Расте броят на арестуваните за нападението над журналисти

Арестуваните за побоя над журналисти от NOVA на магистрала „Тракия” вече са шест. Това съобщиха за Нова от прокуратурата в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на арестуваните за нападението над журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпако,тук в тоа форум никога не съм казал и една лоша дума за руските хора или за русия.И никога няма да го направа.Само дето путин не е русия.И най лошото,русия се управлява от световния ционизъм.Той плати за метежа през 1917 и така се сдоби с държава.А от там и с военна сила.И сега ционизма с неговата жажда за световно господство шантажира целия свят чрез русия и зомбирания руски народ.А руския народ е неговата най-голема жертва.Путин е сложен от евреите и той прави това което те му наредат.И това е така вече 90 ДЕВЕДЕСЕ години.

И за това се влизаше в Университета БЕЗ ИЗПИТ! Като "Активен борец"! По тази линия се получаваше и жилище и кола и т.н.

Вздраствуй русссскиййй.Да вздравствует русссско-болгарская "дружба".А бе тикво,до кога никовете ви ше са числа бе.Така и малоумните веднага да разбират че сте от "освободителите".

Защо тези охранители или по-точно бандити,смятат че са над закона,че са нещо повече от другите хора и се чувстват безнаказани?Ами защото са слуги на мутри,за които законите не важат и те самите се чувстват недосегаеми.

Момче,ти коя точно дума не разбра от това дето е от долу та задаваш тъпи въпроси?Или твоите "сФащания" за нещата от живота са "несъвместими" с написаното от мен.

Тоа текст го пуснах Фчера по същия повод .Използвах изрази по адрес на българите от които дори на мен ми стана неприятно.И получих 34 плюса.Пускам го пак.Мислех да посмекча тона но нема смисъл.Не гледайте думите а смисъла на нещата.Определенията които ползвам не са проблема. Проблема е СМИСЪЛА на нещата който думите само изразяват. БГ говеда,обръщам се към вас с това определение щото само едно говедо не може да разбере че инстиуцията МУТРИ е част от проекта на цк на бкп наречен "мирен преход на БГ към демокрация".Мутрите са БОЙНИТЕ ОТРЯДИ на комунистите.Говеда вие не можете да проумеете че е абсолютно НЕВЪЗМОЖНО ПЪРВАТА ОРГАНИЗИРАНА СИЛА В БГ СЛЕД 89г ДА Е НА ЧОВЕКОПОДОБИЯ С МОЗЪК НА ВРАБЧЕ РАНЕНО В ГЛАВАТА.А то беше точно така.Щото некой ги беше организирал.Хаха.Говеда помните ли КИНТЕКС.Органоизацията която осъществяваше политиката на комунистите в ТЪРГОВИЯТА С ДРОГА.Държавната политика в таа търговия.И след 89г изведнАж таа дейност се оказа в ръцете на косьо самоковеца, маргините, златко баретата, "клюна" поли пантев...Е как стана така че теа дето са бачкали в кинтекс си ОПУСНАХА бизнеса бе.След като са имали всички конекции...То в тоа бизнес нема заводи и фабрики,атомни централи... Требва само един тефтер с телефони.И изведнАж след 89г -се поЯвиха теа особи.Е теа от кинтекс(а те са билЕ все от сой-комунистически) кво хлеб не ядат ли,вода не пият ли,на клозет не ходат ли че да загубат всичко.А ВСЪЩНОСТ ТЪРГОВИЯТА С ДРОГА Е НА ПРЕКО подчинение НА МОДИСТКАТА ЖИВКОВА ПРЕЗ ТОПЛАТА ВРЪЗКА С МУТРИТЕ-УЛИЧНИЦАТА КАЛКАНДЖИЕВА. Направо гениално измислено...

И нали знаете-мутри в БГ затвор нема.Или са мъртви или са в чужбина. Само че филма с мъртвите мутри е по различен. Мъртви са теа дето са се издънили пред господарите си или са станали излишни по некакъв повод(васко илиев решил че неколко милона $ са си негови пък господарите му не мислели така и за това в 7 часа и двайсе минути всички мутри са били построени в БИАТ да чакат благата вест...).Теа дето са се издънили но не са се правили на умни са по света.А митьо очите дето е в БГ е бил в такъв затвор дето се вика-"дай боже всекиму".хаха

Не е важно колко ще арвстуват а колко ще осъдят. Черпя по едно малко ако има осъдени.

