Търсят очевидци на побоя над бременна и приятеля й

Никой не е спрял да помогне на шофьора и бременната му приятелка, които вчера бяха нападнати и пребити на магистрала "Тракия". МВР обаче търси очевидци.

Обратно в новината

Коментари - Търсят очевидци на побоя над бременна и приятеля й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето от пишещите тук не сте стъпвали на магистрала тракия и се изказвате неподготвени ами карат хората в лявата лента защото ДЯСНАТА е цялата на вълни и по нея ти подскача колата постоянно когато движението не е натоварено даже тировете карат в лявата така че не хората каращи в лявата лента са виновни а некадърно направената магистрала хората саго казали бай ганьо пътища не може да прави това е

А кво стана с биячите на журналистите? Кой кого осъди :)

Ша-ля-ля-ля, беж към терминал 2, ша-ля-ля-ля-ля?!?! Абе, другари, сънародници, доколкото знам, а не знам много, в днешно време, на тази планета, няма такъв народ, който се самоизбива, самоизяжда, това някаква световна конспирация против нас ли е, какво е това нещо, каква е тази агресия навсякъде, дето ни залива отсякъде, така не се живее, не става, кой го наложи този мутрески модел, дето вече го взимаме за статукво, ЗАЩО????? Спрете да псувате, да се биете, да простеете, да засичате, да налитате, много ви моля.

В държавата на мутрите и правосъдието, сигурно има гора от желаещи да дадат показания.

Не се знае кой е предизвикал скандала и боя, знае се ,че има много нагли хора с високо его защото има държавни служители които не си вършат работата.

Вулгарите са агресивни животни. Мястото им е в зоопарка!!

Като цяло магистралите в България позволяват 140 км но огромното болшинство от колите - не.би следвало да се мине на 120 а при дъжд 110.отделно за бабаитщината:никой не е длъжен да дава път другиму освен на пожарна Мвр и другите със специален режим.така нареченото засичане се установява чрез жалба,съд и прочие.така че това е нападение със хулиганска цел, самоуправство. Според мен трябва да се пресича по всякакъв начин в противен случай настава анархия.И още нещо:в България се псува за щяло и нещяло.Това е липса на възпитание култура и каквото си помислите.ако пътувате през Европа псуването започва на сръбската граница.дотам всичко е точно.а когато ви напсуват скачате на бой.и тогава настава законът на по силние те на джунглата.В това ли трябва да се превърнем?лек ден на всички.

Дървен философ си ти Станко! Излез малко с колата по Тракия и друга песен ще запееш!

"сТанка" не е дървен философ момчето, много е прав. Ти трябва да се съобразяваш със законите, както и с другите участници на пътя, независимо дали ти харесва, дали ти е удобно и дали разбираш защо. А не да караш с 200 и да псуваш хората, че са ти на пътя

Абе как приятеля на бременната нямаше оръжие в себе си. Че да го извади и зареди срещу тия тъпаци. Тогава щяха да се наакат тия малоумници прости.

В нашата пробита държава щеше и да ги лежи тези боклуци. И момичето да го мисли по арести и затвори.. Човешките права се спазват особено много при криминално проявените.

Само , че ако ме нападнат ще ги отстрелям за самозащита , че после ще си ги излежа даже ! Няма как

До кога държавата ще се гаври с нас? Тези мутри, които ни управляват го правят нарочно- да има тормоз, стрес... евентуално д ане мислим да ги разстреляме в парламентарната им кочинка. Та затова и сега... какво като намерят очевидци, и да намерят гаврата идва после, защото започва и тормоз на очевидците и на потърпевшите, за да оправдаят престъпниците- ето затова и народа се маха от тази корумпирана и разпусната държава- няма съд, няма правосъдие!!!

