Почина Арне Трехолт - норвежец, шпионирал през Студената война за Съветския съюз и Ирак

Осъден е през 1984 година, а е помилван през 1992 г. Последните си години прекарва в Москва и Кипър

Обратно в новината

Коментари - Почина Арне Трехолт - норвежец, шпионирал през Студената война за Съветския съюз и Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусна предателска твар!!! Сега гори в пъкала в казана на предателите...

"През 2020 г. пише в норвежкия ежедневник "Афтенпостен" съвместен коментар с руски учен, в който авторите предупреждават Норвегия да не пренебрегва това, което те наричат законни интереси на Русия." Законните интерени на Русия са в нейните законни граници, НЕ ИЗВЪН ГРАНИЦИТЕ И!!! Тъпи ватенки.

Така, или инче, вулгарите все ще го духат

А такива като теб подлоги го духат от както са се родили явно като дефект в гумичката т а за това имаш пяна на зурлата си:)))

си е бил егати гомното. Ама се родил син на министър. И целия му живот песен. А сега дори и в новините влезе, че бил починал. Сбъркан е тоя свят. Сбъркан

И са...умрел е некакъв предател и ние кво да правиме. Требе да носиме плющени мечета пред руското посолство ли?

Естествено и нормално е дирника да възхвалява комунистическите боклуци! Триейки на хората смислените мнения и оставяйки глупостите пълни с нецензурни думи си незнам защо мислите, ще помагате на светия комунизъм да пребъде..... Да, тоя боклук мястото му е в ада! Кой знае колко живота е погубил продавайки се на дявола, да снася информация на сесесерето.... Комунисти сър.....

И те са се продали, рубло-лайнари.

80г., нормано е поживял. Тук всеки ден има статии за внезапно починали 50-60г. от двмократичните страни с висок стандарт.

По-добре от 'паднал от шестия етаж' в пРосия ;))

Самоубил се;)

сеедната възраст в белите страни е с 15 години повече от Рашка Говняшка - прави сметка а сега с тая война която почна Путкин вече е нарастналанна 20 години хахаххахаа

Достоен норвежец, достоен човек! Вечна му памет!

Да, достоен путлераст. И по мутрата му личи, че е бил лоша душа и си е заслужил да прекара остатъка от живота си в кочината.

За друго не знам, ама ника ти е много верен!

Скрий се бе, уруспио шорошка!

Ако беше предавал информация на Норвегия научена в москва нямаше да има помилване. Помилване има само в демократични страни. В русия щеше да бъде надлежно разтрелян.

Браво, Другар! Ще Скърбим за Теб - бил си на Вярната Страна - тази на Светлината, а не тази на Сатанизъмът и Жендръството!!

Комунизъм и светлина??? За това ли Северна Корея е тъмна като в еди какво си? Пий си гинко билобата, другарю!

Има и хора с чисти и непромити мозъци, но на фона на виртуалната кретения са толко ва малко, че мога да се сравнят с прашинка във Вселената...

Предателят си е предател, без значение дали е норвежец ,българин или китаец.Няма по-долни същества от предателите, особенно когато са го правели само за пари.

Бог да го прости такива хора трябва да има повече.

Повече умрели предатели.

Слугуването на чуждата държава САЩ е превърнато в Задължение на всеки евроатлантик и журналист в България. Който не със САЩ,е против САЩ в България. Български интерес няма за държавните изменници.

Достоен човек! Респек и да почива в мир.

един продажник по-малко.Като чета се успокоявам,че не само в България има руски продажници.

А който продава на фащ е ,, борец за демокрация" ?

Норвежски вариант на нашия мунчо

тихо мъртвият казал: не, комунист

Какво казва британското разузнаване и Денис Коробко.....

И тоя е късал на младите рускини путките.