Прокуратурата ще призове министъра на отбраната за подкупа

Министър Николай Ненчев ще бъде призован в прокуратурата и ще му бъдат снети обяснения във връзка с интервю, в което той казва, че са му предлагали подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата ще призове министъра на отбраната за подкупа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров , да не би случайно подкупите да се предлагат с официално заявление ,с положени подпис и печат на заявителят. Как ,точно ще докажете ,престъплението с едни голи свидетелски показания ?

даже и от цацаров може да стане човек когато го застиге еволюцията

Историята с този "подкуп" е толкова бездарен сценарий, че дори и за селски панаир не става. Просто американските мекеренца в управлението на държавата ни се опитват някак си да напудрят бракуването на 29-ките и закупуването на краварски кочини Ф-16. Шито с бели конци отвсякъде. Ама те толкова си могат. Най-жалка картинка бяха НПО-надничарите които издигаха пронатовски лозунги по време на КС.

loyola

Така е, обаче (както и едно време) от това ще направят огромен процес и сума ти невинни хора ще го отнесат.

тоя прокурон ако е на запад и за разсилен работа няма да си намери... ама това важи за повечето от "елита"... нищо: бог дал - бог зел

Ами правилно е казал главния прокурор . Държавниците трябва да се научат да спазват законите в държавата . Като ти предлагат подкуп или те заплашват - уведомяваш компетентните органи . Не да се спотайваш като мишка и да си траеш . Къде е тук личния пример на министъра . А ако излезе, че нищо такова не е имало - значи трябва да се научи да не приказва празни приказки, като селска клюкарка . Министър е все пак .

Представителя на МИГ у нас не е виждал очите на т.нар.Министър на Отбраната от 1 година?! Унищожаването на Бойната ни Авиация и пилоти е замислено не днес а преди 25 години!! Плана на НАТО - по поръчение на Ционистите от САЩ се изпълнява стриктно през последните години от нашите Правителства! Полша, Чехия, Словакия и Унгария могат да си запазят Миг 29 в НАТО а България НЕ? Питайте се ЗАЩО?

Защото тези летящи мосвичи на 50 г са опасни за пилотите. А новия модел няма АВС и климатик.

Щерева, защо не си гледаш червилата, помадите и лидокаиновия овлажняващ гел ами се опитваш да се изказваш за бойна авиация? МИГ 29 не е произведен през 1965-та, за да е 50 годишен. Освен това, предлаганите ни краварски кочини Ф-16 са по-стари, по-слаби като ТТД и доста по-скъпи за експлоатация.

Дерзай другарю Рубладжиев, така се говори, но тук има и интелегентни хора, така че не са достатъчно тези глупости.

Браво на г-н Министъра че не се е подал на изкушението в които намазаха някой от ЮП и Белене. Руснаците нямат качество и тогава подкупват предатели.

наи-свестния главен прокурор в българия за последните 26 години !

Абе толкоз, сериозен и тежък гл. Прокурор си имаме, че няма на къде да е по добре. Да ама не е добре, че е корумпитан до немай къде. Лек ден.

аз ще призная, че съм получил. бутилка джин от ...Първанов ако не го освободят от съмнения дори.

Тоз министер много ми прилича като непубликуван герой на Чудомир.Нещо като ортак или брат'чед на Нено Сенегалеца, пардон Земеделеца. Става и за дубльор на някой от" Тримата глупаци"

Този министър излезе много елементарен. И той ще ръководи Армията при война? Даже и да има опит за подкуп има си един билюк служби за сигурност и партньорски такива и той ако беше човек на място щеше да излезе с чест и като победител от ситуацията. Вижда се, че и съветниците му са компири /кукувици и са го оставили да стане посмешище. Иначе за командировки до Монс и Брасел са първи, не мож' са вреди от тях. Много е вероятно да е тънка задокеанска игра с крайна цел да се провали ремонтът на самолетите.

Нема по-голема отврат от лоената топка. Шопарцаров - еманация на гнуса инсталиран от родните чекисти през последните 26 години.

НАПРАВО ДАНС ДА НАПРАВЯТ ОБИСК НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА И В КОЙТО КАБИНЕТ НАМЕРЯТ БУТИЛКА РУСКА ВОДКА ДИРЕКТНО В КАУША :))))

дъщеря ми да е с дъщеря ми. да откаже сащ. да знаете, много ще съм виновен. не познавате майка им...

бих ви почерпил поне с добра дума.. Благодаря! те ще ми разкажат животеца, знам, но си струва. май няма и да разбера как да се харесвам на момичета. и като млад те ме избираха. сигор имам некав нещо..различно и диктаторско от жените.. нищо не им разбирам. да е жива и здрава жината са да се оправа с тези фурии.

Български изроди, вие сте срам за цивилизованият свят. Бунището на историята ви зове.

Нищо не може да ме учуди, българите сме долни и мизерни свине, срам ме е, че съм българин - най-долното и прокажено племе на света.

