17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е в България. :(

Инжекцията и чао! Какво ни губите времето.

Stan Stan

Типична откачалка. За болница е, не за затвора.

Според местните обаче от МВР са задействали, след като разбрали, че медиите са разбрали за случая. Тук е разковничето )))

убиец под домашен арест заплашва свидетели с убийство - ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН - ИДИОТИ ПО СВЕТА КОЛКОТО ИСКАШ... ВИНОВНИ СА СЛУЖЕБНИТЕ ЛИЦА , ДОПУСНАЛИ ТАКОВА НЕЩО

Всичко е възможно в тази държава с криво правосъдие. Д. Иванчева трябва да седи в затвора, защото не може да се изпусн баницата -Младост да не е в ръцете на управляващите и техните подонки. А убийците - на свобода

тези "действия" на "органите" да не са поощрение за уреждащите семейни спорове чрез убийство на роднини - баща, майка и да не продължавам? Домашен арест плюс висящо дело - може би чакат давност? Нечувана история. нямам думи.

Дирничета дядови сладки, "предписват" се лекарства. Апартамент се "приписва". Това от дяда си да го знаете, та като пораснете и станете малки Барековчета, да не ни излагате в Европарламента. И си избършете нослетата... Не с ръкава, не с ръкава!

Защо плащаме изобщо за съд, като без него би било по-добре. Хората сами биха се оправили ако съда не им пречеше да се разправят с престъпниците.

Това е защото няма кой да му счупи главата на тоя. Подобен идиот на село много бърже го накарахме да е кротък и по нисък от тревата. Като го вързах за теглича на джипа и подкарах из селото му мина всичката агресия и намерения да се закача.

Лъжеш, идиот! Защото и ти си от тоя джинс, като убиеца. Да закачаш такива като вас - ще отмъстят жестоко

Поредният случай на пълно безхаберие от страна на правораздавателните органи. Хващат го на място,той си признава и въпреки това две години още не могат да се произнесат с присъда?!За капак пък го пускат под домашен арест малко преди присъдата му(сякаш полицията е искала по този начин да накара свидетелите да се отметнат за да не го осъдят,но това абсурдно или пък не толкова?!) "Според местните обаче от МВР са задействали, след като разбрали, че медиите са разбрали за случая" Колкото и да ги плюем медиите че са платени и прочие си остава факта,че когато те надушат новината всеки започва бързо и съвестно да си върши работата.Иначе сега все още щяха "да го търсят" този.

Съдиите не са имали кеш, над заплатите от 3000+ лв за да се позаинтересуват. Не е ли то имот за милиони да облажат, не ги ебе много.

Целият проблем идва от депутатите. До кога законът ще разрешава при тежко престъпление(убийство) да има домашен арест. Явно законодателството не е насочено към жертвите, а към убийците. Защо ли? Защо хората разбили банки, откраднали пари от банкомати и банки влизат в затвора, а убийците не. Парите ли са по важни или живота на хората.

" със секач за бетон. Мъжът опаковал тялото в найлон и го натоварил на семейния Трабант, за да го изхвърли, " Явно във властта няма един нормален.... тоя дано претрепе някой съдя... или прокурор или квото и да е от изчадията уядени в съда....

Браво на адвокатите, при изяснено престъпление и признание от страна на извършителя, две години не се произнася присъда, че се пуска и под домашен арест. Неговите адвокати трябва да се съдят като съучастници, прикриващи престъпник.

Защо е пуснат под домашен арест ибиеца а не срещу подписка?

Хубаво е, че виждате незнанието на българския език от разни списващи "журналисти"! Все пак това са хората, които разпространяват новините и независими дали са "фалшиви" или истински, би трябвало да бъдат на правилен български език...Но не ви ли прави впечатление нещо друго? Подсъдим за УБИЙСТВО и доказано опасен за обществото, е под ДОМАШЕН АРЕСТ, а кметицата на Младост със съмнение за вземане на подкуп е в ареста и ѝ е отказана по-лека мярка! Къде е логиката? Че този доказан УБИЕЦ е толкова добричък, че няма да извърши второ убийство или, че кметицата пак ще вземе подкуп? Егати прокуратурата, егати съдът...

Ба го у съдо-хванали го с трупа, той си признал..... и две години не могат да го осъдят....ба го

С незаконно преработено уръжие, доказан убиец и под домашен арест. Браво!

Оръжие!

И сега полицията какво ще го прави?

Объркана държавица!

"Ликвидирал баща си..." "Натоварил тялото в семейния Трабант..." Бисери :) Щом Трабант е семейната кола, то личната кола на този екшън герой сигурно е РК1?

Също така е преДписал къщата на дъщерята на жената... И аз обичам да ми предписват къща като лечение... Абе страшни журналисти...

ПРЕДписал апартамент? Сериозно? В смисъл отивам на лекар, той ми предписва антибиотик и едно апартаментче?

Какво му е невероятното да ти редпише апартамент? Както антибиотика, така и апартамента си ги плащаш сам, та както лекарите прибират комисионни от "търговските представители" да пробутват конкретни скъпи лекарства, така вече може и със строитебите да са се сдушили. Иначе, за редакторите тук такива неща са свърх възможностите им. Приписал, преписал, предписал - все тая.

"предписал апартамента..."?! Ало, авторите и редакторите, ако имате "визшо образувание", в кой точно свободен университет сте го завършили?

Сигурно в оня.. пернишкио... П.У.Т.К.А ли беше? Или там няма журналистика? Е то и тук няма журналисти...

И съдията постановил мярката за дом арест се казва...?!??

тоя е под домашен арест, а кметицата на Младост пусна корени в ареста и трябва да доказва ,че не е взела подкуп...що за правосъдие има по тези територии?!?

БРЦК

Грешката ти е ,че си мислиш ,че има. НЯМА!

Е кво толкова е направил? Вие какво искате, престъпниците в затворите ли?

Закривайте я тая полиция - за нищо не става.

Ти съдия ли си?

Не съдник е!

Що - ти да не си гербаджия?

не е вярно има пълна сигурност в България, просто някои ми завиждат!

малко съм си объркал името , а то е : тъПчо радев