Като цяло магистралите в България позволяват 140 км но огромното болшинство от колите - не.би следвало да се мине на 120 а при дъжд 110.отделно за бабаитщината:никой не е длъжен да дава път другиму освен на пожарна Мвр и другите със специален режим.така нареченото засичане се установява чрез жалба,съд и прочие.така че това е нападение със хулиганска цел, самоуправство. Според мен трябва да се пресича по всякакъв начин в противен случай настава анархия.И още нещо:в България се псува за щяло и нещяло.Това е липса на възпитание култура и каквото си помислите.ако пътувате през Европа псуването започва на сръбската граница.дотам всичко е точно.а когато ви напсуват скачате на бой.и тогава настава законът на по силние те на джунглата.В това ли трябва да се превърнем?лек ден на всички.

Затова младите и интелигентни хора бягат от България, където подобни случки са ежедневие, а обществото от овце не предприема нищо, защото е в основата.

това ако се случи в Германия , не им трябват очевидци по бързата процедура и в панделата и доста солена глоба и обещетение.....ма нали тукй сме крадлива и корумпирана държава , нищо не се случва като хората

Каква бита бременна, като и няма нищо? В същото време уж бияча със счупена челюст? А това с криминално проявен е мага глупост. Или е бил осъден или не, а какви бози фигурират в полицейските масиви им е само за вътрешна информация.

Да си чувал "условно осъден" ??? За нанасяне на лека телесна повреда например ???

Как си е счупил челюстта единия от "бячите"? Сигурно с подъл удар в ръката на бития!

Дано!

"Приятелски огън" в мелето най-вероятно

Българинът катоя цяло е добър , интилигентен и толерантен. Но лъжичката катран разваля цялото буре. Човек който дори и да има повод посяга ба бременна цена не заслужава да живее. България вопиющу се нуждае от макар и временно възстановяване на смъртното наказание. Дори и при такива поводи.

Докога ще се толерира това мигане и притискане като се изпреварва в лявата лента. Значи, това трябва да почне да се наказва всички снанаха линейки и от НСО.

Ще се толерира, докато тъпанирите не се научат че това е скоростна лента и с 80-100 нямат място в най-ляво на магистралата. И като направят място на някой който иска да кара бързо, няма нищо да изгубят. Но ганя е комплексар и си казва как този ще кара бързо, сега ще му дам урок..... после ганя реве, защото е попаднал на себеподобен ганя, който е раздал улично правосъдие и в момента четем за двамата ганьовци.

Очевидно вие с минусите сте от тези комплексираните шофьори, каращи нарочно с 80-100 в ляво , и изпитващи удоволствие че дразнят и бавят движението. Не одобрявам сбиванията, но не разбирам защо когато провокирате и страдате от вашите провокации , търсите полицията и ревете като девствени ученички

Доста си проЗд! Ако карам с 140-150 и отзад някой нефелен като тебе ме натиска защо трябва аз да мърдам? Да ходи на писта да се състезава!

В Италия пич всички карат с по 120-140 , влизат в ляво САМО за да изпреварят!!!!!И ПОСЛЕ ОСВОБОЖДАВАТ ЛЕНТАТА!! Тук лявата лента е нещо като ВИП ЛЕНТА за мутри, педераси и коплексари и всички са длъжни да им дават път и да се съобразяват с тях! Ебаси криворазбраната циганска територия!

Това за "скоростната лента" в кой закон го прочетете? Упс, забравих, че си от матряла, продължавай в същия дух, това е твоята държава на невежите простаци, твърдо убедени в правотата си.

Така е, ако караш с 80-100 не ти е там мястото. Обаче ако караш със 120 или140 и отазд почне да те натиска някой джигит, понеже му пречиш да кара с 200, вече е друга работа. И никой не е длъжен да удря спирачки и да се навира в бавната колона от камиони, която кара с 80, за да може Фитипалди да мине като на парад и да не си убива скоростта.

