боклуци ! Милен Цветков изгни без време, заради тоя боклук, който се опитва да се изкара невинен. Дано изгние от наркоманията си, разлигавен боклук ! Колко деца нямат какво да ядат, тоя мухлю мамин се помислил за велик и се качил да гази и мачка. Боклук ! Нищо не става от такова гнусно лайно. Измъкне ли се сега, вече съвсем ще си повярва, че е Бог и ще трепе простосмъртни наред.

Баце , референтната лаборатория е без акредитация. Не са само те , има 20 000 други осъдени дето същи могатда се прикачаткъм иска

Този се вряза с 100 в колата ма Милен, за какви референтни лаборатории говориш? Куршум в главата и чао!

Аз много не виждам разликата дали е утрепал Милен под влияние на наркотиците или не - все си е за сериозна присъда.

Наркотиците би следвало да са утежняващи вината обстоятелства по казуса.

Наличието на адвокати и съд пречи на справедливостта.

И най вече парите на мама...

На тоя и на Яворчо само ще кажа - тихо, бе!

Не бой се , моето момче. Само отначало боли!

Доживотна за този без право на обжалване!

Ох, горките те. Колко са онеправдани....... Малоумни дрогирани и пияни олигофрени ... не могат да ги осъдят по година и половина...... Долу Каскета........

Да се обърнат към Татяна Дончева и Мая Манолова, те имат опит в прокарването на закони за конкретни подсъдими. Е, няма да е безплатно, разбира се.

... нали помиярът твърди (чрез адвоката си и спътниците в колата, също помияри), че не бил вземал никаква дрога - бил пил няклакво коктейлче? Защо тогава се вълнува от наредбата за наркотиците?

"В случая с Николов негови приятели дори свидетелстваха, че имал ритуал да пие чай за успокоение и ползвал специална паста за зъби, като направил същото и часове да блъсне Милен Цветков" А това не бяха ли същите тези приятели които точно след катастрофата избягаха и след обявяването им за издирване се появиха в участъка само за да мълчат за това какво се е случило и кой е шофирал!? А не бяха ли и същите тези които след ареста на приятеля си решиха да твърдят, че след катастрофата обвиняемият излезнал и указал първа помощ на журналиста!? Въпреки че според свидетели на катастрофата това не се е случвало? Значи се очаква да вярваме на показанията на тия които си противоречат всеки път когато си отворят устите ли?!?! "за употребата на наркотици в Наказателния кодекс (НК) няма въведен минимум, а освен това липсва и надлежен ред за установяването и влиянието им" И защо трябва да има посочен минимум след като е ясно разписано, че е ИЗЦЯЛО Забранено шофирането след взимане на наркотични вещества!?! И така е разписано не само в нашият НК, но и във всеки друг на всяка друга нация по света!!! А отделно да не би ако намерят наркотик в колата ти докато шофираш да не те арестуват за това? Естествено без значение дали си го приемал или не!

Точно. Законодателят, на базата на медицински, психо-физически факти и експертни мнения, е преценил, че при употребата на наркотици не би следвало да има минимум. Предвид това тяхната употреба при шофиране изцяло е криминализирана. И не би трябвало да се търси паралел с алкохола и допустимият минимум. Такъв има в националните законодателства на повечето държави. Докато режимът с наркотиците е строг и такъв трябва да остане. Не може да се дава право на всякакви идиоти да ни газят по улиците, мислейки се за Батман.

Практиката в демократичен Сингапур е проста: “Барнат ли те с един грам някаква дрога от всякакъв произход -съд,бързо производство и бесилка…резултат : улици без дрога . През деведесетте бяха пипнали един холандец с тревица за лични нужди . От Европейската Общност (тогава) пратиха топ адвокат от Брюксел - само му скъсиха въжето … Толкова по темата …

Там и дъвките са забранени. Ако искаш... Спазваш законите или си носиш последиците. Няма междинно. Няма Наредби, няма адвокатски трикове, няма тъпотии. Или...или... Ясно и точно. То и затова Сингапур е друга вселена.

Да го вкарат по-бързо в затвора. Там ще му осигурят и топло чайче и специална паста за зъбите му, за да си продължи с ритуала.

А тоя още ли не се е записал за кандидат депутат. Баневи и Бобокови какво чакате. Мая събира подписи за братя Галеви и Митьо очите

Само си представете в следващото народно събрание ,съставено изцяло от само герои на труда :Баневи,Бобокови,Божков,Барбуков,Сашо Томов ,Маргините ,Братя Галеви,Баце,Цецо Седмоапартаментник,Кака Курни Техноимпорта,Хидроинжинера и компания…240 видни наши хора на прехода към един по-добър свят. Да живей труда,скъпи наши сънародници !

