Коментари - Подполковникът от НСО за постоянно в ареста заради убийството на Станка Марангозова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю Румен Радев? Няма ли да излезете с някакво обяснение защо офицери на служба, която е пряко ваше подчинение, работят като наемни убийци? Другарката Масларова ли помоли за услуга, та й услужихте с човек?

В нормалното правораздаване ''самопризнанията'' на някой от обвиняемите както разбираме вече са осребрени с ''домашен арест'' не са миродавни без реални доказателства.... Незнам кой прав кой крив но правото си е право и няма как да го видоизменяш според поръчката...

А началника му Борисов оставка няма да дава нали?

Началник на НСО е Румен Радев.

Не защитавам никого, но цялата история ми прилича на една от поредните " Пунта Мари" предназначена да удари по рейтинга на президента. Ако греша моля да ме извините!

Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България

20 години в обща килия, това е присъдата з този другар.

Точно така! Клеветят другаря Радев, който се бори за правата на бедните! И другарката Масларова, която се грижи за тях! Няма какво друго да е!

А тоя, дето даде зелена светлина да се стреля по Чакъра през 2003 с гранатомет, кога?

Само хайдути начело с една проста мутра!

Ако НСО-то беше гръмнало майка ти, май нямаше да защитаваш ушатия льотчик, а дрОгарю?

Ушатия селски тъпанар Румчо радев вече е пътник, едва ли го интересува кой как заработва за негова сметка. Важното е памперсите на на Деса мерцедеса да бъдат навреме сменени

Началник и Борисов. Той ги назначава.

Едно време най-страшно беше да си под-пагон и да те осъди военен съд. След това дългосрочна командировка в дисциплинарния батальон под.34 000"усмивки " в Плевен, беше по зле и от концлагер.. ...

Защо ни информирате напоително ежедневно за криминалната хроника?! Един бандит убил друг.

Айде почна се. Дежурните лайномети вече заработва.

Ако наистина не са го подслушали или записали, това обвинение няма да издържи. И един организатор на мокри поръчки ще отърве затвора. Че и ще осъди България накрая.

100% Бил съм там караул..............УЖАС!!!

Засега доказателствата срещу подполковника са слаби.Но може да пропее истинския убиец.Има и детектор на лъжата,който няма силата на доказателство,но ориентира. Интересен е и въпроса,защо човек от спецслужба паддържа контакти с криминалния контигент!?

Да, но за съжаление всичко свърши...Никой няма страх от нищо вече.

Радев?!

Пиян изтрезнява, болен оздравява, но дебила е дебил до гроб! Безапелационно го потвърждаваш!

Нали той командери НСО. То май прецедента за едно НСО отговаря и там скандал след скандал!!!??? Айде старшинка, давай, обаснявай как за толкова малко неща отговаряш, а такива големи скандали при твоите хора?!

Това ли работят подполковниците в България- организират убийства ?

Катаджиите корумпирани, полицаи прикриват корумпирани катаджии, подполковници организират убийства ... ?! В каква кал сме затънали ?

до ушите.

И там да даде писмени обяснения защо(или срещу какво) одобрява за работа в службата наемни убийци.

Нека първо да се произнесе началникът на НСО. Него го разследват че незаконно е назначил на висок пост роднина на съпругата си. Ето докъде води шуробаджанащината - службите се напълниха със слуги на мафията.

Господина от НСО е член на една и съща масонска ложа с Министър Влади Горанов. Събудете се кой Ви управлява и контролира!

След като няма достатъчно кадърни и почтени кандидати за работа в полицията и службите,започват да приемат всякаква престъпна измет.

Не е тапанар,а е тъпанар,

генералите

Освен че организирал убийства, продавали наркотици на дечурлигата. ние ги ловим а те ги пускат, как да не ги пускат като са от управляващите

Защо мълчи Румен Радев? По принцип е много словоохотлив щом става въпрос за правителството. НСО под негово подчинение прави гаф след гаф, а реакция няма. Защо така г-н президент, нали сте мноого принципен. 'Айде сега да ви видим що за принципи имате или те са според мнението на др. нинова.

Но и тази Марангозова , Бог да я прости , има една фамилия без 100грама ръкия не можеш да я изговориш ! Работата е там , че при това Правителство на ГЕРБ и Борисов , не може да има Нормални хора в Управлението , Сигурността и Отбраната , всички са с връски на такива постове и повечето са калинки , да бяха го гръмнали на 6 май Тулупа , днес да съм свършил с банкета по този случай ! Проверявайте и ще намерите още в силовите Органи като този убиец и агент на някоя враждебна Държава около нас , нали Ахмет Дуган ги назначава от Премиера до последния катаджия !

Ами защото не е на ''нивото'' на боко и подлоги да е на всяко гърне мирудия... Нещо май май пак ще илене че на него му търсят цаката че много истини за тях изговори ама както със сересетата отново ще ударят дъното на ''професионализма си'' ама ще се изкачат едно стъпало поне нагоре заради подлагане..

А Премиера не заслужава ли арест след като толкова назначени от него доказаха престъпната си същност че без нея няма как ментора им да ги назначава..

а бе селтак, тия от нсо са под прякото ръководство на президент радев! а ти, ако си мислиш, че тоя подполковник е развивал самодейност в нсо си голям наивник, да не кажаглупак!

эащо не почахте да видите полковника къде носи парите на горе има още чинове

Каква е тази Марангозова? Една забулена мадам, без официален бизнес, през банковите сметки, на която са преминали 300 милиона лева! Това, ако не е индикация за пране на пари, какво друго може да е? Случая с нейното убийство прилича на такъв от ТВ сериялите, когато възмутен от корупцията на началниците си служител на правораздаването, взема ролята на съдбата в свои ръце и наказва престъпниците, но, незаконно!

"заслужил" офицер с криминално проявени и с тежка криминална история лица в барове и дискотеки?!? Кой нормален човек поддържа отношения с подобни хора, освен ако не ги свързват общи дела?! И защо според адвокатите извършителите и "помагачът" искат да натопят чистият като сълза "заслужил " офицер?! Апропо, направена ли е проверка на имотното му състояние и това на неговите близки?!? Какво е движението по банковите му сметки?!? Каква работа има един "заслужеил" офицер да коментира разследвания с висши магистрати, да получава информация от тях?! след като работата му изключва подобно нещо?!? Тези магистрати смъркат ли от белото, което той разпространява?! имам предвид "заслужилия " офицер.

е лична. Не е работа на "кадровика" да ходи и да следи всеки. Надали и ти знаеш у вас всичко, което става с близките ти, ама да плюеш те бива.

на военно-апелативния съд, че не се поддава на салто-морталето на адвокатите . Въпросният офицер трябва да бъде разжалван, да му бъде отнето званието, да му бъде забранено да упражнява службата завинаги. Освен че петни името на службата, същият трябва да понесе отговорността за престъпленията които е извършил в лично качество и за това не трябва да има никакво съмнение. За разлика от гражданския съд, военния все още не се е превърнал в тинтири-минтири.

Подполковникът е купил мотора....