едно динамично интервю с много екшън и елементи на дълбокомислени откровения..... и двата отбора са за бой... добре че никой не е пострадал от целия цирк... поне не и нормален човек...

А дано!

Подкупните ни съдии не могат да осъдят едни такива магистрални бабаити. Толкова е жалко положението в Булгаристан.

Уверявам ви от името на Правителството, че се действа така решително не защото пострадалите са журналисти! За всеки от вас ще го направим! ;)))))))))

Лел, един от тия биячите е сина на професора ми по Математика-професор Чакърян. Много умен човек е, но явно не е запалил детето по науката...Какво да се прави, не винаги успех като родител е гаранция.

Муцуните са охранявали ТОЧНО него, пич. Човека е на близо 50, и не е силен в ръцете, а в главата.

Така както никой не обръща внимание на нападенията срещу обикновени хора , така сега никой да не обръща внимание на нападението над журналистите . Ако бяха обикновени хора щяха да ги изкарат виновни че те са притискали мутрите ! Знам как мисли полицията и прокуратурата .

През комунизма мутрите не се виждаха толкова много, защото работеха по заводите и полето, затова бяха по кротки, сега се разпасаха и решиха, че са върха на сладоледа и раздават правосъдие, защото съдиите са корумпирани и продават индулгенции, с две думи "шибана държава"

При комунизма немаше мутри, некой те е заблудил.

ТОГАВА МУТРИТЕ БЯХА САМИТЕ КОМУНИСТИ:):):)

Но пък за сметка на това сме правова държава . . .

Аз затова съм си напечатал журналистическа карта. Ако искаш и на теб ще ти нарисувам. Кво ли не прави човек за една бира ;) Иначе, ако мен и теб ни напляскат мутрите, да не мислиш, че биячите ще ги влачат баретите, като панаирджийски мечки за пред тАлАвизора...

Колеги, къде мога да подам молба за убежище в Нова? Често пътувам по магистралата, но не съм журналист и се притеснявам за живота си. А сега сериозно. Имаше избори миналия месец. Хората за трети път си избират мутра за премиер. Какво недоволствате тогава и се правите на изненадани. Това искат хората, това получават. Бой, гаври и гологлави татуирани бизнесмени ще ни подритват като мишоци. Никой от свидетелите на инцидента не е помогнал..и правилно. Няма как да помогне. Свидетел по катастрофата с Йоско мистериозно умря преди години. Един от биячите на околовръстното изчезна в Украйна. Какви свидетели искат сега тия журналисти? Не пичове. Вие сте журналисти и това вас ви е спасило. Ние не сме журналисти и когато ни бият или убият вие идвате с микрофоните, правите си репортажа, взимате заплата и за вас случая приключва. Държавата потъна с ваше активно участие. Добре дошли на борда.

+++++++++++++++++++++++++

Толерира насилието. Но журналистчето можеше кротко да си кара и да не се прави на интересен като не е давал път на бабаитите. И после реве че са го набили. Това е същото като да не се огледаш на пешеходната пътека преди това и да пресечеш и някой те блъсне... е да с предимство си бил ама сега си болницата.

Vinetou

Колега, с тези разсъждения си пример за "лош мат'рял".

Ако само за около 2 секунди осъзнаеш, колко си тъп, ще се метнеш отнякъде :)

Един от задържаните е заявил пред полицията"Ние се движихме с 160 км и искахме да го изпреварим,а той не ни даваше път",е това означава ли че си е търсил белята ?

Говориш ли само хубави неща за господаря си от Банкя,веднага арестуват нападателите ти.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.....НА всеки ще се въздаде според заслуженото!

ИЗОБЩО НЕ СЕ НАДЯВАЙ ! САМО И ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ЛИЧНО ДЕЙСТВИЕ !

