Съюзниците на САЩ одобриха удара по Сирия

Основни сюъзници на САЩ подкрепиха нанесените тази нощ удари по военновъздушната база в Сирия, предаде БТА, която цитира големите информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Съюзниците на САЩ одобриха удара по Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не съм за насилие, но изчадията меркел и оланд...

И ние не оставаме по-назад. В този час всички основни медии са включени в пропагандната кампания - начело с БТВ, разбира се. А в момента тече скромен митинг на АСС-представители в България на главорезите от т.н.умерена опозиция, представен като такъв на сирийската общност?!

сАЩ СА МНОГО ''''сИЛНИ'''' --БИЯТ СЕ С ПО-СЛАБА ДЪРЖАВА !!!!!!!

А Русия само със силни, Чечня, Грузия, Украйна!

ХАХА мОМЧЕ СИРИЯ НЕ ЗАСТРАШАВА сАЩ !!!!!!! ОПОМНИ СЕ ........

На САЩ трябва да се гледа като на Хителрска Германия в период 1939 - 1945 година. По същия начин трябва да се гледа и на всички държави, които днес подкрепят военно нападение над суверенна държава без да са обявили война на тази държава. Надминаха всички нормално-разбираеми граници. Кой всъщност управлява САЩ и иска да поеме целия свят? Не е Тръмп, не беше Обама, не бяха предните президенти. Кой е тогава?

Каквото посееш, това ще пожънеш.

Абсолютно вярна поговорка. Важи във всяка една посока.

Купените политици на ФАЩ излъскаха бастуна на Тръмп и неговите кукловоди. Колко са жалки тези плазмодии, сложени подмолно с фалшиви избори и пропаганда в т . наречния бял свят.

А къде ще ходят та няма да одобрят ? Като види човек кои са ги одобрили му става ясно че работата е ялова , затова търсят подкрепа. След ударите може да ходи комисия и да установява каквото си иска , но ударите са нанесени. Интересно че ми прилича на действията на един цветнокож преди няколко месеца - едно говори , друго върши и винаги са прави , защото силата е на тяхна страна. Така разбират демокрацията и така искат да я наложат и на другите страни от тех се иска само да слушат и да изпълняват, иначе крилати ракети ще им изпратят , а може и нова ислямска държава да им създадът.Изобретателни са в тази насока.

НАГЛЕДНО НИ СЕ ПОКАЗА,ЩО ЗА "ЦЕННОСТНА"Е СИСТЕМАТА НА ЗАПАДНАЛИТЕ!!!ОЩЕ НЕ СА СЕ ОТТЪРСИЛИ ОТ КРОМАНЪОНСКИТЕ СИ НАВИЦИ И ВЗЕХА ДА ПОУЧАВАТ,ДУХОВНО ИЗВИСЕНИ НАРОДИ,НА"ДЕМОКРАЦИЯ"ПО ЩАТСКИ!!!

Еха. Толкова бързо и единодушно не се е случвало даже в СИВ. И никой от демократичните медии не попита как така след бомбардировака със ЗАРИН има само 85 убити. Как се разхождат хора без предпазни средства. Защо без разследване и доказателства се бомбардира суверенна държава, при това без резолюция от ООН? Кой е агресора?

монопола на САЩ и Брюксел в Европа трябва да си има своя край.

Американците ще започнат да харесват непредсказуемия Тръмп. Докато Китаеца е в САЩ, Тръмп проверява реакцията на Китай-Русия. Интересно, дали Русия ще спре ИДИЛ да заеме атакуваното летище. Вече е ясно защо Меркел гледаше уплашено Тръмп: Европа трябва да плаща САЩ да си разиграва коня.

Две щрихи от руския печат за не особено надарените умствено... Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что последствия присоединения Крыма к России привнесли множество трудностей в экономику страны. Оптимизация здравоохранения привела к массовому закрытию больниц и падению качества медицинской помощи в России, утверждают эксперты. К 20212022 годам страна по количеству больниц может достигнуть уровня Российской империи 1913 года...

