Коментари - Подполковникът от НСО за постоянно в ареста заради убийството на Станка Марангозова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подполковникът е купил мотора....

на военно-апелативния съд, че не се поддава на салто-морталето на адвокатите . Въпросният офицер трябва да бъде разжалван, да му бъде отнето званието, да му бъде забранено да упражнява службата завинаги. Освен че петни името на службата, същият трябва да понесе отговорността за престъпленията които е извършил в лично качество и за това не трябва да има никакво съмнение. За разлика от гражданския съд, военния все още не се е превърнал в тинтири-минтири.

"заслужил" офицер с криминално проявени и с тежка криминална история лица в барове и дискотеки?!? Кой нормален човек поддържа отношения с подобни хора, освен ако не ги свързват общи дела?! И защо според адвокатите извършителите и "помагачът" искат да натопят чистият като сълза "заслужил " офицер?! Апропо, направена ли е проверка на имотното му състояние и това на неговите близки?!? Какво е движението по банковите му сметки?!? Каква работа има един "заслужеил" офицер да коментира разследвания с висши магистрати, да получава информация от тях?! след като работата му изключва подобно нещо?!? Тези магистрати смъркат ли от белото, което той разпространява?! имам предвид "заслужилия " офицер.

Каква е тази Марангозова? Една забулена мадам, без официален бизнес, през банковите сметки, на която са преминали 300 милиона лева! Това, ако не е индикация за пране на пари, какво друго може да е? Случая с нейното убийство прилича на такъв от ТВ сериялите, когато възмутен от корупцията на началниците си служител на правораздаването, взема ролята на съдбата в свои ръце и наказва престъпниците, но, незаконно!

эащо не почахте да видите полковника къде носи парите на горе има още чинове

Но и тази Марангозова , Бог да я прости , има една фамилия без 100грама ръкия не можеш да я изговориш ! Работата е там , че при това Правителство на ГЕРБ и Борисов , не може да има Нормални хора в Управлението , Сигурността и Отбраната , всички са с връски на такива постове и повечето са калинки , да бяха го гръмнали на 6 май Тулупа , днес да съм свършил с банкета по този случай ! Проверявайте и ще намерите още в силовите Органи като този убиец и агент на някоя враждебна Държава около нас , нали Ахмет Дуган ги назначава от Премиера до последния катаджия !

а бе селтак, тия от нсо са под прякото ръководство на президент радев! а ти, ако си мислиш, че тоя подполковник е развивал самодейност в нсо си голям наивник, да не кажаглупак!

Защо мълчи Румен Радев? По принцип е много словоохотлив щом става въпрос за правителството. НСО под негово подчинение прави гаф след гаф, а реакция няма. Защо така г-н президент, нали сте мноого принципен. 'Айде сега да ви видим що за принципи имате или те са според мнението на др. нинова.

Ами защото не е на ''нивото'' на боко и подлоги да е на всяко гърне мирудия... Нещо май май пак ще илене че на него му търсят цаката че много истини за тях изговори ама както със сересетата отново ще ударят дъното на ''професионализма си'' ама ще се изкачат едно стъпало поне нагоре заради подлагане..

Освен че организирал убийства, продавали наркотици на дечурлигата. ние ги ловим а те ги пускат, как да не ги пускат като са от управляващите

Господина от НСО е член на една и съща масонска ложа с Министър Влади Горанов. Събудете се кой Ви управлява и контролира!

И там да даде писмени обяснения защо(или срещу какво) одобрява за работа в службата наемни убийци.

А Премиера не заслужава ли арест след като толкова назначени от него доказаха престъпната си същност че без нея няма как ментора им да ги назначава..

е лична. Не е работа на "кадровика" да ходи и да следи всеки. Надали и ти знаеш у вас всичко, което става с близките ти, ама да плюеш те бива.

Катаджиите корумпирани, полицаи прикриват корумпирани катаджии, подполковници организират убийства ... ?! В каква кал сме затънали ?

до ушите.

генералите

Това ли работят подполковниците в България- организират убийства ?

Нали той командери НСО. То май прецедента за едно НСО отговаря и там скандал след скандал!!!??? Айде старшинка, давай, обаснявай как за толкова малко неща отговаряш, а такива големи скандали при твоите хора?!

Нека първо да се произнесе началникът на НСО. Него го разследват че незаконно е назначил на висок пост роднина на съпругата си. Ето докъде води шуробаджанащината - службите се напълниха със слуги на мафията.

Радев?!

Засега доказателствата срещу подполковника са слаби.Но може да пропее истинския убиец.Има и детектор на лъжата,който няма силата на доказателство,но ориентира. Интересен е и въпроса,защо човек от спецслужба паддържа контакти с криминалния контигент!?

След като няма достатъчно кадърни и почтени кандидати за работа в полицията и службите,започват да приемат всякаква престъпна измет.

Ако наистина не са го подслушали или записали, това обвинение няма да издържи. И един организатор на мокри поръчки ще отърве затвора. Че и ще осъди България накрая.

Айде почна се. Дежурните лайномети вече заработва.

Защо ни информирате напоително ежедневно за криминалната хроника?! Един бандит убил друг.

Едно време най-страшно беше да си под-пагон и да те осъди военен съд. След това дългосрочна командировка в дисциплинарния батальон под.34 000"усмивки " в Плевен, беше по зле и от концлагер.. ...

100% Бил съм там караул..............УЖАС!!!

Да, но за съжаление всичко свърши...Никой няма страх от нищо вече.

Само хайдути начело с една проста мутра!

А тоя, дето даде зелена светлина да се стреля по Чакъра през 2003 с гранатомет, кога?

Не е тапанар,а е тъпанар,

20 години в обща килия, това е присъдата з този другар.

Националната служба за охрана (НСО) е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизиран държавен орган, подчинен на президента на Република България

Не защитавам никого, но цялата история ми прилича на една от поредните " Пунта Мари" предназначена да удари по рейтинга на президента. Ако греша моля да ме извините!

Точно така! Клеветят другаря Радев, който се бори за правата на бедните! И другарката Масларова, която се грижи за тях! Няма какво друго да е!

Ако НСО-то беше гръмнало майка ти, май нямаше да защитаваш ушатия льотчик, а дрОгарю?

А началника му Борисов оставка няма да дава нали?

Началник на НСО е Румен Радев.

Началник и Борисов. Той ги назначава.

В нормалното правораздаване ''самопризнанията'' на някой от обвиняемите както разбираме вече са осребрени с ''домашен арест'' не са миродавни без реални доказателства.... Незнам кой прав кой крив но правото си е право и няма как да го видоизменяш според поръчката...

Другарю Румен Радев? Няма ли да излезете с някакво обяснение защо офицери на служба, която е пряко ваше подчинение, работят като наемни убийци? Другарката Масларова ли помоли за услуга, та й услужихте с човек?

Ушатия селски тъпанар Румчо радев вече е пътник, едва ли го интересува кой как заработва за негова сметка. Важното е памперсите на на Деса мерцедеса да бъдат навреме сменени

Пиян изтрезнява, болен оздравява, но дебила е дебил до гроб! Безапелационно го потвърждаваш!