Ангел Рашков опита да подкупи полицаи с 20 лева

20-годишният внук на Кирил Рашков - Ангел, бе арестуван вчера, след като се опитал да подкупи пловдивски полицаи с 20 лева, съобщиха от МВР. Вече са му повдигнати обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Рашков опита да подкупи полицаи с 20 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудя се на тоя прос циганин,ако беше подхварлил 100лв,нямаше да се разчуе случая,ама тоя се подиграва с 20 лв........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Циганската наглост е повсеместна като на този мангал.Трябва да ги вкараме в миша дупка,както са били от създаването си.Костов им вдигна самочувствието.Гадняр!

Преди седмица ме блъсна един мъртво пиян циганин, който нямаше и книжка. Избяга от катастрофата и после разбрах, че са го намерили. По какъв законен начин можеш да го спреш да прави така. Аз се сещам само за незаконни начини.

единствения начин ешзаличаванещ без свидетели,само така ще има спрадевливост,и ще сме с чисти раце......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чл.343 в от НК. Лошото е, че нашите доби по душа и убеждение съдии ги осъждат само на пробация и ?лишаване от право да управляват МПС???. Още по-лошото е , че утре Ангелчо пак го хващат и пак пробация и лишаване и вдругиден пак и пак.........................

Втори път хванат да шофира бз книжка-та тоя е потенциален убиец!!!!!!!!!!! Незабавно ефективна присъда и в затвора при дядо си-дъртия мухльо Мангалов!

Чудна работа! От къде този неграмотник има пари да си купи такова лъскаво и скъпо возило, това първо. И защо след като вече са го хващали да каре без книжка и няма право да има въобще такава не са го тикнали там където е и дядо му?

Скъпият джип въобще не го прави по- малко оръфляк:)

Защо ли? Защото в нашата скапана република, ако мога така да я нарека парите са двигател за успех, заради това!

Е, да отчетем, че преди годдини товва не беше възможно. Днес е възможно. Това е напредък, а капка по капка - вир става. И става държава.

За такова нарушение да го вкарат в затвора за 10г. минимум! Няма дори завършено основно образование, а кара BMW X6, което струва минимум 69 500 лв. втора употреба. Тия полицаите толкова ли не можаха да измислят както в америка: "Съпротива при арест" и направо да го убият на място!

Айде да не пълним коментарите с глупости! Лесно се говори , на приказки всички са силни! Ти ако беше щеше ли да стреляш и след това да обясняваш, че е при съпротива? Кой нормален човек иска да си създава насила проблеми? Ако всеки тръгне да стреля и раздава правосъдие на това вече му се казва друга нещо ... в една нормална държава трябва да има закони ПРИЛОЖИМИ ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ . Проблемът е, че няма такива .

Внука на царя-менте, който бутилирал алкохол-менте си карал МПС-то без колан и с книжка-менте, издадена му заради диплома-менте. Е, стига ментета, де!

Аман от тия Рашкови. Да вземат да ги затворят всичките до девето коляно-все ще се намери за какво и да спрат да ни занимават стях.

Да, това показва колко сме държава! Какво се чудят щом става въпрос за цигани, ако беше българин щяха да му смъкнат и кожата от гърба! Какво го пазят този контингент, все едно са толкова полезни за развитието на държавата?

...само да добавя, че този е бъдещ убиец!

Рашкови са членове на ГЕРБ и ще им се размине

Аз вече няма да гласувам, така че много не ми дреме на кой е член!

Бяха. Вече няма да са. Бойко не може да огрее навсякъде...

За документна измама по чл. 313 от НПК се дават от 1 до 3 години, 5 не може :) Но явно и 3 дена не може, ако си платиш на прокурор да ти заведе делото по друг член/ка.

ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ВНУКА НА РАШКОВ ,БЕДАТА ИДВА ОТГОРЕ ,КОЙ Е ИЗДАЛ ТАЗИ ФАЛШИВА КНИЖКА ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ ,НЕГО ГО СЪДЕТЕ ЗА ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ И ПРАТЕ В ЗАТВОРА. ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ВИСШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ИЗВЪРШВАЩИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Тези Рашкови явно още не могат да проумеят какво се случва.

А той защо е навън и шофира - документна измама извършвана с години. Май затова нещо си има закон който предвижда ефективна присъда в затвора!!!!

Мисля си, че най-доброто наказание за циганския "аристократ" със сини джуки ще бъде полагане на обществено полезен труд - да мие кенефи, или да прекопава градинки ми се струва подходящо, предвид образованието и квалификацията му.

Как такъв ще създава красота по градинките... Аз ще копая градинки! Той да отива в мината да копа въглища!

Ами добре дошъл, г-н Ром с Кола! От кога Ви чакаме да ни дадете повод?! Ама много благодарим за любезното отношение и двадесетте лева! Съд и Прокуратура, натиснати от обществото се чудят за какво да ги наврат на тъмно и топло, а те гледай как мило помагат! Хвани сега тези 2 години за подкуп на длъжностно лице, още 6 месеца за шофиране без книжка.. и

Ам айде ся да почваме нарушенията - без книжка, отделно щот е отнета, сигурно е бил и без колан, опит за подкупване (и то СРАМ - 20 лв), проверка на произхода на парите с които е купена колата от този който му я е дал ?

