Коментари - Почина Джорджо Наполитано - политикът, оставил ярка следа в историята на Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно този италиански дядка ще да е бил много добър комунист, направо прекрасен! Щом неолибералните глобалисти-сатанисти от т.нар. колективен Запад го хвалят толкова много. Че и цяла статия са посветили на о'бозе почившия дядка-комунист. Добре ще да си е сътрудничил и работил със САЩ и световния капитализъм, дядо Джорджо, еваларка! И ние в България си имаме такива "комунисти" и "социалисти", направо с лопата да ги ринеш. "Комунисти" и "социалисти" за чудо и приказ. И баба Корнела(с нейното вярно гуци-мултимилионер), и Сергейчо от ПЕСа, и другаря Свинар Гергов(а.к.а. свинарят на Гоцето), и БКП(БСП)-олигарсите, и чорбаджиите-изедници от средите на БСП, и другаря агент Гоце, и още много такива типове. Големите комунисти и социалисти - били за бедните и онеправданите, ама иначе всички ТЕ са богаташи, милионери, че и милиардери! Точно ТЕ са част от световния глобален неолиберален капитализъм. Този дядо Джорджо и италианските комунисти/социалисти и те така. И останалите европейски социалисти(комунисти) също. Всички заедно в един отбор със световния капитализъм. Иначе лошите социалисти и комунисти винаги и по подразбиране са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ленин. Да не говорим пък за Сталин - него лично го изкараха и вълк и мечка и най-големият сатрап и тиранин. След 1989г се осъществи пълна световна конвергенция(сливане) на комунизъм и капитализъм - бившите комунисти станаха също капиталисти, че и "демократи". На бившите комунисти им харесаха капиталистическите благинки и буквално зарязаха като барани яйца и Маркс и Енгелс и Ленин. Марксистката теория и учение станаха мръсна дума за пребоядисаните комунисти(социалисти).

Италия. Той предаде суверенитета ѝ. Докато министър председателят Алдо Moro бил затворник на Червените бригади, масонът Джорджо Napolitano, лидер на PCI (в съгласие с Berlinguer) се среща в САЩ с престъпника и поръчител на убийството на Моро Хенри Kissinger. В по-ново време по заповед на американците направи мек държавен преврат срещу законноизбрания Берлускони, за да отдаде суверенитета на Италия на глобалистите банкери.

Изрод провали италианците, произхождащ от супер богата династия, псевдо комунист, назначи банкера Марио Монти, които вдигна таксите на сградите и увеличи възрастта за пенсиониране до 67 години. През този период много италианци се самоубиха.

Много точно.

Дърт комунист в тесни връзки с мафията! Познато ли ви е? Днес нашите умни и красиви са такива… жалко за България

ами ето... това са повечето българи. Озлобени и промити мозъци....типични последователи на гнусния комунизъм който беше в България над 50 години

Ами какви да са. Шумкарски изроди.

коментарите на италианците в Twitter. Нито един, освен медиите, не пише нищо добро. Никой не обичаше тоя предател на Италия, мръсен ляв соросоид, масон и връзкар с мафията. Силна реч на омразата срещу него и дори Мъск почна да блокира акаунти, толкова италианците мразят този съсипник на Италия.

Добра дума няма в мрежите за него. Чужд агент, връзки с мафията. Предаде Италия в ръцете на глобалистите, премахвайки законно избрания Берлускони с мек държавен преврат.

Всичко е наобратно

Не беше слуга на нео глобалистката мафия

Така, браво за коментара.

Умрял от свръхдоза евермектин. Поредният умрял антиваксър

Дано измрат всички селяци около варна с варненските педали

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----- https://marketl.ink/biocom

Възрастта не е порок, но е проблем за управляваните, т. е. старците трябва да почиват, а не да пречат... В Италия, Гърция, сега в САЩ.... все дърти "мераклии" В Италия... президент и после "до живот" сенатор...!?!? Зарати такива, е понятието "политически динозаври".........

А ти си?

курвооооооо!

Бог да го прости. Поживял си, видял и хубаво и лошо.

От цяла Европа харесвам САМО Италия, Чехия и Финландия

И нашите да го последват.Да взимат пример

Още 2 години и столетие щеше да празнува, Бог да го прости