Когато удрят журналисти по медиите се вдига олелия до бога, а когато това се случва ежедневно на обикновените хора същите пазят удобно мълчание. Явно у нас журналистите са като свещените крави в Индия.

всичките журналя и медии са собственост на Партийнолигарската мафия...

Дюнерджията досега го беше страх да сложи ръка на мафията дано патриотите този път го принудят и да имаме най-накрая една сигурна държава ,аман от управляващи мухльовци .....!!!!!!!!!!!!!!!!

По скоро ще се присъединят.

те всичките са членове на партийнолигарската мафия, няма как да се борят със себе си...

Имало опасност от ПТП и тия ги спрели за да им искат обяснение... Кои са тия бе, да не би да са КАТ-аджии, ДАИ-аджии или некви други -аджии? Смешни папуняци.

вашите герои (като Динко) по вашите глави. Не е приятно нали!

Ко стана ве ? Като трябваше 7 души да бият един - всички бяха там, спряха цялата магистрала, голям го вадеха. Сега - като ги търсят се изпокриха в миши дупки, зарязаха коли в полето, избягаха зад граница. Колко ли грама трябва да ти е мозъка да си мислиш, че ще ти се размине както през 90-те да се правиш на бабаит.

Не трийте така реплики, които затапват вашия човек, който непрекъснато напада Динко от Ямбол?Намирисва си на чиста проба цензура!

Самооправството е такова, независимо от човека и подбудите. Не ти ли светва?

Светна ми!Значи ако някой джебчия ми задигне портфейла, аз нямам право да посегна и да го хвана за врата, а трябва да викам полицията?!Схванах! Но пък интересно защо, когато граждани се намесят и хванат някой престъпник, ги обявяват за герои?Скоро имаше случай с две момчета, хванали крадец!

Нарушителите по пътища са несравнимо повече от нелегалните емигранти. Защо Динко да е герой, а ние не? Искаме телевизионна трибуна!

да не си някой от тези афгани, които Динко задържа? Вече си понаучил и български , а? То не бяха нападки срещу Динко, то не беше чудо!

За законите нещо да кажеш?

"Блокирали магистралата за да искат обяснение за опасно шофиране!!!!" ОЩЕ МАЛКО И ГЕРОИ ЩЕ ГИ НАПРАВИ!

автомобила да е намерен " в землището"? В някоя нива ли е бил изоставен? Това "Пежо" не се ли води на фирма или лице, крадено ли е било? Що за локум-ластици са тези журналистически писания?

А, каква е отговорноста на собствениците, на фирмите за "охрана", наемайки подобни субекти позволяващи си да се държат арогантно в обществото ? Каква документация, какви пет лева. За всички е ясно, че това е легализирана мутренска организация, само на нашите правораздавателни органи не е.

Оръжие на всеки и подобни герой ще се кротнат.

Ани, Виктор, поканете момчетата да разкажат как задържат нарушители по магистралата. Що само Динко?

Преди 90-та година ей такива обръснати и кръгли тикви винаги вървяха в комплект с карирани дерхи. Дори в казармата, ако вкарат войник в ареста, трябваше да е с остригана глава. И след това остриганата глава месеци си личеше, че е стригана - един вид долен човек, престъпник. А сега? Стриганата глава е гордост, тя правото и е в правото си.

става ясно : вче в България всеки шофьор трябва към аптечката да прибави и питка,сол и нещо газирано.След като почерпи наглеците поне ще се оправдае че са му изяли и изпили запасите.

При мах. скорост 100, селяка ме изпреварва със 130! Аз "пердаша" с равномерна 120-130, но простака се забива пред мен, да му дишам изгорял мазут, от гъза! Ще ме задуши простака, къса ми нерви, но Пътна полЮция, зоби от Фирма, която редовно им плаща! Побеснял, шибам Фиата, 150, въртя пръста в гъза на килеша, до следващия.

който по-надолу на няколко пъти се опитва да напада Динко от Ямбол, ще припомня приказката..."Нер'де Ямбол, нер'де Стамбул!" "Нер'де" означава "къде е", в превод за по-неначетените!

И ти пътуваш по магистралата и ходиш из планините.