В държава като нашата...как да спреш да се намесиш като: 1. Ще те гръмнат/пребият 2. Престъпниците ще са отново на свобода 3. Ще живееш във вечен страх да не ти отмъстят

Дори циганите са по-сплотени и задружни. Кота видят че налагат един, скачат всички. Подобни разсъждения са причина и цигани и мутри и всякаква паплач да издевателства както си иска и никой да не реагира. Помисли какво би станало да спрат двама-трима и да ги помелят тия криминално проявените.Дали обществото няма да ги превъзпита, ааа.

"Помисли какво би станало да спрат двама-трима и да ги помелят тия криминално проявените.Дали обществото няма да ги превъзпита, ааа." Въпросните двама трима, ще бъдат задържани, ще им повдигнат обвинения и ще ги съдят, и ако се отърват с условни присъди, и "осъждан" в досието, им предстои тепърва да се разправят с волните криминално проявени.

Единият нападател със строшена челюст, а другия - в ареста... Лол, тези морди не са попаднали на човек... Не ми се мисли, какво щеше да е, ако този, 31-годишният, е имал и едно желязо в джоба... :)

500 години рая, скот до скота! В цяла европа няма по-оскотели и жалки дрипльовци като тук. Карат кофи за боклук и се бутат в лявата лента, за да подтиснат за кратко чувството си за малоценност...Май никой не е наясно за какво служи лявата лента!

Е айде де обясни ни та да знаем.

Е пък да ти обясня. Лявата лента служи за изпреварване. След маневрата се прибираш отново във средната лента. Ограничението на скоростта по всички пътища включително и магистралите е еднозначно за всички ленти от платното. Няма раздаеление на скоростни и нескоростни ленти. Такова има само и единственно във въображението на келеши и помияри със втора ръка джипуве. Сега стана ли ти ясно? Ако имаш други въпроси не стеснявай и си купи ено книжле наречено "Закон за дижение по пътищата" Там ще намериш всички отговори. Би трябвало да си наясно но оставам с впечатлението, че шофИорската книжка сама е паднала в джобчето ти ?! Айде, със здраве.

А бе ,кретен ти пътищата виждал ли си ги?Тракия е жив ташак колата подскача нагоре надоло в средната лента дори камионите подскачат и занасят ,лявата лента е по добре ,ама кретени като теб който си мислят че като карат с 140-150,не трябва да чукнат спитачката и за миг даже когато другия изпреварва и почват да мигат и псуват майната ви,никой не трябва да се съобразява с вас ако сте на 200метра отзад вие ще намалите

А бе ,кретен ти пътищата виждал ли си ги?Тракия е жив ташак колата подскача нагоре надоло в средната лента дори камионите подскачат и занасят ,лявата лента е по добре ,ама кретени като теб който си мислят че като карат с 140-150,не трябва да чукнат спитачката и за миг даже когато другия изпреварва и почват да мигат и псуват майната ви,никой не трябва да се съобразява с вас ако сте на 200метра отзад вие ще намалите

и мен са ме засичали, но никога през ум не ми е минавало да слизам и да се бия - какво ще постигна с това? продължавам си пътя.

Въпрос на култра и здрав разум. Колкото и да не харесвам сегашния ни премиер немога да не се съглася теърдението му относно "материала". Уви!!!

И как да свидетелстват хората, като не са сигурни после за собствената си сигурност. Този побойник ще го пуснат след седмица две и после ще си отмъсти на свидетелите. Свидетелите, кой ще защити?

Колко се плаща за свидетел?

Агресивността на шофьорите е висока, защото всеки е скрит в автомобила си и се чувства защитен вътре. Защо никой не смее да се предрежда на опашката в магазина, а на светофарите и най-големите "охлюви" минават отпред. Правете си сметка и не се правете много ербап, защото все някой ще го извади по-голям (както случая с Бентлито). Не знам кой крив кой прав, кой е бременен и кой ще го забременеят, но Бог да му е на помощ на този, който с карането си застраши живота на семейството ми.

