РБ опитва да задържи подкрепата на ПФ за кабинета

Реформаторският блок опитва да запази подкрепата на Патриотичния фронт за кабинета. Николай Бареков обяви, че Борисов има ултиматум от ЕК да се освободи от ПФ.

Обратно в новината

Коментари - РБ опитва да задържи подкрепата на ПФ за кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барек като не те питат на се обаждай...Я кажи колко милиона даде да те премат при консерваторите?Мазен лайномет...

След като вече се 'бивши' кадри на дпс , то тогава Корман Исмаилов да ги взема в партията си и да ги прави министри . Все пак ние сме държава на абсурдите, а не Швейцария на Балканите ... П. П. Някой връзва ли се на този цирк от страна на дпс / Делянчо, Павел, Сава / ?

Не можах да разбера, как стана така, че гласуваш за Атака, а получаваш правителство на ГЕРБ и РБ! Голям номер ни извъртяха!

Питай Сидерофф - ако не е заминал за Варадеро с Гаджева :)

Сега ще управляват с подкрепата на дпс, с явно отвращение, но няма как. При нови избори няма да влезнат в парламента. Вече си показаха гнусната мутра и не могат да излъжат избирателите си. Ще трябва доста да се потрудят да мидлят нови капани. Пък и ще се изпокарат. Морални,умни и красиви...ха, ха.

Те щом няма да минат бариерата от 4%, значи можем да очакваме управление на Атака с патриотите, подкрепени от БСП. Това ще е много хубаво за нас! А наздраве!

Нямаше да припари не до НС, а и до София, ако не бяха предаванията по неговата телевизия на Велизар Енчев и Стефан Солаков ( утре в 10.30). Тръгнал с другия му селски простак- Валентин Касабов ( който силно люби и мрази, идиотът му ниеден) да гонят, че и да бият В. Енчев!

Борисов имаше шанса да освободи ислямския агент - избра да го остави на поста. Защо бе Борисов? Защо? Кой те избира тебе - ние българите, Ердоган или ЕК?

Не си искрен, Искрене! Нито си мислиш, че Исмаилов е агент, нито си мислиш, че Борисов е избран само от българите.

i_iskren@mail.bg

Защо безскрупулните безбожници си мислят, че всички са като тях?

Бареков като какъв се представя,защо не обяснява причините за този конфликт в истинската му светлина!Нали беше срещу ДПС или символично за пред хората,беше уж срещу неоосманизма,необразоваността на избирателите,външната намеса от Турция,а сега се прави на европеец,но не и на защитник на българските интереси!Кой е популист в момента?Защо от ЕК считат за популисти ПФ при наличие на факти за ролята на етническите партии и техните деяния през прехода?Но след като ДПС бяха активни чрез ЕП да се домогнат отново,а останалите европредставени партии тотално неактивни да обяснят властовите им намерения публично в Брюксел,включително и Бареков,сега се занимава с интриги да се докопа до безпринципно до властта!И пак за пари естествено!

дпс предизвика тази реакция на т.нар. "демократична" европа, чрез своите обръчи при "либералите" (явно и там е раздавано от българските милиардни заеми). тези "демократични" действия за пореден път доказват, колко долно е пропаднала управляващата каста на ес. гнусотия до шия. а възелът е по-сложен от гордиевият такъв. може би е крайно време не да се разплита, а да се сече! това е! до там я докараха. и така ще стане!

Амин!

ни е ЕС и къде остава националният ни суверенитет ако това е истина: "Бойко Борисов е получил ултиматум от Брюксел до сряда да се освободи от ПФ, обяви междувременно в кулоарите на парламента евродепутатът и лидер на "България без цензура" Николай Бареков".

рб съвсем скоро ще са прах, а ес/ек, които изнудват и обедняват народите на европа ще бъдат наказани така, че никога да не могат да излязат от блатото, което сами създадоха, не, а ще затъват все по-бързо и по-бързо в него. до пълно удавяне. така ще е!

Този капут , какво се обажда от силажната яма ! На следващите избори дори за пари никой няма да гласува за този капут ! Всички майни са такива затова ние северняците където и да ги видим ги блъскаме!