и ако срещна "мигриращи" на възраст между 20 и 30 години, със сигурност ще направя всичко възможно да ги задържа!Това искам да кажа, това е направил и Динко, не е пребивал жени и деца...!

В България ако искаш справедливост, трябва да стигне проблема ти до медиите. Иначе институциите бездействат.

.

че тези "охранители" са с вечната нагласа да бият...! То не бяха скитници в моловете, които пребиха до смърт, то не беше семейство, като посягаха и на жената....! Все се сещам за вица, в който едно старче удря мутренския джип отзад, естествено без да иска, и от джипа изскачат 6 мутри... Ей сега те смачкахме! Ама как така, момчета , вие 6, аз един, не е справедливо?... Почесал се тартора по подобието на врат и си рекъл, вярно е... Я, трима да минат откъм стареца и да се почваме-изкомандвал той.... Ама как така, момчета, сега ставаме 4 срещу 3-ма , не е справедливо-обадил се пак стареца... Вярно-отсъдил мутрата-тартор, я старче ти си заминавай, ние тука ще се разберем помежду си, ще видят те, тия три боклука...!

Ха-ха! Добър! Още един по темата: Подобен дядка удря отзад с москвич-а си мутренски джип. Скачат мутрите да го бият, а той вика: -Чакайте момчета, ще викна синът си, той ще оправи нещата. Ония учудени: -Какъв е синът ти? Какво работи? -Ами той е дресьор на делфини. Мутрите изпопадали от смях. След не много време спира един бус със тъмни стъкла, от него скачат мъже с качулки и потрошват мутрите от бой. Един от мъжете с качулка се обръща към стареца и вика: -А бе тате, колко пъти да ти казвам, че аз не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени....

90 се връщат с пълна сила, помня, помня цялата помия, същото е, та тези 800 000 слушалки, които вършееха преди 89 това сътвориха, няма оправия в тази държава, младите да се спасяват колко се може по-надалеч!!!!

Стига сте нападали момчеата. Помислили са го за нелегален имигрант (прилича малко), откраднал кола и са искали да му направят граждански арест. Малко са сбъркали, но намеренията им са били благородни, като на Динко.

Е дано и теб те сбъркат приятелчетата ти.

И тебе могат да сбъркат.

хахахах както се казва WIN WIN situation, родни мутри срешнали телевизионни мутри.... и... идялно сега журналята посинени и мутрите в панделата или поне глобени....

Ще жалим в Страсбург. Динко може да задъжа нарушители, а ние не. Това е двоен стандарт, еврогейски, соросоиден, анти путлериски!

Ко стаа ся - Динко герой, ние не! Ало, адвокатчето......

Правилно са постъпили момчетата. Няма само Динко да блести! Хайде сега по Нова, БТВ БНТ и др., да разкажат за геройската си постъпка - Лов на нарушители по магистралата.

Забавна реакция на сборната "наказателна брегада" биячи. Демонстирраща типично българска простотия. Щото, ако държавата (съдебната система) е на място, според техните твърдения, сега следва да ги съдят за самоуправство - до 6 години. А иначе - за хулиганство, което е до 2 години... Но, според мен се все едно - в държавата на мутрите, която е и управлявана от мутри, в която най-големият "европеец" е СИК-аджия, желанията и първосигналните действия на мутрите са закона, а юмруците и бухалките - правосъдието.

ПРОСТО НЯМА ДЪРЖАВА !!!!!!!!

А държава няма, защото народ няма. Само една мижитуркаща популация, която гледа някакъв келепирец да падне оттук - оттам. Пфу.

Има, но " Народа прост, живота тежък скучен" друг го е казал отдавна, ное вярно и сега.

Много ясно си го представих. Спира една кола с тъмни стъкла и 4-ма души слизат и учтиво молят да им се обясни, защо другия водач е представлявал опасност за движението... Но, както казват селяните в България, като не можеш да се биеш, къде си тръгнал да караш...

