Коментари - Почти две трети от сърбите са против въвеждане на санкции срещу Русия, но има условности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

српа е квдратна кратуна затова сме ги били в сума ти войни винаги са били против разума и против българите, да се ебтвгз сега

В България 5/6-и са ПРОТИВ ВОЙНАТА/санкциите.

в бг само копековците са против сакнцийте а те са 7-8% но много гласовити така че затвори си плювалника путлерстки

Защо не брош и негласувалите?

на тези 5÷6%?

Журналистите наблягат на "цели 20%" промити мозъци са за, но не и на 64% против санкциите!!! Алооо, смешници!!! Там не са с промити мозъци още!!! Браво на сърбите!!!

И ти ли го забеляза. Доктора каза същото.

...както и 3/4 от българите, но кой ги пита. Горе долу толкова е процента на хората притежаващи здрав разум.

Всички в отделението сме със здрав разум.

Освен тези с подкупен разум. Проституират мозъка си.

Тези бити и ебани сърби кой ги взема предвид? Ще си умрат заедно с майка им русия. Хърватска и Косово ще ги шибат в следващите 100 години. За Българшя...ще премълча:)

Министърът на външните работи на Сърбия Никола Селакович заяви, че Белград не може да приеме резултатите от т.нар. референдуми в украинските области, контролирани от Русия

Глупендери, Русия загуби войната, заради санкциите. Плюс това икономиката на БГ се скапа повече от Ковид, отколкото от войната Украйна - Педераша. Когато идват милиардите от ЕС не сте против. Всичко добро в БГ се направи с помощ от Европа. Ако не беше крадливоро педи Боко, щеше да и поне 5 пъти по-добре. Но вие и в това се провалихте. 12 години един мутрак от СИК избирате. Трагедия, не народ.

Ами тогава няма ЕС за тази дива ориенталска пасмина. Да ходят в Раша.

А у нас 3/3 са против санкцийте, ама кой ни пита ... То тия санкции са срещу нас, а не срещу Русия . Тия гейове където ни управляват са за бесилото на площада.

Глупости. Един файтон хора сте.

Вкъщи на масата ли сте 3/3?

2/3 !!! Идете в Сърбия и кажете нещо против Русия...най бързият начин да отидете в болница....а сега пак го изтрийте

Кретените са такива - като им кажеш истината, налитат на бой веднага.

Съдейки по гласовете са 5/8, 62.5 процента. Изобщо не е малко, за но кой ви пита. Да бяхте гласували.

И ако всички правителства в Европа са единодушни по отношение на санкциите срещу Русия какво ще се промени? Ужким първият пакет с исторически санкции трябваше да възпре Русия от нападението, после да възпре Русия от дълго воюване и сега сме на пакет номер 8. Отново без резултат. Да не говорим, че "единодушието" по санкциите варира значително когато става дума за газът и претрола. Поредните еврогейски глупости, че така ще се постигне нещо. Кой знае какво са им обещали в замяна на подкрепата за санкциите.

п.ткинофил си! познах те няма да се криеш! Та да те попитам ти сега какво предлагаш? да оставим п.ткин да изтрепе украйнците! нищо да не му правим и след това да оставим п.ткин да завземе и полша и други държави и нищо да не му правим? това ли предлагаш или пак се обърка?

Тролче с въпросителен

Не! по скорто ти си вредния тука! вреден не само за себе си но и за цяла българия! п.ткинофил! дори платен мога да кажа! разглеждай се като рпедател! за копейки продаваш държавата на рашистан! хубавото е, че на на с 77г рашистански ботуш ни стига! знаем какво е и как е! изживели сме го! Но имам съвет към тебе! след като толкова много харесваш п.тката защо не идеш да се биеш за нея в украйна! Така всички печелят! България понеже продажници като тебе ще изчезнат пък и ти сами! ще докажеш колко е правилно да ходиш да трепеш цивилни хора! Та бегай! Даже аз ше ти платя билета! Не да ми лаеш от тука!

Няма да е лошо