Гласувахме за Реформаторския блок - получихме Б. Б. и Цв. Цв., че и Лукарски - скромното и кадърно момче!

Това което приказва Бареков, са пълни глупости. Истината е че разни мутри и Доносници около Бареков и ДПС искат да разцепят Управляващото мнозинство. Затова са пратили бивш кадър на ДПС, за военен министър. И точно тия мутри и доносници около ББЦ и ДСП ( турски агенти ) , са наприказвали глупостите в Еврокомисията. Бареков + мутрата Брендо + доносника Алексей Петров= партията България без цензура. ББЦ искат да правят коалиция с БСП и ДПС, а са си сменили името на Билгарски Демократичен център. ББЦ са абсолютни измамници и крадци.

Не е тайна че когато бареков говори ( така де мърда си устата ) - Ехти фалцетния глас на агент Павел ( лютви местан )

Sm3hurk0

като чуя мутра и се сещам за ББ, и други таекондисти с черни колани

Значи мутрата-патриот Слави Бинев може да бъде председател на комисията по КУЛТУРА в НС,а етнически турчин не може да бъде замминистър или пък Пенев -областен управител.Пишман -патриоти,четете Конституцията и не демагогствайте а ла рубладжията Сидеров......

Давам ултиматум на ДИРа да се отърве от посраноските тролове:))))

Много , дълго се застоя Борисов на втория си мандат. Време му е да си ходи - страната няма нужда от политически трупове и недоучени авантюристи. За това малко време направи куп нови поразии, увеличи дълга ни, разцепи пенсионерите, изпоназначи кадри на турските тайни служби, лъга, маза, дуеше се и ни писна пак. Гответе паветата...

Доган колко ще плащат тоя път?

Значи да очакваме изключените от ДПС двама депутати, които към момента са "независими" да глауват за ГЕРБ или да преминат към Корман Исмаилов, с което отново осигуряват необходимите за ГЕРБ гласове.

А доколко двамата изключени депутати от ДПС наистина са "изключени" и наистина ще бъдат независими от ДПС? Не са ли те ключа към стабилността на кабинета, дори и без ПФ, ако тези двамата ДПС депутати се "влеят" в редиците на Корман Исмалиов - ата протурска партия? Ако се окаже че наистина с тяхните гласове ГЕРБ се задържат на власт единствено в името на властта , това не превръща ли ГЕРБ е заложник на протурските интереси. С други думи - ако ГЕРБ не служи на протурските интереси - пада от власт, и изтърва кокала!!! Дали ще се окажа прав ?!

МАСКИТЕ ПАДНАХА, ГОСПОДА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ. ОТ САМОЛЕТ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ БОКО ТИКВАТА Е ЗАЛОЖНИЦА НА РЯЗАНИТЕ ФЕСОВЕ.

Боже,на повече от два милиона души сложиха за управител хаирсъзина Пенев.Ама бат Бойко нали знаеш, че това не е Пеньо Пенев,не е Владо Пенев,дори не е Любо Пенев.Надявам се.

Щом Орешарски направи Марияна Георгиева министър на спорта,Бойко няма да остане назад.Бил в някакъв списък.

Много добър коментар на Yordan Michev "ДПС изключи депутатите Гюнай Хюсмен и Муса Палев, за да направи услуга на Боко Мутрата. Така заедно с котиту на Баракова, Хюсмен и Палев вече на Боко не му е нужен Патриотичния фронт, защото събира над необходимите 120 депутати. Със 120 депутати правителството не може да бъде свалено. ДПС си изигра добре картите, но се питам къде са тук протестърите, умните, красивите и невероятните, къде са Цона, Генов, Иветте... Не виждат ли приликите със ситуацията преди година? Котиту Баракова, Хюсмен и Палев ли ще са "златният пръст" за Боко, Радун и Гоце?"

