Бареков оттегли безусловната си подкрепа за ПГ на БДЦ

Николай Бареков оттегли безусловната си подкрепа за парламентарната група на БДЦ, заяви самият той в изявление до медиите.

Обратно в новината

Коментари - Бареков оттегли безусловната си подкрепа за ПГ на БДЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро Бюрека ще трябва да връща парите,които ме се дадоха за митинги,купуване на гласове и агитация и тогава нещата ще станат напечени.

Ако все още има някой, който не знае какво е ПЕДЕРАСТ, пардон, че и малки деца четат!!! - ХОМОСЕКШУАЛ - те това е: НИКОЛАЙ БАРЕКОВ!

Рядко може да се види такова пловдивско......лице. Значи е от породата на редките.....лица. Остава сега да разредите и сводките за изявите му по медиите и фалшивите митинги, изпълнени с много любов от негова страна и с много домати от наша, и готово.

Знам го от бебе.Още когато го осиновиха не знам от кои маичин дом го доведоха си беше все същия. Лъжеше мамеше крадеше цигарите на децта .Сега като потрасна изправи погледа .Като бебе беше силно кривоглед.В характера му преди и сега няма разлика

Извинете моля но аз за първи път пиша. От къде си измисляте че скоро съм публикувала съобщение.Кой пише от моя компютър.

българия без цензура = партия. в демократична държава, членка на ес да има партия, която е наречена на желанието да няма цензура е доста съмнително предприятие, което донася съмнения относно а)демокрацията; б)партията; ц)ес; д)всичките четири. а)лидерът на партията на фалиралата ктб отново доказва, че "демокрацията" е (продажба на кебапчета) + (спонсорски пари на "бъдещи" лобисти)=пари прим. разбира се, че бареков не може да се мери с юнкер, но само с това, че продажността при едните се мери в кебапчета, а на другите в "проекти". б) партията на ковачки е отломка от бкп. ц) в ес има вече много отломки не само от бкп!!! колкото до създаването на реална опозиция на статуквото... хм... на кого ги говорите тия, а другари от "вилна зона"? хахахахахааа

Ехеййй, Барек, жив ли си бе? Дека се затри бе човеко?

Бареков! Радан! Бареков! Радан! Уф. Обърках се.

БИСЕРИТЕ НА БАРЕКОВ Николай Бареков. 14 юни 2014 "Аз съм най-силният човек в държавата. Толкова съм силен в момента, че дори не обръщам внимание на тези разправии между политици и бизнесмени" Николай Бареков. 01 септември 2014 "Ако бях цар щях да ви оправя за 8 дни, ама съм Бареков и ще ви оправя за 8 г." Николай Бареков 18 август 2014. "Аз мисля, че след 5 октомври ще бъда министър-председател. Това каза пред журналисти председателят на "България без цензура" Николай Бареков при регистрация на коалицията в ЦИК, предаде"Фокус". Николай Бареков 29 май 2014 "Аз ще бъда само след месец действащ европейски депутат, зам.-председател на комисия в ЕП и най-вероятно - зам.-председател на една от големите групи, преговаряме с три групи, основно водим разговори с консерваторите, с либералите също, но да ви кажа новината - имаме вече разговори с ЕНП.

Sega se krie za6toto ne mu stiska dupenceto. Na pikazki wsichki sme guemi! Barekov-budnata sawest na BG.....

Бареков щеше да бъде на върха, ама му фалира касичката ктб ...

Бареков е абсолютно изперкал - патологичен маниакален егоцентрик. Явно много се е претоварил. Всичките му съждения в горния материал са несъстоятелни, безсмислени или налудничеви.

Sega se krie za6toto ne mu stiska dupenceto. Na pikazki wsichki sme gòemi! Barekov-budnata sawest na BG..... Po-skoro e 6ube i ne mu stiska

ivo10

Тоя питекантроп ще ме съсипе от смях.

Тоя малоумник само АТАКА могат да го приемат.

Я пак да повторим заглавието: БАРЕКОВ ОТТЕГЛИ ПОДКРЕПАТА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА СМЯХ ХА ХА ХА

Николай Бареков 18 август 2014. "Вие български журналистически плазмодии, явно жадувате да ме видите мъртъв. Ето какво ще ви кажа, ако не спечелим изборите сам ще се обеся, защото не мога да върна толкова чужди пари колкото съм похарчил от създаването на ББЦ и колкото ще похарча до края на кампанията."

Браво! Заслужаваш скунса на гоподарите.:) Как ще те искат мъртъв бе шуте? Кой ще весели народонаселението? Ти си най-ценния политически клоун на днешния наш политически пазар :))))

Това миризливо лайно, вживяло се, че е политик стигна чак до Европа, успя защото не се намери кой да го смърцафоса да си седи на задника и си изкарва хляба с работа, а не с плямпане. И от там му се носи вонята, сигурно не му е достатъчна заплатата.

че само шест ли останаха ? а щеше да е министър председател .

Бареков "подава ръка на Радан Кънев", но никой не иска ръката му, понеже та ВОНИ!

Добре че Бареков се маха! Бареков донесе само негативи на ПГ на БДЦ

Ма тоя защо е жив бе? Малии колко зле изглежда.

И условната си подкрепа да оттегли, все тая! Някой помни ли го този кой беше?