Малко ,или много имаме и повишени нива на хормоните на стреса когато се качим в автомобил. Съвсем нормална реакция на организма, която подсилваме обикновено и с доза кафе/кола/ енергойна напитка. Агресивното поведение е физиологичен процес, които може да се повлияе от силен самоконтрол и правилен подход към шофирането. Въпросът е,че след като човек си създаде стил на шофьорско поведение, навикът му трудно може да се промени.

Не си прав :) Познавам колеги и приятели които когато не са зад волана са мирни , кротки и възпитани хора.Зад волана псуват викат и т.н. Явно колите са вредни за българина ! И съм ги питал какво им става и не могат да ми отговорят ! Колите са вредни и трябва проверочни за всички за да се нормализира всичко. Колко по-малко шофьори толкова по-малко изнервени хора :)

Ако е някоя 45 килограмова некадърна кифла, ще и отвинтиш ли главата от бой??? По принцим, ако Си мъж няма да допуснеш семейството ти да попада в застрашаваща живота и здравето ситуация!!! Мисли се от това къде и как да паркираш безопасно, кога да излезеш от колата, къде да стоят децата ти по всяко време , дори когато си на бензиностанция и стигнем до там как да шофираш във всеки един момент при всяка ситуация на трафика ! Ако не си някой пикльо, дори два тира да карат срещу теб, ще го прдотвратиш навреме и няма да допуснеш да бъде застрашен живота на семейството ти ;)

на 45 килограмовите изобщо няма да е трудно. Ама ефекът ще е нулев.

az puk nemoga da razbera kakva e tazi borba za predimstvo.koi kogo zasiakul, koi minal purvi, koi sled nego... egati maloumnta durjava!!Kak shte slizash da biesh niakoi, da spirash dvijenieto po magistralata. Abe naisitina, upaduka na obshtestvoto ni e ot den na den vse po-strashen.

българите са по-отмъстителни от средното за света, затова, едно засичане се приема като смъртна обида.

Да се криминализира принудителното блокиране и спиране на друг автомобил. Виновни са тези които са блокирали чужда кола, без това да им е работата

Спора не е за това кой бил крив и кой прав, а кой на кого е нанесъл побой! При пътен инцидент с последвала агресия то тя винаги е насочена към водача на колата , а не към пътниците в нея, към тях може да има ако са се намесили активно в разпрата! Ако двамата възрастни мъже са нападали някой то това със сигурност е бил шофьора и едва ли бременната е шофирала за да и посягат, ако беше щяха да го напишат, но не са го споменали нито вчера нито днес в тази ТОП новина.

Чупя челюстта на някакъв дядо, викам полиция и лъжа как са ме набили мен и 'бременната ми приятелка' която дреме в колата. Понеже имам пари, карам полицията да търси 'кошаревски' свидетели, защото теорията ми започва да издиша.

на 2-ма криминално проявени дядовци ? А и те кротко паркирали на магистрала, а хлапака спрял зад тях ?

и ти как разбра кой зад кого е спрял, аз ако бях изобщо нямаше да спирам, то и да аварираш не е полезно, някой друсан гинеколог с БМВ ще те убие..

Учете езици и спасение навън!

Ако да си слуга да ! Е аз нямам намерение да слугувам на някакви идиоти затова , че са се родили там и да им бърша миризливият задник !

А тук господар ли си?

Ако имаш малко акъл няма да си слуга, но и да си -децата и внуците ти няма да са. В България оставаш роб на безграничната простотия, която вече е не само дразнеща, но и опасна. В съчетание с демографската криза,въпрос на време е и посленият читав да се изнесе. Всяко първо поколение емигранти гледа на себе си и като жертва за да даде бъдеще на децата си.

