Коментари - Почитаме светите Вяра, Надежда, Любов и София, столицата ни празнува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вяра, надежда и любов и майка им св. София нямат нищо общо с тази статуя на древният демон Лилит.

Неоезическа статуя на езическа богиня демон, държаща бухал в ръката си. Дело на новите езичници, безбожници и богоборци.

СВЕТА СОФИЯ не е име и личност а СТАТУТ на ВЕЛИКАТА ТРАКИЙСКА БОГИНЯ МАЙКА. Нейната БОЖЕСТВЕННА ПРЕМЪДРОСТ. Тава е основната и същност. Затова има цял светилищен комплекс от античността- МАДАРА(МЪДРАТА). Всички ЧЕРкви в ранното средновековие на Вярата на Св. Цар Константин Велики се наричат "Св. София", защото са пространството на Богинята Майка Богородица. В античността това са подземните храмове-могили, през неолита това са естествените природни пещери - "УТРОБАТА". Българина по род и римски император Св. Флавий Петър САБАЗИУС Юстиниан-УПРАВДА (21-ви ноември) строи в днешният им вид сестрите "Св. София" в РОДИНАТА СИ: Охрид, Сердика, Адрианопол и Цариград. Самшят той е КЮСТЕНДИЛЕЦ. А това БогоУгодно деяние извършва, след като малагистите събарят предната "Св. София" в Цариград в метежа NIKA(победа). На това се покланят юдействащите правоюдославни - на разпятието на което пише NIKA. Имп. Петър Юстиниан смазва метежа, затваря ПИДЕРАСТКИТЕ ГРЪЦКИ ЕЛИНИСТИЧНИ ГИМНАЗИУМИ за мъжка любов, прекарва гърчолята под СВЕТИЯТ КРЪСТ и ЧЕМШИРА със СВЕТЕНА ВОДА и насила християнизира малагистите. Разрушава Атина и Спарта и в следващите 1000 години това са села. Неговият съвременник Прокопий Кесарийски написва книгата "Анекдота ", където излива цялата си гръчка злъч срещу императора: Той, Юстиниан, не знае гръцки език а латинският му е ВАРВАРСКИ.

Не усещам ,.никаква вярва,не виждам никаква надежда,никаква любов...погледнете си статуята тя говори красноречиво,каква сган са нашите столичани..жалко много мъка има по тоя свят ,Софиянци са .доказателство..

Статуята е неоезическа, черен вампир с бухал в ръката.

А аз почитам, ремонта на ремонта, на ремонтите на Свети Данче! София, няма да я забрави, поне сто години!

Разпродажба! Уникален и компактен видеорекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:++----- https://welcome.to/carcam

София е най-скапаният град на света, не знам какво толкова му се радвате...

Напротив! Най хубавият е

100+

´секи селяндур се мисли за велик,че може да повръща по форумите за 20 цента от Сорос ....

Повеъщат безплатно унпосле си го хапват:)))

И във Лом е празник, скара бира, хай наздраве

Много е плашеща в лицето статуята нарочена за символ на София, с тези очи, като черни дупки. Ако зависеше от мен, ще и сложа едни много леко затъмнени очила, че хем да не му нарушавам правата на Чапкънов, хем да подобря визията. Да се замисли някой крупен вносител на очила и да предложи оферта на общината да сложат очила за една седмица и да ни питат дали няма да е по-добре.

И да добавя, че може да погледнете в уикипедията, какви са приказките за приликата със статуята.

Пореден антибългарски символ. Че малко солдати с автомати се извисяват на паметници в чуждата им България. С този паметник в София посегнаха там, където и турчин не е успял да унищожи - БЪЛГАРЩИНАТА.

Добре сте сложили снимка на тоя сатанински паметник, да ни напомня, че реално сме под робство

Бъркаш! Под робство бяхме когато на същото място имаше друг паметник.Не искам да му пиша името,защото ще си омърся клавиатурата а и не искам да си развалям празника произнасяйки името на един идиот

aз се препъвам в хлопащите сф плочници (на бг език им викаме троооотоари) и псувам ленин,сталин и путин (няма да ме разберете к"во казах)

Хаха. Може да е грозничък тоя пометник,но да не забравяме чии паметник беше преди това на същото място. ГОЛЯМ СРАМ БЕШЕ СЪЩО КАКТО С МОЧА

Кога ще местите богинята на смъртта в музея на евроатлантическото изкуство?

Снимката не съответства на заглавието. Тази статуя няма нищо общо с християнството и християнските светии

Честито ! Но дано да е за последно , защото много пожелахме да се смени Столицата на България с Някой друг град в Северна България ! Трябва Референдум или Мълчаливото съгласие на Северняците !

Както е тръгнало да се махат паметници, този от снимката трябва да е основен кандидат.

+++++

Грозничък е тоя паметник...

Тази снимка, която сте изтипосали най-отгоре,тази грозотия няма нищо общо с св. София.

Това е статуя на езическа богиня, не на Св. София.

А тая статия какво символизира??? Някъв демон