”Слънчев бряг” готов за туристите

Курортът "Слънчев бряг" е готов да приеме първите гости и туристи, каза на работна среща в Бургас Елена Иванова - председател на Съюза на собствениците в туристическия комплекс.

Обратно в новината

Коментари - ”Слънчев бряг” готов за туристите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие може и да не сте готови но англичани французи австрийци и белгийци са готови.А напоследък се увеличават сърбите македонците дори гърците даже и турци идват... А да запитам пуританите вие виждали ли сте курорт без проститутки?Аз не знам да има такъв.

Az pak s moite finansi sam gotov za 4adar mogila!Suny beach 6te triabva da po4aka!

Аз, ако исках да се тъпча в жилищни квартали и кутийки за жилища, щях да си стоя в родния си град - той поне по-добре уреден.

Иванова да каже, колко пречиствателни станции бяха построени там и къде се изливат отпадните води !?

Ейй затопли се времето и почнаха да рекламират бетонните джунгли наречени курорти!!! На всичко съм готов, но не и да ходя на почивка по нашето Черноморие, където ще ме одрусат безбожно много пари за почти нищо.

Аде стига бе Сънито си е супер.

Кое по-точно ти хареса там? Презастрояването? Мръсната вода? Навалицата?

Пари да ми дават няма да отида на Слънчев бряг.

има някаква грешка в статията, отдавна не съществува курорт Слънчев Бряг, на негово място има бетонно гето , сбирщина от мафиотски хотели.унищожиха хубавия курорт мафиотските изроди

Да, но туристите не са готови за Сланчев Брчг!!

Хаха, били готови. За какво? Почивка All Inclusive за 2 възр. +2 деца за 1 седмица, хотел 4*-2147 лв. Същото, но в Тунис, 1065 Е. Да не говорим за Турция или Гърция. Когато нашите курорти станат собственост на хотелиери, а не на мутри и др. подобни, няма да има оправия. Хората искат да са на курорт, а не на строителна площадка, обградена с чалга, курви, мутри, наркомани,мазни мангали в гащеризони и всякаква друга сган, дошла там да те рекетира с такси за плажна кърпа,чадър и т.н.

След масовото застрояване и замърсяване на черноморието единствения шанс за туризма ни е - много АТРАКТИВНИ ЦЕНИ,но при липса на добро обслужване ще привлекат само Манго от предишния постинг...

ЛЪЖА! Днеска минах от там. Малък стоителен обект!

Аз съм готов за почивка в Мармарис,Турция.

хтоест хромите, хнема хли хда хима хпочивка, ха? Хили хние хсамо хда хбачкаме? Хче хнапраим хкоалиция хс хбългарете хи хче хзадръстим хс хкаруците хцелото хви Хчерноморие хи хче хви хпрогоним хчужденците, хче хи хние хда хсе хизплицикаме хпоне хдо хколенете хили хмалко хпо-нагоре хв хсобственото хси хморе хв хсобствената хси хдържава....Хако хможе, хтака.....

Xубаво но ако мозе да ги няма проститутките, крадците, нахалните и цените да са умерени - тогава да -отивам там.

Готови били - браво, наточили са брадви, саби, рендета и т.н. даже и ток щяло да има. А дали ще има и вода ?

Може и вода да има, но тогава цените ще бъдат по-високи... нали разбирате, хората имат да избиват инвестиции;)

Едвам чакам,цяла година събирам 300 лева да ида да ги ръгна в Сънито за 25 дена!Оооох дано да не дойде облака тоя от Исландия!

e te 300 leva nqma te opraviat samo za parkinga

Слънчев бряг може и да е готов, но ние туристите не сме готови да плащаме на наглите мафиоти и да се къпем в л....на. Били готови, значи да ни дерат кожите още от рано-рано. Що за наглост!