Тия наркомани-убийци вместо вече да са с влезли в сила присъди завеждат дело срещу забраната за употреба на дрога???? Абе убите ги бе, мамицаъа им скапана!!!! Колко народ трябва да избият такива като тях???? Айде, на топло където им е мястото да ева лекенцата нещастни да ева!!!

Защо тия наркомани губят времето и на съдебните власти и на медиите. А краят на статията е направо потрес - майката на някакъв оспорвала наредбата, вместо преди това да си направи труда да го възпита.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Хайде Явор и Крис. Как хубаво звучи за двойка. Килията винаги е Бе ;) Успех в тегленето на чоп, кой ще го поема пръФФФФ

като има мама парички е така -ще има оправдателна присъда-по невнимание!!!

Тези дяамата да се надрусат за последно, заедно и да отърват света от себе си!

Този изрод се е друсал като свиня в бостан и сега иска да каже че е бил невинен участник в чаено парти. Смърт за тебе, уорд нещастен.

Нямало толеранс за наркотиците? ами те като цяло са забранени за употреба или аз се бъркам?

Този не схваща ли, че ако не е обвинението за наркотици, следва много по-сериозното обвинение за умишлено убийство! Като се има предвид позицията на Милен Цветков по въпроса за изкуствено насадената истерията около Кунг Флуто, с която показа, че е единствения наистина независим и честен журналист, напълно е възможно, келеша да не е бил дрогиран, а да е изпълнил мокра поръчка.

Ако не са наркотиците, е причиняване на смърт по непредпазливост, за което може и с условна да се размине /много вече го направиха/. Защото по закон се води че няма умисъл в причиняването на смърт. Ако не е бил дрогиран, не се е качил зад волана с мисълта че може да убие някого. В случая прокуратурата твърди че той е съзнавал че качвайки се дрогиран зад волана може да убие някого, и е бил ОК с това. А иначе лекето не трябва да види слънце повече !

Заби се със 100 км/ч без самтиметър спирачен път. Никой пт хората, които са били в неговата кола като и той, нямат нито драскотина, нито синина, което означава, че са си сложили коланите. При тяхното състояние такава дисциплина изглежда твърде подозрителна,

този глупав,ли е?

Сфинете защо още санкционират хората с тестове от НЕ акредитирана лаборатория?? Ало Писанче, ти ли ще плащаш глобите от Страсбург

Предпочитам да плащам глоби, но наркоманчетата да са в затвора, а не зад волана. Просто когато някой го гони триглав змей, червените светофари са му най-малкия проблем и почва да не ги спазва.

Двама изявени боклуци срещу системата. Този Кристиян дали ще бъде тикнат в дранголника до 10 години?

Не, ще има споразумение и условна. Като Ставийски, забрави ли??

Пълен бойкот на всяко едно представление, в което участва Бахарчето. Да му покажем ние, хората, какво мислим за него

Пием си, пушим си, пудрим си се, шофирам си, трепем си люде тук-там, боли ме дедака. После се извинявам на всички и па си го праим без да се косим. Така стават нещата явно. Ама нали съм известен. Мама платила за убиец. Бате платил за малкото наркоманче.

Доживотна присъда за тебе, убиец! Л айнар!

Проблем е. Не може някой пушил фас трева преди 2 седмици да му отчете примерно. Или ако си на лекарства. Но да отпадне наредбата?! Абсурд! Най-добре да отпадна прага за алкохол. Имаш 0.2 промила? Айде без книжка за 5 години. Колко народ се затри от алкохол и наркотици не е истина.

Тогава да разрешат на хората да трепят такива с камъни, дори при най-малкия инцидент...

Абе, към оневиняване и освобождаване върви работата. В правния мир всичко е възможно, той е леко "напушен" както Кристиян...

Наркоман до наркоман, а един даже убиец. И стават анти-дрогаджии. Рязко. Ако бяхме нормална държава, убиецът щеше да е доживот в тюрмата, а другият наркоман поне зя петичка при бай Ставри. Ама.... Булгаристан, сър, Булгаристан.....

Доживот, утрепки!

Наглостта не признава граници. Вече искат да смъркат и да карат без заплахи от санкции. Аз пък искам всеки уличен в употреба на бяло да бъде пращан за поне месец да бачка на камена кариера.

Seaseal

Егати наглите бастуни са тия двамата...

Обикновено така се получава когато сфинете съдят хора с тестове от неакредитирана лаборатория. ДА ГО ДУХАТ ТОЛУПИТЕ !!!

Ей го и колегата им, наркоман !

Нали само му се било доспало щото се върнал от чужбина ???

Съдебната система е мъртва!

иха... чак ритуално пиене на чай и миене на зъби? тоя да не върти свирки по цял ден?

Е нали чайче беше пил, откъде сега тая дрога? Или май версията с чайчето издиша, а? Искате да трепете легално, а, наркомански отрепки? Не ни стигат пияниците и идиотите по пътищата, а вие искате да не ви зачитат дрогата? Що за наглост?