Почина Осман Бизанти, защитникът на медиците ни в Либия

Той вярваше в невинността на медиците ни, дори когато у нас някои допускаха, че "може и да има нещо” в историята със заразените със СПИН 400 деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Може и да има нещо" бяха думи на Иван Костов, позабравен вече съсипник на съвременна България. Как можа да ги каже!

Не знаех неговата история! Поклон пред този достоен и Храбър човек!

"Блажени гладните и жадните за правда, защото те ще се наситят" Светла му памет!

то голямо защитаване падна. Насмука се с пари години наред, а накрая дойде една лелка от Франция и ги освободи за 2 часа.

И винаги ще се намери БЪЛГАРИИН идиот да се изсере на хубавото. Защото той не е гушнал парички от някоя далаверка или нещо друго и го е яд до смърт. За пореден път - няма толкова злобна, завистлива и продажна нация като нас. Пък се цупете и мразете колкото си искате. Няма да се промените. Сякаш вие за без пари щяхте да ги защитавате - малоумник!

Александре, отвори си очите и виж колко са писали като този мърша "..." горе и колко са оценили доброто, сторено от адвокат Бизанти. Престанете да лепите етикет на цялото заради мършата, дето всяко стадо си я има! Те точно това искат. Кеф им прави на мизерните вмирисани от злоба душички всички да са окаляни в мизерия като тях самите. А това, че за разлика от тях останалите не сме свине - хич не ги интересува. Точното е: "Както обикновено ще се намери един идиот от мършата, презряна от българите, да се изсере на хубавото и да покаже на всички колко му е простотията."

когато ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ - ТАКИВА КЕЛЕШИ КАТО ТЕБЕ ДА МЪЛЧАТ, А НЕ ДА ПРАВЯТ АНАЛИЗИ НА ТОВА КОЙ КАКЪВ БИЛ. ФАКТИТЕ СА ФАКТИ. ЛЕЛКАТА ГИ ИЗКАРА ЗА 2 ЧАСА... ТОЗИ СЕ ПЮНЧИ ГОДИНИ НАРЕД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

до "..." : Затвори си най-сетне устата. Всички вече ти видяхме простотията и колко ти е шлаката между ушите. "Лелката" ги измъкна в ПОСЛЕДНИТЕ два часа. Ако не бяха запазвани до тогава, с голямо участие от покойния адв. Бизанти, как тя щеше да ги измъкне, бе гений уникален? Логиката ти за нищо не става, възпитанието ти - никакво - за мъртвите се казва добро или нищо, за сметка на това претенциите ти и нахалството ти цепят небесата и минават геосинхронна орбита. Нямаме нужда от простотиите ти.

Много ти се иска да ми е затворена устата и да не се чува друга гледан точка. ДВУЛИЧНИЦИ. Точно след 5 мин ще роптета с/у народа му ще ги наричате мюслита, сапуни и подобни. Ако искаха да ги избесят - на Кадафи нямаше да му дреме и щеше да го направи. Толкова ли си прост бе. Явно си - личи ти от писанията и двата пъти. прочети си ги. ЕДНИН ФАКТ НЯМА, ЕДИН ДОВОД НЯМА. ДОВОД !!!! Ок... за Хитлер само добри или нищо.... малоумник. Абе какво се замимавам с келеш който не поема и кухата си тиква.

jingiby

Интересно име: Осман Бизанти, т.е. Османец Византиец. Явно е от стара фамилия. Лека му пръст...

Човека заслужава паметник!

с това, което направи, той си изгради паметник в умовете и сърцата на българите по-здрав от всичкия гранит или бронз, дето може да се използва за това.

Дано има повече като него. Особено в Близкия Изток

явно достоен човек

явно достоен човек

Мир на прахът му

Добри хора има навсякъде ... Късмет е да ги откриеш! Бог да го прости!

вЕЧНА МУ ПАМЕТ. ПОКЛОН.

Добротата и достойнството са непреходни!Светът има нужда от такива личности и примера им трябва редовно да се припомня!Вечна му памет!

почива в мир! Добър и достоен човек, страдал заради истината.

Жалко един достоен човек по-малко.

където минем, трева не никне..

Само малките човечета и простотията е безсмъртна.

Явно е бил голям човек...

Бог да го прости.

Бог да го прости!

Явно достоен човек. Бог да го прости.