МВР и прокуратурата ще пазят обществото от мутрите

Инцидентът на Околовръстното шосе в София е поразяващ със своята наглост и съзнание за тотално несъобразяване със законите и обществения ред.

Обратно в новината

Коментари - МВР и прокуратурата ще пазят обществото от мутрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР и прокуратурата от какво са ни пазили досега? Опазиха ни от толкова много неща, ще им дойде прекалено тоя товар ако започнат да ни пазят и от мутрите. Предлагам да не очакваме това от тях.

А как стои въпросът с главната мутра?

Как е възможно такъв примитивизъм да се публикува? Има ли Конституция и закони у нас ?Хан Крум ще се обърне в гроба. Няма ли да чуем някой умопомрачителен напън и у чехъла? Боже Пази България!

дон Цаци и полицаите? Има закони, защо не ги прилагат? Има изричен член в НК за незаконно притежание на оръжие и дори само на боеприпаси. Защо като съдът ги "пусне" не илезе този същия дон и по телевизията и пред всички да направи един кратък разбор заща се е стигнало до пускене?

Боже, опази ни от опазващите, щото от тях няма отърваване и покой....

Сетила се Мара, ама кога Тодор е побара.

А от МВР и прокуратурата кой ще ни пази - бате Бойко ли?

"Ще пазят обществото от мутрите"! Досега от кого ни пазеше "родната полиция", извинете и растящата успеваемост за какво се отнася?

МВР и прокуратурата ще пазят обществото НА мутрите

А кой ще пази обществото от поръчковите дела на мутрите от прокуратурата и МВР-то ?

Цацо хилядарката, разбира се! Боклукът майна , дето се е.би за 100 левае!

Брей каква прозорливост.До сега за х у я ли ме държахте бе другарю главен прокурор.

полицаите ги е страх от престапниците.оправдавам ги хората.имат семежства.виздал сам пред бар как пребиват момце и две патрулки ги е страх да се обадят.те могат да хвастат само 17,18 годисни момценца с дрога и нон стоп само това правят.но до тоз кожто им дава матеряла някак си не им се стига уз не го знаят.деноносно спират малките и тараз в колите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И те така , слет седмица щесе забрави. Неса виновни биячите , виновните сега окупираха медията с иЗиавление и реклама за себеси , със статистика и проверки , и уж по дукоменти .Проверки на охранителни фирми .Ама чеса смешно фактите и реиАлноста дори и клипа тиах неги засиага .!

Кви проверки за огнестрелни оръжия бе, Цаца? Човека са го били с палки бе, корупционер охранен! Да не мислиш, че не е успял да се защити от страх пред пищовите, а не щото са били 4-ма изроди с палки? Вземи да се сетиш за всичките случаи, в които бандягите си излизат, щото твойта прокуратора е о(рала събирането на доказателство и обвинителния акт, вместо да ми преливаш от пусто в празно! А тия дембели в МВР, вместо за пореден път да циврят като недоклатени гейчета, че ПАК са действали постфактум, наред с цялата им корупция, некомпетентност и лъжесвидетелстване срещу граждани, да почват да връщат по 20 заплати за всеки гражданин, когото не са успели да опазят! КАТаджиите къде са били да спрат гонката на мутрите, пак ли са дебнели на гюме за 20-левки? А ако битият беше бил сам и жена му не беше снимала всичко, изобщо щеше ли да се чуе за случая, свине ченгеджийски? Дебелооки, безгръбначни, импотентни утайки, и ченгетата, и прокуратурата!

Трите мутри от снимката ще борят мутрите. Строполих се от смях.

Малий, и аз се заласнах! Новините вече не можеш да ги четеш с пълна уста - или повръщаш или се смееш.

