17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега просташкия им навик да закръглят нагоре при връщане на ресто или да се ослушват за левчета ще се наложи да замръкне

Данче, а нощен градски транспорт кога?....или поне такъв с удължено работно време, включващ и метрото - нали гледаме към Западна Европа? или от там само цените взимаме...даже в старанието си - и ги надскачаме.

Здравейте,Нека си протестират . Днес ми взеха 19 лева за кратко разстояние.

нЕма им стъпимЕ! Само изгубени туристи ще возят накрая...

и они не пасат трева ... метро, рейсове, тротинетки

Айде бакшишът остана без бакшиш.

Извинявам се за въпроса,НО- ЗАЩО отказват кратките курсове???? Не виждам логиката. Бих основал таксиметрова компания- Само кратки курсове и съм сигурен ,че ще изкарвам повече.

добре изнудват бакшишите. Да вземем да отидем към техния синдикат, току виж ми издействали да нямам данъци върху заплатата, да ги поема държавата и без това не ме интересува дали ще има пари за пенсии и за образование.

Страна в която само бакшишите стачкуват е за боклука!

Що бе, у нас и полицията стачкува.

значи дважди за боклука

Пак не смятам да го местя!

Kalin

Просто не ги ползвайте а те нека си дигат цените колкото си искат.Само токоа ще гинокороми до робжтят на пазарни начала

Всички да се джендъросват като емилито и на тротинетки да хвърчат.

Пълна глупост е да им вдигат минималните цени. цените на такситата в София са високи и в момента за услугата, която предоставят. Колите са мръсни и стари, а шофьорите - прости и нагли. Не мога да разбера защо всички управляващи в държавата винаги клякат на бакшишите. Това не е от сега - мине не мине време и като се надигнат на протест винаги им клякат. Защо обаче ми е абсолютно непонятно.

И какви се явяват бакшишите , че общината , респективно ние , живущите в тая община да им плащаме данъците ? Без тях няма как да се движи световната икономика и понеже те са капацитети по всичко но неможещи нищо и необразовани ние сме им длъжни затова , че благоволяват да ни вземат парите и поради тази причина трябва и данъците да им платим ? В тоя ред мисли защо не поемат 60% и от моите данъци при положение , че поне произвеждам и предлагам продукт с добавена стойност от която изкарват по нещо всички от веригата производители , снабдители , разпространители , данъчни и пр ?

Всичките тюфлеци карат на газ, дебелаци миризливи, които пушат и не се къпят, шофират пияни и дрогирани.

Нямам особено високо мнение за таксиметровите услуги в София! Мнооого меко казано. Първо, доста от такситата всъщност са прикритие за доставка на наркотици и проститутки. Срещал съм шофьори, които не правят нищо друго. И то в коли на известни фирми. Някои директно са ми предлагали. Второ, имам чувството, че половината са с помпи. Не знам как за едно и също разстояние сметката може да варира с 50%. Трето, на тяхната услуга изобщо не може да се разчита. По улиците не спират. Като ги повикаш на адрес не идват. А живея в центъра. И най-обичам някой да ми спре на улицата, да свали предпазливо прозореца и плахо да ме попита "За къде си?". Ужас. Да не би да се мине и да направи кратък курс. На такива дори не им отговарям. Ако си на работа, работи! Четвърто, някои коли са под всякаква критика. Вътре е кочина. Колата имаш чувството, че ще се разпадне. Нямат GPS. Не знаят адреса. Минават по заобиколни маршрути. Карат като джигити. Пето. Да търсиш бележка от бакшиш е като да чакаш от умрял писмо. И тези сега искат увеличение на услугата! Коя услуга? Каква услуга? А зад тях стоят едни мутри, които не допускат пиле с жълта кола да припари. Спомняте си какво стана Юбер, нали? А защо стана? Защото те (такси компанийте) плащали лицензи. Да, плащат. Но не лицензи, а пари под масата. А откъде идват тия пари? От заеми от приятели и пенсията на бабата... Докога ще се оставяме най-простите и най-гръмогласните да ни прибират парите, които се събират под формата на данъци?

Тоест от моите провинциални данъци ще плащате патентния таксиджийски данък на софийска община щото щели да дойдат със сопите..... Абе вий нормални ли сте? Ами ако ние дойдем с мотиките?

Айде, елате, де!!! Но не идвате. Седите си на село. При ракията и трушията. Затова парите ви ще се събират и източват. Свиквайте или идвайте! Само не мрънкайте!

С твоите не но виж с моите СО го прави и аз определено не съм съгласен !

Таксиджиите може да са всякакви, но ако народа ни се бореше за интересите си както те, щяхме да сме много напред!

По-високи тарифи = по-малко клиенти. Избора си е изцяло ваш.

Наложи ми се да ползвам такси скоро за кратко разстояние, за което няма връзка с градски транспорт! Две компанни един и същ резултат- няма свободна кола, която да ви обслужи - извод не са гладни таксиметровите шофьори в софия, щом си подбират само дълги курсове, против съм изобщо да могат сами да си избират курсовете, трябва да им се назначават

София е голяма, но на такси не се качвам. В повечето случай това са най-лошите шофьори с най-многото престъпления на пътя. Полицията рядко ги спира за каквато и да е проверка заради и това те си правят каквото искат!

Цената трябва да я определя пазара, но да се плащат лицензите на тези полуграмотни смръдльовци от нашите данъци...!!!???? това е връх на наглоста. Дотук бях с тази "услуга". Да мрат от глад!

На такова нещо не съм се качвал поне от 20 години.

Основен закон на герберастката простотия в СО: Едно нещо никога не бива да поскъпва само. Очаквайте няколко седмици по-късно, пак със срок от догодина да поскъпне и билетчето за адския транспорт!

Не потребявам! Пеш, с колата или с колелото.