Подкрепят над 200 000 уязвими деца с мерки по Европейската гаранция за детето

ЕК и УНИЦЕФ отбелязаха постиженията на 3-годишна програма за преодоляване на детската бедност и социалното изключване в Европа

Обратно в новината

Коментари - Подкрепят над 200 000 уязвими деца с мерки по Европейската гаранция за детето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са децата роми,но жалкото е ,че откраднат парите и те пак неграмотни,агресивни и нищо реално не им помагат.35 години никакви резултати няма,освен да ги учат само за правата им

Кога в България д(ефектът) "деца раждат деца" ще бъде криминализиран????? Ако ромката не е започнала да ражда на 12-13г. и с нейните детски баща и(28 годишен) да взема и на внучето детските, я обявяват в катуна за "ялова"..... Ако аз (на 50г.) отида и си купя булка (от родителите и) на 13г. цялата държава + БХК ще ме нападне и осъди като педофил, обаче ако направи ром - това е "традиция" която АЗ трябва да чинно да уважавам, да плащам данъци, за да има за гореспоменатите детски...

Хей, хванете и се стегнете! стига стр лъгали хората с помощи, все едно сме някакви бедняци! Оправете курса към еврото както трябва да бъде, а именно 0.60 лв за евро и всички числа ще си дойдат на мястото! Всички числа са верни (от глоби, през заплати, до всякакви социални плащания), просто курса е грешен! Кампанийно вдигане от една страна на глоби и такси, и от друга - държавни заплати и социални плащания е залъгалка за популисти! В България всичко изглежда ниско/евтино, защото курса на лева ни се държи изкуствено нисък спрямо еврозоната! Това е пладнешки обир от централно банкерската каста! Кампанийното вдигане на социалните плащания е изключително вредно!

Всичко ще се оправи, когато недоучили роми започнат да лекуват роми, не заради друго, ами защото неромите ще са пребити от ромите. Просто колелото на циганизацията явно трябва да направи един пълен оборот. Тогава природата много бързо сама ще реши етническия проблем.

Явно отново пари за ромите

Чух че скоро булгаристан ще се побратимява с раджастан... повечето били бритчеди....

батко си шукар си.

аз съм дядо на 25 г

Циганчета. Какви мерки? Да ги вземат от родителите им и да ги възпитат да бъдат добри граждани - да не крадат и да не просят?!

Тя цялата държави проси пари от ЕС на най-високо ниво, ти искаш циганчетата да не просят.. Просията е офоциална политика.

Най-добрата превенция на детската бедност е ограмотяване и задължение за бачкане за родителите и кастрация за тези, дето не щат да се ограмотяват и бачкат!