Поздравления за Йордан Минчев - сатанинския им план е разгадан. Отказват се от ПФ и заиграват в заедно с ислямистите, в името на властта и личните облаги. Както е казано "любовта към парите е корена на всяко зло" (не самите пари, защото те са средство, а любовта към парите). Може би това е бил първоначалния им план, но са се чудили как да го отиграят, защото знаят, че народът ненавижда ислямистите заради неприкритата им антибългарската политика. Между другото, това е илюминатския план за България, ненапразно Сакс-Кобург-Гота кръсти сина си Симеон-Хасан, ненапразно ... Подготвят ни отново (както през 14 век) за турския камшик ... Време е наистина, с цялото си сърце да се обърнем към Господ, преди да ни бъдат нанесени предстоящите непоправими удари!!! Молете се всяка сутрин, молете се на обед, молете се вечер, кажете на всичките ви роднини да се молят!! Дано Господ се смили над нас и ни помогне както Той намери за добре!!!

Местен

Интересно, колко от плюещите по исляма ходят всяка седмица на църква.

За всички които плюят по ПФ, но се възхищават от постиженията на Швейцария, имам един въпрос: Коя е най-голямата партия в швейцарския парламент, която отстоява на всяка цена старите им традиции и ценности и която има достойството да се изправи и пред ЕС за да защити каузите си? И да не знаете отговора ще се досетите сами.

А МОЖЕ ЛИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ИМ МАЙКА ДА ПРАТИМ ЕДНА ЗДРАВА БЪЛГАРСКА ЗАВИНАГИ!

Ебати предателя е този Бареков!!! Този е равен по наглост на Станишев и Горбачов. Спряха плащанията от КТБ, вече няма "гювеч", оплете си личната кошница и ги заебава тези тук защото авантата в ЕС е по-голяма оттук. Ех, друго щеше да бъде ако Цветан Василев не се беше издънил. Тук щеше да е "папкането". Доверявайте му се пак, тъпаци!

Ако казаното от Бареков е вярно, това обяснява тези назначения и упоритостта, с която се отстояват. Просто се търси начина ПФ да бъде отстранен от управлението. На мястото на В.Симеонов аз бих отстъпил, за да проверя дали това е така, да се изгавря и видя тогава какъв нов повод ще си измислят, за да изпълнят заповедта от Брюксел. Ако е истина, това е още едно доказателство, че България е протекторат и се управлява от марионетки, което ще срине имиджа на всички управляващи партии. А за да запази своя, В.Симеонов би могъл в замяна да поиска правителството да изпълни някое от наистина важните му искания - на първо място да започне изграждане на стената и затягане на имитрационния контрол. Тогава пак ще стане интересно, защото Турция и ЕК не позволяват. В крайна сметка каквото и да се случи, все ще има полза. Поне заспалия народ може би ще се убеди кой и накъде ни води за носа. Като начало и това е нещо.

Трябва да се премахне българския парламент и правителство. Само това е спасението. Трябва директно да се управляваме от Брюксел. Дори Украйна се усети, но за сега опитва само с някои министри чужденци. Тази сган българска, българин не може да вкара в правия път.

Нахалници! Вместо да махнат Исмаилов от пост, който не му приляга, те се молят ПФ да отстъпи. Боклуци. Реформатори с фесове.

Една успешна тактика от страна на ПФ ще бъде да накарат фесовете да гласуват за ПФ. Т.е. и те да станат патриоти. Любопитно ми е какви ще бъдат коментарите в този случай. Ако не привличат повече електорат, тогава ще си останат като Волен - я влязат, я не влязат.

"РБ държи на подкрепата на ПФ", но по-скъпи са им турско-сините ценности.... явно отдалеч всички тонове на синьо изглеждат по-добре отколкото червено със турско-синьо петно/леке по средата ...но това е само игра на цветове или ако искате зрителна измама...още няколко пропилени години докато и това правитество си отиде с гръм и трясък ....

Разбирам ги "реформаторите" - още нище не са "заработили" във властта! Време , време трябва !

Да.Орешарски пееше тази песен.