Тролчета червени, най-напред се допитайте до централата как да отговаряте, защото да опровергавате официални източници си е чиста проба идиотизъм... А минуси си слагайте...То и преди изборите ги слагахте и накрая се оак..те...

България е съюзник на САЩ. И ние одобряваме.

САЩ=ИДИЛ=ТЕРОРИЗЪМ

...Тероризма?

ВИЕ, да не сте от ОНИЯ, дето разнасят пици ТАМ и държат на избирателното си право ТУК?

НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ---И ТОВА Е МНОГО ЛОШО !!!!!!!!

Всички тези държави описани по-горе обявиха пред света че са престъпни, това нападение над Сирия е агресия и Сирия би трябвало да обяви война на всички тези по-горе изброени държави. Тези 59 ракети са равни на около половин милиард долара, с тези пари ако имаха желание можеха да помогнат на много деца по света да живеят поне на минимума.

Гордият рейд на Кузя струваше 300 милиона долара прюс приводнените два самолета по 30-40 милиона...С тези пари колко гладни русначета могат да се нахранят?

САЩ=ИДИЛ=ТЕРОРИЗЪМ

Съюзниците на Съединените Терористични Щати подкрепиха осъществената от тях атака на суверенна държава в опит да помогнат на терористичните си частни ислямистки отряди от Ал-Кайда! По същия начин съвсем наскоро подкрепиха и атаката срещу Дейр-ез-еор...Убивайки 100 сирийски войници подпомогнаха атаката над града на ислямистите от Ислямска държава, които замолко не го завзеха целия! Както се вика: от терористи за терористи!

Откак съществуват като държава, каубойският манталитет в САЩ не се е променил. Тази държава не може да живее без война, но някъде далеч от собствените си граници. В същото време са неспособни да водят военни действия и затова от зората на авиацията основно използват бомбардирането без оглед на това какво и къде разрушават и какви жертви понася цивилното население. И така до наши дни.

цялата подкрепа за войната на САЩ против Сирия би била правилна,но само при условие,че действително е използвано химическо оръжие-но ако това не е истина-извършена е нагла агресия против независима държава.Извод :по -силния винаги е прав и той пише историята.Този свят загуби мярката за добро и лошо и ще живее все по-трудно.

Голямата лъжа на Запада е, че в Сирия не одобряват Правителството си. В тази връзка за дебелия янки звучи логично сирийското правителство да избива собствения си народ. Но в Сирия войната е срещу ИД, а не срещу Правителството. Помнете, че това може с лекота да се случи и у нас. Кърджали обявява независимост, а САЩ обявяват София и Правителството ни за терористична организация и започват война в подкрепа на Кърджали.

Точно това се случи в Югославия.

А?! Краварите биле имали крилати ракети?А?! Обаче той Путин и щял да ги свали сичкити със C-400 ама й нирачил штоту й гулям стратег!Тъй тряа да е било!

На 27 октомври - 1915 г. Варна е подложена на бомбардировка от ескадра на руския имперски флот. Тя включва 3 крайцера, 3 броненосеца, 6 миноносеца и 5 помощни плавателни съда. На 10 януари т. г. се навършиха 73 години от една от най-зловещите бомбардировки на София. Столицата ни е атакувана от 180 американски бомбардировача и 100 изтребителя. Четете историята! Накъдето и да се обърнем - все ни е отзад!

От бомбардировките над България от Сащ и Англия са загинали около 4500 души и още толкова са ранени. Десетки хилади разрушени и повредени сгради. Това е първият ни сблъсък със западната демокрацията.