След побоят се оказа, че побой няма, защото на бременната нищо не могат да и измислят като наранявания, няма никакви, селският ерген и той няма никакви наранявания. Полицията обаче задържала братята, като единият е със счупена челюст, докато са били тези, на които нищо им няма ?! Както се казва на английски - WTF ?!

Уотсън, да плямпаш глупости е така напук е голяма простотия. Не си бил там, има си разследване и доста доказателства. А счупената му челюст му е малко, много малко. Радвам се, че им публикуват имената, всеки трябва да ги знае и да ги плюе като ги види

толкова доказателства, че търсят свидетели ;)) Защото на братята версиите са едни и същи, а на 'битият и битата бременна' без нито едно нараняване версиите им се различават. Нещо конструктивно ще кажеш ли, или ТИ плямпаш само цинизми и обиди ?!

Никой не искал да спре?! Че то ако спреш на магистралата до 2 минути си на фрикасе. Я друсан гинеколог я някой друг с бмв ше прелети. даже загина служител, които беше спрял да помага на закъсала кола. Ако колата ви се скапе на Тракия или Хемус просто слизате максимално бързо и се качвате по околните дървета. Чакате някой малоумник да ви попилее в аварийната да дойде телевизията и да спре движението и чааааккк тогава слизате и молите някой от Нова или БТв да ви метне до София.

:-) Много добро!

Дали малоумник или умник не е от значение какъв ще те попилее. След като си спрял на магистрала трябва по надлежния ред да обозначиш спрялото МПС и да не се разхождаш по пътя сякаш е на баща ти. И да отбележа, слагането на триъгълник на 2 метра от колата не е надлежно обозначаване.

и на 30 метра не е. 240 километра в час са 66 метра в секунда.

И вчера и днес го чета и нищо не разбирам.Уж момичето и приятеля са били бити , а единият от биячите със счупена челюст ?! Кой кого е бил последно ?!

Решението е само едно - задължителни видеорегистратори и признаването им в съда.

И нали се сещате, че трябва да уволнят 70% от КАТ. Не, че сега има смисъл от тях, но по избори и ако им потрябват за някоя мизерия си ги пазят като преторианска гвардия, която се издържа за наша сметка а работи само за интересите на "едни хора'. Иначе имаше и предложения процент от глобата да се дава на този, който подаде сигнал. Но ми се струва една идея прекалено.

Това с % от глобата първа са приложили и вероятно изимслили в Лондон преди 150г и е сработило :) Сега само се замислете колко сме далеч от UK щом те това тогава са го направили , а ние се чудим дали върши работа :)

Това с видеорегистратора е ок , но ако го видя на някой 20-30г автомобил ще се гътна от смях :) Той този регистратор ще струва повече от трошката :)

Как да свидетелстваш като криминално проявените са на свобода? Освен това каква е верятността да останеш анонимен или някой ще ги информира за теб.

- брат му Петър Петров е в "Пирогов" със счупена челюст, предстои да бъде опериран. Пребитият шофьор пък е крещял "Недейте да пипате момичето, бременно е". - Редно е и другият шофьор да бъде задържан за 24 часа и после 72, защото също е нанесъл средна телесна повреда на 2 пъти по-възрастният от него човек. И ако сте коректна медия, утре заглавието трябва да е ''мъж счупи челюста на възрастен човек, засякъл го на магистрала." Отделно да се провери версията как е бита, като няма никакви наранявания, аз ще ви кажа - 31 годишният се е правил на мъж, наритали са го и сега се чуди как да се оттърве и реве като вдовица за * , точно за това събират и свидетели, защото се е оказало, че той ги е нападнал първи, пребил е единият, но брат му го е наритал.

нека позная, ти си тоя със счупената челюст :D

Забрави да кажеш, че е се е самозасякъл сам ..... или казваш като те спрат на магистралата и заплашат да бият бременната Ви приятелка, нямате право на самоотбрана - стоите и гледате докато я/Ви бият .... Как никой не се сети, че може и да е при самозащита ???