АКО НЕ Е ЖАЛКО СТАВАЩОТО Е СМЕШНО. И БАРЕКОВ , И КАРАКАЧАНОВ , И КУНЕВА - ПРЪМОВА И ПЪРВАНОВ СЕ ПРИПАДАТ ПРЕД БОЖЕСТВОТО БОРИСОВ. ЕГАТИ И ЦЪРВУЛИТЕ , ЕГАТИ И НИЩОЖЕСТВАТА! ТО НЕ БЯХА БОЙКОВИ ЗАВЕРИ, ТО НЕ БЕ ЛЮБОВ НЕОБЯСНИМА КОЙ И КАК ДА МУ СЕ СЛОЖИ! АБЕ ПРОСТАЦИ, УТРЕ ЦЕЛИЯТ ВИ ЕЛЕКТОРАТ ЩЕВИ ПЛЮЕ В СОРАТИТЕ!

Патриотичният фронт се оказа долнопробна вонаща пасмина. Некадърници на квадрат и на куб ...

защото отстояват позицията си ли??

Другите по читави ли са - ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, ББЦ, РБ, АБВ? Бивши и настоящи ибрикчии. Всъщност в тоя занаят бивши няма.

Николай Бареков обяви, че Борисов има ултиматум от ЕК да се освободи от ПФ. Този може и да лъже за да стане фактор. Ако не лъже жалко за Бойко Борисов ако ги послуша. Някой във Франция и Велокобритания дали поставя ултиматуми кой да подкрепя правителството? Или се репчат на нас защото минава номера.

Не се съмняваме, че Брюксел нарежда на Тиквун и Реформаторите. Само те се връзват на страческите мераци, които не са морални, ама що-годе законни... да се оправят тези, които са си гласували за Йес-сърите..

След като ГЕРБ е отново първа политическа сила, то явно си го харесват такъв какъвто е.

Хайде Борисов пак запя старата песен на нов глас основана на 4 ноти: арогантност,безпардонност,надменност и лъжовност.Глупаво е да се разчита на къса памет у хората.Всички помним че не ПФ са предлагали сътрудничество а ти отиде да говориш за такова и се съгласи с техните условия.

На Бареков ни бих вярвал ...

Бареков хич да не се надява,че някой ще опре до него!Той е крайно ненадежден и противен и е унизително всякакъв контакт с тази долнопробна пачавра!

пф е единствената партия която представлява и защитава националните интереси и от която брюксел се опитва да се оттърве.

Искаш да кажеш, че ПФ иска да се оттърве от Брюксел?

ами бареков може и да е прав, амн от продажници, които слушат брюксел и анкара

a кой балък е гласувал за подлогата Бареков ?

Жалък спектакъл разиграва Бареков с тези свои изказвания. Това момче е толкова незряло, че се страхувам какви ще ги надроби като евродепутат. Забравил е как се хвалеше, че е говорил против Борисов пред колегите си там, сега безцеремонно му се предлага. Очевиден е стремежът му към власт, но виждам, че премиерът е наясно какъв човек има срещу себе си. Няма бъдеще партия с толкова неуравновесен водач.

Защо няма поне една партия или коалиция с ясна антикомунистическа идеология и действия, за да отпаднат всякакви съмнения за европейското ни развитие? А то във всяка партия комунисти, доносници, агенти и мутри. Ще се окаже, че онези 99%, наистина са си гласували за комунизЪма и бай Тошо. :(

Идиотите са 100%, а не 99% като гледам минусите.:)

Идиотите са тези, които още сънуват "европейско развитие", защото и децата вече разбраха, че такова е невъзможно в мъртвата хватка на УСА, ЕС и Турция.

ЦЦ= Цв.Цв. - това от реформаторския блок нищо ли неозначава за Вас.Управлявате четвърта седмица с престъпник, тиквоци и плевунски екстрасенси.

Я кажи, какво му е престъплението? Че то иначе, като Станишко стана, "Ще има фалшификация на изборите" каза го безброй пъти и накрая, Костин бродската уйдурма!

Убил е доцента и IT специалиста който възтанови записите от незаконните послушвания от цецомобила , ако незнаеш.Това престъпление в нормална държава се наказва а не се избира и фалшифицира с пари от КТБ.

Ама Бареков, как драпа и иска да се добре до кокала!! Жалък идиот. Пуска тука все някакви партенки? И от къде я има тая информация?? А РБ, те я направиха тая попара, сега да се оправят!! На министър от РБ, защо сложиха и заместник от РБ??