Аз ви раправях, че материалът е един какъв си, ама вие ... Щом се намериха добри хора да го направят тоя и депутат в България, и евродепутат. Заслужавате си го.

НЕОСПОРИМ, при това!!!

Държава в която за евродепутати се избират хора като Спукания капут и Митко Капкин не заслужава да съществува.

jingiby

Като го видя този евродепутат и се сещам за матряла дето ги избира тия говеда и ми става лошо...

тази кукла на канап пък като какво се изживява?!

Мили хора, от ЕС---отървете се от тази смрад Нико..Й бареков----където се допре сее смрад! ИДВА ВАШИЯ МОМЕНТ мили хора от ЕС! Отсвирете го тоя!

Спукания капут нали уж държеше честта на Сплескания офицер до възглавницата си....Най-ме кефи факта, че този малоумник похарчи милиони на Цветан Василев за да плати на простия булгаристански матриял да го избере за евроидиот. Ще се пукна от смях.

steltian

И сега този булгаристански матриял плаща милионите на Цв.Василев на КТБ.Защото сме прост народ и не можа да разбере за тези 25 години че един обещава ли много е или мошеник или е луд.А ние точно него избираме.За това сме на дъното.

шефче, дебил бил ама си живее като симеончо в брюксел, с тлъста заплата, прави се на велик, когато иска говори по всички телевизии, а тези които гласуваха за него духат супата, останаха си с кебапчетата, които собственоръчно им пече, а за ктб съвсем не искам да говоря. еба ти електората.

В скоро време ще остане и без ББЦ. Свършва цицането. Изоставят го. Той нали си уреди европарламента и му дреме. Поне да си седи там. Не ни трябва акъл от него. Фукльо недодялан! Голям пульотик се извъди!

Боко Мутрата извадил коледния потфейл и си Напазарувал подаръци за бандитескоте управление !!! Напазарувал си Отново Депутати ! Пак !!! Демокрация ли ? ГЕРБ управляваха със 117 депутати Малцинство .С Напазаруваните от Атака и РЗС !Помните ли ? Сега с Четворната Коалиция ГЕРБ+РБ+АБВ+НФСБ+ +Напазаруваните те пак ще ни свият 8 те Милиарди заеми взети само за 2 месеца управление !!! Спите ли ???

Не, работим!Правим пари, за да оцелеем от това, което ни причини БСП-АТАКА-ДПС. Ние не спим, а работим, за да живеем! Мисля, че такива, като теб спат! Даже са слепи!

Виждаш ли, колко минуса имаш? Значи? Или си платен, или спиш, или въобще не си в час! Само ти си си харесал поста! Толкова е очевадно! Жалко за теб и за ограниченото ти мислене! Жалкоооооооооо. Много жалко!

Трябва да има закон, в който, ако предадеш партията си, като тази фашкия на снимката, да нямаш повече възможност да си в политиката, камо ли в ЕС. Какво правиш там бе селянин? Не се ли излагаш? Или си толко прост, че даже не се усещаш, колко си жалък ти, и всички предатели, които гласуваха за теб!

Аз съм известният Петър Волгин! Затова тъпунгери, слушайте като ви кажа нещо: Бареков е No 1 !!!

Кой е този Петър Волгин, изобщо не те познавам, а Дудука си е дудук.

Той е един дето лиза г...а на Орешарски когато ни продаваше на Путин.

Ега си талибана?

Тоя е уникален ДЕБИЛ!!! Ама тези, които гласуват за него са не по-малки дебили....................

Що не си пиеш кафето със Станишев в Брюксел ами си седнал да ни оправяш

Малее, кво стана? Баш безцензурата, наложи цензура.Бах ти българския цирк!Как мое да не го слушат.Той ги вкарал в парламента, ами да ги извади!

Не е луд Дудука, луд е който му дава баницата! Чували ли сте тази поговорка?

Бареков е прав.Не може да подкрепя предатели и продажници, като хората на Ковачки.

Такъв дебил като Дудука едва ли ще се пръкне повече!

...тези, които го избраха и изпратиха за 4 години в европарламента с тлъста заплата май са по-големи дебили от него! ;-)

nikoga ne kazvai nikoga

Тази отврат,съвсем се разсмърдя!

Само пълен идиот би гласувал за този аморален урод на снимката!

Бюрек, как не те е срам точно ти да говориш за КТБ, вземи върни парите, ама и Цв.Василев един умник няма що... да те направи евродепутат...

вах,ама тоя лумпен още ли му давате да плямпа като празна воденица.каде са му таблетите??!!каде му е армята?!тоя не спира да лаже и крадне.

Абе, гевреков, да те питам аз тогава - що приемаше под крилото си всеки, дето имаше некой лев преди изборите - ЛИДЕР, Партията на жените, ММА бойци и прочие сволач, пък сега - оттегляш? Кога ли ще те оттеглят и тебе кредиторите ти, та да мирясаме, шут такъв...

Да изоставиш хората, които ти повярваха и застанаха зад теб на изборите и да криеш с еврозаплатката си в Брюксел, пък и на мож да се правиш оттам, това го може само цървулът бареков!

Да вземе пример от Станишката и да изпадне в забвение! Ей го за по-малко от година и вече слава богу, започнахме да забравяме кой е!

Точно защото вярваме в честността и отговорността му и аз и моите приятелки гласувахме за сладурчето Бареков.

Докеде стигнахме ? Някои ПОВЯРВАХА ,на един шут!?