Позамислих се малко над тази сага: и ми идва на ум, че ако не бяха журналя, надали някой въобще ще обърне внимание на жалбите на пострадали от мутри на пътя. Всеки ден, всеки час някъде из Розината ни стават подобни сцени, и всеки от нас е свидетел или участник в такава схема. Нагло избутване на пътя от хора с ниско чело и квадратна глава. И дори да посмееш да им свирнеш с клаксона, тогава въобще не си сигурен дали няма да те набутат в канавката и да те избухат с бухалка, ако не теб лично, то колата ти. А в този случай, някакви журналя са се опитали да въдворят ред и понеже са пострадали се вдига шум до небето. Не съм за мутрите, не съм обаче и за тези, които често сами създават напрежение, или с глупави въпроси и интервюта, или с нагло поведение да ти мъхат микрофон дори когато с и в тежка скръб, или с полуграмотни изкази и писания, или със замеряне с ябълки на държавния глава, или с платени репортажи, обслужващи властимащи и новобогаташи, и т.н. Журналята живеят със самочувствието на богоизбрани и са над Закона, а не е така.

Значи, има един проблем с аргумента ти. Когато журналистите се държат нагло, глупаво и т.н. трябва да бъдат санкционирани. Но така, като ти виждаш нещата... Помниш как веднъж преписа по математика в 7-ми клас... Как да ти вярва човек? А как излъга оная, че ще й се обадиш само да ти пусне тогава?

Пак ли си дрогиран, и днес ли пак? Толкова мъка им в написаното от теб, че ме обхваща върховна тъга! Айде, върни се в изолатора, че санитарите тръгнаха да те търсят!

Тези мутри с тест за неинтелигентност ли ги набират? Да си бяха викнали адвокатите и да се предадат още същата вечер никой нямаше да им шуми толкова.

Каква интелигентност търсите от организми, които, като търсят 4-ма от тях и ги намират, още двама се предават доброволно???

Малко факти трябват. Примерно, човека тръгва да изпреварва с 140км и видиш ли попречил на летящите "холандци" да си карат с 200км. То и на мене ми се е случвало само дето бях 180км и изпреварвах тирове та голямо светкане и притискане падна, ама моите май бяха културни само по една си теглихме взаимно.

С най-голям брой полицаи на глава от населението сме в Европа (а не беше ли и в света?), но всеки търси охранителна фирма за някаква (уж) реална безопасност. Отделно цъфти бизнесът с метални врати и решетки. Вече ние сме вкъщи зад решетките, а бандитите са на улицата!

В грешка си. Не сме с най-голям процент полицаи на глава население. Дори и с хилядите чантаджии в дирекциите, а също и излишни секретарки, в т.ч. и такива, държащи щат на държавни служители. Ето по това сме номер 1 в света!

Мила родна просташка картинка. Пак доказваме, че простотията в България е безгранична. Но все пак Динко от Ямбол е много як, нали?

Динко задържа бежанци, помагайки на Гранична полиция. Тези приятели задържат нарушители на пътя, помагайка на Пътна полиция. Журналистите да ги поканят в телевизиите и да ги направят национални герои. Или....май нещо се объркахме?

Българите са долно племе, с манталитет на роми и араби. Обичат да нападат когато са калабалък, а жертвата им е сама и беззащитна. Обичат не само да бият, но и да унижават -за да всяват страх. Направят ле беля, обаче, омекват, хукват да се укриват и търсят протекции в полицията и съда с надеждата да им се размине. Маниерите им на шофиране и поведение на пътя са копирани от УБО и ДС и разкриват връзките на престъпниците с червените тайни служби. Те са бойният авангард на червените, тероризиращ българското население.

Добре пишеш на български. Ти какъв си?

Всички сме деца на майка България и братска Русия.

Хората са еднакви навсякъде, просто у нас неслучайно се даде шанс на комплексирана таутйка да изплува :}

100% вярно!

Цяла България знае ,че се разпореждат с живота ни мутрите Къро, Мъро и кави ли не "репи",само властта не ги забелязва и те си развяват байряка над смачкания българин.Не ги ли е срам нашите политици да управляват такава нещастна държава, да ни сочат като най-бедни и нещастни.Отиват в Брюксел важни, а зад гърба им им се присмиват като най-големи некъдърници.

Коментара Ви, с нищо нямаше да впечатли, ако бяхте пропуснали абревиатурата ДС и УБО.