Задържаха професор във Великотърновския университет с подкуп от 500 лева

Университетски преподавател във Велико Търново е задържан с подкуп, съобщиха от ОД МВР Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха професор във Великотърновския университет с подкуп от 500 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

juju

Жалко е, че преподавателите стигат до такива "поръчки". Жалко е и че това става почти повсеместно, но особено в УНСС и НБУ. Сигурно го има и в други вузове. Но едва ли само професорите са толкова алчни. Студентите, тоест пишман студентите, също не са цвете. Записват се какви ли не отрепки и после защо висшистите ни били гола вода. Крайно време е да се закрият половината от тези "университети" по села и паланки, за да останат качествените и отговорните към образованието на младото ни поколение училища.

аззз

всеки се инрересува от пари, но в частните университети парите се получават под формата на заплати и хонорари, а не на рушвети има съществена разлика

Сега с тапия по изкуство човек има особено добри перспективи за реализация в области като: икономика, право, строителство и озеленяване, и най-вече висше държавно управление. Как че е висше управлението, без тапия за висше, нема как да стане?

аззз

хаха тия мизерници от държавните вузове са такива до един. След като съсипаха българското образование продължават да пропадат стермглаво надолу....

Баси тъпата професорска пръчка -нямал 500 лв, "за да водел дело"!!! Професорските заплати са от 2500-3000 лв нагоре! Вземете му вилата в Еленския балкан - тя е купена с рушвети.