Цветан Петров, който уби полицая Цветан Младенов, отърва затвора. Гардът получил тихомълком едва 3 години условна присъда за жестокото меле пред столичния тузарски клуб "Текила" на 3 март миналата година. Петров е бил признат за виновен от Софийския градски съд още в началото на февруари тази година. Присъдата е била потвърдена в края на юни и от апелативните магистрати. Според мотивите на съда 31-годишният подсъдим е действал умишлено и е съзнавал, че може да рани тежко своя съперник и пряко го е целял. В същото време обаче магистратите са категорични, че става въпрос за небрежност. Според изготвените експертизи по делото след аутопсията на Цветан Младенов била установена тежка черепно-мозъчна травма, довела до смъртта му. Полицаят е починал не от юмруците на своя опонент, а след като се ударил в бордюра пред тузарската дискотека.

Драги съдии, Едиствено вашата присъда може да спре бъдещи такива случки. Нека всеки от тези мутри да получи по 5 години затвор и всеки да плати по 200000лв. обещетение на момчето. На това момче може само да му кланяме и благодарим за публичността която предизвика.

Какво очакваме,когато самото "правителство" е съставено от мафиоти?Не само че ни бият,ама и ще ни стрелят,докато мълчиме и се дупиме,логично Уотсън.

магистрален бандит е премиера магистрален бандиt ще съм и аз тук е държавата на магистралните бандити гарван гарвану око не вади ! ако горното не е вярно гнусните боклуци 4 на брой ще получат общо над 40 години ефективно а на свързаните фирми ще им бъдат извършени проверки за да се разбере дали с игрални зали, заложни къщи и чейндж бюра не легализират доходи от наркотици и сводничество и контрабанда и трафиканти ...

КОЙ даде на тия шебеци разрешителни за оръжия КОС или са малоумни или са ккорумпирани .... има ли некой от тия подчовеци да е бивш слуйител на мвр , данс , нсо ????

с парите от амфети ще си наемат адвокати и ще платят и на съдията !!!!!

Oх,камък ми падна от сърцето.Моментално станах спокойна от тази новина.

Тия смешни малоумници са в безисходица, каквото и да направят все срещу тях работи. Ако тръгнат да ни мобилизират за армията и ни раздадат оръжие първо от съдии и прокурори ще почнем да разстрелваме, просто не знаят че вече на всички ни е писнало да бъдеме рекетирани от съда и прокуратурата да си го мести от единия крачол в другия и да си клатят бузките и горните и долните.

А от Тримата шишковци - Боко, Цацата и Дебелян кой да ни отърве? Който е чел повестта "Тримата шишковци$, ще се сети за какво иде реч.

как точно полицията ще пази гражданите ? Нали ченгетата са най-големите тарикати , дето все нямало пари за тях , бензин за каляските им и нови по- модерни парцалки и чипички .МВР отдавна е търговско дружество, корпорация чиято единствена цел е печалба и то на сиво.

Проблема е, че всичко е публична тайна и всички си мълчат. Всеки може да назове поименно поне по 3-4 дребни разбойници , по 3-4 полицая замесени в далавери , 3-4 от администрацията , начело с кмета по места , а всички знаем за корумпираните политици , министри магистрати ...... Някой трябва да ни опази от нас самите !

Остава да чуем, че някой пак клати правителството! Та питам не е ли време да го изклатим ама истински?

Аз съм "за", ама само двама не стигаме.

Когато прокуратура и съд са си на "мястото" така се получава! Аз откакто се помня, този Златко (Баретата)е все подсъдим и други негови авери, с безброй висящи дела!..

Крадеца вика, дръжте крадеца!

Хахахахахах

Абсолютна анархия.Закона на джунглат важи с пълна сила!Никой не може да ти помогне.Няма власт!Няма държава!От кого да очакваш нещо?От охраната на мутрите,която управлява т.н.държава?Сами си виновни!

ОТ ТЕЗИ МУТРИ НА СНИМКАТА ЛИ ЩЕ НИ ПАЗЯТ ?

ПО СКОРО ЩЕ ПАЗЯТ МУТРИТЕ..