може въобще да не спираш, или излизаш от колата, дори и да те принудят да спреш. Не пречи пак да се обадиш на полицията, на всеки изход биха ги спрели и задържали 'виновните' .Возиш бременна все пак и не търсиш конфликт. Освен ако не си бургаЗка баДка, мма биткаджия от Меден Рудник с к0вра до теб.

Как да бъда очевидец? Карам си по магистралата със 130-140 км./ч. ..... внимавам за колите по платното отпред, отзад и отстрани и трябва ли да зяпам в страни от пътя какво става, та за секунда да разбера, че някакви хора от две спрели коли били в конфликт, а не да се облекчат например?

Нещата са станали на прелез, или...?! Аз не мога да си представя, как един автомобил, ще принуди друг да спре на магистралата???

Принципно е възможно, но в случая според мен си е доброволно спирането за да си ги мерят и да видят кой по-голям мъж.

При задържането не са оказали съпротива ... но утре може и полицаите да го отнесат ...

Мъжа е направил или опасно изпреварване, или е засякъл нещо двете дядки. Тези са побеснели и са тръгнали да се саморазправят. Младия бъдещ татко е избичил един тупаник на единия дъртак, другия и бременната мацка са истерясвали през това време. Дъртаците са си тръгнали в един момент, а 31 годишния мъж , за да не бъде обвинен в нанасяне на побой пръв е набрал 112 и е накиснал ''противниците си''. Кой криминално проявен, кой бременен ....., за сега имаме пребит дядка със счъпена челюст. За други травми не се споменава?!

т'ва казвам и аз, чуди се как да се оттърве и сега 'жената бременна' 'пребиха ме' а пък дядката в болница със счупена челюст, ама на кой да повярват малоумните ченгета - на младият, щото бременната коза се разпищяла и щото козела има пари. Който плаща, той е невинен, доказано е.

...... когато двама се сбият, не винаги е прав този, който е пострадал при сбиването.

Самото принудително блокиране и спиране на колата си е престъпление. Другото са последствия.

Както каза вчера един човек, арената на автомагистрала Тракия е видяла повече битки от Колизеума :)))

са виновни, те я планираха и започнаха да я строят:)

По българските пътища е като в сирия. Истински ужас и диващина. Никой човек не би спрял, освен ако не е въоръжен.

goose

Очаквайте още такива ... Там, където няма полиция, съд и прокуратура, влиза в действие закона на джунглата.

детектор на лъжата. Който иска да съди, ще отсъди.

Е аз как да спра да помогна да ми обяснят, моля!

Ами спирате, излизате и започвате да пищите. Може едновременно с това и леко да подскачате за повече сила на писъка :)))

Случката прилича на "крадеца вика дръжте крадеца" В случая бияча вика дръжте биячите, как битите са без счупени челюсти, а бияча е със счупена челюст и му предстои операция? Полицията е една смешна статистическа служба, която с нищо друго не се занимава освен статистика. Когато стане нещо всичко описват и при следващ инцидент вадят записките и обвиняват по тях без никакви други доказателства. Не е ясно за какво е била регистрацията на единия от братята и дали въобще е бил виновен за да го регистрират. Всеки може да бъде регистриран в тази скапана държава и аз имам регистрация защото като 10 годишен се бях качил на едно дърво в чужд двор да бера джанки и собственичката беше приятелка с един следовател от районното и ме регистрираха, сега вероятно съм криминално проявен според полицията и нейните регистри и ако някой ме набеди че съм му откраднал нещо в дира ще гръмне като топ новина.

Ако мъж види друг да посяга на бременната му жена, смятай дали ще си мери силата, с която да защитава.. и питаш защо имало счупена челюст!

