Почина един от ранените в масовия бой в Казанлък, 7 са в критично състояние

Оказа се, че участниците в сбиването са от същите фамилии, които се биха посред бял ден на централно кръстовище в Града на розите

Обратно в новината

Коментари - Почина един от ранените в масовия бой в Казанлък, 7 са в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичките са от боята...

Разсмяха ме, отивали на делото с ... брадви.

А някои хора в БГ все още се чудят защо е бил лагера в Белене по времето на соца.....

Хлебарки

Въстановяване на наказателните лагери....

Евала ! "Римляните" на съдебно дело - с брадви и лопати :) Иначе загубата не е голяма ...

Така като чета, изостават с материала. Все пак преди година са се сбили пред вратата на полицията. Днес трябваше първо да щурмуват Бастилията, после да изпеят заедно Марсилезата, да освободят зактворените си братя, и едва след това да екзекутират якобинците. Така е много дивашко и първобитно.

Значи, преди няколко месеца тия същите се бият пред десетки свидетели... задържат ги за 24 часа и ги пускат по живо по здраво?! Кой е прокурора, който ги е обвинил? кой е следователя? Кой е съдията, ако случаят е стигнал до съд? ПОИМЕННО, с трите имена - НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ на тези търтеи за да НЕ ПРАВЯТ НИЩО. Значи ние очакваме от тези институции да преследват престъпници, обвързани с политици и пари, а те не могат да обвинят и вкарат в затвора някакви диви мангали?! За какво са ни тия паразите бе, след като в същото време всеки е длъжен да плаща на частна охрана за да не му окрадат къщата?!

Интересно - отиваш в съда и си носиш брадви и мотики - какво по-нормално от това

Дългата ръка на Путин!

Човек, ти не знаеш ли че полицаите, прокурорите, адвокатите и съдиите с такива се изхранват?

само един. Скоро следващ мангал

както каза алцхаймера байдън: свиквайте, това е капитализма

Чудесно, нека се избиват мангалите! Само да можеше и софийските еничари да последват примера им.......

Се трепят! Оставете ги намира

В Белене никога не е имало цигани. Там са пращали неудобните на властта - без съд и присъда

33 години свобода и демокрация, а през последните над 3 петилетки и в условията на див капитализъм, доведоха до опростачването на един цял народи и до неговата тотална чалганицация и циганизация.

Тук си е за огнепръскачка, не трябва да се хабят патрони.

Еми така е циганите в гетата най многи банички да продават директорските постове за наште хора и ето го резултата ядат се като кучета и се множат като отцепените им от индия събратя в новата пакистанска република. И накрая ествествено няма да стане красиво.

а наясно ли сте че във циганските махали е пълно със оръжия и какво ли не.. представете си сега след 10,15г. положението, изобщо няма и да ви бавят.. мили ми български РАЯ/овчици

тази статия довежда до едни не много приятни заключения ! за разлика от българите циганите са задружни, подкрепят безрезервно родата си и са готови винаги да отстояват своята си правда, дори и ако трябва с бой! не ми се мисли когато се осъзнаят и решат да си правят държава какво ще се случи!

Е, има и добри мотиви в новината - използвали са земеделски сечива, пред които 9х19 има голямо преимущество.

Сичкото гладиатор на фронта в Бахмут.Вагнер и те с лопати са снаражени(техните са реактивни).It will be epic :)

Почина? Почиваш в постелята от старост заобиколен от близки. Тия се млатеха точно кат гладиатори. Убити, заклани.

мангал с мотика не бях над виждал 30г.

Хитлер да се върне

Това е бъдещето на България.

Полицията трябваше много да се позабави, и така щяхме да се отървем от повече матриял.

Дивия Запад дойде на изток. Демократи и либерали,замислете се защо преди 30 г такива ексцесии бяха невъзможни! Преди 5 м се трепали пред полицията. И нищо. Беззаконие и наглост цари на територията. Така трепят и невинни хора за да ги оберат. И пак нищо не се прави от властта,което да ги респектира и спре. Ама са избиратели на ДПС гроб

Или те да ходят при него

Евроценности сър!Давайте им още помощи и тези в болницата сигурно са здравно осигурени и сега трябва да се плати от нашите данъци и осигуровки и трябва да работим повече за да се дава на мангалите

Мани барута, лъка и стрелата брато. Те са много добри та като стигнат този технологичен връх се избиват един друг и не се стига до барут.

За убийство на циганин закона трябва да бъде променен . Тези животни , когато нападат са винаги по много и с хладни оръжия , мотики , коси и брадви . Ако се самозащитиш и убиеш 5-6 циганина с огнестрелно оръжие, ще ти дадат доживотна присъда , а не трябва да е така . Това все пак са животни .

Мангусти сър

Решили съдебния спор по взаимно съгласие, извънсъдебно. Спестили са времето на съдебния състав.

Ромеят Тодор Живкове (майка маруца - ромейка) внася през 1962 г. от Румъния 300 000 ромейци и 60 000 от Югославия (цар Киро е от Скопие). През 1937 г. е извършено прброяване на населението и ромеите са около 40 000. Съберете ги с 360 000 в 1962 г. и стават 400 000. От там идва сегашната им бройка - 1 500 000 минимум. ЕТО ТОВА Е КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА!!!

Само да кажа, че престоят в реанимация е 1000 лв/ден, т.е. това сбиване струва на плащащите здравни осигуровки поне 7 хил/ден... да не се чудят после къде са им парите от осигуровките.

На 10 ноември 1989 г. циганите в България бяха не повече от половин милион човека, работеха и не смееха да шукнат ! За 33 години демокрация, без комунисти, циганите в БГ са почти 2 млн. - най-малко четири пъти повече, а хелзински и безброй други комитети от ес и сащ ревностно пазят безкрайните им права !

Нов Освиенцим и два големи котела това е истината за тая зган

не може по сред бял ден мангали да се колят по улиците пълни с деца и нормални хора.. защо от полицията спят? такива трябва да се отстрелят на място и да не струват пари на данък плащащите превърнахме се в циганска гейска държава

Събирате ги, оставяте ги да се избият, а които оцелеят съдите с цялата строгост на закона. Това би трябвало да се направи. За съжаление всъщност сега даже няма да могат да определят кой е нанесъл фаталния удар. Глоби за телесна повреда и евентуално някоя условна присъда.

Изобщо не са 2 милиона. ТЕ повечето избягаха и те на запад.

Зелена енергия от сини тела.

Защо ще плащаме лечението на диваците?!

спрете им помощите, гсм-а и кабелната и те сами ще избягат в гейска европа

Кво ГПК, бре?! Тези са си за НК всичките.

И защо лекуват тези подчовеци ! Оставете ги на техните знахари !

Генетичната подмяна на провинцията започва в края на 80-те 90-те и 00 са десетилетията на поголовна подмяна. От 89-а до сега пълна проимяна на етническата картина има в 90% от Бг селищата. Но връзкарите и богаташпите си живяха в София и не им дремеше, зщаото бяха заети с мухане, пиене и тези три работи. Когато тяхното мъулчаливо съучастие стане излишно, и те ще са курбан.

Сигурно говориш против циганите нещо. Другото е ако си нормален човек с нормални възгледи и не си се продал на евроатлантиците и говориш каквото мислиш

Дано не е пострадала някоя кола.