Мисля Сирия имаха желанието да ни се поставят на прага на война с Турция. Е видяхме какво му се случва на всеки, които се опита да си помисли да се изправи срещу Турция

Змията е най-опасна, когато умира. Свържете фактите: 1. Ликвидирането от самата Сирия на хим. оръжия навремето, констатирано след проверки от съответните международни институции, поради което не разполага с такива; 2. Съвпадението по време на т. нар. атака с такива оръжия, за която без каквото да било разследване и доказателства Тръмп твърди, че е извършена от сирийската официална власт, с предстоящата визита на Си Дзинпин. 3. Ударите на САЩ по Сирия, без каквато и да е санкция от ООН, както действат бандитите през нощта, следваща началото на преговорите между Тръмп и Си. И става ясно, че се касае за провокация от страна на САЩ, които посредством мекеретата си Турция и Садитска Арабия снабдяват с всякакви оръжия, вкл. химически т. нар. сирийска опозиция, състояща се не само от сирийци, а от сбирщина измет от къде ли не, върлуваща както из Европа така и по целия свят. Нареждането от Тръмп на ракетни удари по Сирия няма друга цел, освен от една страна водене на преговорите със Си по тертипа на Ал Капоне: С добра дума и пистолет в ръка човек може да постигне далеч повече, отколкото само с добра дума. От друга сплашване на останалия свят с налудничавото все още пъчене на САЩ, че са световен жандарм. С тези действия не демонстрират нищо повече, освен всеизвестната си на света мафиотска същност и че Тръмп не е никакъв бизнесмен, а поредният дебил инсталиран на президентския пост от изродите, които му дърпат конците, с което само ускоряват тяхната гибел. Защото от такива разумните хора, които изповядват: Един за всички, всички за един, не се страхуват! Първият ефект несъмнено ще бъде още по-голям срив на и без това свличащият се рейтинг на Тръмп не само пред света, а и пред онези американци, които гласуваха за него.

Нападнаха Ирак под предлог, че имат химическо оръжие, но нищо не откриха. Сега там се трепят на поразия. Същото става и в Либия, но медиите мълчат! Защо хората масова бягат от там? Какво става в Йемен? Кой създаде ИД, и кой я финансира? Кой финансира така наречената опозиция в Сирия? Защо сега ще организират въздушни удари? Някой да ги е нападнал? Нали са демократи? Дакаже, кой е виновен и го накажете! Защо трябва да се трепят други хора?

Току що 6,7 и 8 американски флот са ударили Москва

Ние,българският народ ,на книга в НАТО(без да ни питат) НЕ ОДОБРЯВАМЕ ракетната атака срещу ПРЕДПОЛАГАЕМ ВИНОВНИК за химическата атака.Каква е тази защита на интересите на САЩ на хиляди километри от ттериторията му.И в ИРАК очна така.Търсиха нещо ,което не намериха.Жалко за милионите хора.

Гавариш от свое имя

Не очаквайте, че ако веднъж сте се възползвате от слабостта на Русия, ще го правите вечно. Руснаците винаги идват за си приберат "вересиите" и когато те дойдат - не очаквайте, подписаните от вас езуитски договори, ще ви оправдаят. Те не са си струва хартията, на която са написани Ето защо, с руснаците трябва или да се играе честно, или изобщо да не се играе. Ото фон Бисмарк

И какво значение има кой какво е казал? Това заплаха ли е?Какво е?

Освободихме Ирак, Либия ... въобще спретнахме една "арабска пролет" ... в момента "освобождаваме" Сирия ... и така докато целият свят не "цъфне" пролетно...и Европа не се напълни с ислямисти.После ще ви обясним какво следва.

Е маските са свалени. Хвърля се една бомба, обявява се че я е хвърлил този който ни е неудобен и се започва война. Войната се оправдава с накърняване на изконните американски интереси. Това е вече нормално. САЩ обявиха че целия свят е в полето на техните интереси, т.е си е техен. Всичко това гарнирано с някакви глупости за демокрация. Вече се видя коя е "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО" Пък вие си говорете колкото искате глупости.