Кой те излъга тебе, че си българин? Ти си толкова българин, колкото аз съм индонезиец.

Работата директно отива на клевета и министъра ще се извинява доста след оставката си! Доста непрофесионално е , длъжностно лице от този калибър по този аматьорски начин да се забърква в скандал от които може да е единствено губещ! Сега ще има едни такива глупости , че нещо не сме разбрали , също като просветния министър! Общо взето , министрите на РБ са пълни аматьори , с изключение на здравния, които е една идея по-горе! не виждам да е нормално една партийка с подкрепа от няколко процента , затворени в карето Раковска/ Ботев/ Лудницата и Пожарната до Дондуков да вади министри по каквото и да било!

Цаца, мачкай!

Твърди се, че Цацаров не е обвързан политически, но се предполага, че е свързан с политическата и икономическа мафия. Има ли подкупи в държавата? А Цацаров? Според тебе няма- и ти искаш да подгониш всеки, който твърди, че има подкупи, комисионни, че няма неправомерни търгове. А истината е, че всички търгове са неправомерни, свързани с тлъсти комисионни, с подкупи и в много случаи са взети пари и няма нищо свършено. Примерите са в министерства, общини, агенции (най вече тези към Министерство н. а финансите). А ти плашиш всички от висок ранг хора, при които има резултати или съмнения за корупция (Шефа на митници - има арестувани митничари, МО , който твърди, че има корупция). Искаш да сплашиш всички. А истинските крадци ги криеш - енергийната мафия (обърни се към Нова телевизия, Списъка на Меркел (укрит от Кр. Стефанов, Пеевски (крадец номер 1, заедно с майка му), жената на Хр. Бисеров, Далаверата с Доган - най големия енергетик в Б-я, откраднатите пари от Южен поток, крадците на КТБ и т. н. Цацаров, до кога ще защитаваш и укриваш корумпираните и крадливи мафиоти. Защо не си кажеш - в мафията ли си?

Колега, прочети - то сляпото - окато прави. Арестувани са двама митничари, единият лично награден със значка от шефа на "митници", както пишеш! Военния земеделец твърди, че са му предлагали в кабинета процент, но когато се размириса, замълча като ...! И освен да четеш и малко мисли, ако можеш де!

аз съм го чувал. и други. непознати. проблема е, че не можете същите да си решите проблемите. без да се похарчите. наслука. първия пичели!

пил 6 литра бира и 500 ракия.. тука трезвен не трябва да пише. и без туй нищо нема да разбере. само една сензорка има тука де ма разбира. не и посягайте, коректори брадясали.

И все пак, за да влезе човек в кабинета на министър, трябва да е записан при охраната или да е познат на министъра! Или да каже кой е, или да каже - лъжа! Иначе от утре, всички по кабинетите на министрите, с всякакви идеи! Дали ще пуснат някого?

Алоууу министЕро, когато човек с такъв ранг в държавата като каже А, трябва да е готов да каже и Б и.т.н. Иначе излиза, че си я ударил на долни измислици и клевети. За такова обвинение трябва яко доказателство. Но де толкова акъл у земеделец. Абе що у тая държава всеки прави това което не му е работа. Тоя да си Фаща мотиката и беше у Кукорево Ямболско.

Предвид поста които заема, Цацаров няма право да се бърка и коментира идеи и актове на законодателната власт. В качеството на какъв ще коментира евентуални промени в конституцията Като прокурор няма право на това, понеже не е политическо лице и е "деполитизиран". Като "експерт" ще говори когато напусне поста и излезе от системата тоест след пенсиониране! Иначе не пропуска да скача като уйилен когато цхлен на изпулнителната или законодателната власт ко;ентира судебни рещения. Кога най-после прокуратурата ще се самосезира за грубите нарушеня на закона на този индивид?

Оказва се, че този не индивид, а екземпляр, е креатура и еманация на цялостната ни действителност. И не само този, а и предишните. Назначават си ги избирателно, защото нормален юрист, клел се в Темида-та, не може да се прави на поръчков плазмодий.

valentor

А ловнати чужди шпиони шЪ има ли ?

слабоста ни..и късметя.. може би да.. ако не днес, и не утре, ша има. но когато трябва. младите немат търпение да уцелят архар..ко като го нема. ваобще шпионите май деградираха до банкери. а това лови идиоти.

Тъпанар до тъпанара, майно льо, правителство от тъпанари!

Тоя глупендър сам си вкара таралеж в гащите. В това правителство са най-големите малоум.ици, от 25 год. насам

Абсолютно: Боко, Москов и Вежди - такава златна колекция никога не сме имали.

Цялата БГ-Прокуратура, която е повече от БГ-армията по личен, не по числен състав, внезапно се само-сезира когато не трябва и се офлянква, когато трябва. В случая с поредната изцепка на един нещастник с жалко комуно-житие, назначен за министър, който не си е запомнил фразите от задкулисните му кукловоди. стник

ся па цялата.. но те аресват, таквоз мераклийче,.. проверете на плюсарите история към ..не знам. вече години нормални, кои са..

