Съдът пусна от ареста 16-годишен, пребил друг ученик

Софийски градски съд пусна от ареста 16-годишния Валентин Стоянов, който в края на миналата година преби жестоко друг ученик пред училище в София.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна от ареста 16-годишен, пребил друг ученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива животни като това на снимката трябва да ги омъртвяват - това не е нищо повече от един паразит.

Мисля че може да работи в кариера или да полага асфалт. все пак си навън сред природата. Много по-хуманно е от това да лежи в килия.

А за малолетните клакьорки на престъпника? Радостни овации като го били извеждали под конвой. Защо? Щото осакатил едно напълно невинно дете, което даже не познавал, но понеже животното било излязло да си търси някого, когото да размаже и грабнал първото момче, което видял - да го хвърля на паважа както животните-идоли от "кеча" на приматите, изливани като с лайнарка от битиви, интернет и по други смрадливи канали... Изродщината продължава да се изсипва в размазаната ни от "демократизиране" и "реформиране", чрез наливане на тонове лайна върху й, страна и такива тепърва ще изпълзяват да се вихрят и да се правят на шефовете на джунглата

Как така задържаният е пребил момчето в края на миналата година , а пък е в Бойчиновци от 2011 г ?

Мършичко гадна ще си намериш и ти майстора!

В Бойчиновци му е мястото, 3 години ефективно е справедлива присъда, не знам защо са го пуснали...

Ако го оправдаят пред съда и ако съм на мястото на бащата на пребитото дете ще почна да наказвам децата на тези дето не са осъдили справедливо за да видят как боли несправедливоста и бих постъпила така с този гамен както той е постъпил с пребитото момче. Както се казва: ЗЪБ ЗА ЗЪБ ОКО ЗА ОКО.

За такива дебили (защото тоя явно дори се гордее с постъпката си) правилното трябва да бъде - око за две, зъб за чене. Тоя си е възпитан престъпник, не се разкайва и дори няма намерение да се променя.

браво на този състав защото няма провинения от преди го пущат ами на 10 години да е извършил обуйство ли след като сега му се размина ще има и следващ път само не се знае след колко време

rado_7_6@

Аз всецяло и безрезервно вярвам в нашия справедлив съд! Нека не се води от обществени нагласи-магласи и да отсъди СПРАВЕДЛИВО!

Точно така - да му извадят далака и единия бъбрек!!!

"На излизане от залата, макар и конвоиран, Стоянов намигна на свои съученички и им каза: "Утре ще се видим". Последваха бурни радостни викове от няколкото момичета с тъмни очила, които бяха дошли да го подкрепят." Човекът все едно не излиза от затвора,а от биг брадър... Само в България...