ПРОКУРАТУРА и МВР - МУТРИ = ВЕЧНА ДРУЖБА.

Тези т.н. мутри са дребни риби. И тъй като са много прости, искат да покажат, че са велики. Затова плащат на охрантелите, които са със скъпи джипове, палки, оръжие и т.д. Никаква охрана няма да спаси тези мутри, ако някой реши да ги ликвидира. Има и снайперисти, и какво ли не. Така че време е да се забрани със закон всички частни охранители, които творят такива безобразия.

А до сега кой ни е пазил?

"МВР и прокуратурата ще пазят обществото от мутрите". От сега нататък ли, защото съм си мислел, че затова ги има като институции в държавата. За какво са им давали пари досега???????????????

Кой е най голямата мутра и кой ще ни защити от него ?

Отговорът е в първата ти дума.

Министерството на спорта трябва да спре парите за такива отвратителни за гледане спортове като бокс, кик бокс, ММА бойци . Това са инкубатори за побойници и кадри за силови групировки с мутри. Голяма илюзия е, че такива спортисти щели да прославят и носят медали за България. Тези четирима престъпници трябва до 10 дни да са осъдени с максимално предвидена в закона присъда. Само тогава може да има някакъв превантивен ефект сред обществото.

15 години безчинства,върлува,лъже,краде и тормози българския народ най престъпната мутра- кирияк сидеров,златния сфинктер и глутницата атака,кога ще ги почне военния трибунал по домовата книга???

изпий си хапчетата и после, ако можеш да четеш, виж внимателно каква е темата.

Любопитен съм - какво определение ще даде главният прокурор г-н Цацаров, на понятието "мутра"!? А кой ще ни пази от Вас - господа политици, полицаи и магистрати?!

А кой ще ни пази от Вас - господа политици, полицаи и магистрати?! ТАКИВА ОЩЕ НЯМА ОТКРИТИ.

От премиера Бойко борисов - да ни пазят, защото други мутри в България няма.

Има има съда и прокуратура са пълни с мутри и то с имунитет.

сега с МВР ще ни пазите от тях.А не е ли по добре момчета с повече от една присъда да се затварят завинаги.Това ще облекчи и МВР и обществото.С престъпност най висока в ЕС трябват драконовски закони.Разни акции минават и заминават, само добрият закон остава.

Пак ще правят списъци...

Кумчо Вълчо ще пази овцете! Ха, ха, ха. Ха, не е смешно.

А стига бе,а кой ще ни пази от мутрите във властта.Наорода трябва да разбере,че прокурорската ръка народен гръб не чеше.Иска се същия този народ да си грабне гьостерицата,па да захване от управляващите през прокуратурата,корумпираните от меверето и съда и току виж----мяфията изчезнала.

Господа/другари ,всички виждаме ,че голяма част от престъпниците са бивши ваши служители. ЗАЩО ТАКА ?

МВР и прокуратурата ще пазят обществото от мутрите Аз си мисля , че мутрите по-скоро трябва да пазят обществото от МВР,Бъчварова, Прокуратурата и Цацаров.

По голям майтап от това днеска не бях чул:)))))Тия явно всеки ден се стремят да надминат и боко по празнодумие ама иначе ''весело'' да правят на хората, Ако не сте разбрали че за това до сега вземате големи заплати бъдете така принципни и ги върнете и се махносвайте от там дето незнаете за какво ви плащат от нашите пари,

НАЙ ПОСЛЕ ДОЖИВЯХМЕ МВР И ПРОКУРАТУРАТА ДА НИ ПАЗЯТ ОТ МУТРИТЕ. ГОСПОДА ,ВИЕ ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ КАКВА ВИ Е РАБОТАТА. ЗА КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ. Един виц : Млад полицай започва работа. Минават 3 месеца и гопосещава в кабинета жена. -Вие би сте Петров ? - Да - Аз съм касиерката , нося ви заплатата. - А ? учудва се Петров . И заплата ли давате ?