Подозират, че нападателят от Прага е убил също баща и бебе

Давид Козак не е бил известен на полицията, но е притежавал огромен арсенал от оръжия и боеприпаси; заподозрян е в убийството и на млад мъж и малката му дъщеричка на 15 декември

Обратно в новината

Коментари - Подозират, че нападателят от Прага е убил също баща и бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вондрашек заяви, че нападателят се е вдъхновил от сходен случай, станал в Русия - Мъ ръзбиръ съ - Путин е виновен

значи в Русия тази година имаше една стрелба в училище, а в САЩ - 15, ама Козак се вдъхновил от руснаците, не от американците. Браво бе. По-тъпо манипулация не можахте ли да измислите?!

15 ама маатьори 1- ама профи. От кого ще гледаш? Майтапът на страна, ама го давате съвсем гузен негонен бяга... Като защитавате една страна, независимо кой прав и крив, правете го професионално, а не като в детска градина. Иначе играта става банална и скучна.

Полека лека завесата се отдръпва и истината излза наяве!Евреин като повечето чехи и по душа,война в Газа ,натрупан арсенал от оръжия под носа на полицията ,защото всяко оръжие се регистрира,примери за социопатия по света колкото искаш,вероятно е бил и в социална изолация в университета и...това е резултата!А къде е духът на Ян Палах,носещ името на този площад да види евроатлантическите цинности докъде ги докараха!?

подозират или предозират ?

Профилът му е бъкан с видеа, които показват как хора пострадват при различни обстоятелства. Не твърде графични, но все пак достатъчно за да разберем, че се е кефел на такива сюжети. Четох, че мечтаел да убива и да се самоубие. Причините са важни само за близките на загиналите, на тях цял живот ще им трябват отговори. Жалко за невинните жертви. Просто социопат.

А дали се сети, че профила му може да е сътворен и след смърта му

Това не е вярно, имах нерви да върна стари постове.

Аз пъ мисля че е вдъхновен от краваропедерасите - те в краваристан тъй се гърмаят!

Защо никой не споменава очевадният факт, а това е, че терориста е ЕВРЕИН

Колко да е очеваден?

Е защо не го пише това? Ще бъде антисемизъм?

Всички масови убийства са със законно притежавани огнестрелни оръжия на член от семейството на извършителя, а в случая от самия извършител.Оръжието не трябва да се съхранява в дома.

А къде?

Ако е ченге, в полицейския си участък, ако е авджия в клуба на съответната ловна дружина.Това поне е гаранция, че пиян няма да хване оръжието.

"Вондрашек заяви, че нападателят се е вдъхновил от сходен случай, станал в Русия, но не навлезе в подробности." Мдаа....след месец два, ще намерят и труповете на 6 милиона евреи заровени в задният двор на къщата!

Този който е писал статията не влиза в подробности. Вдъхновен е от ученичката Алена ,която неотдавна застреля свои съученици в Русия.А това убиеца е споделил в социалните мрежи

май некъв луд чифут