Кой ли ще се облажи сега с Х-6? На 20г. без основно образование, какво ли работи, за да плаща подкупи, потдържа скъпа кола, какви данъци плаща за приходите си? Кой ще го разследва и какво ще получи, а с това с което ще го глобят, ще се покрият ли разходите по разследването, или всичко пак на наш гръб ????

не се притеснявайте. полицаите не са взели парите но съдии и адвокати ще ги взимат и цигането пак ще фучи по улиците

Ако беше некой от ДАЙ щеше да ги земе , даже и по-малко

Никак не е лошо нашите законотворци да помислям малко и за криминилизиране на карането след отнемане на книжката. Понеже няма как да се предотврати карането на автомобил от човек с отнета книжка, може да се промени закона и ако са ти отнели книжката за 3 месеца и те хванат да караш примерно първия месец, останалите директно да ги си ги лежиш. При някакъв много лек режим, но целта е да не можеш да се качиш и да караш кола. Но май ще чакаме някой с отнета книжка да предизвика смърт на пътя и тогава ще се сетим за тази мярка.

Жоро, то си е криминализирано. Чл.343 в от НК. Лошото е, че нашите доби по душа и убеждение съдии ги осъждат само на пробация и ?лишаване от право да управляват МПС???. Още по-лошото е , че утре Ангелчо пак го хващат и пак пробация и лишаване и вдругиден пак и пак.........................

Дано не му се размине този път

До кога ще наричате този мазен циганин-разбойник "ЦАР"? Ако той е цар,то ние,българите,да идем да се хвърлим в Дунав?Това ли сме заслужили,журналистите не са ли учили история,кога сме имали циганин за цар и откъде се пръкна неговото крадливо и нагло семе?!

Естествено, че ще го арестуват - 20 лева са си жива подигравка с властта. Виж, да беше предложил 50 или 100 - това е по друга работа....

Абе откъде тоя неграмотен циганин има пари да кара BMW X6?! Ало, данъчните, спите ли?!

Не спят, пълнят джобовете и всичко им е наред....

Ниакъв компромис на престъпната гадъ!

Сега да го съдят не за подкуп, а за обида към длъжностно лице. Безобразие, ще му предлага само 20 лв, е, не е ли обида това? Да му беше дал 200, нямаше и да разберем за случая. ;)

Полицията ни стана за смях-един прост циганин да се подиграва с властта! Нека управлявщте да си видят работата и да си спомнят колко бонуси и за какво са ги взели...ето,един прост пример с подхврлените от един дрисльо 20 лв.

Проблемът е не толкова в смешната полиция, а е в още по-смешния съд!

във всичко,облечено във власт!

Aма каква е тази работа как може да се шофира без книжка.Ако съм аз ще ми стъжнят живота,а на г-н Негово величество ПРОСТО ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.Е каквае тази справедливост?!!Щом са му взели книжката и пак се е качил на кола значи е въпрос на време да го направи отново.Само ефективна присъда и лежане в затвора ще гарантира на обществото ,че все пак закона е еднакъв и за българи и за роми.

И сега да не въртят нещата само около подкупа. Тук има престъпен рецидив - каране на автомобил с отнети документи, при това неправомерно издадени! За това да го държат в ареста до произнасяне на присъда, защото може да извърши ново престъпление, като отново шофира автомобил без документи!

Е браво да ходи и да гние където му е мястото.

С малко се подкупва в тази държава, 20лв пари ли са? Но майтапа на страна, ще видим, как ще го санкционират, нали е рашково внуче.

САМО ТАКА ! БОКЛУЦИТЕ В ЗАТВОРА !

Гонете ги до дупка тези нагли боклуци - не ме интересува цигани ли са или марсианци - всеки с подобно държане заслужава арест и затвор ! Откъде пари да кара такава кола - защо не се самосезира скапаната ни прокуратура с филосова велчев - ако не е на негово име на кой е и може ли да докаже произхода на парите за тази кола ? Или пак борис велчев ще развива теории, че нямало места по затворите ! Нещастници ... добре че полицията от време на време си върши работата, но дотук - прокуратура и съд са корумпирани мижитурки !

за гоненето до дупка на боклуците съм съгласен, ама не само циганските , но и българските , турски абе всички които нарушават законите без значение за произхода. Но за това , че полицията си е свършила работата не съм съгласен - "НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ?"

Тия олигофрени щяха да ме забършат в Пловдив. В една тиха и тясна уличка шпориха с над 70км/ч. Добре, че спрях да ги изчакам да вдигнат праха по улицата

Простия циганин си остава прост циганин! Да им беше дал 500 евра и щяха да му донесат книжката в тях. Нали си гъзар и караш Х6