Напълно позната история: 11-септември нагла провокация с последвала агресия в Афганистан, убийството на нарочения виновник Бин Ладен; Нарочен че използва химически оръжия Садам Хюсеин - агресия, убийството му; Нарочен Белград че е агресор в Босна - атаки, сваляне на Милошевич, Ратко Младич - Хага, построяване на най-голямата военна база на САЩ в Косово; измислени издевателства на Кадафи - война, свален, убит от дебили; Сега вояната с ИД и АЛ-Кайда срещу Асад, провокация че е използвано химическо оръжие, нувенне журтви и разиграване на нескопосана документалистика с фалшиви кадри, удари с томахавки. Всичко е съшито с бели конци. Провокацията с цел оправдаване на агресията е чифутски метод, използва от нацистите-ционисти в операция Глайвиц за нападение срещу Полша 1939 г. Нищо ново под слънцето. Тръмп е пълен идиот, да се хваен на докладите на ЦРУ и Пентагона, чиито началници служат на Ротшилд и кликата му, а не на президента и народа на САЩ. Жалко за всички отрепки, които ръкопляскат на САЩ - Западна Европа, Австралия, Япония... все подлоги на жидоянките.

Russia is NEXT

Васалите няма как да не подкрепят суверена си. Освен всичките видове зависимости, т.н."демократичен" свят е основан на фалш, лицемерие, двойни стандарти и насилие. А американците отново доказват, че каубойския им манталитет не се променил за малкото столетия, откакто съществуват като държава.

Нашите гъзоблизци - Паси, Боко, Чоко и останалите простаци, няма ли да изпратят поздравителни телеграми до най-големия световен миротворец - държавата на краварите? Може дори да им благодарят, че вече почти 80 години не са хвърляли бомби по София.

Чакай малко.Преди няколко месеца видни наши русофили основаха клуб на привържениците на Доналд Тръмп(шаренкова маренкова и тем подобни идиоти)

Шъ опрайм работата! Тази дупка вече не е дупка (разбирай клуб)! Старшина Курнелов.

Нарушаваш международното право и получаваш подкрепа? Странно, но факт!

ФАЩ отново показаха , че цялата им работа е като един пробит от изтъркване сценарии от холивудски екшън ...А подгласничките - държави курви от еврогейския съюз само допълват жалката картинка! Да избиеш малки деца с хим. оръжие и после да предизвикваш Русия по такъв нагъл начин го могат само те!

Голям майтап:)))съюзниците ''одобрили'' ами нали за това са навързани като свински черва за да си одобряват гешефтите..Така направиха и при садам с измислени химически оръжия ама си останаха ненаказани от ''междубародните институции'' и за това продължиха със същия плам в Либия Сирия.....

Одобряват, а после се извиняват - "Бившият британски премиер Тони Блеър изрази тъга, съжаление и извинение във връзка с публикувания доклад за войната в Ирак".

Разстоянието по въздух от Сливен до Севастопол е около 600 км. Значи, за "Ново село" вършат работа и тактически ракети "земя-земя". Дано не ги чуем да фучат в небето над Варна!

След атаката в Санкт Петербург, ударът в Сирия не представлява изненада, а продължение.

Най-правилно са се изказали японците. Реално че САЩ създадоха идеала, да имаш атомна ракета стигаща до там, че да си гарантираш мир. Част от изказалите се са подлоги, а Турция и Израел си гледат интереса. На британците, а и на САЩ трябва да се напомни, цитати: Нахлуването на коалицията начело със САЩ и Великобритания в Ирак през 2003 година би могло да бъде главната причина за появяването на терористичната групировка "Ислямска държава", каза в интервю пред CNN Тони Блеър, заемащ поста премиер на Великобритания в началото на операцията. Войските на коалиционните сили, водени от САЩ и Великобритания, нахлуха в Ирак през пролетта на 2003г. като част от операция "Иракска свобода" за свалянето на режима на Саддам Хюсеин, когото Вашингтон обвини във връзки с международни терористични организации и притежание на химическо оръжие за масово поразяване (което впоследствие беше опровергано). В хода на разговора водещият попита Блеър дали той не мисли, че "хората, виждайки укрепналите позиции на ИД, не намират, че нахлуването в Ирак е основната причина за това". "Мисля, че в това има истина. Разбира се, не трябва да се мисли, че тези, които отхвърлиха Саддам (Хюсеин) през 2003г, не носят отговорност за ситуацията през 2015", беше отговорът на Блеър.

