Крокодила обяви пред съда, че МВР се опитва да го убие

Софийският градски съд измени най-тежката мярка "задържане под стража" на Емил Милев-Крокодила в подписка. Пред съда той заяви, че от 4 години от МВР се опитват да го убият.

Обратно в новината

Коментари - Крокодила обяви пред съда, че МВР се опитва да го убие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв Крокодил бе, ми тои е красавец в сравнение с инфантилня стани шеф, поне има вид на истински мъжага, а не на геи тюфлек.

Нека сега този крокодил да обере, изнасили и после да убие съдията който го е пуснал срещу подписка, за да има наистина правосъдие в кенефа наречен БълХария

Ето ви един мъж на място. Има излъчване и защо са го изпуснали да го снимат в киното.Щеше да е богат, вместо онези кехлибарени пуйки,които лъщят с лакираните си нокти отвсякъде. Сякаш казва: "Ще се върна за вас!" Супер снимка са му издокарали.

На този само заради физиономията трябва да му дадат 30 години

Ами ние ги хващаме, Те ги пускат. За това куршум при опит за бягство и това е.

Крокодилът е един от избирателите на БСП...

И за какво го издирвахте четири години ? за да го държите четири дни в ареста .

ТОВА Е ОТ БЛАТОТО НА ОБЩЕСТВОТО. ТО НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА.

Идват СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ и недейте да пишете за КРОКОДИЛИ,МАЙМУНИ и разни други ЖИВОТНИ!

КрооооКоооооооДил ли е .... Не може жив да бъде оставен! Това Е хищник! И следва за него ..."дръвник" !

Минал тоя покрай Крокодилите. Един от оригиналните бандити от тая групировка в момента лежи в гробищата в Кюстендил, до гроба на Васил и Георги Илиеви.

Къде бяха онези с гранатомета цели 4 години?

Тоз само като му видя физиономията и знам, че е напълно невинен

Чист като сълза.

Поредния инвалид попаднал неправомерно в затвора с което му се усложнява и влошава здравословното състояние и се нуждае от спешна операция свързана с по-лека мярка и смекчаваща оправдателна присъдя като обещава да излежи наказанието си под палещите лъчи на слънцето на някой бряг с палми и знойни охранителки.

НЯМА СЛУЧАЙ, ПРИ КОЙТО ЗАЛОВЕН БАНДЮГА, ДА НЕ Е КАЗВАЛ ПРЕД СЪДЪ, ЧЕ НЯКОИ ИСКА ДА ГО УБИВА, ОБИКНОВЕНО КИЛЪРА Е МВР. ТРАКТОРИ, САМОКОВЦИ, ГАЛЕВЦИ, СУМИСТИ, МАРГИНИ,БАРЕТИ, ДУДУЦИ, И КАКВА ЛИ НЕ ИЗМЕТ. А ТЕ СИ СЕ ТРЕПЯТ ЗА ТЕРИТОРИЯ!!

Даааааа!!!!!!! Както всички знаем,този "достоен" гражданин е борец за човешките права и е трън в очите на властта.... Затова от 4 годинни,Бойко,Сергей,Лютви,Радан и Волен са се обединили,и са принудили 50,000 полицай(заедно с армията,пожарникарите и гражданска защита)да го намерят и да го ликвидират.Ама както се знае те са "много тъпи" и не разбраха заповедта...и вместо да го "думнат"взеха та го арестуваха!!! Да му се не види....какъв късмет извади борецът за свобода.....

Нещо ми се губи! При Вакарел, когато бе убит един от бандата, нали имало кървави следи от ранен и се казваше, че Куркундило е ранен? Е има ли следи от куршум или няма? Може ли да се направи сега сравнение на неговата кръв и намерената тогава?

Чебурашка стои за всичко!

Ако МВР го беше утрепало на магистралата преди 4 години,щеше да възмезди справедливо невинните пострадали от този и сега нямаше обществото да му плаща съдебните разноски,храната и нара в килията на този боклук!

Гербер!!

Пускайте го, стига сте го тормозили Крокодилчето! Ще заприличате на Цветанов! Пускайте престъпниците, че оплачат ли се в Страсбург, ще ни осъдят и ще ви развалят политическия комфорт!

този само ей така по физиономия заслужава едни 20 години лишаване.

Разбирам те, но изказването ти е добро само като виц...надявам се че точно това си искал да направиш. :))

Стига де! Ако по фейса ще ги съдим ще обезлюдим парламента и правителството;о)

смешниците от милицията не са погледнали камерите на бензиностанцията

От Бг-КАЛИНКИТЕ ---ТОЛКОВА !

Няма да е зле.... Аз няма да плача!

Поредният индивид с богато криминално досие, който чак сега търси подкрепата на обществото - а като крадеше, лъжеше и биеше хората не се ли замисли бе боклук ? Дори и да не е за това престъпление - такива като този трябва да лежат до живот, нищо добро не са дали - няма и да дадат ! Паразитират на гърба на данъкоплатците - абсолютно никакво съчуствие към такива боклуци ! Дано го осъдят за дълго !

МВР такива не убива ,а САМО СЪДЕЙСТВА ,ЗА УБИЙСТВОТО НА ЛИЦА ОТ ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ ,...ТЕ САМИ СЕ УБИВАТ ! Така са си ЧИСТИ !

МВР ако иска да го утрепе - няма да стигне до съда.