Ако си бил(а) там и си свидетел на случилото се е разбираемо да се изказваш, но когато коментираш нещо на което не си свидетел е чисто свободно съчинение. Бил съм в Бургас и ми се е случвало много пъти при контакт с бургазлии след като разберат че съм от София да изпадат в агресивно състояние без видима причина и повод от моя страна, за мен те страдат от комплекси и е патологично за града им. Факта че обявения за бит е 31 годишен, а този със счупената челюст е 59 годишен и от София за мен е очевидно доказателство за агресия от страна на по младия и комплексиран бургазлия. Ако бременната и приятеля и бяха бити от двама щяха да са с травми и оставени в болницата. Факта че са освободени само доказва че не са бити, а вдигат шум за да не бъдат съдени, ако срещу тях се пусне оплакване за нанесен побой с телесна повреда. Винаги и без изключение този който вдига много шум не е пострадалия това въжи за всяка катастрофа и дори в КАТ ти го обясняват при инструктажа за първа медицинска помощ като си взимаш шофьорската книжка .

Може да спреш, ако сте 2-3 човека и можете да ги разделите. Ако си сам как ще прецениш на кого да помагаш ? А и знам за случки, когато биещите се почват да налагат този, който иска да ги спре.

..... я си представи, че крадци правят постановка с мним бой и те чакат да спреш, та да те ограбят. Никога не бих спрял, но бих се обадил на 112.

Никой не бил спрял, престанете да настройвате умишлено хората. Първо такива боища траят максимум една две минути. Да не мислите че се младият по половин час и покрай тях минават коли и не спират. Може и никой да не е разбрал какво става. Второ не всеки е силен и смел да слиза да се меси. Ако си сама жена в кола как ли пък ще слезеш.

дивотията по пътищата вече е сериозен проблем, всеки е ставал свидетел на побоища на пътя.. отвратително е

само защото са криминално проявени. Но това не обяснява, защо 49 годишния е с разбита потрошена челюст и в момента лежи в Болница в Казанлък. Търсят свидетели, но мацката не е бита, просто е била здраво хваната за ръцете по които има синини. Тя не си е седяла кротка и беззащитна.

Пирогов не е в Казанлък. А човекът има богато криминално минало именно за нанасяне на телесни повреди. Не, изобщо не е агресивен.

версия, мацката е потрошила челюстта на бияча, другите двама са си разменяли телефоните номера:)

Ти да не си очаквал младежът с бременната девойка да си подаде и другата буза? Мамка му, как не е успял да извади я манивела, я щанга и да им строши главите на бабаитите

Абе, малко нонсенс, битата- прегледана и освободена, че ѝ няма нищо, бияча- със счупена челюст.

Не е задължително. И вчера писах, ама нещо го изтриха - виновен е не този, който е набил другия, ами този, който е започнал. Какво пречи на двама бабаити, като гледат кола с мъж и жена, да решат, че имат предимство и да започнат боя? А какво пречи мъжът, макар и сам, да е спортист, да има опит в боя, да е супер мотивиран за да защити приятелската си и да ги попилее? И трябва ли той да е виновен, понеже онзи има счупена челюст? Точно така стана и с умрялото момче във Враца - то излязло да се бие, при това въоръжено с бокс, но после понеже починало вината автоматично беше лепната на другите. Ми не бива да е така. Не може все пострадалият да е прав, а наложилият се в схватката виновен...

Точно така. Веднъж един ми скочи на бой, направих му аркада и си пукнах костите на пръстите, което съдебният лекар определи като счупване от удар. Имаше очевидци, че той ме е нападнал, но бяхме едно на едно виновни. Не си е работа

Това искам да кажа, че всички скачат по едностранчиво поднесена информация, а куките също не знаят какво точно се е случило и се въздържат и търсят очевидци.

И ЗАЩО ДА ИМА, И ЗАЩО ДА СПИРАТ, И ЗАЩО ДА ОКАЗВАТ ПОМЩ? сичките системи ше ги изкарат потърпевши и виновни. утре - пак. бой и насилие са истината на новите времена.