Целия свободен и демократичен свят подкрепя удара от снощи. Всичките готини страни на света са заедно, и Турция дори. Само МадаФакаРашата, и Иран риват - и двете 'готини' държави.

Какво е мнението на китайците?

Жалко е ,когато на база непотвърдени обвинения умират хора и в същото време правителства взимат становище по чисто политически причини на база на декларация на някой си, когато логиката на събитията е точно противоположна!

Във всеки един момент, в който местните главорези, приятели на САЩ, търпят критически загуби, се налага да им се помага отвън! Къде с дипломатичски натиск, както в Украйна с Минск, къде с директна военна намеса! Не може да има ненаказана победа на тези, които се борят против световния жандарм! Какво значение има, че става дума за агресия срещу суверени държави и законно избрани техни ръководители? И какво значени има, че поводите са смехотворни и измислени? Това е американската "демокрация"! И който и да доийде там на власт, промяна в това поведение няма да има!

Впрочем заглавието е абсолютно неточно! Правилно е да се каже, че "марионетките на САЩ" одобриха удара по суверенна Сирия!!!

Някой чул ли е дали в поразената авиобаза са унищожени химически снаряди и при унищожението им колко военни са били обгазени? Щото ако няма обгазени, вероятно няма химически оръжия, съответно самолетите, излетели от там не са носели такива. А ако наистина бяха, някой представя ли си колко много повече биха били жертвите на такава атака? И как така всичко беше снимано толкова професионално и толкова бързо стигна световните агенции, също някой сеща ли се за истинската причина?

Споко, хора, просто руснаците помагат на пионката си Доналд Търмп да направи имидж на решителен президент. :)))))

Всеки нормален човек, който следи събитията по света би си задал въпроса:Защо му е на Асад да употребява хим. оръжие след като по този начин,ще си вкара автогол и ще последва това,което се случва,още повече,че нещата вървяха в полза на Асад?! Същият сценарий на американците ,само че в друг аспект! Садам беше свален, че произвеждал забранено химическо оръжие,беше свален, после се оказа, че са размахвали някакъв прах за пране пред света за по-голяма убедителност. Сега обвиняват Асад за употреба на такова, с цел да го свалят!Каква е гаранцията, че това не е дело на американците,т.е. те да са употребили такова оръжие с цел да бъде обвинен Асад?!

Асад употребява БОВ и избива собствения си народ защото е психясал. Рано или по-късно, на всеки диктатор злоупотребяващ с властта психиката му рухва. Това го казва историята. Друг съвременен характерен подобен пример е м-р Путин. Затова в нормалните демократични държави е приет принципа на мандатността. Изтича определения срок и президента си търси друго поприще. И не го преследват кошмари за преврати и заговори, които сриват психиката на диктатора и го превръщат в масов убиец.

Имаш доказателства? Ти си супер, предай ги в американското посолство, ще ти се зарадват. :)))

Или ид под давление на фащ правят една поразия, фащ приемат, че мъгливото предположение е достатъчно /като в Ирак/ и понеже им изнася / те са го измислили все пак/ "отмъщават". Конфликта който беше позатихнал се разпалва с пълна сила. Англичаните са съгласни по принцип ама Тони Блеър сега го разследват нали?

да му продадем на путин вазелин, ама на 40% завишена цена!

ти не забравяй сам да си намажеш точката с вазелин като излизаш от вас

Ами твоят "идол" дето го възхваляваш постоянно защо мълчи?