Кога цацата ще си подаде оставката ?! Той , мая ку*вата и КТБ мутрата са отговорни за аферата Костинброд !

Прокуратурата се самосезира доста избирателно. Просто наблюдение...

чекиджии...отврат. но е показателно докъде стигат жените...

цацата се заканила на акулата щото она изяла много риба! а сега де!

че военното разузнаване , съд, устав, не става за нишо. пак трябва Цацаров да ги оправя. от глвата до топовете, от топовете до ракетата..докато не литне. като на ктб фоеверка.

И ще ги "оправи", както оправи: - ЕРП-тата, първата му акция за оправяне, с която "намали" тока; - Мая Костинбродска; - Съселът, който загуби 7 Строго секретни държавни документа; - Цецо 6-така, като го обвинява в не това, за което трябва; - и т.н. Единствен оправен обаче е Миро Мазното (Найденов). След като беше употребен срещу Цв.Цв. и Роман Прокурорът, пък и други поръчки.

некоя, да ти направи фоеверк.. или приемаш нещата без да ги пробваш..на сухо.

Да не се окаже, че министърът си е поискал рушвет и като са го отрязали се е разгневил.

Цацаров с тая физиономия, дали верно не са го скопили преди да го вземат на служба при султана.

требе да има харем от жени.. а такова нещо няма. и при Бойко тоже. защо тогава да е евнус.

за парлама... както всичко останало

ivo10

Жалка, безполезна и вредна прокуратура, с абсолютно смешен главен прокурор. Много ми е интересно с какво държи Доган Цацата? В какви неудобни или престъпни действия е хванат Цацата, та са му сложили синджира на врата и изпълнява поръчките на доганската мафия?

истински министър на отбраната, Путин веднага щеше да му даде без паре неколко мига, шепа танкове, неколко ракетки... ма кат е глупав строителен рейнджър.. дава ли ти руснака пари - зимаш. и си купуваш рпг. дава ли ти турчина бежанец - зимаш. и го учиш на ало,... дава ли ти хамериката химерата - зимаш, и я учиш като кучка. дава ли ти българина вяра, зимаш - и гена ти умира от проклятие. тва е от космоса

вяра с вот. случва се и на други. да прощавате. збъркания.

Ебаси палячовците подариха държавата на турците а сега ще се джавкат за някакъв въображаем подкуп. Добре че избягах още навремето та сега гледам отстрани на цирка и агонията.

гледаш. само. нещо май ти липсва. дето и да си. ние не знаеме какво ... намери си мъж там, дето си, щом те сърби.

Sm3hurk0

Аз гледам цирка от първия ред... от тук - от България. Картината е 3D !

майтапчия.. колко познаваш смехурко? а незнайко, знайш ли го..

Ще му снемете "Обяснение" за представяни ви като реални неговите жадувани подкупи и с това ще завърши историята около тези измислени от Ненчев истории. Най-добре е този негодник да бъде махнат от това министерство и да бъде изпратен в някое стопанство да си заработва заплатата с ръчен труд.

Хахаха, и кой ще разследва корупцията бе... тази Цаца ли, че той си е направо угоен кит и то само от подкупите, които смъква.... ако този ще ми разследва корупцията, че и по висшите етажи направо си слагам въжето, защото в крайна сметка така ще извъртят нещата, че и Цецо-лъжецо с 6 апартамента ще го изкарат светец - пък той най-големия крадец...... Трябва ни независима прокуратура , която да е подвлястна единствено на обществото... те тогава ще с еоправят нещата в големия батак, в който сме затънали, иначе нищо, ама голямо НИЩО!

само халъуцинации *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НАТО са да саюзява с цаца... ба си, и аз ша стана путифил..нема как май.

От това правителство лъха само простотия , безделие и празни дрънканици. ОСТАВКА!

Ех Цаца Цаца де да беше поне наполовина толкова деен за всичките золуми дето господарите ти вършат грешка нямаше да имаш. Мутренска подлога.

Това трябваше да е Работа на ДАНС - все пак се касае за Националната Сигурност .НО - Данс е подчинен на Партията която управлява и е Зависим Комитет , а Прокуратурата все още е независима .Дали не е време ДАНС да копира модела на КГБ , ЦРУ и ФБР +м6

ДАНС са да спят и никой друг да не закачат,освен някой такъв драскач по форумите.За КТБ спят,за Бисерчов спят,за митниците спят,за джихадистие също.Да ги разтурят на рашковци,драшковци,йовчевци и т.н.

Браво на Ненчев ,всички руски таралястници трябва да ги пусне в морето а от другата страна да върже по един путакаджия и комуняр!

Много бързаш, приятелю. Изчакай няколко дни и ще разбереш КАКВА ГЛУПОСТ СИ СЪТВОРИЛ!