Задържаха един от биячите на журналиста от Поморие

30-годишният Мартин Душев е задържан за побоя над поморийския журналист Стоян Тончев, съобщи апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха един от биячите на журналиста от Поморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер. Сега да го пребият и да му отрежат едната ръка.

Ето го извършителят https://link

Милицията ще го разпита ли за извършителя?

За поръчителя де

Pesh0

от 2 до 10 години . Като се признае за виновен , от 1една до 5 . С някое друго смекчаващо вината обстоятелство и е с условна присъда .

"Да признае" значи да изпее останалите двама, както и поръчителя. Т.е. всичко от-до, което касае деянието. А ако го направи... ще му е много тежко в затвора и евентуално като излезе от него. Затова не дава още обяснения - чудят се с адвоката как да го тикнат за малко и да остане жив и здрав... евентуално.

Агитките на Атака за една пица човек убиват

Щука

средна телесна повреда??? тея гниди в прокурори и съдии виждали ли са бития? на живо или на снимка? идиоти

БЕЗОБРАЗИЕ! КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, БИЯЧ, НА СВОБОДА! НИКАКВА СВОБОДА ЗА ТАКАВА СГАН ДОЛНА.

Признай си бре,сключи сделка-според българското законодателство,признат грях,не е въобще грях.Ще се измъкнеш условно,а може и да те оправдаят.

DIDA

До 3 дена ще си е у дома! Бития си е бит, а еб....я - еб...н. Хубаво е да се живее в България!

Бананова република, както пишеше в" spiegel" , правосъдието дреме срастнато с пипалта на мафията. Това е територия в Европа, където хората опитващи се да казват истината биват пребивани, убивани, тотално ликвидирани. Това е място, където примати с връзки, нелегална дейност притежават силата да управляват и наказват,докато Темида спи. ТРЯБВА НЕЗАБАВНА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА-нови лица,нови закони и контрол от вънка. При такова престъпление мин. 20г. Затвор.без право на обжалване.

Докога примати ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА!!

пичове много се вълнувате, всичко е вече договорено с ченгетата от самото начало, " аз му плащам , той бие , вие го прибирате аз съм платил на съдията, той го пуска...готово" побойника получава "израстване" и доверие от поморийската "организация " , устата е затворена - всички доволни

Интересно колко му плащат за ден предварителен арест. Тя историята си е повече от ясна. След ден два ще кажат че е сам самичък. Ще му друснат 2 годинки и дори няма да иде да види къде е затвора.

Сега ще се разболее като минимум дископатия и като го пуснат под домашен арест после ще каже че не е извършил нищо и семейството му ще застане зад него като оная медицинска сестра където преби бебето

Ама трябва да си наистина куха лейка да използваш една и съща бухалка, изгори я, или викаш при 200 кинта хонорар е неприемлив разход...... изроди....... и като помислиш , че майка ги е целувала.....

Наи стогото "задържане под стража".Това някаква подигравка ли е ?Човека е инвалид за цял живот ....

Така значи се намери изкупителна жертва наи накрая !!! Не мога да разбера когато не си удобен на някого и гледат да те унищожат ?Е до кого така ? Подкупваме народа със жълти стотинки и го третираме както си искаме ?Ако когато доиде време за истината и започват заплахите!!!

Това трябва да се смята за тежка телесна повреда и какви са тия 2 до 10 години?!

значи ако прескочиш трапа на това му казвали средна телесна повреда !?

Вероятно на тия им е било поръчано и платено. За това ще бъде интересно да разкрият кой е поръчителя. И каква средна телесна повреда те са го смазали от бой, а като рецидивисти следва да се счита и това обстоятелство като утежняващо присъдата!

Ще му разширяват ли халката в панделата ?

Забележете, че 95% престъпленията се вършат от рецидивисти. Вероятно изселването на рецидивистите някъде из Африка, ще свърши двойна работа - първо на тях ще им дойде горница, а по-доброто е, че ще ни отърват от присъствието си.

Едно време в милицията много бъхтеха докато си признаеш.Ако не си бил виновен ти се извиняват и те карат да подпишеш документ ,че не си бит ами си паднал по стъпалата за това си толкова син.

2 години за обезобразяване на човек??? Това никьде го няма.

Тоя е съсипал живота на човека, но оценяват само СРЕДНА телесна повреда! Я на оценителя да му сменят фасона и после да го питам каква е телесната му повреда! :-(((

Боже, не вярвам на очите си. В БГ да се разкрие нещо.

Бързаш да се радваш... Сега следва да го оправдаят или най-много условна!

Не, просто журналята ще спът да пишат за него